Syscoin Review: Az első teljesen decentralizált piac

Ahogy a kriptovaluták közelebb kerülnek a mainstream elfogadás megszerzéséhez, az e-kereskedelmi platformokkal való kölcsönhatásuknak létfontosságúnak kell bizonyulnia. Felhördültek, hogy az online kiskereskedelmi óriások, az Amazon és az Ebay azt vizsgálják, hogy engedélyezhetik-e a Bitcoin-fizetéseket a webhelyeiken.

A Syscoin reméli, hogy teljes mértékben megkerüli a harmadik feleket, és célja egy olyan decentralizált piactér biztosítása, amely a centralizált webhelyekhez, mint például az Amazon, futhat a pénzükért.

Mi a Syscoin (SYS)?

Syscoin globális hálózatként, elosztott főkönyvként, decentralizált adatbázisként és blokkláncként forgalmazza magát. Mindezek mellett kriptovaluta is, a platform magában foglalja a natív SYS tokent is.

A projekt élén Sebastian Schepis áll, aki mind a Syscoin alkotója, mind pedig alapvető fejlesztője, és a projektet a Blockchain Foundry is jól támogatja. Az Öntöde blokklánc-technológiát fejlesztő vállalatként működik, és kereskedelmi blokklánc-alapú megoldásokat hoz létre magánszemélyek és vállalkozások számára egyaránt. Annak ellenére, hogy 2016-ban megkezdték működését, a Blockchain Foundry vezetői csoportja hozzájárult a Syscoin protokoll fejlesztéséhez 2014-ben.

Syscoin borító kép

Syscoin csapat tagjai. Forrás: syscoin.org

A Syscoin projekt egy svájci kés kés, és az átfogó platform olyan funkciók gyűjteményét tartalmazza, amelyek felhasználhatók a decentralizált szolgáltatások széles skálájának megoldására..

A projekt mögött álló csapat egyik fő célja a közvetítők megkerülése és az irányítás visszahelyezése a kiskereskedők és a fogyasztók kezébe, miközben megszűnik a vezető e-kereskedelmi platformok által jelenleg felszámított jelentős díjak.

Mitől különleges a Syscoin?

A Syscoin 2014-ben a Bitcoin protokoll elágazásaként elevenedett meg, és rendelkezik olyan algoritmussal, amely lehetővé teszi az egyesülést-bányászatot a Bitcoinnal. Ez lehetővé teszi a bányászok számára, hogy egyszerre bányásszák az ugyanazon algoritmuson alapuló kriptovalutákat, és a Syscoin képes kihasználni az egyesítés-bányászat erejét a Bitcoin és más SHA-256 érmék segítségével. Ez rendkívül biztonságos és stabil hálózatot biztosít a Syscoin számára, amely szilárd alapként szolgál a platform számára.

A teljesen decentralizált piactér biztosítása mellett a Syscoin platform számos kulcsfontosságú funkciót is tartalmaz, amelyek célja a teljes e-kereskedelmi élmény fokozása. Például a felhasználók korlátlan készlethez férhetnek hozzá, míg a kiskereskedők mind a többi felhasználó termékeit újraértékesíthetik, mind pedig lehetővé tehetik termékeik jutalékért történő továbbértékesítését..


Az árakat a piacon olyan fiat pénznemekhez lehet kötni, mint USD, EUR és GBP, vagy a BTC árához. Míg a piactér tartalmaz egy tetszőleges letéti funkciót is, amely tokeneket tesz letétben, amíg az értékesítés feltételei nem teljesülnek, és az összegeket el nem engedik az eladónak.

A platform tartalmaz titkosított üzenetküldést, nevekhez kapcsolt pénztárca-címeket és digitális tanúsítványokat is, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy magán digitális eszközöket, például regisztrációs kulcsokat és ajándékkártya-kódokat bocsássanak ki és cserélhetnek ki..

Syscoin Blockmarket Desktop

Syscoin Blockmarket Desktop. Forrás: syscoin.org

Mindezeken felül a Syscoin közel nulla költségű pénzügyi tranzakciókat kínál, és az alacsony díjak feloldása érdekében a felhasználóknak a natív SYS kriptovalután keresztül kell fizetniük. A platform lehetővé teszi a fizetéseket Bitcoin és Zcash (ZEC) formában is.

Mennyire életképes a projekt?

A Syscoin egy megalapozott projekt, amely 2014 óta létezik, és még mindig sok tere van a növekedésre a felhasználói bázis fejlesztése és a jelentős bevételek generálása szempontjából.

A projekt közvetlenül a centralizált üzleti piacokkal szemben működik, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármit értékesítsenek közvetlenül a Syscoin blokkláncon, vagy olyan üzleti webhelyet építsenek, amely infrastruktúrájukat használja tranzakciók feldolgozására..

A csapat kifejlesztett egy teljesen működőképes terméket, és azon dolgozott, hogy számos olyan funkciót beépítsen, amelyek a platformot valóban életképes alternatívává teszik az olyan webhelyek számára, mint az Amazon és az Ebay..

Ezenkívül a Syscoin képes növekedni az értéken a spekuláció miatt, valamint profitál abból, hogy belső értéket nyer az általa nyújtott decentralizált szolgáltatások köréből..

A Syscoin blokklánca másodpercenként 750 tranzakciót (TPS) képes támogatni, és a tervek szerint ez akár 300 000 TPS-re is nőhet egy tervezett masternode kiadással. A SYS token jelenleg az egyik legalacsonyabb díjas kriptovaluta a piacon, és csak az olyan tranzakciós díjmentes kriptovalutáknál marad el, mint a NANO és a NEO.

Syscoin áttekintések

Forrás: syscoin.org

Fontos, hogy a platform elosztott tanúsítványkezelést is lehetővé tesz, és kriptográfiai technikákat alkalmaz, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy számos digitális tanúsítványt állítsanak ki, engedélyezzenek és cserélhessenek meg.

Ezeket a tanúsítványokat hitelesíteni lehet a platform kriptográfiai munkamechanizmusának használatával, és ez megnyitja a kaput a digitális eszközök, például tanúsítványok, tulajdonosi dokumentumok, nyugták, eseményjegyek, szoftverlicencek és garanciák széles körű létrehozására és cseréjére.

A Syscoin emellett megerősített intelligens szerződéseket is használ, amelyek megerősítettek és nem sérthetők ugyanúgy, mint az Ethereum intelligens szerződések, és ez a platformot komoly lehetőséggé teszi a biztosítással, orvostudományban és játékban részt vevő szervezetek számára..

Ez azt is lehetővé teszi, hogy az oldalon olyan áruk és szolgáltatások kerüljenek forgalomba, amelyek felülmúlják a legtöbb centralizált piactér jelenlegi képességeit.

Annak ellenére, hogy mindezeket a tulajdonságokat beépítette, a projektnek még mindig számos akadályt kell leküzdenie annak érdekében, hogy vonzza az általános alkalmazást. Jelenleg a vezető mainstream piacterek rendkívül jól ismertek, és átfogó és hosszú ideig tartó reklámozásra és marketingre van szükség ahhoz, hogy a felhasználókat vonzzák az oldalra.

A Syscoin olyan platformokkal is versenyez, mint a Shopify és a WordPress (Woocommerce), amelyek lehetővé teszik a kiskereskedők számára, hogy viszonylag egyszerűen hozzanak létre e-kereskedelmi webhelyeket, és szintén nagyon jól ismertek.

Amellett, hogy küzdenie kell a figyelemért, a Syscoin „belső” versennyel is szembesül más blokklánc-műveletek miatt. BitBay decentralizált piacként is működik, amely lehetővé teszi az áruk és szolgáltatások kereskedését közvetítők nélkül. Míg újonc Eredeti jegyzőkönyv arra is hajlandó, hogy a decentralizált piacok világában megalapozza magát.

Megéri-e befektetni a Syscoint?

Syscoin logó

Kép forrása: syscoin.org

A piac egyik megalapozottabb érméjeként a kriptográfiai befektetőknek kényelmesebbnek kell lenniük, tudván, hogy a projekt jó néhány évet tudhat maga mögött. 2017 márciusáig azonban a Syscoin piaci korlátja mindössze 6 millió dollár volt, és mindegyik SYS 0,01 dolláros árfolyamon kereskedett..

A nyári érdeklődés megugrása miatt a projekt értéke jelentősen megnőtt, mielőtt az év vége előtt a Bull Run a SYS kereskedelmét 0,91 dollár körüli árfolyamon érte el, és 487 millió dolláros piaci felső határt ért el..

Ennek eredményeként az új befektetők számára könnyű azt gondolni, hogy esetleg lemaradtak a hajóról, annak ellenére, hogy a token jelenleg megközelítőleg 0,70 dollárért folyik, és megtartja a piaci felső határt 375 millió dollár körül. Számos fejlesztés során azonban a projekt értéke tovább nő az év során.

A masternode-ok a tervek szerint 2018 első negyedévében fognak életbe lépni, és ez akár 300 000 TPS-t is megkönnyít, emellett a mikrofizetések működőképessé válnak, mivel a Lightening hálózat beépül a Syscoin központi mainnetjébe.

A csapat is felvázolta a sajátjaikat terveket az évre vonatkozóan:

2018-as fejlesztési terveink között szerepel a decentralizált adatbázisok és a fájlok tárolása, a tranzakció sebességének növelése a POS / Visa / MasterCard képességekben, valódi Turing-teljes intelligens szerződéses képességek hozzáadása a korlátlan üzleti logika, az oldalsó láncok, az alkalmazási rétegek és az identitásrétegünk számára

Összefoglalva, a Syscoin mögött egy erős csapat áll, amely általában teljesíti ígéreteit. A platform számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek értékesnek bizonyulnak a kiskereskedők számára, és jó helyzetben van ahhoz, hogy nyomot hagyjon, mivel a blockchain technológia egyre ismertebbé válik.

Továbbá, mivel az Amazon, az Ebay és a PayPal továbbra is emeli díjait és szigorúbb szabályokat érvényesít, az online szolgáltatóknak hamarosan nincs más választásuk, mint olcsóbb alternatívákat keresni.

A Syscoin egy blokklánc protokoll, amely lehetővé teszi magánszemélyek és vállalkozások számára egyaránt, hogy biztonságosan és olcsón kereskedhessenek árukkal, szolgáltatásokkal, adatokkal és digitális tanúsítványokkal. A platform jelentős hasznot fog hozni az örökbefogadás bármely jelentős növekedéséből, és az új befektetők számára a legjobban szolgálhatja a projekt közép- és hosszú távú megtekintését, annak ellenére, hogy képes volt hirtelen megugrani az értékét.

Kiemelt kép Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map