Ted O’Neill az elbeszélésről: Exkluzív interjúnk a vezérigazgatóval és az alapítóval

Elbeszélés, az a cég, amely egy blockchain alapú tartalomgazdaságot akar létrehozni, hamarosan forráshoz jut egy kezdeti érmeajánlat révén. Ami érdekes, hogy a NEO blokklánc tetején fogják felépíteni a tokent.

Azért tették ezt, mert úgy gondolják, hogy a NEO, a kínai Ethereum hosszú távon jobban megfelelne a platformnak. Például alacsonyabb tranzakciós díjak és rugalmasabb fejlesztői környezet van, kvantumszámítás-ellenálló protokollal.

A Narrative tokenek (NRV) értékesítésének befejezése azt jelenti, hogy a csapat két legutóbbi sikeres ICO-t fog követni, amelyek ugyanezt tették. Ezek a Red Pulse és a Deepbrain China voltak.

Nagyon érdeklődtünk a Narrative csapat bejelentése iránt, és úgy döntöttünk, hogy interjút készítünk az alapítóval, Ted O’Neill-lel. Mielőtt rátérnénk a kérdésekre, adjunk csak egy gyors áttekintést az Elbeszélésről.

Mi az elbeszélés?

Az elbeszélés „Tartalomgazdaságnak” minősítette magát, ahol jutalmak keletkeznek a hálózat tartalom-alkotói, moderátorai és véleményezői számára. A jó hírnévi pontszámok és értékelések rendszerét használják annak biztosítására, hogy a rossz tartalmat hatékonyan továbbítsák.

A hirdetők fizetnek azért, hogy hozzáférjenek a hálózathoz, az összes bevétel 85% -a azokhoz folyik, akik hozzájárultak. A hálózaton keletkező összes bevételt hatékonyan naplózza és tárolja a blockchain technológia, amely megváltoztathatatlanná teszi.

A Narratív Hálózaton használt natív token az NRV token. Ez a NEO NEP-5 token szabványát fogja használni, szemben a jelenlegi ERC-20 szabvánnyal, amelyet a legtöbb Ethereum ICO-nál használnak.

Az elbeszélő hálózat olyan érdekes résztvevőket is felhasznál, mint a narrátorok, a tartalomkészítők és a törvényszék. A narrátorok azok az emberek, akik a hálózat felhasználói. Ezután megvannak a tartalomkészítők, akik a hálózat tartalmát generálják. Végül a törvényszék valamiféle „legfelsőbb bíróságként” fog eljárni bármilyen vitás ügyben.

Azt is lehetővé teszik azoknak az embereknek, akik több mint 60 NEO tokennel járulnak hozzá a platformhoz, „alapító” státuszt. Ezek az alapítók számos előnyt kapnak a token értékesítésből, beleértve az anyaghoz való kizárólagos hozzáférést, valamint a 10% -os „tevékenységi pontok” bónuszt.

Az ICO sajátosságai

100 millió NRV token lesz, amelyet elosztanak a token értékesítés során létrehozott genezis blokkon. Ezen jelzők közül a terjesztés 30% lesz a vállalat számára tartalékok formájában, 20% a csapatnak és 50% a tömegértékesítés résztvevőinek..


A token eladás február 13-án kezdődik és március 22-ig tart. Az alábbi ICO ütemezésben láthatja a token eladások bontását. A privát eladás befejeződött és elfogyott.

Narratív ICO idővonal

ICO Timeline – Kép Forrás

Lesz egy minimális összeg, amelyre szükség lesz ahhoz, hogy a tömegértékesítés véget érjen. Ez 30.000 NEO token lesz. Ha ezeknél kevesebbet adnak el, akkor a Narrative csapat visszatéríti a tokeneket. Van egy kemény sapka is 166 667 NEO tokenből.

Az elszámoltathatóság biztosítása érdekében a tulajdonosok 3 éves jogvesztési időszakot határoztak meg a csapat tagjainak. Ez 2 év lesz azoknál az alapoknál, amelyek a társaság tartalékaiban vannak.

Interjúnk a Narrative vezérigazgatójával

Ted O'Neil elbeszélés

Ted O’Neill. Kép a Narrative.network segítségével

A Narrative csapat valóban hasznos volt abban az értelemben, hogy az alapító, Ted O’Neill valóban időt szakított arra, hogy megválaszolja a tőkebevonással és magával a Narrative céggel kapcsolatos konkrét kérdéseket..

Érme Iroda: Mi motiválta az ICO elindítására?

Ted O’Neill: Szeretjük a crowdfunding token értékesítési modelljét. Tudtuk, hogy finanszírozás nélkül elindíthatunk egy MVP-t (minimálisan életképes termék), de egy ilyen jellegű projekt végrehajtásához idővel jelentős tőkekiadásokra volt szükség.

Úgy gondoljuk, hogy a jelképes értékesítés tökéletesen összehangolja a közreműködők / ügyfelek érdekeit a miénkkel. Nem volt szükségünk pénzeszközökre a korai alfánk elindításához, de az összegyűjtött források minden bizonnyal elősegítik a projekt fejlesztését és marketingjét az alfa szakaszon túl is..

CB: Miért gondolja, hogy a tartalomgazdaság megérett a zavarokra??

TONNA: Tény, hogy jelenleg nincs tartalomgazdaság. Ez egyfajta feudális rendszer, ahol az óriásvállalatok kamatoztatják a felhasználók által létrehozott tartalom által generált összes jutalmat.

Még rosszabb, hogy miközben a tartalmi hálózataikban keletkező bevételek szinte teljes egészét elveszik, a Big Social semmilyen beleszólást nem ad a felhasználóknak a tartalom kezelésébe. Magasan hoznak döntéseket, tagok hozzájárulása nélkül.

Egyértelműen itt az ideje, hogy felelősségre vonjuk a felhasználókat, biztosítva számukra az autonómiát, az átláthatóságot és a hálózat által generált bevételek szinte teljes részét. És biztosak vagyunk benne, hogy modellünk valóban képes forgatni a forgatókönyvet.

CB: Hogyan lehet megkülönböztetni az Elbeszélést más hasonló gondolkodású tartalommegosztó ICO-któl (például Tron)?

TONNA: Az elbeszélés szépsége gazdaságának köre. A Narrative modell a tartalom minden aspektusát figyelembe veszi. Ez nem csak a tartalomkészítőkről szól, hanem az emberi mértékletességről és a kurátorról, a felhasználók közötti visszajelzésekről és a tippekről, valamint ami a legfontosabb a felhasználó hírnevéről.

Bár a hálózat minden tevékenységének lehet gazdasági értéke, ezt az értéket befolyásolja a közösségben megszerzett hírnév. Az elbeszélésnek valóban demokratikus megközelítése is van, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megválasszák a moderátorokat és vezetőiket… valamint szükség esetén megszavaztathassák őket..

Ezenkívül a Narrative nemcsak azoknak az embereknek szól, akik jól érzik magukat a kriptóban. A tagok jutalomfizetéseket kaphatnak fiat pénznemben, ha úgy tetszik. Ugyanez vonatkozik a hirdetőkre is … a legtöbben fiat pénznemben akarnak fizetni, ezért ezt támogatják.

CB: Miért döntött úgy, hogy a NEO hálózatán emel, és nem az ETH-n??

TONNA: Számos előnyt láttunk a NEO-ban – gyorsabb tranzakció-feldolgozás, sokkal alacsonyabb tranzakciós költségek, stabilabb konszenzus modell, rugalmasabb programozási lehetőségek és nagyon barátságos közösség.

CB: Kína / India testreszabott verzióival mikor tervezi ezek bevezetését?

TONNA: Erre nincs meghatározva menetrend. Kizárólag a jelenlegi kiadásunkra összpontosítunk, és a jelenlegi hálózatunkkal is sok más nyelvet támogatunk idővel – beleértve a spanyol, a francia és a német nyelvet. És minden nyelvnek meg lesz a maga tartalma és rései.

CB: Szeretjük a reklámszöget. Beszélgetsz-e a hirdetőkkel, vagy van-e stratégiád a hirdetők vonzására, miután elindultak?

TONNA: Még nem. Először a tartalomalkotók vonzására fogunk koncentrálni. A reklámozás még az első kiadásban sem lesz támogatott. Ez azonban a kezdeti bevezetéstől számított néhány hónapon belül hozzáadódik.

Következtetés

Az elbeszélés kétségtelenül érdekes fogalom, amely teljesen meg akarja változtatni a tartalomgenerátorok jutalmazásával kapcsolatos gondolkodásmódunkat. Egy teljes gazdasági rendszer létrehozása a tartalom létrehozása körül, amely változhatatlan és decentralizált, nagyszerű módja e célok elérésének.

A NEO platform használata szintén érdekes szempont, amely megkülönbözteti számos más blockchain vállalattól. Bár az Ethereum platform fejlődik, a saját programozási nyelvére való támaszkodása akadályozza a más programozási nyelveket jól ismerő fejlesztőcsapatokat.

Vannak más előnyei is, amelyeket el lehet különíteni attól, hogy csupán egy NRV tokent birtokolunk. Az emberek aktívan részt vehetnek a Narratív ökoszisztémában, ha van mit ajánlaniuk. Decentralizált közösségként azoktól nyeri el erejét, akik annak részét képezik.

Tehát, ha befektetne?

Az Érme Irodában nem adhatunk befektetési tanácsokat. Mondhatjuk azonban, hogy a Narrative valóban rendelkezik érdekes üzleti modellel, amely mini tartalomgazdaságot teremthet. Sőt, tekintettel a jelenleg viszonylag alacsony NEO-szintre, jelenleg meglehetősen megfizethető a NEO-alapú ICO-ban való részvétel.

Bízunk benne, hogy figyelemmel kísérhetjük az Elbeszélés előrehaladását a tömeges eladásokon és az osztályokon keresztül.

Kiemelt kép a Narrative.network-en keresztül

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map