Jaxx Liberty Wallet Review: Teljes útmutató kezdőknek

A Jaxx-ot először 2014-ben adták ki, és az évek során rendkívül népszerűvé vált több pénznemű kriptotárcaként.

Remek választás azok számára, akik újak a kriptopénzek világában, és mégis elég gazdag a tapasztalt kriptográfiai felhasználók számára. Készítette Decentralis, a vezető kanadai blokklánc-társaság, amelyet Anthony Di Iorio alapított, aki az Ethereum társalapítója is volt, Jaxx kriptovaluta-felhasználók millióinak választotta.

2018 júliusa óta a felhasználók még jobban izgatottak voltak, amikor megjelent az új és továbbfejlesztett Jaxx Liberty, számos új funkcióval, amelyek még erőteljesebbé teszik a pénztárcát.

Ebben Jaxx Wallet Review, Megadok mindent, amit tudnia kell a biztonságról, a használhatóságról és a funkciókról. A pénztárca használatával kapcsolatban néhány tippet is adok.

Mi a Jaxx Liberty?

Jaxx Liberty a kriptovaluta pénztárcák 2.0 verziójaként írták le. Több pénznemű pénztárca, több mint 85 különböző digitális eszköz tárolására alkalmas. Azt is kijátszották, hogy az új felhasználók könnyebben megtapasztalhassák és élvezhessék a blokklánc élményét.

Jaxx Liberty Device Support

Több eszköz támogatása a Jaxx Liberty-n

A Jaxx Liberty számos új funkcióval rendelkezik, amelyek megkülönböztetik versenytársaitól. Ezek egyike a ShapeShift integráció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén váltsanak a különböző kriptovaluták között, csereárak és késedelem nélkül..

Van még egy csomó új funkció, amelyeket az alábbiakban részletezek.

A Jaxx Liberty Wallet új szolgáltatásai

A Jaxx Liberty pénztárca egyik kedvenc jellemzője, hogy képes sokféle kriptovalutával tárolni és tranzakciókat folytatni. Manapság több ezer kriptovaluta közül lehet választani a legtöbb felhasználó közül, és valódi kényelem, ha mindet egy pénztárcában tarthatja.

A Jaxx Liberty-ben tárolható érmék a következők: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Qtum, EOS, Bitcoin Cash és még sok más. A teljes lista megtalálható itt.

Egyes felhasználók azt panaszolták, hogy nincs támogatva a Ripple (XRP), és a Jaxx csapata sem jelezte, hogy ilyen támogatást adnának hozzá. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztői csapat nagyon szoros kapcsolatban áll a felhasználókkal, és örömmel fogadja az új érmék pénztárcába történő felvételére vonatkozó kéréseket, akár a támogató jegyrendszeren keresztül, akár aktívan. al-Reddit.


A felhasználók további izgatásai a következők:

  • Egységes műszerfal – A Jaxx Liberty irányítópult egyetlen helyet biztosít, és láthatja az összes pénztárcáját, és teljes képet ad a gazdaságokról.
  • Portfólió – A portfólió modul segítségével valós időben lépést tartson állománya értékével.
  • News Viewer – A Jaxx pénztárcába integrálva egy blockchain hírnézegető található, így lépést tarthat a blokklánc és a kriptovaluta világ összes új fejlesztésével és legfrissebb hírével.
  • Piaci adatok – Egy kattintással vagy koppintással szerezheti meg az összes kedvenc kriptovaluta árát, trendjeit és piaci felső határait.
  • Blockexplorers – Közvetlenül lépjen kapcsolatba a blokklánccal, és tekintse meg a tranzakciós adatokat és más nyers adatpontokat több blokklánchoz.
  • Keresztplatform – Az asztali és a mobil támogatása lehetővé teszi, hogy otthon vagy útközben kölcsönhatásba léphessen eszközeivel.
  • Alakváltás – A ShapeShift beépített támogatása lehetővé teszi az egyik kriptovaluta cseréjét egy másikra anélkül, hogy valaha is el kellene hagynia a pénztárcáját, növelve ezzel a kényelmet és a biztonságot.

Jaxx Liberty letöltése

Jaxx Liberty az teljesen ingyen letölteni és használni. Az asztali verziót (Mac, Windows, Linux) és a Chrome böngészőbővítményt közvetlenül a Jaxx Liberty webhelyről szerezheti be itt. Az Android verzió elérhető a Google Play Áruház, és az iOS verzió elérhető a Apple iTunes áruház.

Ha rendkívül óvatos a PC-pénztárca hitelességével kapcsolatban, akkor a pénztárca telepítési fájljain mindig elvégezheti az úgynevezett „ellenőrző összeget”. Ezek olyan terminálparancsok, amelyeket a helyi gépen futtathat, és amelyeknek ki kell adniuk a Jaxx webhelyén található parancsokat. Az alábbiakban a Windows és a Mac példákat mutatjuk be.

Pénztárca ellenőrző összegek Jaxx Liberty

Pénztárca fájl letöltése és ellenőrző összegek

Nincs szükség semmilyen személyes adatra, és miután letöltötte a pénztárcát, gyorsan telepítheti és elkezdheti használni.

Jaxx Liberty Security

A biztonság nagyon fontos a Jaxx és a Jaxx felhasználók számára, miután a régi Jaxx Classic pénztárca feltörése 2017 júniusában 400 000 dollár veszteséget eredményezett a különböző kriptovalutákban a felhasználói pénztárcákból. Ennek a veszteségnek a legnagyobb részét egyetlen felhasználó pénztárca okozta, és ebben az esetben elkerülhető lett volna, mivel a felhasználó egy gyökerezett Android-eszközön kezelte Jaxx-ját..

Az új Jaxx Liberty jelszó- és PIN-védelemmel rendelkezik, és a pénztárca generálása biztonságos, 12 szavas biztonsági mentési kifejezést hoz létre, amelyet a saját eszközén titkosítanak. Jaxx soha nem fér hozzá erre a kifejezésre vagy a személyes kulcsokra, mindig biztonságosan vannak a saját eszközén. Használhatja ezt a 12 szómagot a pénztárca szinkronizálására is számos eszközön.

Jaxx Liberty 12 szómag

Hozzáférés a 12 szavas Seedhez a mobilon

Figyelmeztetés: Készítsen biztonsági másolatot ezekről az alapszavakról. Csak te birtokolod őket, és nélkülük nem tudod visszaszerezni a pénztárcákat

Van egy továbbfejlesztett új biztonsági modell is, amely erős jelszóval védi az érzékeny információkat, az AES-256 titkosítással, amelyet 5000 forduló PBKDF2 jelszó kivonatolása.

Két dolog hiányzik: a kétfaktoros hitelesítés és a nyílt forráskód. Ez azt jelenti, hogy az összes kódot láthatóvá teszik, a felhasználói felület kódját leszámítva. Ez lehetővé teszi a kód auditálását, de megakadályozza, hogy mások gondatlanul használják a kódot, amelyet a Jaxx fejlesztői annyira keményen dolgoztak a tökéletesítésen. Ez egy olyan egyensúly, amely a lehető legtöbbet tartja magán, miközben kielégíti a felhasználók igényeit.

Mivel a kód látható, hozzáértő felhasználók és szervezetek számos alkalommal ellenőrizték, és stabilnak, biztonságosnak és biztonságosnak találták.

Jaxx Desktop vagy Jaxx Mobile App?

Korábban volt különbség a Jaxx mobilalkalmazás és a Jaxx asztali platform között, amely a mobilalkalmazást kiválóbbá tette. A múltban a mobilalkalmazás nagyon lassan töltődött be, ami néhány felhasználó panaszát jelentette. És mind a mobilalkalmazásban, mind az asztali platformon volt egy hiba, amely miatt néha elmulasztották a tranzakciókat, és a felhasználókat ismételt tranzakciókra kényszerítették.

Mondanom sem kell, hogy mindkét helyzet frusztráló volt a felhasználók számára, és az új Jaxx Liberty-ben úgy tűnik, hogy a fejlesztői csapat megoldotta mindkét kérdést. Van még néhány hiba, de úgy tűnik, hogy ezek terjedelme korlátozott, és gyakran az egy felhasználót érintik, jelezve a felhasználó hibáját vagy egy adott hardver problémáját.

Általában a mobilalkalmazások és az asztali platformok egyaránt jól működnek, és mivel szinkronizálhatók, valójában mindkettőt felhasználhatja pénzeszközeihez.

Jaxx Liberty papír pénztárcák

A Jaxx Liberty-nek lehetősége van privát kulcsainak megtekintésére és másolására, ami lehetővé teszi, hogy papírkulcsot hozzon létre ezekből a kulcsokból, ha úgy tetszik. Támogatja a magánkulcsok papírtárcából történő importálását is.

Private Keys papír pénztárca

Privát kulcsok exportálása a Paper Wallet alkalmazáshoz

Ha papír pénztárcát készít, akkor a kriptovalutát hűtőben tárolhatja. Ez alapvetően azt jelenti, hogy a magánkulcsait olyan offline környezetben tárolják, ahol „levegőhiány van”. Ezt általában meglehetősen biztonságosnak tartják, mert az érmék hozzáférhetetlenek a hackerek számára.

Ha mégis úgy dönt, hogy papírpénztárcát hoz létre a magánkulcsaiból, ne feledje, hogy azt a lehető legbiztonságosabban kell tartani. Aki megszerzi az irányítást a papír pénztárca felett, az ellenőrzi az abban a pénztárcában tárolt összes pénzt is. És ha elveszíti a papír pénztárcát, akkor az alapok elvesznek vele.

Jaxx felhasználói támogatás

Valami, amit elégedetten láttam, az a széleskörű támogatás, amelyet a Decentral csapata felajánl a Jaxx Liberty és Jaxx Classic pénztárcák számára. Bár nem tudnak segíteni a felhasználóknak az elveszett kulcsok helyreállításában, segítséget nyújthatnak számos más kérdésnek és problémának, amelyek a felhasználóknak vannak a pénztárcával kapcsolatban – ez annak ellenére, hogy ingyenes.

Az első hívási kikötője valószínűleg a Decentral támogatási oldal. Felhasználói útmutatók és tippek / tippek összefoglalásával töltötték fel ezeket a dokumentumokat. Vagy folytathatja az általánosabb felhasználói útmutatókat, vagy kereshet egy erőforrást a GYIK-ben.

Ezután, ha nem talál megoldást problémájára ezeken az oldalakon, kérelmet nyújthat be az online kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Ha közvetlenebb hozzáférést szeretnél kapni a sietős jegyekhez, akkor a Jaxx csapat is elég aktív a közösségi média fiókjain, például Twitter.

Figyelmeztetés: Nem fognak e-mailben vagy telefonon kapcsolatba lépni veled, ezért ne adj át semmilyen információt az ügynököknek jelentkezőknek

Valóban úgy tűnik, mintha a Jaxx fejlesztői és ügyfélszolgálati csapatai nyitottak lennének a felhasználói visszajelzésekre. Ha megnézi a Play áruházban tett megjegyzéseket, a fejlesztők gyorsan és konkrét lépésekkel követik nyomon.

Jaxx Hardver Pénztárca

A Decentral egyszer azt mondta, hogy terveznek egy hardvertárca kiadását, amelyet Cube Ice-nek fognak nevezni, és egy nagyobb, Cube nevű hardvereszközzel fognak párosulni. Az eszközöket először 2016 májusában jelentették be, és a Cube célja, hogy kiegészítse az otthoni szórakoztató rendszereket, és számos blokklánc-csomópontra lesz előre telepítve..

Jaxx jégkocka

A Jaxx Ic Cube pénztárca bejelentése. Kép Forrás

Az Ice Cube egy offline hűtőtárca lesz, amely víz- és tűzbiztos. Várható volt, hogy kábel és kapcsolat nélküli legyen, és képes lesz szinkronizálni a Cube-szal vagy bármely más, a Jaxx-ot támogató eszközzel.

Sajnos azonban a csapat nem frissítette az Ice Cube hardvertárca előrehaladását. Tekintettel arra, hogy ez majdnem három évvel ezelőtt történt, az a kérdés marad, hogy a Decentral elhelyezte-e a hardvert pénztárca a jégen.

Jaxx Unity Tokenek

Ugyanakkor 2018 májusában bejelentették a Jaxx Liberty-t, a Decentral csapata pedig bejelentette a közelgő indítás a Decentral Unity tokenek közül, amelyek hűségrendszerként és jelzőként szolgálnak a Jaxx Liberty és bármely más megjelenő Jaxx / Decentral termék számára. Megjutalmazza a felhasználókat a Jaxx partnerekkel való interakcióért.

Az Unity tokenek jutalomként kerülnek kiosztásra a felhasználók számára a Jaxx Liberty platform különböző aspektusainak való részvételért. A nagyobb elkötelezettség lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy magasabb szintre lépjenek, nagyobb jutalmakat és kedvezményeket kapva a partnerszolgáltatásokért.

A Decentral Unity tokenek hamarosan megjelentek a Jaxx Liberty után, de a hűségjelzővel kapcsolatban még nem érkeztek hírek. Tekintettel arra, hogy a pénztárca 2018 júliusában jelent meg, azt hiheti, hogy ez a token bevezetés is eltört. Ez eléggé sajnálatos lenne, tekintve az Ice Cube pénztárca kudarcba dobását is.

Ha azonban ezek a tokenek még mindig készülőben vannak, és Ön a legfrissebb híreket akarta követni a lehetséges kiadásról, akkor áttérhet a hivatalos blog.

Következtetés

A Decentral 2014-es megjelenése óta javult a Jaxx pénztárcáján, a Jaxx Liberty 2.0 verzió pedig a pénztárca legjobb verzióját hozta létre, amelyet már több millió felhasználó töltött le. A fejlesztők elképzelése az, hogy készítsenek egy kriptovaluta pénztárcát, amely feloldja a kriptovaluták minden aspektusát, és úgy tűnik, hogy a Jaxx Liberty egy lépés ebben az irányban..

A pénztárca jól megtervezett, jó felhasználói felülettel, és ha a Unity tokenek hozzáadódnak, a Jaxx Liberty elfogadása az egekbe szökhet..

Ez egy jó pénztárca az új kriptovaluta-felhasználóknak és tapasztalt felhasználóknak egyaránt, és izgalmas lesz látni, hogy a fejlesztői csapat hova viszi Jaxx-ot az elkövetkező években. Tekintettel tapasztalataikra és a már erős termékre, amelyet a Jaxx Liberty-vel dolgoznak, ez jól megalapozhatja a jövő kriptovaluta pénztárcáit.

Kiemelt kép a Jaxx.io oldalon keresztül

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me