Spankchain Review: Hogyan változtatja meg ez az érme a felnőtt szórakoztatást

A kriptovaluták, pontosabban a Bitcoin egy ideje már az internet néhány marginálisabb területéhez kapcsolódnak.

Nem sokkal megjelenése után a Bitcoin népszerűvé vált, részben annak köszönhetően, hogy segítheti a nyilvánosságot, hogy aktívabban vegyenek részt a szerencsejátékban, különféle gyógyszerek vásárlásában, valamint a szexuális termékek és szolgáltatások fizetésében..

Ennek eredményeként a szexipar olyan ágazatnak tűnik, amely készen áll az új blokklánc-technológiák előnyeinek kihasználására. A Spankchain készen áll az ipar néhány kulcsfontosságú kérdésének megoldására, és számos blokklánc alapú megoldást kínál az online felnőtt szórakoztatóipar számára.

Olvassa el a Spankchain átfogó felülvizsgálatát.

Mi a Spankchain?

Mi a Spankchain

Kép a bitcoinexchangeguide.com oldalon keresztül

Spankchain egy blockchain alapú platform a felnőtt szórakoztatóipar számára. A projekt mögött álló csapat célja a blokklánc-technológia felhasználása annak érdekében, hogy olyan decentralizált alapot biztosítson, amely megszünteti az ipar számos közvetítőjét, és az alkotók, előadók és rajongók közösségében méltányosan osztja el a pénzügyeket és a hatalmat..

A projektet Ameen Soleimani és William de Vogelaere alapította, a duó célja, hogy technológiai és gazdasági infrastruktúrát hozzon létre az Ethereum hálózat tetején. Az intelligens szerződések használatával a pár reméli, hogy felszámolja harmadik fél közvetítőinek szükségességét, és tisztességes fizetési rendszert biztosít, amely magas szintű biztonságot és magánéletet is magában foglal.

A Spankchain ökoszisztéma számos kulcsfontosságú elemből áll, például a fizetési központból, amely magában foglalja a Vynos mikrofizetést feldolgozó pénztárcát, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a hagyományos fizetési processzorok költségeinek töredékével egyenrangú fizetéseket dolgozzanak fel. Ezenkívül a kifizetések sora egyetlen blokklánc-tranzakcióba csoportosítható, hogy ezáltal minimalizálják a fizetett díjak teljes összegét.

A platform kiváló minőségű élő video streaming infrastruktúrát is tartalmaz, amely számos mobil eszközön elérhető. A belső cam webhely az előadókat közvetlenül összeköti a nézőkkel, a Spankchain videolejátszó pedig együttműködik a Vynos pénztárcával, amely lehetővé teszi az előadóknak és a nézőknek, hogy kriptovalutákkal fizessenek és valós időben lépjenek kapcsolatba.

Spankchain CamSite

Spankchain Camsite alkalmazás. Forrás: Spankchain Whitepaper

Első pillantásra úgy tűnik, hogy a Spankchain blokklánc-technológiát használ egy már rendelkezésre álló szolgáltatás nyújtására, és ha igen, akkor várhatóan a projekt küzdeni fog. A projekt mögött álló csapat azonban hangsúlyozza, hogy az ágazatot sújtó jelenlegi néhány kulcsfontosságú kérdéssel foglalkoznak.

Milyen problémát old meg?

Az amerikai felnőtt szórakoztatóipar óriási bevételeket generál, miközben a pontos adatokat nehéz megszerezni – írja a Forbes magazin becsült évente megközelítőleg 3 milliárd dollár értékű lesz az ipar.


Azóta a Szövetségi szemek azt mutatja, hogy az ipar évente körülbelül 13 milliárd dollárt húz be, míg NBC News azt állítják, hogy a globális ipar valahol 97 milliárd dollár körüli értéket ér.

Annak ellenére, hogy ezeket a lenyűgöző adatokat generálták, a modellek és az előadók gyakran rövid változásokon mennek keresztül, mivel a pénzeszközök nagy részét közvetítők és közvetítők fogyasztják el.

Az iparágat jelenleg olyan központosított platformok uralják, mint a Chaterbate és a Livejasmin, és bár rendkívül népszerűek, ezek a webhelyek olyan modelleket számítanak fel, amelyek profitjuk 50-70% -ában használják platformjaikat.

Jelenleg az előadók számára nehéz forgalmat generálni vagy felhasználókat szerezni anélkül, hogy regisztrálnának az ilyen jellegű központosított piacterekre.

Ráadásul az iparág rossz hírnévnek örvend olyan nagy fizetési feldolgozók körében, mint a Visa, a MasterCard és a PayPal, mivel az ezeken a csatornákon keresztül végrehajtott fizetéseket gyakran visszaterhelik. Ennek eredményeként a nemhez kapcsolódó vállalkozásoknak gyakran nem megfelelő alternatívákat kell alkalmazniuk és / vagy magas díjakat és jutalékokat kell fizetniük.

Mennyire életképes a projekt?

Vynos pénztárca logó

Vynos Wallet. Kép a bitcoinexchangeguide.com oldalon keresztül

A Spankchain célja, hogy megszüntesse a közvetítőt, és visszahozza az erőt a modellek és az előadók kezébe. Kamera webhelyükön keresztül a nézők böngészőjükön keresztül adhatnak tippeket a modelleknek, 5% -os díjat számítanak fel, ami hatalmas engedményt jelent a jelenlegi díjakhoz képest.

A Vynos pénztárca könnyen integrálható szinte minden felnőtt webhelyhez, és mivel az Ethereum Identities alapján fizet, ezért nincs szükség minden felnőtt webhely külön számlájára, valamint e-mail címeket, jelszavakat és hitelkártyákat is készít felesleges.

A kriptovaluták központi fizetési módként történő felhasználására összpontosítva a Spankchain megoldja a visszaterhelési kérdést is, mivel a blokklánc-pénznemek általában nem teszik lehetővé a visszaterhelési technikákat, amelyeket a tér rossz szereplői alkalmaznak és visszaélnek.

Ezen felül a Spankchain platform a tartalom létrehozásának és továbbításának üzletét is sokkal könnyebbé teszi, és lehetővé teszi további webhelyek és tartalomszolgáltató hálózatok hosztolását a blockchain protokollján.

Azonban nem ez az első alkalom, hogy a kriptovaluták megpróbálnak egyesülni a felnőtt szórakoztatóiparral, és a legtöbb korábbi próbálkozás rövidre sikeredett, és egyenesen átverés volt, mint például az Eros Vision (ERS), vagy hanyatló maradt, mint a Sexcoin (SXC).

A projektek által elkövetett fő hiba az volt, hogy megpróbálták versenyezni a Bitcoin-szal, mint egy új fizetési mechanizmussal a felnőttek számára, vagy megpróbált alternatívát nyújtani a fő központosított webhelyek által alkalmazott natív token-rendszerekkel anélkül, hogy egy tartalom-tárhely platform létrehozására koncentráltak volna..

A Spankchain akkor tud boldogulni, ha betartja azt a küldetését, hogy átfogó, decentralizált blokklánc alapú platformot kínáljon, amely élő tartalom létrehozási szolgáltatásokat nyújt olcsó, biztonságos és privát fizetési megoldás mellett. Ez időt ad a csapatnak a méretezéshez és a növekedéshez, mivel az ipar fejlődik és alkalmazkodik a blockchain technológia integrációjához.

A SPANK Token áttekintése

A SPANK token meglehetősen jól bírta a novemberi holland aukció óta, amely több mint 7 millió dollárt gyűjtött. Miután a karácsonyi bikafutás alatt megugrott az értéke, a SPANK visszaesett 0,31 dollár körüli árfolyamra, és a jelenlegi forgalomban alig több mint 300 millió zsetonnal az érme jelenleg körülbelül 94 millió dolláros piaci felső határt tart fenn..

A token jelenleg a Coinmarketcap top 200-on belül helyezkedik el, és 24 óránként körülbelül 500 millió dollár értékű kereskedési mennyiséget generál.

A SPANK token a tulajdonosokat és a hosszú távú befektetőket is vonzza, mivel felhasználható a SpankBankban való részvételre is, ami egy másik „Booty” nevű token kibocsátásához vezet.

Spankchain Token Generation

Spankchain Token Economics. Forrás: Spankchain Whitepaper

A Booty token felhasználható az előadók tippjeihez, és ez az egyetlen token, amely felhasználható a Spankchain camsite használatával felhalmozott szolgáltatási díjak kifizetésére. Mindezek ellenére a SPANK token nem túl ismert a nagyobb kriptovaluta közösség körében, és gyakran a kriptográfiai beszélgetések szélére kerül.

A projekt még mindig gyerekcipőben jár, és körülbelül 7500 követője van a Twitteren, és csak 151 kedvelő a Facebookon. Ennek eredményeként kulcsfontosságú, hogy a Spankchain csapata fokozza promóciós tevékenységét annak érdekében, hogy nagyobb érdeklődést keltsen a projekt iránt.

Az előttünk lévő út

Bounty Program a Spankchain-nál

Bounty Program. Kép a Medium.com-on keresztül

A Spankchain fehér papír egy meglehetősen átfogó ütemtervet vázol fel, amely magában foglalja a bevételt generáló hirdetési hálózat beépítését, amely vizuális, video- és natív hirdetésekből áll, és az ezen a hálózaton keresztül generált bevételeket megosztják modellekkel és előadókkal.

Tervezik továbbá a „Porn Bounties” kifejlesztését, amely magában foglalja a crowdfunding használatát új tartalmak vagy jelenetek létrehozásához, a közösség szavazva és finanszírozva azt a tartalmat, amelyet szeretnének látni. Az első fellépő vagy csapat, aki teljesíti a legnépszerűbb kérést, megkapja a fejpénzt.

Tervezik a 0x körzettel és az Aragonnal való integrációt is, egy teljesen decentralizált piac létrehozása érdekében, amely lehetővé teszi a kormányzás kezelését a Spankchain közösség számára is, erre a tervek szerint 2019 első negyedévében kerül sor, és közben a Spankchain csapat olyan eseményeken népszerűsíti magát, mint az Adult Video News Award, amely a felnőttipar egyik legnagyobb díjátadó eseménye.

A Spankchain projekt elég átfogó ahhoz, hogy megzavarhassa a kissé stagnáló felnőttipart, és a szex és a kriptovaluták meglepően jól összeérnek. Ugyanakkor, mint minden induló vagy új blockchain vállalkozásnál, kiemelkedően fontos, hogy a csapat teljesítse ígéreteit, és továbbra is innováljon és a piac előtt maradjon.

Ha a Spankchain mögött álló csapat éppen ezt teszi, akkor a SPANK jövője fényesnek tűnik.

Kiemelt kép a Medium.com-on keresztül

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me