Kriptopénz Visa kártyák: áttekintés az aktuális opciókról

A blokklánc-projektek gyakran hajlamosak bizonyos kategóriákba sorolni, mint például az elosztott számított, előrejelzési piacok vagy intelligens szerződések biztosítása. A kriptovaluta induló vállalkozások hajlamosak összegyűlni bizonyos szektorokban és harcolni a felsőbbségért, ha az ilyen szektor magában foglalja a kriptovaluta betéti kártyák biztosítását.

Virágzó szektor

A közelmúltban számos induló vállalkozás merészkedett a térségbe, és nyomást próbált gyakorolni a már megalapozott kártya-szolgáltatókra. Idén, TenX, Monaco, és Centra mindannyian egy kalapba dobták a kalapjukat, amelyet már olyan cégek laktak, mint a Bitpay, az Xapo és a Wirex. Ráadásul olyan blockchain banki szolgáltatók, mint a Change, a Worldcore és a Bankera is azon dolgoznak, hogy kriptovaluta betéti kártya opciókat biztosítsanak ügyfeleiknek..

Ez egyértelműen virágzó szektor, és a banki szolgáltatások olyan területet képviselnek, amely természetesen megfelel a blockchain alapú vállalkozások által okozott zavaroknak. A gyors nyereség lehetőségének szintén nehéznek kell lennie, mivel a TenX, a Monaco és a Centra hármasa jövedelmező ICO-kat tartott az év elején. A TenX júniusi ICO alatt több mint 83 millió dollárt emelt, és a PAY token értéke az ICO idején 0,80 dollárról 1,70 dollárra nőtt..

Monaco alig több mint 25 millió dollárt tudott összegyűjteni júniusi ICO-ján, és eladta MCO-tokenjét a befektetőknek 2,84 dolláros áron. Az MCO most 5,80 dollár körül jár, ami 200% feletti ROI-t eredményezett a befektetők számára. A Centra crowdsale alig 50 millió dollárt húzott be szeptemberi crowdsale során, csapatuk azonban gyengén teljesített, és ennek eredményeként a Centra token 0,70 dollárról 0,0 dollárra esett vissza.

A Centra vegyes vagyona ellenére a kriptovaluta bankkártyák az egyik legsikeresebb terület, amely a blockchain vállalkozásokhoz kapcsolódik. Számos közösségi támogatásból és jóindulatból is profitálnak, mivel a kriptovaluta rajongók helyesen azonosítják a kriptokártyákat, mint kulcsfontosságú elemeket a tömeges elfogadás elérésében.

A kripto betéti kártyák lehetővé teszik a kriptovaluták zökkenőmentes integrálását a fiat bevett világával, és hatékonyabbá teszik a kriptók kiadásait. Lehetővé teszik azt is, hogy a kevésbé technikailag hozzáértők bekapcsolódjanak a kriptovalutákba anélkül, hogy meg kellene érteni például a Bitcoin vagy az Ethereum összes háttérműködését.

Magasságok és mélypontok

Amint az várható volt, az ágazat hajlamos hullámvölgyekre, és a kriptokártya-szolgáltatók hatalmas lendületet kaptak, amikor A Visa Inc. bejelentette hogy jóváhagyott egy előre fizetett kártyát, amelyet a monacói kriptovaluta támogat, miközben digitális pénznemekbe kezd.

Monaco előre fizetett kártyáját kiállították szingapúri lakosok számára, és Visa elismerte, hogy megdöbbentette a kártyák iránti nagy kereslet, mivel több mint 17 000 kártyát foglaltak le kizárólag szóbeszéd alapján.

Kris Marszalek, a monacói vezérigazgató hozzátette: “Ez egy fontos lépés Monaco elképzelése felé, miszerint bevezetik a kriptovalutát a tömegpiacra.”

Monacói Visa által támogatott kártyák

Kép Forrás

A Visa körülbelül 44 millió kereskedőből álló fizetési hálózatot élvez, és a hálózatra hangolt bankkártyák több mint egy lépéssel közelebb vannak a tömeges elfogadáshoz. A monacói jóváhagyás mellett a Visa jóváhagyta a BitPay és a Shift Card programjait is, amelyek lehetővé teszik a fogyasztók számára, hogy a kriptovalutákat fiatvá konvertálják, és ezeket az összegeket Visa bankkártyához vagy előre fizetett kártyához kapcsolódó bankszámlára utalják be..

Ez a jó hír egy korábban következett kiábrándító kiadás A TenX által feltárt, hogy betéti kártya kibocsátójuk, a Wave Crest Holdings leállította a kártyák kibocsátását Európán kívül. A TenX problémákba ütközött a szabályozókkal, mivel látták, hogy licenc nélkül működtetnek egy bankot. Ennek eredményeként a TenX nem ad ki Visa kártyát a legtöbb területen, azonban képesek erre Európában, mivel a Wave Crest rendelkezik a szükséges banki engedéllyel.


Október 16-tól a TenX Visa; amelyek a Bitcoinot, az Ethereumot és a DASH-t fiat pénznemekké konvertálhatják, csak Európában és számos más országban, például Izraelben és Törökországban fog működni. A TenX nem lesz elérhető Amerika, Ázsia, Afrika, Ausztrália és a Csendes-óceán lakói számára. Amíg a TenX nem talál pótkártya-kibocsátót, az ezekben a régiókban élők nem lesznek képesek használni szolgáltatásaikat.

Ezeknek a híreknek azt kell eredményezniük, hogy a kriptokártya-szolgáltatók több időt és energiát fordítsanak a banki jogszabályok kutatására, és olyan stratégiák megvalósítására, amelyek a legjobban megfelelnek saját céljaiknak.

Előretekintő

E kezdeti kudarcok ellenére a jövő fényesnek tűnik a kriptográf betéti kártyák számára, és csak idő kérdése, hogy szélesebb körben elfogadják, és ezért jobban láthatóvá váljanak. A kriptovaluták és a banki kártyafizetési hálózatokon keresztüli hagyományos banki rendszerek egyesülése döntő lépés lesz a tömeges elfogadás versenyében.

Kiemelt kép a Fotolia-n keresztül

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me