Megjelent az ETH 2.0 betéti szerződés – tenned kellene az ETH-t?

>

Bevezetés

Vitalik Buterin, az Ethereum híres alapítója és vezető tudósa szökőárhullámokat okozott, miután a múlt héten váratlanul kiadta az Ethereum 2.0 tétfizetési szerződést.

A betéti szerződés felszabadítása eredetileg jóval az év elejére szólt, és hónapokig tartó várakozással zárult az Ethereum hívei között.

Azonban nemcsak az Ethereum bennfentesei örülnek az óriási ugrásnak a tét felé. Úgy tűnik, mindenki dörzsöli a kezét, gondolkodva a kriptopénz második parancsnoki eszközének nyereségéről..

Tegyünk hátra egy pillanatra. Sok minden történik itt, és talán szüksége van az Ethereum 2.0 összefoglalására, miért számít, és mi az ETH betéti szerződés.

Ennek kezelése elengedhetetlen az Ethereum 2.0 jeladó lánc eseményének 2020. december 1-jei gyorsan közeledő időpontja előtt – görgessen tovább!

Legjobb Ethereum 2.0 Staking Pools

Mivel a tét viszonylag új fogalom, nem biztos, hogy tudja, hogyan működik. Ugorj be a cikkbe, hogy megtudd.

Az Ethereum 2.0 gyors összefoglalása


Az ETH betéti szerződés kibocsátásának jelentőségének megértéséhez tudnia kell, miért számít az Ethereum 2.0.

Évek óta az Ethereum fejlesztői jelentős frissítést jeleznek a láthatáron, hogy alapvetően átalakítsák az Ethereum működését. Az ETH 2.0 rengeteg mást fog megtenni, mint a jelenlegi Ethereum verzió, de ami a legfontosabb, bevezeti a tétet.

A tét igazolása

Jelenleg az Ethereum a konszenzusos algoritmus bizonyítékát használja – akárcsak a Bitcoin.

Az olyan globális hálózatokhoz szükséges bányászat, mint az Ethereum, energiahatékony, költséges és gátat szab a belépési akadályoknak a kisebb leendő hálózati résztvevők számára. Ha a blokklánc lényege a decentralizáció elterjesztése, akkor a bányászat olyan keménypályát hoz létre, amely korlátozza, hogy ki és hány ember csatlakozhat.

A PoW nemcsak az erőforrások központosítását ösztönzi, hanem rosszul is használja ezeket az erőforrásokat, olyan tranzakciós szűk keresztmetszeteket hozva létre, amelyek szinte lehetetlenné teszik a hálózat méretezését.

A tét igazolása megválaszolja ezeket a kérdéseket azáltal, hogy csökkenti a számítási és energiaforrás-igényeket, valamint gyorsabb tranzakció-érvényesítést vezet be.

Méretezés

A méretezés a blokklánc aranyjegye, hogy nemcsak túlélje a jövőt, hanem a holnapi technológiai infrastruktúra preferált hálózatává váljon.

A gyenge méretezési teljesítmény hosszabb forgalmi várakozási időt jelent a tranzakciók megerősítésére, magasabb gázdíjakat és kevesebb általános használhatóságot jelent a forgalom növekedésével. Mindezek a negatívumok leírják az Ethereum használatának tapasztalatait, amikor egy népszerű DApp, például az Uniswap javában van.

A gyenge méretezési teljesítmény leküzdése érdekében az Ethereum 2.0 bevezeti az aprításnak nevezett méretezési megoldást. Dióhéjban a szilánkosítás lehetővé teszi a tranzakciók párhuzamos feldolgozását különböző szálakon (szilánkok).

Idővel az Ethereum 2.0 reméli, hogy meghaladja a Visa tranzakció-áteresztőképességet.

Jutalmak

Valljuk be, mindenki jutalmat akar. Ez lehet a legnagyobb elvihetőség az idei DeFi-őrületből. Az előre haladó mantrának az kell, hogy a kriptográfia több kriptot nyerjen – és az Ethereum 2.0 ezt betartja.

A kezdetektől fogva az ETH 2.0 beacon láncának megvalósítása 20% -os hozamig, vagy akár ennél is többet jutalmazza az ETH-t betéti szerződésben bárhol szereplő felhasználók számára. Figyelembe véve, hogy a minimális tét 32 ETH, folyó árakon (~ 450 USD), ez évi közel 3 000 USD bevétel, amiért nem tett semmit, csak az ETH-t tartotta.

Miért számít az ETH 2.0 betéti szerződés?

Az Ethereum betéti szerződésének felszabadítása néhány okból jelentős.

  1. Jelzi, hogy itt van az Ethereum 2.0. Nem évek teltek el az úton, és nem is ismeretlen. Nem, a fejlesztők elég magabiztosak a testnet eredményeiben, hogy zöld utat adjanak a 0. fázisú jeladó lánc indításához.

  2. A tétesek minimum 32 ETH-t kötelesek zárolni a betéti szerződésben. Az ETH-tulajdonosok számára, függetlenül attól, hogy részesednek-e vagy sem, a forgalomban lévő ETH-ellátásnak ez a jelentős elzáródása kevesebb eladási nyomást, nagyobb zárolt értéket és az erős valutaérték előrejelzésének valószínűségét jelenti..

  3. A világ második legnagyobb blokklánc-hálózataként az Ethereum a tét igazolására való áttérése azt bizonyítja, hogy a bányászat csak elavult konszenzustípus lehet. Innentől kezdve alacsony annak a valószínűsége, hogy a következő blokklánc-hálózatok a PoW-t választják, még akkor is, ha a Bitcoin magáévá teszi.

Most, hogy a betéti szerződés hatályos, az érintettek szabadon kezdhetik meg a 32 ETH-nak megfelelő vagy annál nagyobb összegek befizetését. Magabiztosan, Buterin maga 3200 ETH-t tett letétbe. CZ, népszerű kriptográfia és a Binance alapítója, szintén jelezte, hogy támogatja az ETH-t egy friss tweetben.

Egy hét elteltével az ETH szerződés címe bekerült jóval meghaladja a 20 millió dollárt betétekben, erős közösségi támogatást mutatva a négyrészes Ethereum frissítéshez.

Ha tenné az ETH 2.0-t?

Ha érdekel az ETH megszerzése a 2.0 frissítéshez, ismernie kell a lehetőségeit. Az alábbiakban két fő forgatókönyvet tárgyalunk.

azonban, első, tudnia kell egy jelentős részletet. Amikor leteszi az ETH-t a szerződés címére, az az ETH zárt, vagyis nem lehet addig letölteni, amíg a szerződés fel nem oldódik.

Kíváncsi vagy, mikor lesz az? Így van ez a világ többi részével is.

Jelenleg, senki se tudja amikor a betéti szerződés felszabadítja az ETH-t, mert a felszabadítás az ETH 2.0 bevezetésének következő szakaszától függ. Egyes fejlesztők becslései szerint ez további 1-2 évet vehet igénybe.

Ha most az ETH-t fogja kockáztatni, akkor bejut az ETH 2.0 projekt földszintjére – de készen áll a várakozásra. Bár a befejezés dátum nélküli várakozás nem a legvonzóbb ajánlat, a nagyon tisztességes hozam, valahol 8% -20% között, tompítja a fájdalmat.

Legalább 32 ETH-ja van, amelyet hajlandó tétet szerezni

Ebben a forgatókönyvben semmi nem akadályozza meg abban, hogy legalább 32 ETH-t utaljon a szerződés címére. Ellenőrizze a hivatalos ETH2 frissítést itt a legfrissebb információk megszerzése, beleértve a betétek valódi szerződéses címét is.

Kevesebb mint 32 ETH-ja van, amelyet hajlandó vagy

Rengeteg olyan ember van, mint te, aki szeretne részt venni, de vagy nincs megadva a 32 ETH minimum, vagy nem akar ekkora összeget kitenni ETH-re.

Ne aggódjon – összefoghatja erőforrásait másokkal, hogy előálljon a szükséges összeg! A tűzálló medencék futótűzként jelennek meg, lehetővé téve, hogy az ETH csak töredékeit tegyék szét másokkal a medencékben.

A legjobb ETH tétkészletek közé tartozik Rocketpool, másokkal, mint Tépett, további lehetőségek biztosítása.

Források az ETH 2.0 megszerzéséhez

Akár gyanús, kíváncsi vagy készen áll az ETH 2.0 megszerzésére, a legjobb, ha először további olvasmányokkal és kutatásokkal foglalkozik.

Likviditásbányászat

Mi a likviditásbányászat? Hogyan működik és hogyan keresnek pénzt a felhasználók azáltal, hogy likviditást biztosítanak a decentralizált tőzsdék számára?

További jó olvasmányok

Hogyan készítsünk Crypto Trading Botot Python használatával

Az egyszerű kriptovaluta-arbitrázs kereskedési stratégiák

Útmutató a kriptohitelekhez – összehasonlítva a legjobb hitelezőkkel

A Bitcoin Price Live Ticker szkriptje (webhálózatok használatával)

Szociális kereskedési platformunk

Garnélarák a kriptovaluta közösségi kereskedési platformja. Úgy tervezték, hogy mind a hivatásos, mind a kezdő kereskedők eljöjjenek és megismerjék az egyre növekvő kriptográfia iparát. A Shrimpy oldalon a felhasználók másolhatják más kereskedők portfólióit és kereskedési stratégiáit.

Kövess minket Twitter és Facebook frissítéseket, és tegyen fel kérdéseket csodálatos, aktív közösségeinknek Távirat & Viszály.

Köszönöm, hogy betértél!

A garnélarák csapata

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map