KuCoin Review 2020 – Biztonságos a kriptóval kereskedő amerikai ügyfelek számára?

>

Frissítés: A KuCoin-t 2020. szeptember 25-én feltörték. Az első jelentések szerint körülbelül 150 millió dollár kriptovalutát loptak el.

Ez az áttekintés egy kriptotőzsde felülvizsgálati sorozat része. Utolsó öt értékelésünket értékeltük Kraken, Bittrex, Binance, Huobi, és Coinbase Pro. Az egyes legnépszerűbb tőzsdékről közlünk véleményeket, ezért ne hagyja ki ezeket a frissítéseket csatlakozás a távirati csoportunkhoz.

Azok az olvasók, akiknek már van KuCoin-fiókjuk, iratkozzanak fel a Garnélarós számla hogy elkezdje automatizálni a kereskedési stratégiáját. Csak 5 percet vesz igénybe, és beállíthatja növeli a megtérülést egy egyszerű vételi és tartási stratégia révén!

A KuCoin régóta a legismertebb versenytársa, a Binance árnyékában van. Ha a jelképes ár bármilyen mutató, akkor is, KuCoin ($ KCS) mind a befektetők, mind a kereskedők szemében egyre növekszik.

A KuCoin története különös. Kérdezzen körül, és meg fogja találni, hogy sokak számára a KuCoin hirtelen megjelent. Nincs fröccsenő piaci bejárat, nincs csillogó sajtókampány – egyszerűen megnyitotta kapuit a kereskedők előtt, és ez volt. Annak ellenére, hogy nem sok rajongással lépett be a piacra, a KuCoin a kezdetektől fogva egy dolgot tett – olyan tokent és kereskedési párokat kínált, amelyek sehol máshol nem voltak megtalálhatók.

Amikor a KuCoin 2017 szeptemberében – csak egy hónappal a Binance debütálása után – online lett, egy adott pillanatban futott a földre. A kriptopénzpiac egy parabolikus tavaszi kampány után még mindig a felkészülési időszak közepén volt. Az ICO-k komolyan felzárkóztak, és segítettek az érték összesítésében mind a BTC-ben, mind az ETH-ban. A tőzsdék még gyerekcipőben jártak – a Coinbase, a Bittrex, a Poloniex, a Kraken és a Bitfinex voltak a legismertebbek, de csekély altcoin-kínálattal rendelkeztek.

Ami ezután történt, nyilvánvaló játéknak tűnhetett, de addig senki, amíg KuCoin nem döntött úgy, hogy megteszi – a KuCoin csapata összeállította ezeket az összetevőket, és létrehozta azt, amit „The People’s Exchange” -nek nevezett el. KuCoin tudta, hogy az embereknek rosszul van, hogy homályos altcoinokat kell vásárolniuk olyan árnyékos tőzsdéken, mint a Liqui.io, az EtherDelta és mások. Tudták, hogy ha az embereknek lehetőségük lenne törvényes tőzsdén megvásárolni ugyanazokat az altcoinokat, akkor nem haboznak örökre elhagyni az EtherDelta helyét.

Pontosan ez történt – leszámítva azt, hogy a rossz ügyfélszolgálattal történő alacsony likviditási cseréktől való távozás nem egyik napról a másikra történt, és nem csak a KuCoin miatt. Számos más csereprogram alakult ki ugyanezen koncepció körül. Coss és Bibox nem sokkal a KuCoin után debütált, és ugyanazon piac után mentek. A Huobi kibővítette kínálatát, hogy nagyobb piaci részesedést szerezzen. A piaci politika és a turbulencia ellenére a KuCoin erősnek bizonyult, és helyet faragott magának, azzal a céllal, hogy semmitmondó felhasználói élményt nyújtson lenyűgöző számú zsetonnal..

Michael Gan, a KuCoin alapítója, úgy véli, hogy a tőzsde sikere annak köszönhető, hogy előnyben részesíti a „rejtett drágakő” kriptovaluták felsorolását. Bár ez kétségtelenül a KuCoin sikertörténet egyik nagy eleme, a csapat másik felejthetetlen lépése korán az volt, hogy ajánlási programot kínált a felhasználók számára. A beutaló program lényegében nyereségmegosztó program volt, ellentétben azelőtt bármely más programmal. A tőzsde által kínált önzetlen ösztönzők miatt az emberek heves KuCoin-evangélistákká váltak, segítve a cserét, hogy felhalmozódó ütemben új felhasználókat gyűjtsön.

A KuCoin gyorsan annyi új felhasználót gyűjtött össze, hogy elárasztotta őket a webhely forgalma, és intézkedéseket kellett hoznia a saját növekedésük lelassítása érdekében. Most képzelje el – olyan sikeresnek lenni, hogy tudatosan úgy dönt, hogy fékez saját sikerén.

Útja során a KuCoin módosította az ajánlási programot, és egy ponton teljesen megszüntette azt. Az irányelvváltozásokat félretéve, a tőzsde debütálása óta a szolgáltatás megszakítása vagy feltörése nélkül működött. Az utolsó pont – miszerint a KuCoin-t nem hekkelték meg – nagyban bizonyítja a csapat elkötelezettségét a felhasználók biztonságának és biztonságának megőrzésében..

Szóval, vajon a KuCoin az a hely, ahol néhány nehezen megtalálható zsetont akar gyűjteni? Térjünk a kérdés végére azzal, hogy alaposan megvizsgáljuk a tőzsde működését.


Számla nyitása

Regisztráció KuCoin-fiókhoz könnyű – talán túl könnyű is. Miután átjutott a KuCoin.com webhelyre (az információk megadása előtt mindig háromszor ellenőrizze, hogy a cím helyes-e), keresse meg az oldal jobb felső sarkában található „Regisztráció” gombot. Folytassa, és kattintson rá, mielőtt megkérné Önt egy e-mail cím megadására, amelyet előzetesen ellenőrző kóddal ellenőriznek.

Miután eltávolította az e-mail kód akadályait, erős jelszó megadásával befejezheti fiókja létrehozását.

Belülről a fiók áttekintő irányítópultjára kerül, amely az évek során sokkal jobban néz ki. Amikor a KuCoin először nyitotta meg az üzletét, a kezelőfelülete nem volt olyan nehéz ütőkhöz képest, mint a Coinbase és a Binance. Manapság azonban a KuCoin felhasználóbarát jellege új szinteket ért el. Ha korábban használtál kriptovalutát, akkor a KuCoin irányítópultja nem jelenthet kihívásokat.

Mint mindig, javasoljuk, hogy maximalizálja fiókja biztonsági beállításait azáltal, hogy engedélyezi a 2FA biztonságát. A beállításhoz kattintson a profil avatarjára a jobb felső sarokban. Miután odaért, számos lehetőséget lát a biztonsági beállításokkal, a KYC-vel és a kereskedési jelszóval kapcsolatban. Maximalizálja a biztonsági beállításokat, és állítsa be a kereskedési jelszót. Ha elkészült, át akarja menni a KYC-t, hogy helyreállíthassa fiókját, ha egy nap zárolt állapotba kerül.

Végül meg kell finanszíroznia a számláját. A KuCoin kicsit másképp csinálja a dolgokat, mint más általad használt cserék. Míg a Binance, a Coinbase, a Bittrex és mások egy-egy fő számlát használnak, amely betéteket vesz fel, kifizetéseket küld és közvetlenül kereskedik, a KuCoin szétválasztja számláját „fő számlára” és „kereskedési számlára”. A kereskedéshez meg kell :

  1. Pénztározza be fő számláját úgy, hogy kriptot vásárol hitelkártyával, vagy kriptot küld egy másik forrásból a KuCoin pénztárcájába.

  2. Küldjön pénzt a fő számlájáról a kereskedési számlájára.

  3. Kereskedelem – ha készen áll a visszavonásra, fordítva végezze el a folyamatot.

Bár a számlák szétválasztása feleslegesnek tűnhet, szerintünk ez egy ragyogóan biztonságos kialakítás. Az API-k csak a kereskedési számlához férnek hozzá – tehát ha hibát akarsz tenni a biztonság szempontjából, és harmadik féltől származó API-kat használsz, akkor vagyonod oroszlánrészét biztonságban tarthatod a fő számládon.

Jellemzők és szolgáltatások

A KuCoin első használata kissé olyan, mint az USA-ból Ausztráliába utazni. Minden szinte ugyanúgy tűnik – de ha jobban megnézed, akkor észreveszed az összes apró különbséget. A Coinbase-hez hasonló cseréből származhat, hogy a KuCoin először kissé félelmetesnek tűnhet, de ez főleg annak köszönhető, hogy sokféle vonás illik a különböző csíkos kereskedőkhöz.

  • Rengeteg kereskedési pár – A KuCoin fő sorsolása az a zsetonok számára kínált kereskedési párok rengeteg mennyisége, amelyeket más nagy tőzsdén nem talál meg. A legtöbb esetben a KuCoin egy jelző útját nyitja meg a nagy ligák felé azáltal, hogy debütálja a projektet a tőzsdén, mielőtt más cserék, például Huobi és Binance is felvennék a tokent. A KuCoin választékának szépsége, hogy nem kell horgászni a szélhámos tőzsdéken, hogy megszerezhesse az olyan tipikusan illikvid tokeneket, mint a J8T, vagy az újabb projekteket, mint az MTV.

  • Biztonság – Rengeteg módja van annak, hogy a cserék lenyűgözzék, de a legfontosabb tulajdonság a robusztus biztonság. Bár a KuCoin számos biztonsági ellenőrző pontot valósított meg a felhasználói felületen belül, amelyek biztonságossá teszik a cserét, a legújabb nagy horderejű hackelés tárgyát képezték. Egy pillanat alatt 150 millió dollár kriptovalutát loptak el a tőzsdéről 2020. szeptember 25-én. A hackerek hozzáférhettek a KuCoin forró pénztárcáihoz, amelyek teljes eszközeik jelentős részét tartották. Ez a hibás biztonsági kialakítás a tőzsde végső bukásához vezethet.

  • 24/7 támogatás és hatékony kereskedési motor A KuCoin támogató személyzete a hét minden napján, a hét minden napján elérhető a tőzsde honlapján és e-mailben. Annak ellenére, hogy nagy mennyiségű kérelem özönlött be a világ minden tájáról, KuCoin támogató személyzete nemes munkát végez, hogy azonnal válaszoljon a támogatási kérdésekre. A tőzsde egy másik módja a felhasználók támogatása, ha olyan erős kereskedési motort tart fenn, amely másodpercenként akár 2 millió megrendelést is képes kezelni. A tőzsde műveletei még rendkívüli kényszer és igény esetén is észrevehető lassulás nélkül folynak.

  • Spotlight IEO platform – Az IEO őrület hiánya olyan hiba, amelyet nem érdemes elkövetni. Mint ilyen, a KuCoin volt az egyik első kriptovaluta-tőzsde, amely nemcsak az IEO sávjára ugrott, hanem a Spotlight platformjával is megújította. Ez megadta a KuCoin-felhasználóknak egy olyan hóbortot, amely úgy tűnik, hogy hamarosan nem halványul el. Mind a MultiVAC, mind a Trias korai Spotlight IEO-ként szerepelt, és az ilyen piaci teljesítményük ellenére az IEO-k körüli figyelemfelkeltő címsorok nagyszerűek voltak a KuCoin tőzsdei növekedése és jelképes értéke szempontjából.

  • OTC kereskedési pult – Az IEO platformokhoz hasonlóan az OTC kereskedési pultok is a kriptovaluta-tőzsdék szokásává váltak. A kriptográfia iránti intézményi érdeklődés egész évben felmelegedett, és mivel a digitális eszközök kereskedelme jelenleg javában zajlik, a KuCoin OTC kereskedési pultja relevánsabb, mint valaha. A tőzsdén kívüli kereskedés általában a magas nettó vagyonú és a vállalati méretű számlák esetében történik, amelyeknek a megbízásokat az ügyletektől el kell számolniuk. A KuCoin OTC pultja jelenleg a próba szakaszában van és USDT és CNY párokhoz kapható.

  • Margin Trading – A KuCoin 2019. október 31-én indította el fedezeti kereskedési szolgáltatásait. Ez a platform kezdetben 12 különböző eszközt támogatott, amelyek lehetőséget biztosítottak a kereskedelemre akár 10-szeres tőkeáttétellel. A fedezeti kereskedési funkciók mellett ez egy hitelezési platform megnyitását is jelenti azoknak a felhasználóknak, akik zsetonjaikat másoknak akarják kölcsönadni fedezeti kereskedéshez..

  • KuCloud – Miután bejelentették, hogy a Binance lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy a Binance infrastruktúra segítségével saját csereprogramot építsenek, KuCoin gyorsan válaszolt saját felajánlásával. A KuCloud egy kriptovaluta-kereskedési megoldás, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy saját kriptopont- és határidős kereskedési platformjaikat indítsák el.

KuCoin-részvények ($ KCS) és díjak

Mivel a kriptovaluta medvepiac néhány hónappal ezelőtt kopni látszott, a legtöbb token érték megakadt a tartási mintákban. A KuCoin natív KCS tokenje azonban azzal volt elfoglalva, hogy egy bika teljesen egyedül fut. A KuCoin Shares token elemzésekor sok tetszik. A többi cserejelhez hasonlóan, például a BNB, a HT és a BIX, a KCS-t használják a kereskedési díjak és más tőzsdei szolgáltatások diszkontálására – de ez nem a token legnagyobb húzása.

Nevéhez hűen a KuCoin részvényeket a cég pite darabjának átvételére használják. A KuCoin minden nap vállalja a napi kereskedési díjakat, a felét megtartja magának, és a másik 50% -ot arányosan szétosztja a KCS-t tartó pénztárcákkal. Minél nagyobb a KCS állományod, annál több a KuCoin bevétele, amire jogosult vagy. A tőzsde bevétel-megosztási modelljének húzása könnyen nyilvánvaló – mindaddig, amíg a tőzsde továbbra is nyereséges és növekszik, számíthat arra, hogy KCS-tulajdonosként részt vesz a vállalat sikerében.

Az üzlet édesítésére a KuCoin új bónusztervet jelentett be a láthatáron. De időközben úgy döntöttek, hogy növelik az előzetest. Normális esetben a KuCoin beveszi negyedéves nyereségének 10% -át, és felhasználja KCS vásárlására, amelyet aztán a kínálatból eléget. A harmadik pénzügyi negyedév időtartamára azonban, A KuCoin ezen felül visszavásárolja és elégeti a KCS-t – extra üzemanyagot dobni a lángra. A csere az égési sebesség jelentős növekedésére számít, ami felpörgetheti a keresletet.

A jó és a rossz

A KuCoin megérdemelt hírnevet szerzett, mint az altcoin vadászat elsődleges cseréje. A jelenlegi kriptovaluta-tőzsdei környezetben senki sem közelíti meg a kevésbé ismert digitális eszközök puszta változatosságát, mint a KuCoin. Mint ilyen, a csere kitölt egy rést, és látszólag nincs szoros vetélytársa. Lehet azt állítani, hogy a Binance részvények átfedik a KuCoin piacát, de valójában a két tőzsde inkább kiegészíti, mintsem közvetlenül versenyezne egymással.

Annak ellenére, hogy sikert ért el a fülkéjében, a KuCoin úgy döntött, hogy nem nyugszik meg a babérjain. Ehelyett a tőzsde arra törekszik, hogy decentralizálja magát egy blokklánc és decentralizált csere elindításával a közeljövőben. Bár az ilyen gesztusokat biztosan értékeljük, a jelenlegi központosított csere remekül működik, ha tudja, mit keres.

Sajnos a KuCoin iparilag lemaradt biztonsági gyakorlata, amely magában foglalja a kriptovaluta jelentős részét forró pénztárcákban, komoly gondot jelent. Nehéz figyelmen kívül hagyni ezt a súlyos hibát, amikor az emberek saját személyes pénzüket teszik sorra. Az elkövetkező hetekben továbbra is figyelemmel kísérjük, hogy a KuCoin hogyan képes visszaszerezni az elveszett forrásokat. A kriptográfiai közösség egyesítette az alapok visszaszerzésére irányuló erőfeszítéseket, de nem biztos, hogy mindent vissza lehet adni, ami elveszett.

Mivel a kriptovaluta-előírások szigorodnak szerte a világon, az a tény, hogy a KuCoin lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy beugorjanak ellenőrzési protokollok nélkül, azt jelenti, hogy a következő hónapokban valószínűleg a felhasználók beáramlását látják. Ennek köze lehet ahhoz, hogy a tőzsde fokozza a közelmúltban beállított tervezését, támogatását és szolgáltatásait, de végül ezek a fejlesztések előnyösek, ami gyorsan a kriptovaluta egyik oszlopcseréjévé válik.

Értékelés

Összes értékelés – 4.3

A KuCoin jó okból vezető kriptovaluta-csere. Eszközfelajánlásaik, díjaik és felhasználói felületük miatt a KuCoin remek lehetőség a kriptográfia kereskedésére.

További olvasmány

Coinbase Pro Cryptocurrency Exchange Review

Kraken Review – Tőzsdei szolgáltatások, kereskedési díjak és biztonság

Végső útmutató a Crypto Index Alap létrehozásához

A teljes útmutató a kriptovaluta-csere megbízási típusokhoz

Cryptocurrency Trading Bots – A teljes útmutató

Garnélarák egy kereskedési bot, amely rendelkezik partnere a KuCoin a kriptográfiai portfólió-kezelés egyszerűsítése érdekében. A KuCoin-fiók és a Shrimpy összekapcsolása felnyitja a kényelmes kereskedési funkciókat, amelyek segítségével automatizálhatja a titkosítási stratégiát. Próbálja ki még ma!

A Shrimpy Universal Crypto Exchange API-jai az egyedüli, kifejezetten alkalmazásfejlesztők számára tervezett API-k a kriptográfia számára. Valós idejű kereskedési vagy megbízási könyv adatainak gyűjtése, felhasználói cserefiókok kezelése, kereskedési stratégiák végrehajtása és az egyes tőzsdékhez való csatlakozás egyszerűbbé tétele.

Kövess minket Twitter és Facebook frissítéseket, és tegyen fel kérdéseket csodálatos, aktív közösségeinknek Távirat & Viszály.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me