Swyftx Review: Teljes csereáttekintés

Az Ausztráliában élő kriptokereskedőknek van olyan cserelehetőségük, amellyel a többieknek nincs. Ez a Swyftx, Queensland központú csereprogram, amelyet 2017-ben Alex Harper és Angus Goldman fogant meg. Később, 2019-ben elindult a platform, amely jobb funkcionalitást, nulla inflációt, valós spreadeket és egyszerűen alacsony díjakat kínál minden ausztrál számára, hogy élvezhesse.

A két alapító, akik jelenleg a Swyftx vezérigazgatója, illetve CTO-ja, egyszerűen két kriptográfus és szoftverfejlesztő voltak, akik úgy vélték, hogy szükség van egy kriptográfia cserére, amely megoldhatja a meglévő központok néhány gyakori problémáját..

Továbbra is dolgoznak a csere bővítésén, és az egyre versenyképesebb iparágban csaknem négyéves múltra tekintenek vissza, és biztosan valamit jól csinálnak. Valójában a felülvizsgálat során megtudjuk, hogy ez igaz-e vagy sem.

Miért Swyftx?

A kereskedőknek szerte a világon problémát jelentenek a kriptográfiai tőzsdék, amelyek gyenge ügyfélszolgálattal, elégtelen likviditással, rendetlen kereskedési interfészekkel és magas díjakkal rendelkeznek. Swyftx megpróbálja kijavítani ezeket a problémákat, és olyan kereskedést kínál a kereskedőknek, ahol nem rabolják ki őket túlzott díjakkal, ahol intelligensen kereskedhetnek, és ahol az ügyfélszolgálat munkatársai valóban segítőkészek.

Swyftx áttekintés

Olcsó, élvezetes kriptovaluta-csere az ausztrálok számára. Kép keresztül Twitter

Valójában a kereskedők nem csak egy kifinomult kereskedési platformot kapnak a Swyftx-nél, hanem teljes ügynöki szolgáltatáshoz is hozzáférnek. Ez olyan, mint mindkét világ legjobbja, és a Swyftx-et megfelelő csereprogramnak tekinti mind az új, mind a tapasztalt kereskedők számára. A Swyftx valóban csodálatos élményt nyújt az ausztrál kriptokereskedők számára, amely magában foglalja a rendelkezésre álló legjobb spreadeket és egy SMSF megtakarítási számlát, amely úttörő a kriptográfia számára.

Összességében nem túl meglepő, ha megtudjuk, hogy a Swyftx több mint 30.000 ausztrál kriptovaluta kereskedőt tudott vonzani a tőzsdére..

Kereskedési jellemzők

Nézze meg ezeket az egyedülálló szolgáltatásokat, amelyeket az ausztrál kriptokereskedők kihasználhatnak, amikor csatlakoznak a Swyftx-hez:

 • Testreszabható irányítópult a leggyakoribb és legelőnyösebb műszaki mutatók megjelenítéséhez.
 • Erőteljes TradingView grafikus felület.
 • Speciális rendeléstípusok.
 • Ismétlődő betétek, amelyek automatizálják a kriptovaluta befektetéseit.
 • Letölthető adójelentések a stresszmentes könyveléshez.
 • Demókereskedelem a kereskedési stratégiák finomhangolásához.
 • Ajánló és társult programok.
 • Megtakarításokhoz való hozzáférés az Ön által kezelt Szuper Alaphoz.

A Swyftx biztonságosan használható?


Úgy gondoljuk, hogy elsősorban azon a tényen alapul, hogy ez a kriptográfia engedélyezett és szabályozott. A Swyftx be van jegyezve az Ausztrál Tranzakciós Jelentések és Elemző Központban (AUSTRAC), ausztrál kormányzati pénzügyi hírszerző ügynökségben, amelyet a pénzügyi tranzakciók nyomon követésére hoztak létre a pénzmosás, a szervezett bűnözés, az adókijátszás, a jóléti csalások és a terrorizmus finanszírozása azonosítása érdekében..

Bejegyzett digitális pénzváltási szolgáltatóként vagy DCEP-ként szigorú KYC irányelveket és tranzakciófigyelő programokat tartanak fenn a pénzmosás és a terrorizmus elleni küzdelem elősegítése érdekében. Alapvetően ez azt jelenti, hogy időt szánnak minden ügyfél személyazonosságának ellenőrzésére, és hogy van egy harmadik féltől származó szabályozó hatóság, amely biztosítja, hogy ezt megtegyék.

Swyftx regisztrációs folyamat

Gyors, biztonságos regisztráció. Kép a Swyftx.com.au oldalon keresztül

Jó hír az Ön számára, hogy a Swyftxnél a KYC folyamata meglehetősen gyors. Az esetek többségében néhány perc alatt regisztrálható a tőzsdénél / brókernél, megadva e-mail címét, telefonszámát és személyi igazolványának számát. Mivel a Swyftx az ausztrál ügyfelekre összpontosít, képesek nyújtani ezt a gyors KYC szolgáltatást.

A nagyobb biztonság érdekében a Swyftx a szokásos jelszó bejelentkezés mellett kétfaktoros hitelesítést (2-FA) kínál. Ez segít biztonságban tartani fiókját, és elkerülni a feltöréseket és lopásokat. A szolgáltatás háttérképén azt fogja találni, hogy a központ folyamatosan figyelemmel kíséri az adatait és forgalmát az esetleges jogsértések észlelése érdekében.

Titkosítási protokollokat is használnak minden érzékeny adathoz, és rendszeresen végeznek külső behatolási teszteket. Mindezek együttesen lehetővé teszik a Swyftx számára, hogy azonnal azonosítsa a rendszerük gyanús tevékenységét. Amikor bármi gyanúsat találnak, időzárral zárolják a kérdéses fiókot, amíg a tulajdonos visszaállíthatja a jelszót.

A Swyftx fejlett adatbázis-biztonsági eljárásokkal rendelkezik. Kép a Shutterstockon keresztül

Az összes biztonsági funkció közül különösen nagy hatással volt ránk a Swyftx adatszegésekkel kapcsolatos figyelemmel kísérése. A tőzsde ezt úgy éri el, hogy szorosan figyelemmel kíséri a többi tőzsdét, és más webhelyeket, amelyek kapcsolatban állnak a kriptovaluta kereskedési tevékenységével. Ez lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan lezárják a veszélyeztetettnek tűnő számlákat, és ezzel megóvják pénzeszközeiket a potenciálisan rosszindulatú szereplőktől.

Az összes fenti biztonsági intézkedés mellett a Swyftx együttműködött az Auth0 nevű felhő biztonsági platformmal is, amely biztonságosan tárolja a felhasználók bejelentkezési adatait a fiók maximális biztonsága érdekében.

Támogatott kriptovaluták

A Swyftx kereskedése több mint 220 különböző kriptovaluta hozzáférést biztosít, és a lista folyamatosan növekszik. A legnépszerűbb kriptovalutákon, például a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH) és a Ripple (XRP) mellett olyan homályosabb érmékkel is kereskedni lehet, mint a Civic (CVC), a Filecoin (FIL) vagy a Mithril (MITH). Vannak olyan rendkívül népszerű DeFi érmék is, mint a Curve (CRV) és az yearn.finance (YFI).

Swyftx pénznemek

Itt található egy minta a több mint 220 különböző altcoin listájáról

Mindezek az eszközök kereskedhetők a TradingView platform felületén, AUD, BTC vagy USD ellenében. A Swyftx minden ausztrál kriptotőzsde legjobb kriptovaluta-likviditását ígéri. Ezt úgy végzi, hogy számos más tőzsdét beolvas, hogy megtalálja a legjobb spreadeket, likviditást és árakat a cél kriptográf / deviza párosításhoz.

A Swyftx kínál tőkeáttételes kereskedést?

Jelenleg a Swyftx nem kínál tőkeáttételes kereskedést, de azt mondják, hogy fejlesztői csapatuk vizsgálja a jövőbeni megvalósításának módjait. Ne feledje, hogy a legtöbb tőkeáttételt kínáló kriptovaluta-tőzsde csak kriptovalutákban fogad el betéteket. Mivel a Swyftx-en nincs tőkeáttétel a kereskedéshez, ezért AUD-ban tudnak betéteket ajánlani. Ez sokkal könnyebb a legtöbb kereskedő számára, különösen azok számára, akik meglehetősen újak a kriptovalutákban.

Azok, akik ragaszkodnak a tőkeáttételes kereskedelemhez, mindig AUD-ot vásárolhatnak a Swyftx-nél, majd ezt a Bitcoint átutalhatják egy olyan neves tőzsdére, amely valóban tőkeáttételt kínál. A Swyftx még segítséget is kínál a neves és megbízható tőzsdei tőzsdei kereskedés kiválasztásához.

Swyftx kereskedési díjak

A Swyftx kereskedéseinek átalánydíja 0,6%, ami elsőre magasnak tűnik, ha megnézünk sok más tőzsdét, akik 0,2% -os vagy annál alacsonyabb díjakat kínálnak. Vannak azonban sokkal fontosabb dolgok, mint a tőzsde által felszámított díjak, és ezek a dolgok a kereskedésében elterjedtek. A Swyftxnél ezeket a spreadeket a lehető legalacsonyabban tartják. Valójában 0,41% -ig terjedő spreadeket hirdetnek.

Swyftx Spreads

Hihetetlenül alacsony spread. Kép a Swyftx.com.au oldalon keresztül

Ilyen alacsony felárakat tudnak felajánlani a saját algoritmus miatt, amely minden kereskedelemnél a lehető legalacsonyabb spreadet találja meg. És amikor összerakja a díjat és az árrést, amely a Swyftx-nél akár 1,01% is lehet, hamarosan látja, hogy ott vannak a legjobb költségstruktúrák.

Valójában, amikor összeadja a díjakat és a különbözeteket más kriptovaluta tőzsdéken, hamarosan látja, hogy lehet, hogy duplán, háromszorosan vagy még többet fizet. Egyes tőzsdék több mint 5% -ot számítanak fel, ha összeadják a díjakat és a spreadeket.

A Swyftx csapata nagyon jól tudja, hogy a magasabb spreadek egyszerűen csak belemennek a profitjába. Az ausztrál kriptográfiai tőzsdék körülnézve az ügyfelek magas árréseket fognak látni, és ez egyszerűen a likviditás hiánya miatt van..

A Swyftx ezt a likviditási kérdést pár módon megoldja. Már megbeszéltük, hogyan néznek ki számos más tőzsde között, hogy megtalálják a legjobb likviditást és szpredeket. Ezen felül az összes AUD betétet USD-vé konvertálják, és fordítva, amikor a pénzt visszavonják. Ezért néz ki olyan magasnak a díj, 0,6%. Valójában forex konverziós díj. Ezzel azonban képesek a különbözetek alacsonyabb szinten tartását, mint más tőzsdék.

Swyftx díjak

Csak nézze meg, hogyan viszonyul a Swyftx más tőzsdékhez és brókerekhez. Kép a Swyftx.com.au oldalon keresztül

A kereskedési díjon és az árrésen kívül a Swyftx csak a bányadíjat számolja fel a betétek és a felvételek után. Ha pedig fiat (AUD) tételt használ a befizetéseihez és felvételeihez, akkor egyáltalán nem kell díjat fizetnie, amennyiben a befizetése és felvétele meghaladja a 200 dollárt. A 200 dolláros küszöb alatt átalány 2 dolláros díj fizetendő. Ezek a legalacsonyabb befizetési és felvételi díjak, amelyeket bárhol találhat.

Ami a korlátokat illeti, a Swyftx napi befizetési és kifizetési limitje 20 000 USD ausztrál dollár, amely további dokumentációval 100 000 AUD-ra emelhető. Nincs kereskedési korlát.

Fiók létrehozása a Swyftx-nél

Számla létrehozása a Swyftx-nél nagyon egyszerű. A webhely jobb felső sarkában található nagy, kék „Regisztráció” gombra kattintva kezdődik. Ez megnyitja a Swyftx regisztrációs oldalt, ahol megadhatja nevét, e-mail címét, telefonszámát, lakóhelyének megyéjét és saját maga választott jelszavát.

Regisztráció a Swyftx-nél

Regisztráljon egy perc alatt. Kép a Swyftx.com.au oldalon keresztül

Ezután jelölje be a négyzetet, hogy elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, és a jelölőnégyzetet annak igazolásához, hogy nem robot vagy, a captcha kitöltésével. Végül kattintson a „Saját fiók létrehozása” gombra.

Swyftx ellenőrzés

Az ausztrál KYC-előírások megkövetelik, hogy a Swyftx ellenőrizze ügyfeleik összes személyazonosságát, mielőtt engedélyezné számukra a befizetést és a kereskedést, de ez a folyamat nagyon gyors. A legtöbb ember 2 percen belül vagy rövidebb időn belül képes lesz befejezni.

A KYC személyazonosság-ellenőrzési folyamatának megkezdéséhez jelentkezzen be az imént létrehozott fiókba, és kattintson a bal oldali sávban található „Profil” linkre, és az alatt található „Ellenőrzés” linkre. Kattintson rá, és megjelenik egy online űrlap, amely a következő információkat kéri (vegye figyelembe, hogy mindegyiket külön ellenőrizzük):

 • Email cím
 • mobiltelefon szám
 • Személyazonosító okmány száma

SwyftxVerification

Három egyszerű ellenőrzési lépés. Kép keresztül Swyftx Help

E-mailjének ellenőrzése olyan egyszerű, mint arra a gombra kattintani. Egy e-mailt küldünk Önnek egy linkre, amelyre kattinthat, és az ellenőrzés megtörténik.

A telefonszám ellenőrzése nem sokkal nehezebb. Kattintson a „Verify Now” gombra a telefon alatt, és egy 6 jegyű PIN-kódot küldünk a telefonjára SMS-ben. Írja be ezt a PIN-kódot a felugró mezőbe, majd kattintson az „Ellenőrzés most” gombra, és ez rendezésre kerül.

Swyftx PIN-kód ellenőrzése

A 6 jegyű SMS-kód könnyen ellenőrzi mobiltelefonját. Kép a Swyftx súgóján keresztül.

Miután az e-mail és a telefonos igazolás nem megfelelő, készen áll az igazolványok igazolására. Más szolgáltatásokkal ellentétben nincs szükség beolvasásra és feltöltésre, ami sokkal gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a folyamatot. Szüksége lesz személyi igazolványaira, és pontosan úgy kell megadnia adatait, ahogyan azok a dokumentumokon megjelennek.

Swyftx azonosító

A harmadik és egyben utolsó lépés a fiók igazolásához a Swyftx-nél. Kép a Swyftx súgóján keresztül.

Ha ez ellenőrizhető, akkor minden készen áll. Nagyon valószínű, hogy az egész folyamat kevesebb, mint 2 percet vett igénybe.

Bemutató számla

Az egyik nagyon egyedülálló szolgáltatás, amelyet a Swyftx-nél talál, és amelyet legfeljebb más kriptovaluta-tőzsdén talál, egy demo-fiók. Valójában az ausztrál kriptovaluta tőzsdék közül egyedül a Swyftx kínál demo számlákat.

Swyftx Demo

Az egyetlen ausztrál tőzsde / bróker, amely demo kereskedési számlát kínál. Kép keresztül Apple App Store

A bemutatószámla egy olyan számla, amelyet „játék” pénzből finanszíroznak, ahol kereskedhet, hogy megszokja a tőzsde platformját és kereskedési feltételeit. Rendkívül hasznos funkció, még a haladóbb kereskedők számára is, akik a bemutató számlát új kereskedési stratégiák kipróbálására használják, mielőtt valódi pénzt kockáztatnának rájuk. A Swyftx-nél még a valós likviditást és a kereskedési feltételeket is szimulálják, hogy az élmény minél valósághűbb legyen.

Betéti módszerek

Az AUD betéteknél a Swyftx számos lehetőséget kínál:

 • PayID (azonnali befizetési módszer)
 • POLi (azonnali befizetési módszer)
 • OSKO (befizetés ugyanazon a munkanapon belül)

Osko és PayID

Gyors és egyszerű be- és kifizetés. Kép keresztül Regionális Ausztráliai Bank

2021 január elejétől a Swyftx bejelentette, hogy hamarosan hozzáadják a hitelkártya / bankkártyás fizetéseket, és ezzel az első ausztrál platformként kínálják ezt a szolgáltatást. Azok is, akik bankszámlát szeretnének befizetni, megtehetik az OSKO hálózaton keresztül.

Az OSKO hálózatot használó szokásos átutalások feldolgozása általában 2-6 órát vesz igénybe, bár nem ritka, hogy a bank akár 24 órán keresztül is tart egy nagy első betétet. A Swyftx minden munkanapon körülbelül 9:00, 12:00, 15:00, 18:00, 20:00 és 22:00 AEDT ellenőrzi az átutalásokat..

A fiat pénznem (ausztrál dollár) használatakor napi 20 000 dolláros korlát van a betétekre és a felvételekre. Ha nagyobb befizetésekre és felvételekre van szükség, ez a megerősített ellenőrzési eljárásokkal 100 000 dollárra növelhető.

Swyftx Limits

A legjobb díjak és kereskedési feltételek az ausztrál kriptoinduktúrában. Kép a Swyftx.com.au oldalon keresztül

Ezután az összes betétet amerikai dollárra konvertálják a napi forex átváltási árfolyam alapján. A Swyftx ezt megteszi, így képesek mélyebb likviditást találni az USD-párok kereskedelemben történő felhasználásával. Ez lehetővé teszi az alacsonyabb felárakat és végső soron az olcsóbb kereskedési költségeket.

Fejlett kereskedési platform

A kriptovaluta-tőzsde vagy bróker kiválasztásakor az egyik nagyon fontos szempont egy hasznos és remélhetőleg nagy teljesítményű kereskedési platform megléte, és a Swyftx ezen a ponton nem okoz csalódást. A felhasználók a TradingView felületen keresztül hatalmas mennyiségű kereskedési mutatóhoz és eszközhöz férhetnek hozzá.

Ha ismeri ezt a webalapú charting és kereskedési platformot, akkor valószínűleg már tudja, milyen erős. A kereskedési eszközök sokaságával megkönnyíti az árfolyamok elemzését és a sikeres kereskedéseket.

Swyftx diagram

Erőteljes TradingView diagramok. Kép a Swyftx súgóján keresztül.

A TradingView emellett lehetővé teszi a stop, limit vagy piaci megbízások egyszerű használatát, ezáltal a kereskedés lézerközpontúbbá válik. Könnyen hozzáférhet a Swyftx által kínált összes kriptovaluta eszközhöz, beleértve a részletes árdiagramokat is, ahol részletes technikai elemzés végezhető. A legrészletesebb kereskedési élmény érdekében külön vételi és eladási árakat és megrendelési könyv mélységét is láthatja.

A Swyftx emellett automatikusan optimalizálja a kriptográfiai megrendeléseket több tőzsdén és megrendelési könyvben, hogy egyetlen platformon a legjobb árakat és likviditást biztosítsa. Ez azt jelenti, hogy a Swyftx likviditása lényegesen magasabb, mint más ausztráliai kriptotőzsdék, például a Coinspot és a CoinJar.

Swyftx Mobile App

Természetesen a Swyftx rendelkezik mobilalkalmazással mindkettőhöz Android eszközök és iOS eszközök. Ezek megkönnyítik az útközbeni kereskedést, miközben továbbra is teljesen biztonságosak maradnak az alkalmazásokban található biometrikus biztonságnak köszönhetően. Válasszon az arcleolvasás azonosítójának ujjlenyomatai közül az alkalmazás mobileszközön történő biztosításához.

Swyftx Mobile

Élvezze a mobil kereskedést útközben. Kép a Swyftx.com.au oldalon keresztül

A mobilalkalmazás használatakor az online alkalmazással azonos funkciókhoz férhet hozzá, ideértve a diagramokat és elemzéseket, vételi / eladási megbízásokat, a nyitott pozíciók figyelemmel kísérését és befizetéseket / felvételeket.

Swyftx kriptovaluta pénztárca

A Swyftx-nél folytatott kereskedéskor őrizetben lévő pénztárcát kap, és támogatni fogja az összes érmét, amelyen a platformon kereskednek. Az érmék akár forró, akár hideg pénztárcában tárolhatók, és a legkorszerűbb biztonsági protokollokkal vannak rögzítve. A Swyftx elismeri, hogy az online pénztárcák nem jó választás a hosszú távú tárolásra, mivel vonzó célpontok a hackerek számára. A Swyftx azt javasolja ügyfeleinek, hogy vásároljanak és használják olyan hardvertárcát, mint például egy Ledger vagy Trezor eszköz.

Vevőszolgálat

A Swyftx ügyfélszolgálati munkatársait elég kiválónak ismerik el, és részben a szorgalmuk miatt a Swyftx több mint 900 „kiváló” értékelést kapott a TrustPilot-on. Az egyik legmegbízhatóbb és leggyakrabban használt fogyasztói áttekintő webhelyként a TrustPilot-on talált visszajelzések igen értékesek ahhoz, hogy a Swyftx-et kriptovaluta-csereként ajánlják. Nézze csak meg, mit mondanak a véleményezők:

Swyftx TrustPilot

Közel 1000 kiváló értékelés nem tévedhet. Kép a Swyftx.com.au oldalon keresztül

A felhasználók élő csevegés, telefon és természetesen e-mail útján vehetik fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Az online csevegési funkciót valójában kissé nehéz volt megtalálni, mivel az csak akkor jelenik meg, ha Ön a regisztrációs oldalon van, vagy miután ténylegesen regisztrált és bejelentkezett. A Swyftx a Telegram oldalon is található. https://t.me/swyftx.

A támogatás minden csatornán elérhető AEST 9 és 21 óra között, az átlagos válaszidő pedig 2-3 perc. Ezen kívül van egy kiterjedt Súgó szakasz hogy megválaszolja az emberek által feltett kérdéseket.

Van-e társult program?

Van egy társult program, és a Swyftx a hivatkozott számla élettartama alatt az összes kereskedelemben beszedett díjak 30% -ával jutalmazza leányvállalatait. Az alkalmi felhasználók egy hivatkozási kódot is kapnak, amellyel hivatkozhatnak barátaikra, és ugyanolyan nagylelkű 30% -os élettartamot kapnak.

Swyftx Partner

Fizessen az életéért azért, mert a barátai és a családja hivatkozott. Kép a Swyftx.com.au oldalon keresztül

Minden hónap 1-én tartalmazzák a kifizetéseket, és valós idejű jelentéseket készítenek az affiliate követőrendszerben, így mindig tudni fogod, amint valaki csatlakozik hozzád. Sajnos nincsenek olyan marketing anyagok, amelyek segítenék a promóciókat.

Saját kezelt Szuper Alap

Az egyik jellemző, amelyet meg kell említenünk a felülvizsgálat befejezése előtt, az a képesség, hogy létrehozzon egy Self Managed Super Fund-t (SMSF), amely egyfajta nyugdíj-előtakarékossági eszköz, amely adókedvezményeket is nyújt. A Swyftx képes felajánlani ezt a szolgáltatást a New Brighton Capital céggel való együttműködés révén.

Az SMSF Swyftx-en történő beállításához a következő információkra lesz szüksége: bejegyzett bizalmi név és cím, trust ABN, a bizalmi okmány másolata és a bizalom kedvezményezettjének adatai. Legfőbb kedvezményezettjeinek, vagyis azoknak, akik 25% feletti részesedéssel rendelkeznek, mindnek igazolnia kell a Swyftx számlákat.

Swyftx SMSF

Kezdje el megtakarítani a nyugdíját, és takarítson meg az adókon is. Kép a Swyftx.com.au oldalon keresztül

Az ausztrál adóhivatal (ATO) szerint az SMSF-ek egyfajta nyugdíj-előtakarékossági alapok. Más típusú alapokhoz képest az SMSF tagjai is megbízottakként szolgálnak. Mint ilyen, az SMSF vagyonkezelői tagjai fenntartják az összes ATO-szabályozás betartását, például az adózási és a szuper törvényeket. Az SMSF adókedvezményei miatt a befektetési eszköz népszerű választás a kriptovaluta-tulajdonosok számára. A jelenlegi SMSF-rendelet szerint az ellátások csak 15% -os adókötelesek.

Fejlesztendő területek

Nyilvánvaló, hogy minden vállalkozásnál van hová fejlődni. Ez igaz a Swyftx-re is, bár őszintén szólva a javításra vonatkozó ajánlásaink meglehetősen csekélyek, mivel a tőzsdét / brókert rendkívül jól felépítettnek és versenyképesnek találtuk, összehasonlítva más ausztráliai és nemzetközi kriptovaluta-tőzsdékkel.

A legtöbb olyan terület, mint a díjak, az ügyfélszolgálat, a kereskedési feltételek és a platformok, a szabályozás és a biztonság, mind kiválóak.

Jó lenne, ha rendelkezésre állna bizonyos mértékű tőkeáttétel, bár itt adhatunk egy kis bérletet a cserének, mivel ők már bejelentették, hogy azon dolgoznak, hogy ez a dolog a platformjukon legyen.

Végül nagyon szeretnénk látni valamilyen oktatási formát és / vagy híreket a cserébe. Ez különösen hasznos lenne az új kereskedők számára, akik még az alap technikai elemzés elvégzésében sem tudják jól megérteni.

Következtetésképpen

Mint már fentebb említettük, a Swyftx valóban kiemelkedő az ausztrál, sőt nemzetközi kriptovaluta-tőzsdék és brókerek körében.

Nagyon magas szinten teljesítenek szinte minden olyan szolgáltatási területen, amely fontos lehet egy kereskedő számára. A platform felépítése pedig ideális mind kezdő, mind tapasztalt kriptovaluta kereskedők számára.

Valójában a Swyftx-et válthatnánk a legjobb választássá az ausztrál kereskedők számára, kizárólag az alacsony díjak és a platformon található kiváló likviditás alapján. Az is segít, hogy az írás idején több mint 220 altcoint kínálnak, és mind a banki, mind a KYC megfeleltetést olyan egyszerűvé tették..

A Swyftx-el való kereskedésből származó előnyök listájához hozzáadódik a demo számlához való hozzáférés a kereskedési stratégiák kipróbálására, az ismétlődő betétek létrehozásának lehetősége, valamint a nyugdíjas megtakarításokhoz való hozzáférés egy SMSF-rendszer révén, amely jelentősen megtakaríthat az adószámlán..

Összességében annyi minden van, hogy a Swyftx-et kiváló csereként / közvetítőként ajánlják az ausztrálok számára. Az egyetlen szégyen, hogy Ausztrálián kívül mindenki nem fér hozzá ilyen kiváló brókerhez.

Kiemelt kép a Swyftx-en keresztül

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map