Interjú a Crypto.com vezérigazgatójával, Kris Marszalekkel – MCO kártyák, ütemterv és egyebek

A Crypto.com (MCO) megpróbálja a kriptovaluta-vásárlásokat ugyanolyan egyszerűvé tenni, mint a kártya ellopása.

Ez a hongkongi székhelyű Fintech vállalat az első projektek között valósult meg egy kriptovalutához kapcsolódó Visa kártya. Ez lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy a kriptográfiájukat ugyanolyan egyszerűen használhassák vásárlásokra, mint a szokásos kártyáikkal.

Korábban Monacónak hívták a céget, és tavaly sikeres ICO-t hajtott végre, ahol kiadták MCO segédprogram-tokenjüket. Korábban, 2018-ban, ismét címlapokra kerültek, amikor megvásárolták a rendkívül értékes terméket crypto.com domain név.

Az új márka és a projekt növekedése érdekelt bennünket.

Interjú Kris Marszalekkel

Kris Marszalek Crypto.com

Kris Marszalek. Kép keresztül Twitter

Tekintettel arra, hogy korábban lefedtük Monacót (MCO) és újabban a márkajelzésű crypto.com-ot, számos kérdés adódott a csapatnak.

Szerettük volna jobban megérteni ütemtervüket, szabályozásukat, termékeiket és a kriptovaluta jövőjével kapcsolatos szélesebb látásmódot. Szerencsénk volt, hogy a crypto.com vezérigazgatója, Kris Marszalek válaszolt kérdéseinkre.

Itt vannak teljes egészében:

Kezdjük a legegyszerűbb kérdéssel … Miért változik a név? A közösség általában támogatta-e?

A Crypto.com erőteljes új identitást ad számunkra, összhangban a kriptovaluta eredeti jövőképével minden pénztárcában. Mivel a név az egész teret is reprezentálja, óriási felelősséggel tartozik a fáklya viselése.

Arra törekszünk, hogy a névhez méltó hatást érjünk el, és olyan infrastruktúrát építsünk ki, amely lehetővé teszi az ökoszisztéma növekedését, és teljesíti a decentralizált jövő ígéretét. A Crypto.com egyszerű és egyértelmű, és most kihasználhatjuk az erőteljes tartományt, hogy felgyorsítsuk a világ átmenetét a kriptovalutára.


Ön azt mondja, hogy októberben 100 ezer MCO-kártyát szállítottak Ázsiában. Tekintettel arra, hogy most november felén vagyunk, hányat szállítottak?

Elmondtuk, hogy terveink szerint több mint 100 000 MCO-kártyát szállítanánk világszerte, és jelenleg kártyákat szállítunk Szingapúrba.

Beszéljünk a földrajzi terjeszkedésről. Nemrégiben bejelentette, hogy együttműködik az Egyesült Államok Metropolitan bankjával, mennyi idő múlva látjuk, hogy az Egyesült Államok lakói megrendelhetik kártyájukat? Hány megrendelésre számíthatunk?

Nemrégiben jelentettük be, hogy az MCO Visa Cards programunk zöld utat kapott az Egyesült Államokban, és most partnerünkkel, a Metropolitan Commercial Bank-nal készülünk a kártyák bevezetésére. Szeretnénk, ha a kártyák a lehető leghamarabb kibontakoznának, és készülünk olyan folyamatok megkezdésére, mint a szállítási cím ellenőrzése stb.

Van-e olyan szabályozási akadály, amelyet még meg kell küzdenie annak érdekében, hogy ezt elindítsa az Egyesült Államokban, vagy megfelelően bejelölte az összes négyzetet?

Mint a vállalat, amelynek alapvető kompetenciája a megfelelés, minden bizonnyal bejelöltük az összes négyzetet az indulás előtt, csakúgy, mint Szingapúrral. Nincs szükség további licencek megszerzésére, mielőtt a kártyákat megkezdik az ügyfeleknek.

Mi a helyzet Európával? Úgy tűnik, hogy ez az idővonaladon van, hogy az Egyesült Államok előtt történjen. Mikor tudták az európai MCO-felhasználók megrendelni a kártyáikat.

Az európai felhasználók már lefoglalhatják kártyáikat a Crypto.com pénztárcán & Card App. Az európai indulás továbbra is kiemelt fontosságú a csapat számára, de a pontos indulási dátumokkal kapcsolatban nem tudunk nyilatkozni.

Nemrégiben felvette a Ripple (XRP) opciót a pénztárca felhasználói számára. Milyen további tokenek vannak a folyamatban?

Fókuszunk minőségi, megfelelő jelzők hozzáadása lesz. A Crypto.com csapata folyamatosan felülvizsgálja az érmék projektjeit. Nyitottak vagyunk a crypto.com/en/listing.html weboldalon történő jelölésekre is

A tokenlistáknál tartva az egyik olyan funkció, amelyet hozzá kíván adni, az, hogy a felhasználók „szavaznak” a tokenre, amelyet látni szeretnének. Szavazható-e bármely tokenre, vagy először meg kell felelnie valamilyen minimumfeltételnek?

Valószínűleg számos rendkívül likvid érmét sorolunk fel, majd folytatjuk a közösségi szavazást további tokenekért. Ez szerepel a fejlesztési ütemtervünkön, és 2019-ben látható lesz.

A Crypto Invest valóban érdekes javaslatnak tűnik. Ön azt mondja, hogy algoritmikus kereskedési stratégiákat fog használni a felhasználó portfóliójához. Tudna még rávilágítani erre? Milyen stratégiákat lehet konkrétan figyelembe venni? Beállíthatják-e a felhasználók saját paramétereiket a kockázat / megtérülés szempontjából??

A Crypto Invest számos stratégiát alkalmaz, amelyek közül az egyik a stabil érmék közötti váltás, vagy akár a rövid pozíciókkal történő fedezeti ügylet, amikor a piac lefelé mutató lendületet jelez, és a váltás a hosszú pozíciókra, amikor a trend megfordul..

Új stratégiákat tesztelünk és adunk hozzá, amelyek idővel jobb teljesítményt eredményezhetnek. A termék iránt érdeklődő felhasználóknak át kell menniük az integrációs folyamaton, és ki kell választaniuk portfóliójuk típusát (konzervatív, kiegyensúlyozott vagy növekvő).

A Crypto befektetéshez ragaszkodva mely országokba fogják ezt bevezetni? Korlátozások vonatkoznak azokra a felhasználókra, akik Európában, az Egyesült Államokban és Szingapúrban vannak. Mikor fognak ezek a joghatóságok is profitálni ebből?

Jogi csoportjaink folyamatosan felülvizsgálják a joghatóság alapján történő joghatóságra vonatkozó szabályozást, és amikor lehetséges, engedélyezni fogjuk ezt a funkciót a felhasználók számára. Jelenleg, tanácsadónk tanácsára, ezek a joghatóságok ki vannak zárva.

Beszéljünk az UDSM-ről. Úgy néz ki, mint egy saját alternatív stabilpénz, amely megtartja a felhasználók pénzeszközeinek USD értékét. Vajon ezeket teljes mértékben fedezik-e USD egyenérték??

Az USDM lehetővé teszi felhasználóink ​​számára a dollárhoz kötött biztonság elérését, amikor a kriptopiacok lefelé mozognak. Platformunk fedezi ezeket a kereskedéseket egy stabil érmékből álló kosár megvásárlásával, amelyek jó hírűek. A felhasználók nem vehetnek fel és nem küldhetnek USDM-et, kizárólag kereskedelmi célokra, kizárólag a Crypto.com platformon.

Míg a Crypto.com forradalmi szolgáltatást nyújt, a szolgáltatások központosítása körül aggályok merülhetnek fel. Egyes felhasználók még azt is mondják, hogy hasonlítasz egy normál bankhoz vagy központosított tőzsdéhez. Mit szólnál hozzájuk?

Amikor technikailag lehetséges a magánkulcsokat visszaadni a felhasználóinknak, miközben megtartjuk a szolgáltatásunk azonos sebességét, költségét és biztonságát, ezt megtesszük. Ez az egyik végső célunk.

Azt mondod, hogy lehetnek izgalmas légcseppek az MCO közösség számára. Tudna adni egy kicsit további információt erről?

Hamarosan megkezdjük az új digitális eszközök felsorolását, és néhányuk a MCO közösségét airdropokkal jutalmazza majd.

Nemrégiben bejelentettük a Crypto.com Chain token (CRO) havi repülőterét is, amelyet kiosztunk a Crypto.com alkalmazáson belüli MCO tokenek tulajdonosainak, a hónap 1. napjának pillanatképe alapján..

Az airdrop rezonáltnak bizonyult az MCO közösséggel, az első pillanatkép több mint 3 millió MCO tokent helyezett át a Crypto.com alkalmazásba.

Van valami, amit srácok különösen izgatnak, ami szerepel az ütemtervén.

Nemrégiben szállítottunk kártyákat Szingapúrban, a következő az útiterv az USA és az EU, a csapat más kulcsfontosságú piacokon is halad, mint Ausztrália, Kanada és Ázsia. Ha a helyi kártyaprogramok készen állnak az indulásra, akkor részletesebb tájékoztatást nyújtunk az indulási időpontokról.

Mit lát a legnagyobb kihívásoknak általában a kriptovaluták előtt? Hogyan oldja meg a Crypto.com ezeket a kockázatokat?

Annak érdekében, hogy a kriptopénzek piaca a jelenlegi 50 millió felhasználóról 500 millió és annál nagyobbra nőjön, át kell lépnünk a kriptográfia spekulációs használatáról a fizetőeszköz tényleges felhasználására. Erre koncentrálunk 100% -ban.

Következtetés

Tekintettel arra, hogy a Crypto.com már megkezdte kártyáik szállítását, fontos mérföldkőhöz érkeztek. Úgy tűnik, hogy 2019 nagyon izgalmas év lehet a vállalat számára, mivel más jogrendszerekben terjesztik ki kártyáikat.

Bár a számos szabályozási akadály eligazodása kihívást jelent, a jelek szerint a Crypto.com megfelelő jogi stratégiával rendelkezik ezeknek a kérdéseknek a kezelésére és a kriptográfia tömeges elterjesztésére..

Ha naprakészen akarja tartani a Crypto.com fejlesztőinek fejlesztéseit, akkor azok nagyon aktívak a webhelyükön hivatalos blog valamint azokon twitter fiók. Az MCO számos tőzsdén vásárolható meg, mint például a Binance és a Bittrex.

Kiemelt kép a Fotolia és a Crypto.com oldalakon keresztül

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map