Storm Token áttekintés: A koncert gazdaságának titkosítása

A Storm egy blockchain projekt, amelynek célja a munka jövőjének forradalmasítása azáltal, hogy decentralizálja a koncertgazdaságot, amelytől annyi szabadúszó függ jövedelmének egy részén.

Olyan platformot fejlesztenek, amely lehetővé teszi ezeknek a szabadúszóknak bizonyos „mikrotevékenységek” elvégzését és tokenek megszerzését hardveresen kódolt és decentralizált intelligens szerződések révén. Remélik, hogy ez nyílt és korrekt módszert biztosít ezeknek a szabadúszóknak a kriptográfia megszerzéséhez.

Mivel azonban jelenleg rendelkezésre áll annyi kriptográfiai jutalom-ökoszisztéma, valóban versenyezhet-e?

A Storm ezen áttekintésében részletes áttekintést adunk a projektről, annak technológiájáról és a csapat tagjairól. Elemezzük a STORM token szélesebb körű felhasználási eseteit és annak hosszú távú elfogadásában rejlő lehetőségeket is.

Mi a vihar?

A StormX projekt egy ideje a piacon van, és korábban “BitMaker” -nek hívták, amely népszerű Adtech alkalmazás volt. Úgy döntöttek, hogy újra gyártják a terméket és integrálják a blockchain technológiát az alkalmazásukba, amely később látta, hogy bevezetik a STORM tokeneket.

A Storm mikrotevékenységeket céloz meg, és megvizsgálja az ipar játékszerzésének módjait. Ennek egyik aspektusa a Stormmobile alkalmazás, amely bárkinek, aki okostelefonnal rendelkezik, képes elvégezni a mikrotevékenységeket és kompenzációt kapni.

Mi a vihar

Vihar a számok szerint

A technológia segít a szabadúszóknak, akiket Storm Playersnek hívnak a platformon, mivel folyamatos és stabil munkát biztosít számukra. Ez a Storm Makers-nek is segítséget nyújt azoknak, akiknek feladatokra van szükségük, létrehozva egy globális munkaerőt, amely percek alatt elérhető bármely, internethez csatlakoztatott eszközről a világ bármely pontján..

A mikroprogram platform átlátható és decentralizált, és az intelligens szerződések használata a szerződési feltételek érvényesítésére bizalmatlanná teszi azt is. Mindez segít egy hatékonyabb és költséghatékonyabb rendszer létrehozásában.

A vihar piac

A Storm Marketnek több területe van, és kétféle résztvevőből áll: a Storm Makersből és a Storm Playersből. A Storm Makers felsorolja és kifizeti a mikrotevékenységeket vagy szolgáltatásokat, míg a Storm Players azok a felhasználók, akik fizetés fejében teljesítik a feladatokat és szolgáltatásokat.

Ez a fizetés Storm Bolts formájában történik, amelyet a felhasználó beválthat Storm Tokenekért (STORM). Azok a Storm Tokenek felhasználhatók a Storm Shopban (fejlesztés alatt), vagy cserélhetők más kriptovalutákra. A viharpiacon történő fizetés Ethereumban vagy Bitcoin-ban is elvégezhető.


A viharpiacon három külön terület található, ahol a felhasználók kereshetnek:

  • A Storm Shop: A Storm Shop fejlesztés alatt áll, de megjelenésekor olyan platform lesz, amely jutalmazza a felhasználókat a termékek és szolgáltatások vásárlásáért.
  • Viharjáték: A Storm Play platform az Android mobilalkalmazása (hamarosan megjelenik az iOS), amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtekinthessék a közzétett mikrotevékenységeket és a rendelkezésre álló jutalmakat. A jutalom általában Storm Bolts, de lehet Bitcoin vagy Ethereum is.
  • Vihar koncertek: A vihar koncertek lehetőséget adnak a felhasználóknak arra, hogy részt vegyenek folyamatos, rendszeres, kompenzációt kínáló programokban. Jelenleg ez többnyire felmérésekkel és játékokkal kapcsolatos, de tartalmazhat más szabadúszó, gépi tanulási, minőségbiztosítási és egyéb kéréseket is. Ezek a feladatok jelentik a platform életerejét, intelligens szerződésekkel kötik megegyezéseket a Maker és a Player között. A Storm Gigs programmal a Storm csapata reméli, hogy csökkenti a mikrotevékenységek költségeit és növeli a szabadúszók által a feladatok elvégzéséért kapott ellentételezést.

Valódi megoldás egy valós problémára

A Storm csapata a szabadúszó iparágat veszi célba, amely gyorsan növekszik. Mikro-feladatokra összpontosítva versenyeznek olyanokkal, mint a Mechanical Turk, a Fiverr és bizonyos mértékig az Upwork is. A Storm reméli, hogy megoldja a meglévő platformokkal kapcsolatos néhány problémát, például a folyamat hatékonyságát és a túlzott díjakat.

Bizonyos esetekben a platformok felhasználói keresetük 40% -át felemésztik a díjak. Ez hatalmas összeg bárkinek, de főleg szabadúszóknak. Storm úgy gondolja, hogy jelentős pozitív hatást érhetnek el azáltal, hogy csökkentik, vagy akár megszabadítják a koncertgazdaságot e hatalmas díjaktól.

Szabadúszó gazdaság

A központosított szabadúszó hálózatok összehasonlítása: Image Forrás

Mivel az intelligens szerződések használatával megszűnik a közvetítők igénye, a Storm platform lényegesen olcsóbb lesz a Játékosok és a Makers számára. Az intelligens szerződések emellett megszüntetik a vitarendezéssel és a partnerek kockázatával járó költségeket, amelyek sokféle feladatot tesznek lehetővé a platformon.

Alapvetően fontos, hogy a Storm platform a mobilalkalmazásával elérje a globális közönséget, ami előnyös azoknak a gyártóknak és szabadúszóknak, akik esetleg nem férnek hozzá asztali és laptop számítógépekhez.

A meglévő platformok nem támogatják az okostelefon-használókat, ami a világ internethez kapcsolódó lakosságának nagy része. Korlátozzák azokat is, akik használhatják őket, olyan fizetési lehetőségek felajánlásával, amelyek gyakran nem működnek a fejlett országokon kívül. A Storm felhasználók bármely országból hozzáférhetnek a platformhoz, és közvetlenül az általuk választott kriptovaluta pénztárcához juthatnak fizetéshez..

Bárhol, bármikor, bármilyen eszközön

A Storm ambiciózus tervekkel rendelkezik, hogy platformjukat nemcsak kriptovalutává tegyék. Céljuk egy teljes ökoszisztéma kiépítése, amely egyformán szolgálja a hirdetőket és a felhasználókat. A Storm Market várhatóan a meglévő alkalmazásboltokhoz hasonló módon fog működni, és lehetővé teszi a Készítők számára, hogy könnyedén hozzanak létre feladatokat, a játékosok pedig elfogadják és kompenzálják ezeket a feladatokat. Mindezt intelligens szerződések vezérlik, amelyek biztosítják az összes feltétel egyértelmű megfogalmazását és betartását.

Várhatóan a platform adok és kapok módszertana segíti a sikert. A kriptovaluták megszerzésében érdekelt felhasználók a platformra özönlenek, és a hirdetők egyre nagyobb számú feladatot hoznak létre a nagy felhasználói bázis elérése érdekében. Ez egy win-win forgatókönyv, és a Storm reméli, hogy egy tisztességes mikroprogram platformon keresztül kriptopénzeket és blokklánc-technológiát vezet be a világba..

A STORM token

Storm 2017-ben ICO-t tartott, amely egy hónapig tartott. 2017. december 8-án zárult, és nagyjából 32 millió dollárt gyűjtött valamivel több mint 2,8 milliárd STORM token eladásával, mindegyik 0,0113 dollár áron. Állandóan 10 milliárd STORM tokent szállítanak, és azokat, amelyeket az ICO során nem adtak el, a piacon airdropokban szállították volna a megfelelő Storm pénztárca címekre..

Két ilyen légcsepp már megtörtént, és további kettőt 2019. június 7-re és 2019. december 7-re terveznek. Mindezek a fennmaradó légcseppek várhatóan 2,5 milliárd Storm tokent fognak forgalmazni..

Binance STORM

Regisztráljon a Binance oldalon, és vásároljon STORM tokeneket

A Storm ára nem volt kedvező a korai befektetők számára. 2019 januárjától egy Storm token mindössze 0,002878 dollárt ér. Ez alacsonyabb a mindenkori csúcson, 0,206771 dollárnál, amelyet nagyjából egy évvel korábban, 2018. január 9-én értek el.

Ha úgy gondolja, hogy a Storm ára helyreáll, akkor most kedvező áron veheti fel. A legnagyobb STORM-tőzsde az UpBit, de a Binance és a Bittrex kereskedelme is jó. Körülbelül egy tucat kis tőzsdén is elérhető, de a kereskedelem volumene nagyon alacsony.

Ami a STORM tokenek tárolását illeti, ezt megteheti bármelyik ERC-20 kompatibilis pénztárcában.

A Storm Team

Stormnak meglehetősen kicsi, de nagyon hozzáértő csapata van. A Storm vezérigazgatója és alapítója Simon Yu, aki 2014-ben végzett a Foster Business School-ban, és üzleti tapasztalatait azzal szerezte, hogy pénzügyi elemzőként dolgozott olyan vállalatoknál, mint az Amazon.

A Storm technológiai igazgatója (CTO) Sean Zhong, aki több mint két évtizedes technológiai tapasztalatot hoz a projektbe. Az Amazon és a Big Fish Games munkatársainál szerzett tapasztalatot az adattárházzal, az üzleti elemzésekkel és a szoftvertervezéssel kapcsolatban.

Storm csapat tagok tanácsadók

A Storm csapat néhány tagja és tanácsadója

Tara Nygaard operatív vezérigazgató (COO) a kiberbiztonság és a tárgyak internete (IoT) terén szerzett tapasztalatait, valamint a fogyasztói termékek és a blokklánc-technológia mély megértését nyújtja a kiváló működés érdekében..

A Storm csapata mellett a kriptovaluta-ipar erős tanácsadói hálózata is működik. Ide tartoznak a Bancor vezérigazgatója, Guy Benhartzi, a Bittrex alapítója és vezérigazgatója, Bill Shihara, valamint az Ethereum társalapítója, Anthony Di Iorio.

Vihar áttételi program

Egy nemrégiben blog bejegyzés, A Storm nemrégiben jelentette be, hogy újraindították a beutaló programot. Ez lehetővé teszi a Storm platform felhasználóinak, hogy másokat hivatkozhassanak és megszerezhessék a csavarokat. Amikor egy barátodhoz fordulsz, 6000 csavart kapsz, és ha az ajánlásod 24 000 csavart keresett, akkor megkapod az ennek megfelelő összeget.

Ha barátai lesznek a platformra, akkor meg kell győződnie arról, hogy feladatokkal, videókkal és felmérésekkel keresik-e a csavarokat. Ez azért van, mert ezek az egyetlen csavarok számítanak az Ön társult díjának kiegyenlítésére.

Érdemes folyamatosan ellenőrizni a projektet az esetleges további frissítésekről a referral programjukban. Ennek oka az, hogy a referral rendszer szerkezetének fejlesztésével vannak elfoglalva, amely kölcsönöz bizonyos szolgáltatásokat, amelyek az affiliate platformjuk előző verziójának régebbi verziójában szerepeltek..

Következtetés

A Storm az elmúlt négy évben egy blockchain alapú piacterv tervezésével és építésével foglalkozott szabadúszók vagy bárki más számára, aki hajlandó kereskedni a szabadidejével a kriptovaluta mikrotevékenységeinek elvégzésében. Noha a mikrotevékenységek kifizetése nem új koncepció, a blockchain technológia és az intelligens szerződések hozzáadása minden bizonnyal így van.

A Plus Storm lehetővé teszi, hogy bárki a bolygón bárhol részt vegyen a mikrotevékenységek piacán. Ez az, amire a múltban nem volt lehetőség, mivel az okostelefon-használókat a hagyományosabb mikrotaskos platformok nagyrészt figyelmen kívül hagyták. Szilárd csapat és a projektben jártas tanácsadói csoport megsokszorozza a siker esélyét.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a siker garantált. A Storm platform egyes aspektusainak fejlesztése a vártnál jóval tovább tartott, és ezek a késések nyitva hagyhatják az ajtót egy nagyobb és jobban finanszírozott versenytárs számára, hogy átvegye a vezetést.

Eddig ez nem történt meg, és a Storm továbbra is a legjobb választás a decentralizált, blokklánc-alapú mikroprogramok számára. A STORM token teljesítménye csalódást okozott 2018-ban, de a kriptovalutákban medve piac volt. Ez azt jelenti, hogy a platformnak valóban szüksége van arra, hogy vonzóbbá tegye a STORM tokenek tartását, különben a felhasználók folytatják az értékesítést, amint megkapják a tokeneket, még alacsonyabb árat vezetve.

Kiemelt kép a Fotolia-n keresztül

Jogi nyilatkozat: Ezek az író véleményei, és nem szabad befektetési tanácsnak tekinteni őket. Az olvasóknak saját maguknak kell kutatniuk.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me