IOStoken (IOST) áttekintés: Blockchain a szolgáltatások internetéhez

Az IOStoken viharral vette piacra, és a legutóbbi időkig a közösségből kevesen hallottak a projektről.

Az IOST azonban jelenleg a piaci felső korlát alapján az első 50 valuta kívül helyezkedik el. Az IOStoken egy szingapúri blokklánc-platform, amelynek célja a valós használat elnyerése és a skálázhatósággal, a tranzakciós áteresztőképességgel és a biztonsággal kapcsolatos meglévő kérdések megoldása, amelyek jelenleg akadályozzák a széles körű integrációt és a tömeges átvételet.

Ebben az IOStoken áttekintésben áttekintjük a projektet, a csapatot, a technológiát és a tokent. Ugorjunk be!

Mi az IOStoken (IOST)?

IOSToken logó

Forrás: iost.io

IOStoken A Szolgáltatások Internetje körül forog, és szilárd infrastruktúrát kíván biztosítani az új online szolgáltatók számára. A projekt mögött álló csapat arra összpontosított, hogy magas TPS arányt nyújtson, és hogy hozzon létre egy nagyon skálázható, privát és biztonságos blokkláncot. Azt is szeretnék állítani, hogy az IOS (Internet of Service) blokklánc egy biztonságos, méretezhető blokklánc, amely valóban működik.

A csapat azt is ígéri, hogy az IOS platform másodpercenként akár 100 000 tranzakciót is képes kezelni, ami sok olyan bevett blokklánc előtt jár, mint például a Bitcoin és az Ethereum.

Érdekes módon az IOStoken az Ethereum hálózat tetejére épül; az Ethereumon működő számos platformtól eltérően azonban az IOStoken nem hajtott végre első érmefelajánlást (ICO), és intézményi befektetőknek történő magánértékesítés révén gyűjtött forrásokat.

Milyen az IOStoken Special?

Az IOStoken egy innovatív, hatékony, elosztott szilánkosítási technológiát használ, amely dinamikusan felosztja a hálózatot alterekre azáltal, hogy véletlenszerűen különböző csomópontokat rendelnek egymáshoz. Ez egy olyan rendszert eredményez, amely gyorsabban és hatékonyabban működik, mint sok versenytársa.

A projekt egy teljesen új konszenzusos mechanizmust is felhasznál, amelyet a hihetőség bizonyítékának neveznek (PoB), ezzel a mechanizmussal a csomópontokat a korábbi hozzájárulások és viselkedési minták alapján validálják. Ez a rendszer magában foglal egy „fairness” algoritmust is, amely véletlenszerűen osztja el az adatokat különböző csomópontokra annak érdekében, hogy garantálja a meglehetősen decentralizált blokklánc protokollt.

IOSToken csapat


Az IOSToken projekt alapítói. Forrás: iost.io

A projekt mögött álló csapat szintén rendkívül lenyűgöző, és kiválóan berendezett személyekből áll, akik egyesítik a felső szintű képesítéseket és jelentős mennyiségű iparági tapasztalattal rendelkeznek. Az IOStoken-et Terence Wang, Jimmy Zhong, Kelvin Tan és Ray Xiao négyes alapította..

Olyan csapat élén állnak, amely doktorokkal és diplomásokkal rendelkezik olyan intézményekben, mint a Harvard, a Princeton és a Kaliforniai Egyetem, míg a csapat számos tagjának tapasztalata van olyan szervezeteknél való munkában, mint a Google, a Deloitte és a Morgan Stanley.

Mennyire életképes a projekt?

Az IOS számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek életképes opcióvá teszik, mint vállalati blokklánc; a protokollt azért fejlesztették ki, hogy támogassa a szolgáltatásorientált termékeket és szolgáltatásokat, amelyek megtartják a nagy ügyfélkört.

Az IOS csapata szilánkosítási technológiájuk és konszenzusos mechanizmusuk mellett egy Hyper Universe Distributed System-t (HUDS) is használt, amely decentralizált, biztonságos módon tárolja az információkat. A HUDS emellett lehetővé teszi az IOS platform használatát a legkülönbözőbb szolgáltatások széles körében, amelyek mérete változhat egy kisvállalkozástól egészen egy olyan hatalmas szervezetig, mint az Amazon.

IOSToken Technology

Forrás: iost.io

Az IOStoken számos olyan módszert is alkalmaz, amelyek célja a skálázhatóság elérése, többek között az Atomix, egy gyors minősítési protokoll, amely biztosítja a keresztmetszetű tranzakciók közötti konzisztenciát, és a Scaleout, egy tökéletes particionálási állapot több párhuzamosan kezelt csoport számára. A torzítás-ellenálló elosztott véletlenszerűség (BDR) mechanizmus segíti az elfogulatlan véletlenszerűség hatékony és biztonságos bevezetését a hálózatba.

Distributed Sharding Technology

Distributed Sharding Technology. Forrás: iost.io

Az IOS csapata a skálázhatóságot és a nagy tranzakciós áteresztőképességet célozza meg, mint kézzelfogható módot a blokklánc és állapotuk javítására fehér papír hogy:

Az IOS egy következő generációs blokklánc technológia, amely biztosítja a hálózati infrastruktúrát egy szolgáltatásorientált ökoszisztéma támogatásához.

Az IOS-nak lehetősége van decentralizált alkalmazások (dApps) és intelligens szerződések megvalósítására is, amelyek döntő fontosságúnak bizonyulnak, ha a platformot a meglévő vállalkozások elfogadják..

IOSToken tanácsadók

IOSToken tanácsadók. Forrás: iost.io

Mindezek mellett az IOS-t intézményi befektetők jól támogatták, és januárban privát token-értékesítést hajtott végre, tizenhat társaság nyilvánosan kijelentette, hogy befektettek az IOStoken projektbe. Ezek a befektetők többnyire blokklánc-orientált vállalatok és kockázatitőke-alapok csoportjai, mint például a Matrix és a Sequoia.

Érdemes-e befektetni az IOStoken-be?

IOSToken fejlesztési ütemterv

IOSToken fejlesztési ütemterv. Forrás: iost.io

Az IOStoken a közelmúltbeli teljesítménye miatt nagy figyelmet keltett, azonban az, hogy a token továbbra is jól fog-e működni, sok függ a fejlesztési ütemtervtől.

Az MVP magán tesztnet elindítását az első negyedévben tervezték, míg az EDS és a PoB bevezetését és tesztelését a második negyedévre tervezték. Az IOS intelligens szerződésdokumentum-tervezetének kiadására és a HUDS telepítésére a tervek szerint ez év végén kerül sor.

Bár az IOS csapatának remek ötlete van, jelenleg nincs működő prototípus, ami kétségeket vethet fel azzal kapcsolatban, hogy a projekt valóban nem csak lenyűgöző fehér papírmá fejlődhet-e.

Ennek ellenére az IOST komoly felkavart keltett, miután felvették a Binance tőzsdére, és sikerült a csúcsra jutnia, hogy a vezető tőzsdei platformon térfogatban a legtöbbet forgalmazott érmévé váljon..

Első indításakor a token rövid idő alatt rendkívül jól teljesített, és a medve piacán is jelentősen megnőtt az értéke. A digitális token január 16-án indult, és körülbelül 0,02 dollár körül kezdett kereskedni, azonban tíz napon belül az ár magasra, mintegy 0,12 dollárra emelkedett, ami a tokennek körülbelül 927 millió dolláros piaci felső határt adott..

Az IOST 24 órás kereskedési volumene meghaladta a 770 millió dollárt, ami január közepén felülmúlta a piacon lévő érmék többségét. Az érték hirtelen emelkedése ellenére azonban a token gyorsan visszahúzódni kezdett, és hamarosan elérte a 0,03 dolláros árat.

Tekintettel azonban a kriptovaluta piacok februári hatalmas eladására, az IOST a piac nagy részével együtt esett. A token jelenleg 0,027 dollárral kereskedik, amely nem olyan messze van attól az ártól, amelyen eredetileg kereskedni kezdett. Jelenleg az IOST piaci korlátja körülbelül 230 millió dollár.

Körülbelül 8 400 000 000 IOST is forgalomban van, míg a teljes kínálat 21 000 000 000, ami azt jelenti, hogy a befektetőknek természetes árcsökkenésre kell számítaniuk, mivel több tokent vezetnek be az ökoszisztémába.

A korai statisztikák valójában meglehetősen aggasztóak, mivel a befektetőknek meg kell próbálniuk kitalálni, mi vezetett az IOST hatalmas árfutásához és hatalmas mennyiségű kereskedelemhez. Bár a projekt jól támogatott, nem tartozik a leghipeltebb blockchain platformok közé, és valóban repült a radar alatt, összehasonlítva olyan projektekkel, mint a Zilliqa, a POA és a Wanchain.

Sajnos az IOStoken diagram hasonlít egy pump-and-dump tokenhez, és csak az idő fogja megmondani, hogy az IOST mennyire lehet megbízható és megbízható befektetés.

VC Investments & Tőzsdei listák

A Token teljesítményével kapcsolatos aggodalmak ellenére a projektnek nagyszerű csapata van, és jelentős összegű befektetést vonzott olyan megalapozott szervezetek részéről, mint a Sequoia, a Nirvana Capital és a Matrix.

A token már számos vezető tőzsdén elérhető a Binance, a Huobi Exchange és az OKEx összes IOST listáján, ez nagy mennyiségű likviditást eredményez, de kisebb az esély arra is, hogy a token megugorjon az árban, ha egy nagyobb tőzsdei jegyzés megtörténik. bejelentett.

IOSToken tőzsdei hirdetések

IOSToken tőzsdei hirdetések. Forrás: iost.io

Az IOStoken nagyon erős közösséggel rendelkezik, és 212 ezer felett parancsol Twitter-követők, és 39K Távirati tagok, és a IOStoken Reddit közösség jelenleg alig több mint 2300 előfizetője van.

Ez jót ígér a jövő számára, és a csapat nyitott a közösségi média csatornáikon keresztüli kapcsolatára is, és a potenciális befektetők lépést tarthatnak a fejlődéssel, ha aktívak maradnak az egyik csoportban.

Következtetés

Ennek a projektnek még nagyon korai szakasza van, és a januári robbanásszerű akció meglehetősen meglepő módon azt eredményezte, hogy az IOST nagy figyelmet kapott. Ezen a ponton sok múlik azon, hogy a csapat mennyire képes betartani ígéreteit, és folytathatja-e az útmutatóban és az ütemtervben lefektetett összes lépést.

Amint a hype megszűnik, az IOST számos internetszolgáltatási tokennel versenyezhet, például IOTA (MIOTA), IOTChain (ITC) és Internet Node Token (INT). Ezenkívül számos olyan nagy teljesítményű platform is létezik, mint az EOS (EOS), a Zilliqa (ZIL) és a High Performance Blockchain (HPB), amelyek szintén lenyűgöző tranzakciós átviteli sebességgel büszkélkedhetnek.

Az IOST nagy mennyiségű hype-ot fejlesztett ki, amely döntő fontosságú a digitális pénznemek világában, és lenyűgöző csapata van, amelyet bevett pénzügyi szervezetek támogatnak, azonban az IOST korai volatilitása miatt a legjobb tét az lehet, ha szemmel tartjuk a projekt általános fejlesztése, majd ugorjon bele, ha szilárd alapot alakított ki és elkezdett stabilizálódni.

Jogi nyilatkozat: Ezek írói vélemények, és nem tekinthetők befektetési tanácsnak

Kiemelt kép a Fototlián keresztül

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map