Legjobb Waves pénztárcák: A 6 legbiztonságosabb WAVES tárolási lehetőség

A Waves platform már pár éve létezik, és ez volt az első decentralizált cserék egyike. DEX, amelyet más kriptovaluták kibocsátására is fel lehetne használni.

A 2016-ban indított Waves egy viszonylag sikeres ICO-t teljesített, amelynek eredményeként kiadták a Proof of Stake (PoS) WAVES pénznemüket. Ez hajtja a Waves platformot, és számos hullámvölgyön ment keresztül. A megújult érdeklődés azonban megnőtt a WAVES tevékenységben.

Tehát a Waves iránti megújult érdeklődés mellett a felhasználóknak biztonságos helyre lesz szükségük a kriptográfia tárolására.

Ebben a cikkben a piacon található 6 legjobb WAVES pénztárcát adom meg. Adok néhány legfontosabb tippet is a hullámok biztonságos tárolásával kapcsolatban.

A 6 legjobb WAVES pénztárca

Tekintettel arra, hogy a WAVES egy natív kriptovaluta, amelyet nem egy másik lánc alkotott vagy más hálózaton bocsátott ki, a pénztárca támogatása korlátozottabb, mint a tipikus Bitcoin villa vagy ERC20 token. Ennek ellenére még mindig számos pénztárca közül választhat, köztük hardver, mobil és asztali számítógép.

Azt is meg kell határoznom, hogy mit használok a „legjobb” pénztárca kritériumaként. Ez olyan tényezőket tartalmaz, mint a biztonság, a fejlesztői támogatás, a használhatóság, az ár és természetesen a közösségi visszajelzés. Bár lehetnek olyan pénztárcák, amelyek támogatják a WAVES-eket, mégis muszáj győződjön meg róla hogy támogatása van a közösségben.

Ezzel az útból ugorjunk közvetlenül a legjobb 6 WAVES tárolási lehetőségbe (prioritási sorrendben)

Ledger Nano X (hardver pénztárca)

A Ledger Nano X a híres Nano S továbbfejlesztett változata, amelyet a Ledger először 2019 januárjában mutatott be Las Vegasban, az éves Consumer Electronics Show-n. Bár meglehetősen hasonlít az előd Nano S-re, megtartva az USB-szerű dizájnt, számos biztonsági frissítést tartalmaz.

Az egyik új funkció a CC EAL5 + tanúsítvánnyal rendelkező biztonságos chip beépítése, amely minden érzékeny adatot megvédi a kíváncsiskodó szemektől. Az eszköz beépített Bluetooth-val is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vezeték nélküli kapcsolatokon keresztül kezeljék kriptovalutáikat.

Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik ritkán tartózkodnak asztali számítógép közelében, és útközben inkább a titkosítási eszközöket kezelik. A pénztárcát úgy tervezték, hogy csatlakozzon egy mobil eszköz Bluetooth-jához, és a tartalmat ezután a letölthető Ledger Live mobilalkalmazással vezérelhetik..


Ledger Nano WAVES pénztárca

Vegye meg a Ledger Nano X-et a hivatalos áruházból

Annak érdekében, hogy a felhasználóknak még nagyobb biztonságot nyújtson, a Ledger kifejlesztette saját operációs rendszerét, amelyet BOLOS-nak hív. Ez a nem nyílt forráskódú operációs rendszer rendkívül biztonságos, és a fent említett biztonságos chipen van tárolva.

A Ledger Nano X pénztárcát futtató szoftver kompatibilis a 64 bites operációs rendszerekkel (Windows, Linux, OSX), valamint a mobil operációs rendszerekkel (Android 7+ és iOS 9+).

Figyelem ⚠️: Mindig győződjön meg arról, hogy a hardver pénztárcát a hivatalos áruházból vásárolja. Számos eset fordult elő olyan harmadik fél eladók részéről, akik veszélyeztetik a pénztárcát.

A Nano X rengeteg kriptovaluta számára nyújt támogatást, végül meghaladja az 1100-at. A készülék azonban csak 100 kriptovaluta alkalmazás telepítését teszi lehetővé, így kissé korlátozott azon kriptovaluták száma, amelyeket a Ledger Nano X-en tárolhat. Ha mégis csak WAVES-okat kell tárolnia, vagy akár egy néhány tucat más kriptovaluta is, ez az eszköz remekül fog működni az Ön számára.

A Ledger Nano X 119 dolláros árcédulával rendelkezik, de az általa kínált biztonság kedvéért az ár is megéri.

Waves Wallet (mobil)

A mobil Waves pénztárca mindkettőben megtalálható Android és iOS verziók, és hogy melyiket választja, attól függ, hogy milyen típusú mobil eszközt használ. Ha Android-felhasználó vagy, akkor a Waves Wallet for Android egy könnyen használható alkalmazás, amely kényelmes hozzáférést biztosít a WAVES és más Waves tokenekhez.

A küldés és fogadás egyszerű feladat ezzel a mobil pénztárcával, és a nyilvános Waves csomópontokhoz csatlakozik az összes tranzakció végrehajtásához. A nagyobb kényelem érdekében a pénztárca az összes függőben lévő és megerősített tranzakciót megjeleníti, anélkül, hogy bejelentkezne a pénztárcába.

A pénztárca megkönnyíti az alapok fogadását, mivel mind az alkalmazás linkjét, mind a megosztható QR-kódot megadja. Örömmel fog tudni, hogy az alkalmazás támogatja több pénztárca létrehozását is egyetlen eszközön.

WAVES Wallet

A Waves Wallet képernyőképei a Google Play Áruházban

Mint valószínűleg már tudja, a regisztráció során létrejön a pénztárca magja, amely kritikus információ a pénztárca helyreállításához, ha szükséges. Feltétlenül írja le és tartsa biztonságos helyen.

A Waves pénztárca iOS verziója szintén szabadon használható, és az Android verzióhoz hasonlóan a nyilvános Waves csomópontokhoz is csatlakozik a tranzakciók befejezéséhez. Az Android verzióhoz hasonlóan a felhasználók az összes függőben lévő és befejezett tranzakciót megtekinthetik anélkül, hogy bejelentkeznének a pénztárcába.

Az iOS Waves pénztárca megkönnyíti a befizetéseket és a pénzeszközök fogadását. A QR-kódok könnyen előállíthatók, vagy elküldheti az alkalmazás linkjét a fizetés kérésére. A pénztárca még a Waves Exchange-hez is csatlakozik, így a tokenek elküldése, fogadása és tárolása mellett könnyedén kereskedhetsz tokenekkel.

A Waves pénztárca iOS verziója Touch ID-vel védi a pénztárca magvát, és kihasználhatja a tartalék mag funkcionalitását is. Sok felhasználó szerint ez a rendelkezésre álló leghatásosabb Waves pénztárca, de a használatához iOS-eszközre van szükség.

Exodus pénztárca (asztali)

Az Exodus pénztárca ugyanolyan műalkotás, mint egy funkcionális kriptovaluta pénztárca. Ok, lehet, hogy ez egy kicsit messzire vezet, de a pénztárcát elismerték a rendelkezésre álló egyik legesztétikusabb és legjobban megtervezett pénztárcának. És támogatja a WAVES-t, valamint több mint 100 egyéb kriptovaluta.

Az Exodust JP Richardson és Daniel Castagnoli fejlesztette ki még 2016-ban, és már az első nap óta népszerű volt a felhasználók számára a dizájn és a használhatóság miatt. A kettő létrehozta a pénztárcát, hogy a blokkláncon keresztül visszatérjen az eszközök irányításához a felhasználók számára, és a a pénztárcát olyan kriptofigurák támogatták, mint Roger Ver és Erik Voorhees.

Az Exodus egyedülálló, mert nemcsak pénztárca, hanem portfóliókövető és -csere is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy néhány kattintással zökkenőmentesen váltsanak a támogatott kriptovaluták között..

Exodus pénztárca hullámai

Az Exodus asztali és mobil pénztárca felhasználói felület

Asztali alkalmazásként indult, amelyet azóta mobilra is hordoztak (Android és iOS), valamint van egy Trezor alkalmazás is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Trezoron tárolják kriptovalutáikat, és kezeljék őket az Exodusszal. Az asztali verzió Windows, Linux és OSX operációs rendszerekkel működik.

Érdekes volt látni, hogy az Exodus csapata valóban cikket írt még 2018 májusában „A 10 legfontosabb ok az Exodus használatának elmaradása” címmel, amely a csapat módja volt a pénztárca hiányosságainak feltárásával teljesen átlátható maradni.

Nyílt forráskód ❓: Az Exodus pénztárca egyik fő hiányossága, hogy nem nyílt forráskódú. Ez azt jelenti, hogy a külső fejlesztők nem tudják ellenőrizni a kódot, és megbizonyosodni arról, hogy robusztus és biztonságos.

Kritizálták azt is, hogy nem alkalmas professzionális kereskedőknek és erőforrás-kriptográfus felhasználóknak, és hiányzik a támogatás a kriptográfia fiatvá cseréjéhez. Ehhez járul még a 2FA támogatásának hiánya és a tranzakciókért 1-3% -os díj.

A múltban a pénztárcát is bírálták a mobil verzió hiánya és a hardveres pénztárcákkal való integráció miatt, de mindkettőt azóta kijavították.

Ha WAVES és más, az Exodus által támogatott eszközök tárolását tervezi, akkor ez nagyon jó választás.

Atomic Wallet (Asztali számítógép & Mobil)

Az Atomic Wallet gyorsan a WAVES és több mint 300 egyéb kriptovaluta egyik legnépszerűbb tárolási lehetőségévé vált. A felhasználók kedvelik adatvédelmi funkciói és a pénztárca alkalmazás teljes decentralizálása miatt, mindaddig, amíg a pénztárca magját biztonságosan tárolják.

Az Atomic Wallet verziói elérhetők mind Windows, mind OSX számára, valamint a Linux több verziója (Ubuntu, Debian, Fedora). Mobil verziók is elérhetők mind az Android, mind az iOS operációs rendszerhez.

A névtelenség és a biztonság mellett az Atomic Wallet számos más funkcióval is rendelkezik, nem utolsósorban a 24/7 támogató csapata. A felhasználók értékelik a pénztárca kiváló felhasználói felületét is, amely megkönnyíti a használatát, valamint a díjak hiányát a cserék során, valamint a pénztárcán belüli kriptovaluták vásárlásának lehetőségét, valamint több mint 60 különböző kriptovaluta azonnali cseréjét..

Atom pénztárca hullámai

Az atomtárca egyedülálló előnyei a hullámok számára

Az Atomic Wallet számos érme elhelyezéséhez is támogatást nyújt, bár a WAVES még nem került fel erre a listára. Saját érmével, az AWC-vel is rendelkezik, amelyet a pénztárca tagjainak jutalmazására használnak. Az Atomic Wallet leányvállalati és fejpénz jutalmakat, egyedülálló cash-back programot kínál, megszavazza az új eszközök listáját, és még sok más felhasználási eset várható.

Hitelkártya &# 128179 ;: A Changelley integráció használatával kriptovalutát is vásárolhat hitelkártyával az Atomic Wallet-on. Ne feledje, hogy a díjak meglehetősen magasak.

Az Exodus pénztárcához hasonlóan az Atomic sem tette kódját nyílt forráskódúvá. Ez azt jelenti, hogy a pénztárca biztonsága érdekében az ő szavukra kell támaszkodnia. Bár a mai napig nem volt feltörve egyetlen atomtárca sem, ez plusz.

Megjegyezheti azt is, hogy az Atomic pénztárca mögött elég jól ismert tanácsadók állnak. Ezek közé tartozik Konstantin Gladych, aki megalapította a Changellyt, és Simon Dixon alapította a BnkToTheFuture.com-ot (a blockchain projektek jól ismert befektetője).

Guarda pénztárca

A Guarda pénztárca nagyjából minden nagyobb operációs rendszerhez elérhető, és létezik a pénztárca webes verziója és egy Chrome kiterjesztés is, amely tárhelyet kínál közvetlenül a böngészőalapú felületről.

A különféle tárolási lehetőségek nem őrizet alatt állnak, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben ellenőrizzék a magánkulcsokat és az eszközeiket. És a pénztárcák is több pénznemet tartalmaznak, így a WAVES mellett több ezer más kriptovaluta tárolható.

Figyelem ⚠️: Bár a Guarda kínál webes pénztárcát, kerülném a használatát. Ezek nagyon hajlamosak az adathalászatra, és talán a legkevésbé biztonságos alternatívák a kriptográf, a WAVES vagy más tárolásához.

A Guarda Wallet nagyjából négy tucat különböző blokkláncot támogat, és lehetővé teszi az összes fő token protokoll tárolását. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók bármilyen ERC-20 (ETH és ETC), ERC-721, BEP-2, TRC10, TRC20, WAVES, OMNI és EOS alapú tokenek tárolhatók. Beépített csere- és vásárlási funkciókkal ez egy komplett megoldás.

Guarda pénztárca hullámai

A Guarda Devices for Waves Crypto

A pénztárca könnyen érthető és könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, így a tokenek kezelése egyszerű és érthetővé válik a kriptovaluta-felhasználók minden szintjén. A kezdők értékelni fogják a pénztárca egyszerűségét, de még a tapasztalt felhasználók is hasznosnak találják a Guardát a fejlett funkcióinak köszönhetően.

A Guarda számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyeket a felhasználók értékelnek, beleértve a 24/7 ügyfélszolgálatot, amelyet a pénztárcaipar leggyorsabb válaszidejével értékelt.

Hasznos az is, hogy a pénztárca összes verziója szinkronizálódik, így otthoni asztali számítógépén és útközben is elérheti eszközeit. A további szolgáltatások közé tartozik a beépített ERC-20 token generátor, valamint a Ledger Nano S integrációja a fokozott biztonság érdekében.

Sajnos, hasonlóan a többi harmadik fél pénztárcájához, a Guarda pénztárca sem nyílt forráskódú. Ez azt jelenti, hogy nem tudja függetlenül ellenőrizni a kód robusztusságát. Az, hogy ez valami olyan, amiben jól érzed magad, attól függ, mennyire bízol a szavukban.

Következtetés

Itt van, a legjobb 6 WAVES pénztárca, amely jelenleg a piacon van.

Ha hosszú távra és a Waves nagy rakományára törekszik a legjobb biztonság, akkor nem igazán tudja megverni a hardveres pénztárcát. Lehet, hogy a Ledger Nano elöl kerül valamibe, de ha jelentős mennyiségű titkosítást tárol benne, akkor annak csak pénzügyi értelme van.

Természetesen használhatja a Waves mobil pénztárcáját is, ha útközben lesz, és hozzá kell férnie a titkosításához. Ha olyan eszközt szeretne használni, amely számos más kriptovalutát támogat, akkor választhat egy harmadik fél pénztárcáját is, mint például az Exodus vagy az Atomic pénztárca.

Bármelyik Waves pénztárcát is választja, mindenképpen gyakorolja a kriptográfia 101. Mindig készítsen biztonsági másolatot a kezdőszavakról, és tartsa azokat biztonságos helyen, amelyhez csak Ön férhet hozzá. Ha asztali pénztárcát használ, ne töltsön le gyanús fájlokat és mellékleteket.

Végül tisztában kell lennie a titkosítás kibontásához szükséges fizikai fenyegetésekkel járó kockázatokkal is. Egyetlen, minden biztonságot nyújtó pénztárca sem védhet meg a 5 dolláros kulcsos támadás.&# 128521;

Legjobb helyek a WAVES vásárlásához

  • Binance Exchange
  • Kraken
  • Bittrex

Kiemelt kép a Fotolia-n keresztül

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map