STACK (STK) áttekintés: A kriptovaluta engedélyezése a Fiat fizetéseknél

Míg a kriptovaluta világ gyorsan fejlődött a Bitcoin 2008-as megjelenése óta, még mindig van mit tenni, mielőtt a digitális devizák teljes mértékben bevezetésre kerülnének napjaink cseremédiumaként.

A kriptovaluta betéti kártyák kulcsfontosságú szerepet játszanak a kriptovaluták tömeges elnyerésében, és segítenek áthidalni a hagyományosabb pénzügyi infrastruktúrát az olyan csúcstechnológiával, amely alátámasztja az olyan valutákat, mint a Bitcoin, a Litecoin és az Ethereum.

IQ Opciós Kereskedelmi Hitelkártya

A STACK ígérete szerint mobil kriptovaluta-rajongók mobil fizetési rendszerük segítségével el tudják költeni digitális alapjaikat.

Mi a STACK?

KAZAL egy személyes pénzügyi platform, amely egyesíti a mobil tap-fizetési funkciókat egy több pénznemű pénztárcával, amely kompatibilis mind a kriptovalutákkal, mind a hagyományos fiat pénznemekkel. A pénztárca hozzáférést biztosít a felhasználók számára a megalapozottabb kriptovalutákhoz, mint például a Bitcoin és az Ethereum, ugyanakkor lehetővé teszi a fizetéseket a STACK natív STK tokenjén keresztül, és az STK a STACK alkalmazáson belül működik, hogy az azonnali kriptopénz fizetéseket biztosítson az értékesítés helyén..

Veremfizetési példák

A Stack hogyan fog működni

A STACK mögött álló csapat egy teljes körű szolgáltatást nyújtó fizetési megoldás biztosítására összpontosít, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pénzt költsenek, osszanak meg és takarítsanak meg. A csapatot Miro Pavletic vezérigazgató vezeti, és rengeteg ágazatspecifikus tapasztalatot ötvöz, számos csapattag a pénzügyi szolgáltatási, marketing és technológiai szektorban dolgozott.

Verem a csapat tagjait

Verem a csapat tagjait

A csapat jelentős részének van tapasztalata olyan vállalatoknál dolgozni, mint a Deloitte, a MasterCard, a Sprint, a TD Bank és a Virgin Mobile. A kanadai vállalat jelenleg finanszírozási platformját egész Kanadában terjeszti, és azt tervezi, hogy az év folyamán további piacokra terjeszkedik.


Mi teszi a STACK-et kiemelkedővé?

A kripto betéti kártya piaca elárasztja a versenyt; és bárki, aki kriptográfiai állományának egy részét hagyományos kiskereskedelmi üzletekben szeretné elkölteni, választhat olyan vállalatokat, mint a Wirex, a Zapo és az Uquid, a TenX, a Monaco, a TokenCard és a Change lehetőségei mellett..

Ugyanakkor a Visa által a WaveCrest Holdingshoz fűződő viszonyukat illetően a közelmúltban végrehajtott politikai változás miatt sok kriptokártya-társaság képtelen volt szolgáltatásait nyújtani felhasználóinak Európában. Tavaly év vége felé a hitelkártya-óriás arra utasította a WaveCrest, hogy haladéktalanul zárja be előre fizetett Visa® betéti kártya programjainak összes számláját, ami olyan cégeket hagyott maguk után, mint a Wirex és a TenX..

Ez egy 2017 augusztusában tett bejelentés után következett, miszerint a WaveCrest többé nem bocsát ki és tart fenn Visa® kártyákat az Európa (EGT) területén kívüli kártyatulajdonosok számára. Ennek eredményeként számos kriptokártya-szolgáltatót teljesen semmissé tettek a fejlesztések.

Verem & amp; Versenyzők

Kazal & Versenyzők

A STACK képes megkerülni ezeket a korlátozásokat, mivel egyedülálló partnerséget kötött a MasterCarddal, amely az STK mobilalkalmazást chip-and-pin MasterCard előre fizetett kártyával látja. Az STK számlatulajdonosok hozzáférhetnek az értékesítési pontok és a kiskereskedők közötti kapcsolatokhoz, minden tranzakció vásárlási védelme mellett.

Emellett a MasterCard partnerség eredményeként az STK kártyabirtokosok az ATM-ek világszerte elérhető hálózatához férhetnek hozzá, az ingyenes ATM-k kivétele mellett. A STACK csapat célja továbbá, hogy hozzáférést biztosítson egy teljes körű ingyenes szolgáltatáshoz, amely magában foglalja a számla aktiválását, az előre fizetett kártya kézbesítését, az érintés nélküli vásárlást és a bérszámfejtést.

Mennyire életképes a projekt?

Kanadai vállalatként a STACK az első észak-amerikai Fintech cég, amely a felhasználók számára mobil tap-to-pay fizetési lehetőséget biztosít, amely egy digitális pénzszámlához van csatolva. A STACK csapata azonban egyedülálló helyzetben van, amikor szinte telített piaci szegmensben működik, miközben nincs közvetlen versenye.

A MasterCarddal fennálló szoros kapcsolataik előnyt jelentettek számukra a versenyben, és az okostelefonok tap-to-pay technológiájának és a fizetős bankkártyáknak a felhasználására való összpontosításuk szintén rendkívül vonzó lehet a leendő vásárlók számára..

A verem ökoszisztéma

A verem ökoszisztéma

Míg a STACK projektnek nyilvánvaló előnyei vannak, mint fizetési szolgáltatás, a natív STK token emellett a kriptográfiai befektetők számára jelentős nyereség megvalósítására is képes. A STACK STK tokenjét nagyon várták, és az ICO során a korai tokensale körök túljelentkeztek.

Ennek eredményeként a STACK 17 millió dolláros kemény sapkát ért el a nyilvános tömeges eladás előtt, és ezt törölték, és helyette egy legfeljebb 1 250 000 STK zsetont tartalmazó légcsepp került az STK közösség tagjai számára..

A projekt iránti nyilvánvaló érdeklődés ellenére az STK jelzőnek meglehetősen nagy terepe van az ágazatban versengő projektek által kínált érmék pótlására. A TenX körülbelül 170 millió dolláros piaci sapkával vezet az élen, PAY-tokenje pedig jelenleg körülbelül 1,60 dolláros áron kereskedik.

A monacói MCO-token jelenleg körülbelül 96 millió dolláros piaci felső határt tart és alig 7,50 dolláros áron kereskedik, míg a Centra CTR-jelzője körülbelül 56 millió dolláros piaci felső határt tart fenn. Az STK alig több mint 44 millió dolláros piaci felső határt élvez, mivel keringő kínálata alig több mint 325 millió zsetont forgalmaz körülbelül 0,13 dolláros áron..

Lehetséges ellenszél

Nem minden egyszerű vitorlázás az STK token számára, és a STACK csapatnak teljesítenie kell korai ígéreteit annak érdekében, hogy utolérje és esetleg megelőzze versenyét. Azok a rejtjeles bankkártya-szolgáltatók, akiket a Visa elutasított a WaveCrest Holdings elutasításában, mind aktívan keresnek életképes alternatívákat, míg a TenX úgy döntött, hogy folytatja a teljes banki licenc megszerzését.

Ezen túlmenően, mivel a piac jelenleg visszaesésen megy keresztül, az újabb projektek könnyen figyelmen kívül hagyhatók, mivel a kriptovaluta befektetők úgy döntenek, hogy a piacon megbízhatóbb érmékre koncentrálnak.

Ennek eredményeként annak ellenére, hogy számos egyértelmű előnye van, továbbra is fennáll annak a lehetősége, hogy a feladat megfelelő végrehajtása és a marketingre való összpontosítás nélkül a projekt valóban huzamosabb ideig stagnálhat és taposhatja a vizet.

Mire számítsunk

Mit kell várni a veremre

A STACK számos eseményt felsorakoztatott 2018-ra, amely magában foglalja a kriptotárca indítását Kanadában az első negyedév során, és a kereskedelmi fiat átjárót az Egyesült Államokban a második negyedév során..

Az év folyamán a személyes fizetési platform elérhetővé válik Kanadában, az Egyesült Államokban és Európa-szerte. STACK is bejelentett hivatalos partnerkapcsolat i2c, egy feldolgozó platform, amely megkönnyíti a biztonságos fizetési funkciók használatát a STACK alkalmazáson belül.

Ezen felül olyan funkciókat terveznek bevezetni, mint a STACK UP megtakarítások és a pénzügyi IQ, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egyedi megtakarítási célokat hozzanak létre az automatizált kerekítésekkel összhangban, amelyek segítenek a felhasználóknak kategóriákba sorolható megtakarítási tervek kidolgozásában, valamint ajánlatok és jutalmak vonzásában. a kitűzött megtakarítási célok alapján.

A személyre szabott eszközök lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy nyomon kövessék kiadási szokásaikat, és a felhasználók képesek lesznek indexelni kiadási szokásaikat hasonló társakkal vagy társadalmi csoportokkal szemben.

Ez a lehetőségek széles skálája azt láthatja, hogy az STK platform verseng a hagyományos bankokkal a fiatalabb, technikailag fejlettebb generációval, és örömmel alkalmazza a pénzkezelés korszerűbb módszereit.

Az STK azon túl, hogy versenytársaként működik olyan vállalatoknál, mint a Wirex, a TenX és a Monaco, képes a Virgin Galactic Rewards, a Mobil Banking és az Instagram szempontjainak hasznosítására is. Az STK személyi pénzügyi platformja életképes alternatívának bizonyulhat az olyan szolgáltatások mellett, mint az Apple Pay és az Android Pay.

Jogi nyilatkozat: Ezek írói vélemények, és nem tekinthetők befektetési tanácsnak

Képek a getstack.ca oldalon keresztül

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map