Python szkriptek kriptokereskedési botokhoz [API kereskedési útmutató]

>

Ha több mint néhány napig voltál a kriptovaluta piacon, akkor valószínűleg tudod a piac csökkenésének érzését, és reménytelennek érzed magad abban, hogy portfóliódat egy stabilpénzbe vagy Bitcoinba váltsd be..

Pánik helyett vegye át portfóliójának irányítását azzal, hogy megtanulja, hogyan kell olyan hatékony szkripteket írni, amelyek azonnal végrehajthatják azokat a kereskedéseket, amelyekre szüksége van a pozíciókba való be- és kilépéshez..

A bemutató végére olyan eszközökkel lesz felszerelve, amelyek lehetővé teszik a portfólió teljes automatizálását és irányítását anélkül, hogy valaha is bejelentkezne a cserefiókokba.

Mielőtt elkezdenénk, szánjon néhány percet a korábbi oktatóanyagok böngészésére. Minden cikk a robotok kereskedésének egyedi szempontját tárgyalja, amely fontos a robusztus stratégia kialakításakor.

  • Python szkript a kriptovaluta árdiagramjaihoz

  • A Bitcoin Price Live Ticker szkriptje (webhálózatok használatával)

  • Python szkript a kripto portfólió értékének ellenőrzéséhez

Kereskedés tőzsdei API-k segítségével Csak néhány percet vesz igénybe, hogy beállítson egy szkriptet, amely összevonhatja portfólióját, ezért kezdjük!

Telepítse a kereskedési könyvtárat

Minden tőzsde egyedi kereskedési API-val rendelkezik. A több csere-API integrálása és kezelése lidércnyomásos élmény, ezért a Garnélás kereskedési könyvtár hogy mindezeket a cseréket nekünk irányítsuk. Ez néhány évvel csökkenti a fejlesztési időnket, így több időt tölthetünk el kereskedési botjaink építésével.


pip install shrimpy-python

A könyvtár telepítése eltart egy pillanatig, de ha ez megtörtént, folytathatjuk a Python-környezet megnyitását, hogy elkezdhessük a parancsfájlok készítését!

Import Kereskedelmi Könyvtár

Mielőtt megírná a forgatókönyv húsát, kezdje a Shrimpy könyvtár importálásával.

import garnélarák

Ez lesz az egyetlen könyvtár, amire most szükségünk van.

API kulcsok

A központokhoz való csatlakozáshoz az API-k egyszeri beállítása szükséges. Két különböző API kulcskészlet van, amelyet létre kell hoznunk: Exchange API kulcsok és Garnélarák fő kulcsai.

Exchange API-kulcsok

Az Exchange API kulcsok a kívánt kriptovaluta cserefiókba történő bejelentkezéssel érhetők el. Miután bejelentkezett, keresse meg a webhely azon részét, amely lehetővé teszi API kulcsok létrehozását.

Minden csere lehetővé teszi az egyes kulcsokhoz megadott különböző engedélyek vezérlését. Ennek az oktatóanyagnak a kitöltéséhez meg kell adnia az API kulcsot mindkettővel olvas eszközegyenleg, valamint kereskedés. Ön ne kulcsfontosságú hozzáférést kell biztosítani a visszavonásokhoz.

A kulcsok létrehozása után biztonságosan tárolja őket, és használja ezeket a kulcsokat a következő lépésekben történő kereskedéshez. Változókat is létre kell hoznunk a használt központ nevéhez, valamint a nyilvános és titkos kulcsokat.

exchange_name = ‘bittrex’

exchange_public_key = ‘fbnnn1xzimjustkeyboardmashing8xn1t8’

exchange_secret_key = ‘09672v4n09xn0morekeyboardmashing947’

Itt találhat oktatóanyagokat az API kulcsok létrehozásáról és a szükséges beállításokról. Hagyja figyelmen kívül a Shrimpy linkelésével kapcsolatos lépéseket, csak írja be ide a nyilvános és a privát kulcsot.

Megjegyzés: A Shrimpy a következő 16 különböző cserét támogatja, amelyeket megadhat, ha a nevüket kicseréli az „exchange_name” kifejezésre: binance, bittrex, bittrexinternational, kucoin, poloniex, bibox, huobi, hitbtc, bitstamp, bitfinex, coinbasepro, kraken, gemini, huobiglobal , bitmart és okex.

Garnélarás mesterkulcsok

Az Exchange API kulcsok mellett létre kell hoznunk a Shrimpy számára a fő kulcsokat. Ezekhez a kulcsokhoz a regisztráció a Shrimpy fejlesztői API-khoz.

A regisztráció során megjelenik egy oldal, ahol az „Api fő kulcs létrehozása” gombra kattintva új fő kulcsokat hozhat létre.

Mielőtt kilépne a Shrimpy fejlesztői alkalmazásból, miután létrehozta a kulcsokat, ellenőrizze, hogy engedélyezte-e a “Felhasználó”,„Számla”És„Kereskedés”Engedélyeket a fő kulcsain. Mindhárom engedély nélkül nem tudja befejezni ezt az oktatóanyagot.

Miután frissítette ezeket az engedélyeket, mentse a kulcsokat biztonságos helyre. A szkriptünkben hozzárendeljük őket egy nyilvános és titkos kulcs változóhoz, amelyet később ebben az oktatóanyagban használunk.

shrimpy_public_key = ‘8x7138n1xzimjustkeyboardmashing8xn1t8jv5098’

shrimpy_secret_key = ‘771dc5n72v4n09xn0morekeyboardmashing9475c0294n50’

Ügyfél létrehozása

Nincs több kulcsunk a létrehozáshoz, ezért folytassa a szkriptet a Shrimpy kliens létrehozásával. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy az API-n keresztül kommunikáljunk a Shrimpy szerverekkel.

kliens = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

Felhasználó létrehozása

Mielőtt bármilyen cserefiókot összekapcsolhatnánk és megkezdhetnénk a kereskedést, létre kell hoznunk egy felhasználót. A Shrimpy felhasználói célja, hogy közvetlen leképezést biztosítsanak a cserefiókokról a felhasználók felé. Mivel a cserefiókok mindig egy valódi személy tulajdonában vannak, ez lehetővé teszi számunkra, hogy létrehozzunk egy egyszerű struktúrát, ahol a Shrimpy automatikusan összekapcsolja a felhasználókat a cserefiókjukkal.

create_user_response = client.create_user (‘Satoshi Nakamoto’)

user_id = create_user_response [‘id’]

Csere-fiók összekapcsolása

Most, hogy van felhasználónk, összekapcsolhatunk egy cserefiókot azzal a felhasználóval.

link_account_response = client.link_account (

Felhasználói azonosító,

csere_neve,

exchange_public_key,

exchange_secret_key

)

account_id = link_account_response [‘id’]

Megjegyzés: A Shrimpy fejlesztői API-kban korlátlan számú felhasználót lehet létrehozni, és minden felhasználóhoz legfeljebb 20 cserefiókot lehet összekapcsolni. Ebben az oktatóanyagban csak egy felhasználót hozunk létre, és összekapcsolunk egy cserefiókot. Könnyű lenne azonban úgy beállítani a kódot, hogy több cserefiókot vagy felhasználót tegyen lehetővé.

Fiókegyenlegek letöltése

Az egyik első kérdés a kereskedéssel kapcsolatban az, hogy tudod, hogy az egyes eszközökből mekkora mennyiség áll rendelkezésedre a tőzsdén. A Shrimpy megkönnyíti az adatok gyűjtésének folyamatát. Egyszerűen kérje az egyenlegadatokat a következő felhíváson keresztül.

egyenleg = client.get_balance (user_id, account_id)

részesedés = egyenleg [‘egyenleg’]

Válassza ki konszolidációs eszközünket

Ehhez az oktatóanyaghoz egyetlen eszközt fogunk kiválasztani, amelyre az összeset be fogjuk adni. Ez azt jelenti, hogy a szkriptünk minden más eszközt elad a portfóliónkban, és csak ezt az egyetlen eszközt vásárolja meg..

Rendelje hozzá a vásárolni kívánt eszközt egy változóhoz. Ezt a következő lépésekben használják kereskedéskor.

Consolidation_symbol = ‘BTC’

Kereskedéseket folytatni

Adjon el mindent portfóliónkból, hogy megvásárolja a „konszolidációs szimbólum” eszközt.

Figyelmeztetés: A szkript teljes futtatásával kereskedéseket hajt végre az Ön Exchange-fiókján. Ez nem vicc, szó szerint mindent elad a portfóliójában a Bitcoin vásárlásához. Nem vagyunk felelősek a szkript helytelen használatáért, az Ön által felszámított kereskedési díjakért vagy a szkript használatából eredő veszteségekért. Kérjük, legyen óvatos a kereskedési stratégia kialakításakor.

Ennek a szkriptnek az a célja, hogy szórakoztató példát adjon arra, hogyan lehet kereskedni a tőzsdéken API-k segítségével.

állományban lévő eszköz esetében:

eszköz_szimbólum = eszköz [‘szimbólum’]

eszköz_összeg = eszköz [‘natív érték’]

ha szimbólum! = konszolidáció_szimbólum:

print (‘Értékesítés’ + str (eszköz_összeg) + ‘/’ + eszköz_szimbólum)

create_trade_response = client.create_trade (

Felhasználói azonosító,

felhasználónév,

eszköz_szimbólum,

konszolidáció_szimbólum,

eszköz_összeg

)

Kész!

Ez most nem volt olyan rossz, igaz.

Túl sok erőfeszítés nélkül sikerült felépítenünk egy szkriptet, amely kapcsolódott egy kriptovaluta-csere szolgáltatáshoz, adatokat gyűjtöttünk a folyószámla-egyenlegeiről, és mindent elcseréltünk a Bitcoin-ra..

Megjegyzés: Nem kell újra összekapcsolnia az API-kulcsokat, és minden alkalommal új felhasználót kell létrehoznia, amikor kereskedni szeretne. A létrehozás után ezeket a dolgokat biztonságosan tárolják a Shrimpy szervereken, hogy bármikor kényelmesen hozzáférhessenek hozzájuk.

Összedobva az egészet

A következő szkriptek részletesen leírnak mindent, amit fentebb bemutattunk. A kényelem érdekében két szkriptet biztosítottunk. Az első szkript a teljes szkript, amelyet először futtatni kell. Az eredeti futtatás után minden alkalommal használhatja a második szkriptet.

Figyelem: Ismét ezek a szkriptek szó szerint a valódi kriptovaluta-csere számláján fognak kereskedni. Ezeknek a szkripteknek a futtatása azt jelenti, hogy teljesen megértette, hogy a kereskedéseket végrehajtják. Nem adunk visszatérítést a kereskedés miatt elveszett értékre.

# importálja a szükséges könyvtárakat

import garnélarák

import idő

# rendelje hozzá a Shrimpy Master API kulcsokat későbbi használatra

shrimpy_public_key = ‘8x7138n1xzimjustkeyboardmashing8xn1t8jv5098’

shrimpy_secret_key = ‘771dc5n72v4n09xn0morekeyboardmashing9475c0294n50’

# hozzárendeli azokat a cserebillentyűket, amelyekhez hozzá kíván férni a mérlegadatokhoz

csere_neve = "bittrex"exchange_public_key = ‘fbnnn1xzimjustkeyboardmashing8xn1t8’

exchange_secret_key = ‘09672v4n09xn0morekeyboardmashing947’

# hozza létre a Shrimpy klienst

kliens = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# hozzon létre egy felhasználót, amely összekapcsolódik a cserénkkel

create_user_response = client.create_user (‘A garnélarák-mester’)

user_id = create_user_response [‘id’]

# kapcsolja össze az első cserét, hogy hozzáférhessünk az egyenlegadatokhoz

link_account_response = client.link_account (

Felhasználói azonosító,

csere_neve,

exchange_public_key,

exchange_secret_key

)

account_id = link_account_response [‘id’]

# várjon, amíg a Shrimpy adatokat gyűjt az Exchange-számlához

# csak az első alkalommal szükséges összekapcsolni

time.sleep (5)

# eszközegyenleg gyűjtése a tőzsdén

egyenleg = client.get_balance (user_id, account_id)

részesedés = egyenleg [‘egyenleg’]

# válassza ki azt az eszközt, amelyhez konszolidálni szeretne

Consolidation_symbol = ‘BTC’

# minden eszközt eladni a konszolidációs eszközön kívül

állományban lévő eszköz esetében:

eszköz_szimbólum = eszköz [‘szimbólum’]

eszköz_összeg = eszköz [‘natív érték’]

ha eszköz_szimbólum! = konszolidációs_szimbólum:

print (‘Értékesítés’ + str (eszköz_összeg) + ‘/’ + eszköz_szimbólum)

create_trade_response = client.create_trade (

Felhasználói azonosító,

felhasználónév,

eszköz_szimbólum,

konszolidáció_szimbólum,

eszköz_összeg

)

Most, hogy futtatta az első parancsfájlt, nem kell összekapcsolnia az API-kulcsokat, és nem kell létrehoznia egy másik felhasználót ugyanazon a cserefiókon való kereskedéshez. Természetesen, ha több cserefiókot szeretne összekapcsolni, vagy több felhasználót szeretne létrehozni azok számára, akik szintén igénybe veszik a szolgáltatását, akkor könnyedén módosíthatja a kódot, hogy több felhasználót hozzon létre, vagy több cserefiókot is összekapcsolhat az Ön igényei szerint..

További futások

A kezdeti futtatás után most futtathatja a következő kódot, hogy összevonja alapjait ugyanazon a tőzsdei számlán.

# importálja a szükséges könyvtárakat

import garnélarák

# adja meg felhasználói és fiókazonosítóit

user_id = ‘dc12349b-1234-12k4-123n12n12nnf’

account_id = 12345

# rendelje hozzá a Shrimpy Master API kulcsokat későbbi használatra

shrimpy_public_key = ‘8x7138n1xzimjustkeyboardmashing8xn1t8jv5098’

shrimpy_secret_key = ‘771dc5n72v4n09xn0morekeyboardmashing9475c0294n50’

# hozza létre a Shrimpy klienst

kliens = shrimpy.ShrimpyApiClient (shrimpy_public_key, shrimpy_secret_key)

# eszközegyenleg gyűjtése a tőzsdén

egyenleg = client.get_balance (user_id, account_id)

részesedés = egyenleg [‘egyenleg’]

# válassza ki azt az eszközt, amelyhez konszolidálni szeretne

Consolidation_symbol = ‘BTC’

# minden eszközt eladni a konszolidációs eszközön kívül

állományban lévő eszköz esetében:

eszköz_szimbólum = eszköz [‘szimbólum’]

eszköz_összeg = eszköz [‘natív érték’]

ha eszköz_szimbólum! = konszolidációs_szimbólum:

print (‘Értékesítés’ + str (eszköz_összeg) + ‘/’ + eszköz_szimbólum)

create_trade_response = client.create_trade (

Felhasználói azonosító,

felhasználónév,

eszköz_szimbólum,

konszolidáció_szimbólum,

eszköz_összeg

)

Csakúgy, most már van egy egyszerű szkripted, amely egyetlen eszközzé konszolidálhatja portfóliódat. Akár felfelé, akár lefelé halad a piac, ez hasznos eszköz lehet a pozíciók közötti gyors váltáshoz.

Megjegyzés: A kereskedések végrehajtásának megértéséhez tekintse át a Shrimpy Developer API Docs-t, mielőtt bármilyen szkriptet futtatna.

Crypto Trading Bots

Ezek a szkriptek megalapozhatják a fejlettebb kereskedési botok fejlesztését. Akár egy komplex kereskedési eszközt szeretne felépíteni, amely számtalan stratégiát kínál, vagy csak egy személyes módot szeretne a portfóliójában lévő alapok gyors mozgatására, ezek a szkriptek erős alapot jelenthetnek az utazáshoz.

A garnélarák célja a méretarány növelése. A fejlesztői API-kkal végrehajtható felhasználók és kereskedések számának nincs korlátozása.

Ne felejtse el, hogy lépést tartson blogunkkal és YouTube-sorozatainkkal, amelyek megtanítják Önnek a teljes kereskedési botok felépítését csatlakozzon fejlesztői táviratunkhoz.

A teljes Python és Node könyvtár eléréséhez kövesse az alábbi linkeket:

Csomópont

Piton

Ha valamit épít a Shrimpy API-kkal, akkor ossza meg velünk! Örömmel hallanánk, hogyan tudjuk továbbra is támogatni Önt a fejlődés minden szakaszában.

A garnélarákról

Garnélarák vezeti a piacot, mint elsődleges portfóliókezelési alkalmazás. A felhasználók konfigurálhatják az egyéni kriptográfiai portfóliót, és passzív egyensúlyi stratégiát valósíthatnak meg, eltávolítva a problémát, hogy aktívan kell kereskedniük a kriptográfiával.

Garnélarákos webalkalmazás: Shrimpy – Cryptocurrency Portfolio Management

Shrimpy’s Developer Trading API a kereskedési funkciók integrálásának egységes módja minden nagyobb tőzsdén. Gyűjtse össze a korábbi piaci adatokat, valós idejű webhálózatokat érjen el, fejlett kereskedési stratégiákat hajtson végre, és korlátlan számú felhasználót kezelhessen.

Shrimpy Crypto Trading API: Garnélarák | Crypto Trading API-k fejlesztőknek

Ne felejtsen el minket követni Twitter és Facebook frissítéseket, és tegyen fel kérdéseket csodálatos, aktív közösségünknek Távirat.

A garnélarák csapata

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map