Swapzone: Crypto Exchange Data Aggregator áttekintés

>

Swapzone az egyik legnépszerűbb rejtjelcsere-platform, és a siker kulcsa valami, amelyet ha megértenek és az ipar más szektoraiba eljuttatnak, óriási haszonnal jár a kriptográfia számára.

A Swapzone működése az, hogy fárasztó folyamatot vállal az egyes tőzsdék kutatására, majd átláthatóvá és szabaddá teszi a kriptovaluta-cserét. A szolgáltatás segít az átlagos felhasználóknak megalapozott döntést hozni, minden szükséges adatot megadva számukra a kriptovaluta-csere ügyletekről. A Swapzone használatával a felhasználók láthatják a falakon, hogy a tőzsdék felállították, amelyek meghatározzák, hogy milyen devizákkal lehet kereskedni, mennyi ideig kell eltelnie a tranzakciónak, milyen díjat kell fizetnie stb..

Főbb jellemzők

  1. A cserepárok jobb tartománya. A szolgáltatás által támogatott eszközök száma már meghaladja a 300-at, és folyamatosan növekszik annak érdekében, hogy az emberek a lehető legkülönfélébbek legyenek. A Swapzone jelenleg több mint 10 azonnali csereplatformmal áll együtt, köztük olyan neves opciókkal, mint a ChangeNOW, a CoinSwitch, a Changelly, a SimpleSwap, a FixedFloat és a ChangeAngel.

  2. Nincs szükség személyes fiókra. Tranzakcióhoz még regisztrálnia sem kell a Swapzone-nál. Hány ember néz ki egy hosszú regisztrációs folyamatot, amely után a kívánt eszköz valószínűleg nem lesz elérhető ugyanazon az áron, ellene dönt, és úgy gondolja, hogy idejüket jobban szolgálják, ha valami mást csinálnak?

  3. Teljes kivitel amely tartalmazza a hasznos megítéléshez szükséges összes hasznos tartalmat: az ügyfelek véleményét és értékelését, a tranzakció befejezésének becsült idejét, az átutalás teljes árfolyamát, rögzített vagy változó mértékét, a díjakat és a KYC-t az átadás részletei.

  4. Házon belüli csere. Nem kell elhagyni Swapzone-t, hogy maguk végezzék el a cseréket. A szolgáltatás API-n keresztül működik a cserepartnerekkel anélkül, hogy a felhasználókat át kellene irányítani a csereügyleteket végző szolgáltatásokra.

  5. Közvetítés a felhasználók és a cserék között. Még egy kellemes dolog, hogy a támogató csapat arra törekszik, hogy a partnerekkel való együttműködés révén megoldja az átadási folyamat során felmerülő problémákat..

  6. Egyszerűsített integráció. A Swapzone fejlesztői egységes adaptert írtak, amely segít az azonnali csere tulajdonosainak összekapcsolni szolgáltatásaikat a platformmal. Az Adapter osztály felépítése és a következő utasítások megtalálhatók egy külön integrációs útmutató.

  7. Kripto oktatás. A Swapzone aggregátornak is megvan a saját tanulása szakasz különféle cikkekkel, amelyek extra részleteket tartalmaznak arról, hogyan lehet kriptovaluta tranzakciókat végrehajtani a platform segítségével. Ezenkívül a szolgáltatás célja az újonnan érkezők oktatása azáltal, hogy megerősíti a kriptovalutákkal és velük való bánásmóddal kapcsolatos tudásbázisukat..

Hogyan kell alkalmazni a Swapzone-t?

Az alábbiakban bemutat néhány egyszerű lépést, amelyeket meg kell tennie annak érdekében, hogy problémamentes élményhez jusson a Swapzone használatával:

● Menjen át a Főoldal.

● Válassza ki azt az eszközt, amelyről cserélni szeretne, és azt az eszközt, amelyet cserébe szeretne kapni.


● Adja meg a cserélni kívánt összeget, és állítsa be a szűrőket, hogy az opciók listája jobban megfeleljen az Ön igényeinek.

● Hasonlítsa össze a felajánlott cseréket, hogy megtalálja a tökéletes illeszkedést. Ne felejtsük el, hogy engedélyezheti az eredmények rendezését a legjobb arány, a leggyorsabb szolgáltatás és a szolgáltató legjobb minősítése alapján.

● Miután meghozta döntését, erősítse meg az „Exchange” gombra kattintva.

● Írja be a pénztárca címét, ahová érméket szeretne küldeni.

● Végül küldje el a letétbe helyezett érmék számát, majd csak annyit kell tennie, hogy megvárja a tranzakció feldolgozását és a kicserélt eszközök megjelenését a fogadó pénztárcában.

Mitől egyedi a Swapzone

A mai kriptográfiai térben a kriptográfiai műveleteknek központosított fellegvárakon kell futniuk. Ismét az a felhasználó kerül abba a helyzetbe, hogy a pénzügyi hatóság kívánságainak megfelelően kell cselekednie, ha labdázni akar. A Swapzone szépsége, hogy ismét megemeli az egyént az erő arányában. A felhasználónak kell meghatároznia, hogy miként szeretne tranzakciót végezni, és mit akar cserélni. Valóban látja, hogy a cserefolyamat problémás-e, amikor az adatvédelmi érméket nézi. Az adatvédelmi érmék a legnépszerűbb eszközök a digitális piacon, mégis hajlamos átugrani a karikákat, hogy tranzakciókat hajtson végre velük. Minden cserének saját politikája van arról, hogy milyen érméket cserélnek és mire. Az olyan összesített cseréknél, mint a Swapzone, nem kell mindezekkel foglalkozni. Ehelyett tiszta képet kap arról, hogy mit kaphat, és mire kaphat, ami figyelembe veszi a piac minden rendelkezésre álló helyét.

Következtetés

A Swapzone csere-aggregátor határozottan kidolgozza az ipar tervét, hogy szélesebb körben nyissa meg kapuit a fogyasztók előtt. Mindannyian támogatnunk kell, hogy a felhasználónak minél több választási lehetősége legyen, és a cserék növelik a felhasználók által végrehajtható tranzakciók típusát, miközben hihetetlen előrelépést jelentenek a biztonság és egyéb kérdések terén. De mindig az egyénnek kell elsőnek lennie, ezért több platformra van szükségünk, amelyek egyértelműséget biztosítanak, és párosítják azt egy egyszerű és előnyös tranzakciós folyamattal. És Swapzone rájött, hogy az egyszerűség aranyat ér.

Kövess minket Twitter és Facebook frissítéseket, és tegyen fel kérdéseket csodálatos, aktív közösségeinknek Távirat & Viszály.

Köszönöm, hogy betértél!

A garnélarák csapata

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me