Hogyan lehet kereskedni a kriptovalutával a Binance-en

>

A Binance-t széles körben a világ legnépszerűbb kriptovaluta-cseréjeként tartják számon. A 24 órás kereskedési volumennel, amelyről ismert, hogy meghaladja a 10 milliárd dollárt, nem csoda, hogy a Binance felkeltette a nemzetközi figyelmet.

A sima felület, a gyors megbízásvégrehajtó motor és az eszközök bőséges választéka vonzó kereskedési platformgá teszi minden kriptográf kereskedő számára.

Ha egyike azon sok kereskedőnek, akik meg vannak győződve arról, hogy csatlakoznak a Binance-hez, de nem tudják, hol kezdjék, ez a cikk segít az indulásban. Meg fogjuk ásni a gyomokat, hogyan lehet befizetni pénzeket a Binance-be, végrehajtani az első kereskedést és kivinni a kriptovalutát a tőzsdéről.

Ne felejtsd el iratkozzon fel a Shrimpy-re hogy maximalizálja portfóliójában rejlő lehetőségeket.

Binance Review

Csábító ezt mondani Binance nem kell bevezetés, de akkor is, nem ártana felfrissíteni magát …

Azok az olvasók, akik már kereskednek a Binance-szel, feliratkoznak a Garnélarós számla hogy elkezdje automatizálni a kereskedési stratégiáját. Csak 5 percet vesz igénybe, és beállíthatja növeli a megtérülést egy egyszerű vételi és tartási stratégia révén több mint 305% -kal!

Regisztráció

1. ábra: Iratkozzon fel a Binance szolgáltatással.

Mielőtt belemerülhetnénk a Binance-re váró végtelen kereskedési lehetőségekbe, először regisztrálnunk kell egy számlát a tőzsdén..

Iratkozzon fel a Binance szolgáltatásra


A Binance letisztult tapasztalattal rendelkezik, amely lehetőséget ad a kereskedőknek arra, hogy percek alatt gyorsan regisztrálhassanak és elkezdhessék a kereskedést.

Az Egyesült Államokon kívüli befektetők többsége 15 percnél rövidebb idő alatt regisztrálhat, számlát finanszírozhat és első kereskedését teljesítheti..

Sajnos az amerikai ügyfelek számára a fő binance.com webhely már nem fogadja el az Egyesült Államokból érkező ügyfeleket. Ehelyett az amerikai ügyfeleknek az újat kell használniuk binance.us weboldal.

A Binance.us kapcsolatban áll az alapvető Binance tőzsdével, de kevesebb eszközt és kereskedési funkciót kínál az amerikai törvények betartása érdekében..

Írja be az e-mail ellenőrző kódot

2. ábra: Adja meg az ellenőrző kódot, amelyet a Binance küld az e-mail fiókjába.

Miután megadtuk a számlánk adatait, a Binance e-mailt küld nekünk egy egyszeri számlaellenőrző kóddal. Ahhoz, hogy először jussunk fiókunkba, be kell írnunk ezt a kódot az oldalon szereplő mezőkbe.

Ebben az oktatóanyagban nem foglalkozunk a többtényezős hitelesítő eszköz beállításával, de azt javasoljuk, hogy mindenki, aki fiókot hoz létre, haladéktalanul állítsa be az MFA-t a számláján az alapjainak további biztosítása érdekében..

Válassza a rejtjel letétbe helyezéséhez

3. ábra: Válassza ki a kriptovaluta befizetését az átváltási számlára.

Tegyük fel, hogy ezen útmutató kedvéért már rendelkezünk kriptovalutával, amely letétbe helyezhető a tőzsdén. Ebben az esetben kiválaszthatjuk a „Betéti kriptó” opciót.

Ha ez volt az első alkalom, hogy kriptovalutát vásároltunk, akkor a „Cash Cash” opciót kell használnunk. Ez végigvezet minket a pénzváltáshoz történő pénzküldés folyamatán. Az általunk befizetett pénzzel a Binance lehetővé tenné számunkra, hogy fiat devizákról kriptovalutákba kereskedjünk. A Binance jelenleg a fiat finanszírozási lehetőségek széles skáláját kínálja, beleértve a hitelkártyát, a betéti kártyát és az átutalást.

Letéti alapok

4. ábra: Válasszon ki egy kriptovalutát a pénz befizetéséhez és a pénzváltási számlára történő elküldéséhez.

Miután kiválasztottuk a kriptovalutát, amelyet be akarunk fizetni, a képernyő bal oldalán található „Érme” legördülő menüben látni fogunk egy QR-kódot és egy címet, amelyet a „Befizetési hálózat” fejléc alatt mutatunk be..

Mobil kriptovaluta pénztárca használatával és a QR-kód beolvasásával a pénzösszegeket ugyanúgy elküldjük számlánkra, mint a betéti cím beírását egy hardveres vagy asztali pénztárcába. E két lehetőség bármelyike ​​felhasználható pénzeszközök Binance csere számlánkra történő befizetésére.

Mindazonáltal úgy döntünk, hogy elküldjük a pénzeszközöket, emlékeznünk kell arra, hogy kétszeresen és háromszor ellenőrizzük a címet a pénzküldés során. A betét címének meg kell egyeznie az általunk befizetett kriptovalutával, és minden betűnek vagy számnak pontosan helyesnek kell lennie. Ha hibázunk, az alapok örökre elveszhetnek.

Emlékeztető: A betéti cím az egyes tőzsdei számlákra vonatkozik. Ha valaki más pénzváltási számláján ad meg betéti címet, a pénz átkerül a másik személy számlájára. Mivel a blockchain tranzakciók visszafordíthatatlanok, nem lenne mód a tranzakció visszavonására.

Az egyenlegek megtekintése

5. ábra: Tekintse meg egyenlegünket.

Miután letétbe helyeztük az összeget, a bal oldali navigációs sávon kiválaszthatjuk a „Spot” pénztárcát, hogy lássuk a befizetett összegeket.

Ezt az oldalt bármikor elérhetjük, ha kiválasztjuk a felső pénztárca legördülő menüjének „Pénztárca” elemét, és kiválasztjuk a „Pénztárca” lehetőséget..

Figyelje meg, hogy eltarthat egy ideig, mire a pénzeszközök megjelennek a tőzsdén azonnali pénztárcában. Minden blokkláncnak különböző tranzakciós sebessége van, így több mint 10 percbe telhet, mire az alapok megjelennek a tőzsdén, miután elküldték őket.

Limit sorrend

6. ábra: Limit megbízás leadása egy adott árhoz és összeghez.

Most, hogy az alapok biztonságosan átutalásra kerültek tőzsdei számlánkra, elkezdhetjük a kereskedést! Itt kezdődik az izgalom.

Az első megrendelés teljesítéséhez keresse meg a fejléc „Trade” legördülő menüjét, és válassza a „Classic” lehetőséget. A klasszikus nézet a legnépszerűbb módja a kriptopénz kereskedelmének a Binance-on.

A Binance tőzsdén van néhány különböző lehetőség a rendeléstípusokra, amelyeket elhelyezhetünk a tőzsdén. A legnépszerűbb két megbízástípus a limit és a piaci megbízás.

Rendelési típusok

A limitárak és a piaci megbízások a leggyakoribb megbízások a kriptovaluta tőzsdéken. Tudjon meg mindent, amit tudnia kell ezekről a rendeléstípusokról ebben a teljes útmutatóban.

A limit megrendeléshez a megrendelés két része szükséges: egy ár és egy összeg. Az ár megmondja a tőzsdének, hogy milyen áron (vagy jobb áron) hajlandó vásárolni vagy eladni egy kriptovalutát. Az összeg megmondja a tőzsdének, hogy az alapjainak mennyit akar elkölteni a kriptopénz megvásárlásához vagy eladásához.

Kereskedés végrehajtásakor először meg kell győződnünk arról, hogy a helyes kriptovaluta kereskedési párot nézzük. A Binance több száz különböző kereskedési párt támogat, amelyek felhasználhatók a kriptovaluta kereskedésére. A használni kívánt kereskedési pár megtalálásához válassza ki a jobb felső sarokban található jegyzési pénznemek egyikét, ahol a „BTC”, „ALTS” és „USDT” felirat szerepel. Miután ezt megtettük, megtekinthetjük és kiválaszthatjuk a különböző kereskedési párokat az adott választások alatti gördülő mezőben.

Ebben a példában letettük Bitcoinunkat a tőzsdére, ezért a Bitcoin kereskedési párokra fogunk összpontosítani. Különösen, ha Bitcoin-ról USDT-re akartunk kereskedni, akkor a BTC / USDT kereskedési párt választjuk.

Miután kiválasztotta a megfelelő Bitcoin kereskedési párost, beírhatjuk a kereskedéshez szükséges adatainkat, és a „BTC eladás” kiválasztásával leadhatjuk a megbízást..

Piaci megrendelés

7. ábra: Piaci megbízás leadása egy adott összegre.

A limites megbízásokkal ellentétben a piaci megrendelések csak összeget igényelnek. Ez azért van, mert egy piaci megbízás automatikusan végrehajtásra kerül a tőzsdén az elérhető legjobb áron. A legjobb árat azok a nyitott megrendelések határozzák meg, amelyeket más kereskedők tettek a megrendelés könyvébe.

Van néhány árnyalat a piaci megbízások végrehajtásában, ezért javasoljuk, hogy olvassa el a teljes oktatási cikket arról, hogy miként kezdhesse el a kriptovaluta azonnali piacokat.

Spot piacok

Az azonnali piac az a hely, ahol a vevők és az eladók találkoznak, hogy kriptovalutát cseréljenek…

Az oktatóanyag kedvéért a piaci megbízás funkcióval eladjuk a tőzsdére befizetett pénzeszközöket..

Értékesítés eszköz

8. ábra: Nyomja meg a „BTC eladása” gombot.

Itt az ideje az első eladásunknak!

Miután gondosan kiválasztottuk, hogy mennyi pénzt akarunk eladni, írja be az értéket az „Összeg” mezőbe, és kattintson az „Eladás XXX” gombra. Ebben az esetben Bitcoin-t adunk el, de a felület ugyanúgy fog kinézni, függetlenül attól, hogy milyen kriptovalutát vásárolunk vagy adunk el.

A tőzsdén minden eszköz kereskedési párnak saját diagramja, megbízási könyve adatai és kereskedési előzményei lesznek. A megadott adatok segíthetnek abban, hogy eldöntsük, mikor érkezik el egy eszköz vétele vagy eladása.

Válassza a „BTC eladása” opciót, amikor készen áll, és érezze, hogy az alapok azonnal kereskednek egy új eszközzel.

Visszavonja az alapokat

9. ábra: Visszavonja az alapjait.

Miután egy ideje kereskedtünk és úgy döntöttünk, hogy pénzeszközeinket elmozdítjuk a tőzsdéről, használhatunk egy hasonló folyamatot, mint amellyel korábban pénzeszközöket utaltunk a tőzsdére..

A pénzeszközök felvételéhez először lépjen a „Wallet” legördülő menüre, és válassza a „Spot Wallet” lehetőséget. Ez betölti a cserefiókodban lévő minden eszköz aktuális egyenlegét.

A 9. ábrán láthatjuk, hogy mindent USDT-re cseréltünk, tehát csak USDT van a számlánkon.

Vonjuk ki ezeket az alapokat!

Írja be a címet

10. ábra: Visszavonja a tőzsdéből a pénzt a felvételi cím megadásával.

A visszavonni kívánt eszköz kiválasztása után meg kell adnunk az eszköz címét, amelyre szeretnénk visszavonni. Ebben az esetben, mivel visszavonjuk az USDT-t, egy USDT címet akarunk használni.

Hasonlóan ahhoz, amikor pénzt utalunk a tőzsdére, kétszer és háromszor ellenőrizze a címet. A cím rossz beírása a pénzeszközök végleges elveszését okozhatja. Nincs visszatérítés vagy visszavonási tranzakció.

Megjegyzés: Az USDT különböző hálózatokon érhető el. Ellenőrizze még egyszer a megfelelőt transzfer hálózat van kiválasztva az USDT visszavonásakor.

Következtetések

Ez az!

A fenti lépések mindenre szükségünk van a Binance kereskedésének megkezdéséhez. A pénzbefizetés és az első ügylet életváltoztató pillanat lehet.

Miután megértettük a kriptovaluta tőzsdén való kereskedés gondolatát, továbbléphetünk botok és egyéb portfóliókezelési eszközök mellett..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me