Nicehash Review: A bányászati ​​áram piaca

Bárki számára, aki valamikor részt vett kriptovaluta bányászatban, kétségtelenül fontolóra veszi a NiceHash használatát.

Ez a világ elsődleges kriptobányászati ​​piaca, ahol a bányászok és a blockchain projektek a felesleges hasító és számítási teljesítményt nyerik. A felhasználóbarát bányászati ​​szoftver és az erős infrastruktúra kombinációjával a NiceHash félelmetes jelenlétet hozott létre.

Azonban a NiceHash mindaz, aminek kivágja?

Ebben az átfogó NiceHash áttekintésben mindent megadunk, amit tudnia kell a piactérről. Megnézzük a költségeket, a megtérülést és a versenyt. Megmutatjuk továbbá a NiceHash használatát, valamint a legfontosabb szempontokat.

Ugorjunk be.

Mi a NiceHash?

A NiceHash egy online piactér a számítógép feldolgozási teljesítményének vásárlásához és eladásához. Ezt a feldolgozási teljesítményt hasítási erőnek nevezik a kriptopénz terminológiájában. Olyan ez, mint egy csere szolgáltatás, ahol a számítási teljesítményt Bitcoinra cseréli.

Bárki eladhatja hash erejét, még akkor is, ha csak kicsi játékgépe van. És bárki megvásárolhat hasítóerőt, ha ki akarja használni a bányászat előnyeit anélkül, hogy túlzott összeget költenek bányászati ​​hardverekre.

A NiceHash 2014 áprilisa óta működik, így elég sokat tudnak a kriptovaluta bányászatáról és cseréjéről. Virtuális kapujának megnyitása óta a NiceHash a világ legnagyobb hashower piacává vált, több mint 170 000 bányásszal, több mint 3,3 millió megrendeléssel és több mint 181 000 BTC-vel..

Mondanom sem kell, hogy a NiceHash megszerezte a kriptovaluta-rajongók bizalmát szerte a világon. A NiceHash sikerének egyik másik oka az alacsony díjak és a könnyű használat, így jó választás az első olyan bányászok számára, akik csak megáztatják a lábukat.

A NiceHash szerverei szerte a világon találhatók, és csúcstechnológiát alkalmaz infrastruktúrájában és szállításában. Minden regisztrált felhasználó egy biztonságos és biztosított BitGo pénztárcát is kap a BTC befizetésekhez.

Hogyan működik a NiceHash

A NiceHash-t mind a hasítóerő-eladók, mind a hasítóerő-vásárlók használhatják. Ez jelentősen növeli a potenciális felhasználói bázist, és egyes eladók vásárlókká válnak és fordítva is. A vásárlók az első regisztrációt követően azonnal megkezdhetik a hashpower megrendelését, és az eladóknak egyáltalán nem kell regisztrálniuk, ha inkább névtelenek maradnak.

Vásárlóként kiválaszthatja, hogy melyik kriptovalutát bányássza, a szolgáltatás 34 különböző algoritmust támogat, beleértve az SHA-256, Blake, Equihash, Scrypt, X11, X13, X15. Bányászhatja, hogy melyik algoritmus a legjövedelmezőbb abban az időben, és a fizetéseket Bitcoin-ban hajtják végre. Annak megállapításához, hogy melyik érme a legjövedelmezőbb, próbálja meg használni Whattomine.com.

NiceHash bányászati ​​algoritmusok


20 a NiceHash 34 különböző hash algoritmusából

Azt is kiválaszthatja, melyik bányászati ​​medencét szeretné használni. Miután eldöntötte, melyik érmét fogja bányászni, egyszerűen helyezzen be egy kis Bitcoin-t (minimum 0,01 BTC), majd menjen a NiceHash piactérre megrendelésének leadására. Választhatja az Egyesült Államok vagy az EU piacterét, és megadhatja a maximális árat, amelyet hajlandó fizetni. Vegye figyelembe, hogy az összes ár Bitcoin-ban jelenik meg, függetlenül attól, hogy melyik kriptovalutát bányászja.

Ha el akarja adni a kivonatoló erőt, a NiceHash megkönnyíti ennek elvégzését, függetlenül attól, hogy milyen fúrótorony van. Ha akarja, eladhatja a kivonatoló energiát egy GPU-ból, ASIC-fúrótoronyból vagy egy teljes fúrótelepből. Kiválaszthatja az algoritmust és a kiszolgáló helyét is.

A NiceHash jelenleg szervereket üzemeltet Amszterdamban, Chennaiban, Hong Kongban, San Josében, Sao Paulóban és Tokióban. A legjobb teljesítmény érdekében a saját tartózkodási helyéhez legközelebb eső helyet kell használnia.

Nicehash Profit Calculator

Természetesen a bányászat során a fő cél a nyereségesség, és a NiceHash azt akarja, hogy Ön is nyereséges legyen. Szóval, ők készítették ezt a praktikusat Bányászati ​​jövedelmezőség kalkulátor amellyel csatlakoztathatja az Ön által használt hardvert és az áramköltséget, majd megmondja, mennyit várhat a szolgáltatással 1 nap, 1 hét és 1 hónap alatt.

A NiceHash bányászat jövedelmezősége

Bányászati ​​jövedelmezőség kalkulátor a NiceHash-on

Látni fogja, hogy nem minden hardver nyereséges, de mivel ez a jelenlegi Bitcoin-árakon alapul, lehet, hogy a jövőbeni ár elég magas lesz ahhoz, hogy a jövőben jövedelmezővé tegye hash-erejét..

NiceHash tervek & Árazás

A NiceHash-nál nincsenek rögzített előfizetési tervek, és már 0,005 BTC-vel kezdheti. Míg az árakat BTC / nap alapon jegyzik, szerződést kevesebb mint egy napra vagy egy napnál hosszabbra köthet. Az árak pedig az érmék piaci ára és az adott algoritmusra irányított teljes hasítási teljesítmény alapján ingadoznak. A NiceHash frissíti a árlista 10 másodpercenként, a valós idejű információk alapján, amelyeket különféle hálózatoktól és cseréktől kapnak.

A vevőknek két lehetőségük van a hashrat vásárlására:

 • Normál ajánlattétel – A szokásos ajánlattétellel alacsonyabb áron adhat le megrendelést, de van esély arra, hogy túllicitálja magát, és növelnie kell az ajánlatát. Ennek ellenére ez a legolcsóbb módszer a kivonási erőre történő licitáláshoz.
 • Rögzített – Ez jó lehetőség azok számára, akik szeretnék tudni költségalapjukat, és nem akarnak vacakolni az ajánlatok és megrendelések megváltoztatása miatt. A kezdeti ár magasabb lesz, de a szerződés érvényességi idejére rögzített, tehát ha a szokásos licitálás árai később emelkednek, akkor meglehetősen jó üzletet érhet el. A fix megrendelések 24 órás időtartamra korlátozódnak, és a rendelkezésre álló összevonási teljesítmény 50% -ára is korlátozódnak annak biztosítására, hogy a szokásos ajánlatokhoz továbbra is rendelkezésre áll hasítási teljesítmény.

Ne feledje, hogy a NiceHash részére történő összes kifizetést Bitcoins-ban kell teljesíteni.

NiceHash díjak

Természetesen a NiceHash használatakor figyelembe kell venni a díjakat. A felmerülő díjak egy része a következő:

Hashing Power vásárlása

 • Visszatérítetlen új rendelési díj: 0,0001 BTC
 • Pénzforgalmi vásárlási rendelésekre fordított összeg: 3% (a törölt megrendelések fel nem költött összegét nem terheli ez a díj)

Hashing-erő eladása

 • Kifizetések a 0,1-nél kevesebb egyenlegből a külső pénztárcához: 5%
 • Kifizetések nagyobb, vagy egyenlő 0,1 BTC-vel a külső pénztárcához: 3%
 • Több mint 0,001 BTC egyenleg kifizetése a NiceHash pénztárcához: 2%

Kivonások és betétek

 • Visszavonás a NiceHash Wallet-ból: Visszavonás bármely BTC pénztárcához 0,002–0,05 BTC, a díj 0,0001 BTC. Bármely külső BTC pénztárcának 0,05-nél nagyobb BTC-összegű kivonás esetén 0,2% -os díj fizetendő. A Coinbase-nek 0,001-nél nagyobb összegű kivonásnak nincs díja.
 • Betéti díjak a NiceHash Wallet részére: 0 BTC 0,01 BTC-nél nagyobb összegek esetén.

Megtekintheti a NiceHash teljes díjstruktúráját itt.

Hogyan vásárolhat a NiceHash-on

Ha kriptovalutákat akar bányászni, megvásárolhatja saját bányászgépét (drága), vásárolhat felhőbányászati ​​szerződést (hosszú időtartam), vagy egyszerűen megrendelheti a NiceHash-tól a szükséges hasítóerőt..

Hashingpower NiceHash vásárlása

A NiceHash utasításai a Hashing Power vásárlásához

Ha úgy dönt, hogy megvásárolja a hash erejét a NiceHash-tól, megvásárolhatja azokat bármely algoritmushoz, amelyet támogat, és szinte azonnal megkezdheti bármelyik érme bányászatát. Íme a követendő egyszerű lépések:

 1. Regisztráljon fiókot a NiceHash oldalon.
 2. Legalább 0,005 BTC-t helyezzen el a NiceHash pénztárcájába. Ne felejtse el elszámolni a tranzakciós díjat.
 3. Döntse el, melyik érmét akarja kibányászni, és melyik medencét fogja használni.
 4. Regisztráljon a használt medencében, ha szükséges, és hozzon létre új munkatársat.
 5. Mentse a medencét a NiceHash medencék listájára. Ez magában foglalja az algoritmust, a Stratum szervert, a portot (egyes készletekben speciális NiceHash port van), a munkavállaló felhasználónevét és a munkavállaló jelszavát (általában a dolgozó jelszava x).
 6. Ellenőrizze a medencét a NiceHash-szal Pool Verifier. Felhívjuk figyelmét, hogy egyes medencékben lehetőség van a munkavállaló nehézségeinek egyéni beállítására. Általában ez a munkavállaló jelszava. Ebben az esetben meg kell adnia a d = 16383 értéket a jelszóablakban, ha a készletellenőrző megmutatja, hogy a készlet minimális nehézsége 16383. Példa:"Túl alacsony a készlet nehézsége (feltéve = 2048, minimum = 16383)" Worker = nicehashminer Workers jelszó: d = 16383
 7. Helyezzen el egy új megrendelést a piacon, és feltétlenül használja a megfelelő algoritmust az érméhez, amelyet bányászni szeretne. A megrendelés leadásakor kiválaszthatja az EU vagy az Egyesült Államok piacát. Mindegyiknek megvan a saját ára a standard és a fix megrendelésekre. Miután eldönti, hogy mennyi hajlandó fizetni a megrendelést, megkezdődik a bitcoinjainak visszavonása, miközben bányászik, és az el nem költött érmék a pénztárcában maradnak.
 8. Végül keresse fel a medencéjét és ellenőrizze bevételeit. Felhívjuk figyelmét, hogy a NiceHash csak a bányászati ​​medence hasító erejének szállításáért felelős, a pooltól kapott jutalmak összegéért vagy a kifizetésekért nem felelős.
 9. A részletesebb NiceHash vásárlási útmutatóért lásd ezt a pdf-t készítette a NiceHash csapata.

Hogyan lehet eladni a NiceHash-on

Azokat, akik eladják a hash erejüket, néha bányászoknak nevezik, bár ez technikailag nem megfelelő. A NiceHash eladója bárki lehet, aki bányászatra használható számítógépes hardverrel rendelkezik, és aki szeretne keresni egy kis Bitcoint azzal, hogy ezen hardver segítségével bányászik a NiceHash-on keresztül. Az eladóként való értékesítés alig több mint 15 percet vesz igénybe.

Hashingpower NiceHash eladása

Hogyan adjunk el hash-erőt a NiceHash-on

Noha az ASIC-fúrótornyokból és még a bányaüzemekből is eladhatja a hash-erőt a NiceHash-on, egészen biztos vagyok benne, hogy a legtöbben ezt olvasva csak a videokártyád vagy a GPU hasító erejét akarják eladni. Ezt megteheti mind az AMD, mind az Nvidia kártyákkal, és ennek legegyszerűbb módja az ingyenes használata NiceHash Miner szoftver.

Ehhez regisztrálnia kell egy számlát a NiceHash-on, így a NiceHash pénztárcát használhatja bányászati ​​nyereségének befizetéséhez. A NiceHash bányász megkönnyíti a szoftver és a NiceHash fiók összekapcsolását azáltal, hogy lehetővé teszi, hogy a NiceHash fiókhoz használt e-mailt használja a kettő összekapcsolására, ahelyett, hogy hosszú, nehezen megjegyezhető pénztárca címre lenne szüksége..

A NiceHash bányász automatikusan kiválasztja a legjövedelmezőbb algoritmust és az enyémet ezzel az algoritmussal, így Önnek nem kell aggódnia az érmék árának ellenőrzésével járó időigényes folyamat vagy az algoritmus nehézségei miatt.

Ha már használ valamilyen más szoftvert, például a CCMiner-t, akkor közvetlenül csatlakozhat a NiceHash Stratum szerverekhez, hogy eladja a kivonatoló erőt.

Azok közül kevesen, akik ezt olvassák és rendelkeznek ASIC-szerelékkel, követhetik a NiceHash által az ASIC-ek számára készített speciális utasításokat itt.

Kifizetések a NiceHash-nál

A NiceHash Pay Per Share (PPS) rendszert használ az eladók kifizetéséhez, így automatikus napi kifizetésekre számíthat, amennyiben megfelel az alábbiakban meghatározott minimumoknak:

 • A kifizetetlen egyenlegek kifizetése a NiceHash pénztárcákban 0,001 BTC-nél nagyobb
 • A külső pénztárcák ki nem fizetett egyenlegeinek napi kifizetése nagyobb, mint 0,1 BTC
 • A külső pénztárcák 0,001 BTC-nél nagyobb ki nem fizetett egyenlegeinek heti kifizetése

NiceHash profik

 • Nagyon egyszerű, gyors és könnyen beállítható;
 • Autopilótára helyezi a bányászatot;
 • A nyereséget maximalizálja az automatikus váltás a legjövedelmezőbb algoritmusra;
 • A kifizetéseket BTC-ben végzik naponta;
 • Csak akkor konfigurálható az enyémre, ha a számítógép tétlen.

NiceHash Cons

 • Bányászol valaki másért;
 • Ha nagyon drága az áram;
 • Aggódsz a NiceHash feltörése miatt, amely 2017-ben történt;
 • A NiceHash használata valamivel kevésbé lesz jövedelmező, mint az érmék közvetlen kitermelése;
 • A megszerzett Bitcoin átutalásának díja magasabb lehet, mint a legtöbb más érme esetében.

Következtetés

Gyorsan és könnyen áttekinthető, hogy tetszik a NiceHash, mivel a szoftver 15 percen belül letölthető és konfigurálható. És ha fontolóra veszi a NiceHash vásárlóként való használatát, még gyorsabb lehet a sok hasítóerő biztosítása. Ez nagyon hasznos lehet, ha olyan helyzetbe kerül, amikor egy bizonyos algoritmus vagy érme a szokásosnál jövedelmezőbbé válik.

Vásároljon Nicehash-t most

A nap végén ez a te döntésed. Már korábban is bányásztam, és kipróbáltam a NiceHash-ot, és őszintén szólva a NiceHash egyszerűsége üdítő volt. És nem vettem észre a keresetek hatalmas különbségét.

Ha most kezded, vagy alkalmi bányász vagy, akkor a NiceHash tökéletes megoldás lehet az Ön számára.

Kiemelt kép a Fotolia-n keresztül & NiceHash

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me