Hodly Review: Biztonságos a CryptoCurrency vásárlása?

Frissítve 2019. május 15 .: A Hodly bezárta az új felhasználókat. Fontolja meg az IQ Option használatát a kriptográf kereskedési céljaira.

A Hodly egy vadonatúj kriptovaluta mobil pénztárca, amely most kezdett nagy háborgásra, és a legújabb szolgáltatás, amely „fiat gateway” -t kínál.

Ezek lényegében kriptovaluta-tőzsdék, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy kriptovalutát vásároljon a Fiat pénznemével. A Hodly esetében ez a személyes hitel- vagy betéti kártya használatával történik.

A Hodly-t szintén ugyanaz a csapat indította, amely létrehozta az IQ Option-t. CFD és opciós termékeik alternatívájaként hozták létre azoknak a kereskedőknek, akik meg akarták vásárolni a fizikai érméket.

A legfontosabb kérdés mégis az: Meg lehet-e bízni egy ilyen új cserében?

Ebben a teljes Hodly-áttekintésben áttekintjük a vállalatot és az érmék Hodly-vásárlásához szükséges lépéseket. Elmélyülünk a biztonságban, az ügyfélszolgálatban és a díjakban stb.

Hodly cég áttekintése

Hodly IQ Option márka

Mint említettük, a Hodly-t ugyanaz a csapat indította, amely az IQ Option-t futtatja. Az IQ Option Európa egyik legnagyobb CFD és Option brókere, amelyet teljes egészében európai ügynökségek szabályoznak.

Az IQ Option Ltd-t 2013-ban alapították, és jelentősen megnövelte a márkát. Bevezették a Hodly-t, mivel lehetőséget akartak kínálni a kriptokrémes kereskedők számára, hogy megvásárolják a fizikai érméket. Ezt nem teszi meg, amikor CFD terméket vásárol.

Viszonylag egyszerű és könnyen érthető pénztárcát is szerettek volna létrehozni. A pénztárcát úgy tervezték, hogy egy gombnyomással kriptovalutát vásároljon, és rendszeresen használta őket vásárlásokhoz.

Ezt elfogadjuk.

Azzal, hogy a felhasználók számára napi eszközöket biztosít a kriptovaluták vásárlásához és elköltéséhez, a Hodly általában növeli a kriptopénzek tömeges elterjedését.


Hodly lépésről-lépésre útmutató

A felülvizsgálat megkezdéséhez végigvezetjük Önt a kriptovaluta Hodly-on történő vásárlásához szükséges folyamat értékelésén. Ezután mélyebben elmélyülünk bizonyos aggályainkban vagy megfigyeléseinkben.

A pénztárca létrehozása

A Hodly bármely kriptójának megvásárlásához és fogadásához pénztárcával kell rendelkeznie. A pénztárca automatikusan létrejön, amikor új fiókkal regisztrál.

Regisztráljon a Hodly oldalon

Hozzon létre egy fiókot a Hodly-on

Ha megvan a Hodly-fiókja, semmi sem akadályozza meg az érmék vásárlásában, eladásában és fogadásában. Ha azonban el akarja költeni vagy ki akarja vonni őket, akkor igazolnia kell fiókját.

Az ellenőrzés meglehetősen egyszerű folyamat, és csak az azonosítás egyik formáját igényli. Nincs szükség más olyan dokumentumok feltöltésére, amelyekre bizonyos cserék szükségesek, például a cím igazolása stb.

A Hodly a net Verify automatizált ellenőrző szoftverét használja, amely elvégzi az ellenőrzési folyamatot. Ez azt jelenti, hogy az ellenőrzési idő körülbelül 20 percet vesz igénybe.

Hodly Verification

Ellenőrizze fiókját a Net Verify szolgáltatással

Miután bejelentkezett a pénztárcájába, teljes körű áttekintést kap fiókjáról, beleértve az összes pozícióját. A pénztárca alapértelmezett értéke, hogy megmutassa a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH) és az OTN tokenekben lévő összeget (erről bővebben alább).

Ezen felül az érmék Fiat-egyenlege is meg lesz. Kiválaszthatja, hogy megjelenítse-e a többi érme egyenlegét a pénztárcájában, ha kiválasztja az „egyensúly kiválasztása” lehetőséget..

Van egy alapdiagram is, amelyet az alábbiakban mutatunk be az érme árával. Ez semmi különös, és hasonló a nagyobb fiat átjárók, például a Coinbase ábrázolásához.

Cryptocurrency vásárlása

Most, hogy beállította fiókját a Hodly-n, folytathatja a választott érmék megvásárlását. Az egyetlen finanszírozási lehetőség, amelyet meglepően használhat, a hitel- / betéti kártya. Elfogadják a Visa és a Mastercard kártyákat.

Hitelkártya-megrendelőlap a Hodly-on

Hitelkártya megrendelőlap

A megvásárolható minimális összeg 10 USD, a maximális pedig 100 000 USD. Ennek elegendőnek kell lennie a legtöbb felhasználó igényeihez. Ha több mint 100 000 dollár érme vásárlását fontolgatja, akkor valószínűleg egy másik tőzsdét szeretne használni, amely rendelkezik vezetékes finanszírozási lehetőségekkel.

Miután kiválasztotta azokat az érméket, amelyeket meg szeretne vásárolni, akkor a szokásos módon jár el hitelkártyaadatokkal stb. Feltéve, hogy minden törlődik, a kriptovaluta azonnal hozzáadódik a számlájához. 50 dollárt vásároltunk a tesztösszegünkért.

Az érmék használata

Miután megvásárolta az érméit, érdemes elküldenie őket, vagy további kriptovalutákat kapna egy másik pénztárcából. A fogadáskor a pénztárca bemutatja a nyilvános címét, amelyet felhasználhat a tranzakció kezdeményezéséhez. Van egy QR-kód is, amely egyszerűsíti az egész folyamatot.

Bitcoin fogadása a Hodly-ba

Bitcoin fogadása a Hodly-ba

A küldés hasonlóan egyszerű, és csak be kell írnia azt a címet, amelyre el akarja küldeni. Amikor megpróbáltuk ezt, azt akarták, hogy erősítsük meg a visszavonást. Ez általában a legtöbb tőzsdén történik, hogy megakadályozzák, hogy bárkinek ellopják az érméit.

Ezért, amikor új pénztárcát tesz be, kérni fogja, hogy erősítse meg e-mailben.

Hodly Security

Természetesen az egyik legfontosabb kérdés minden kriptovaluta felhasználó számára az, hogy mennyire biztonságos a csere vagy a pénztárca. Cserélési és adathalász kísérletek túlságosan elterjedtek későn.

Ennek ellenére úgy tűnik, mintha a Hodly iparági szabványos biztonságot használna az érmék cserébe történő védelmében. Például hűtőtárolót használnak, amely egy olyan technika, amely az érméket offline állapotba hozza és „légrésbe” hozza őket.

Mit jelent ez pontosan?

Attól a pillanattól kezdve, hogy hodly-fiókot hoz létre, az adatait titkosítják és biztonságos offline helyre küldik. Miután ez elkészült, biztonsági másolatok készülnek és merevlemezeken és papír tárcákban tárolódnak. Ezután átveszik ezeket a pénztárcák nyomtatott példányait, és titkos helyeken tárolják őket több banktárban.

Hűtéstárolási eljárás Hodly

Hűtéstárolási eljárás a Hodly-nál

Természetesen a hitelkártya / adatlopás kockázata is fennáll. A biztonságos kommunikáció érdekében a Secure Socket Layer (SSL) technológiát használják. Fejlett PCI DSS-t is használnak hitelkártyás fizetésükhöz. Annak érdekében, hogy a platformmal folytatott összes kommunikációnk biztonságos legyen, AES 256 titkosított kommunikációt használnak.

Hitelkártya-adatok védelme a Hodly-on

Hitelkártya-adatok védelme a Hodly-on

Végül a felhasználói oldalon is védelem áll rendelkezésre két tényezős hitelesítés formájában. Ez képes megvédeni a felhasználót az esetleges adathalász kísérletektől, amelyek külső szereplőktől történhetnek. Ezt SMS visszaigazolással kezeljük.

Állításuk szerint belső eljárások is vannak érvényben annak érdekében, hogy korlátozzák a fontos információkhoz hozzáférő alkalmazottak számát. Ez valóban bölcs lépés, tekintettel azokra a társadalmi mérnöki támadásokra, amelyek a lágy pontokat használták a tőzsdei alkalmazottaknál.

Hodly ügyfélszolgálat

Hodly ügyfélszolgálati válasz

Vevőszolgálat

Ez egy olyan dolog, ami különösen érdekel minket, amikor új cserét nézünk meg. Tapasztalatból tudjuk, milyen frusztráló lehet, amikor napokat kell várnunk a csapat valakinek bármilyen megerősítésére.

A Hodly rendelkezik az azonnali csevegési lehetőséggel, amely közvetlenül az irányítópulton található. Ezt ki akartuk próbálni, így az ellenőrzés befejezésekor eljutottunk az ügyfélszolgálat csevegőablakához. Szombat este 10 órakor vettük fel velük a kapcsolatot, és tesztelni akartuk a 24/7 ügyfélszolgálati igényt.

A válaszidő szó szerint néhány másodpercen belül volt. Ez eléggé eltér attól a napos válaszidőktől, amelyeket más cseréknél tapasztaltunk. Természetesen ez csak annak lehet az eredménye, hogy új szolgáltatásnak számítanak, de a kétely előnyeit megadhatjuk számukra.

Tekintettel arra, hogy az ellenőrzésüket a NetVerify algoritmusokkal fejezik be, ez azt jelenti, hogy nem kell várnia az emberi ellenőrzésre. Általában ezzel szembesülnek a szűk keresztmetszetek.

Természetesen mindig fennáll annak az esélye, hogy a szoftver valamilyen okból nem tudja elolvasni az Ön azonosítóját, és ebben az esetben további információkat kérhetnek, vagy manuálisan kell ellenőrizniük.

Érme lefedettség és díjak

A Hodly alkalmazás 13 kriptovalutát fed le. Az alábbiakban felsoroljuk az összes érmét, amelyet a pénztárcában vásárolhat meg.

Érmék a Hodly-nál kaphatók

Érmék a Hodly-nál kaphatók

Bár ez kielégíti a legtöbb kriptovalutát azonnal vásárolni kívánó embert, meglepődtünk azon, hogy jó néhány érme volt kizárva. Például nem vásárolhat EOS, Monero (XMR), Cardano, IOTA vagy DASH. Ezeket az érméket sokan használják, és csalódhatnak.

Természetesen semmi sem akadályozza meg őket abban, hogy a Hodly-t Fiat-átjáróként használják, és az érméket egy másik cserébe költöztessék, hogy megvásárolhassák a fenti érméket..

Hodly díjak a vásárlásért

A díjak tekintetében ezeket a weboldal nem teszi közzé. Azonban elérkeztünk a csevegéshez, hogy további információkat szerezzünk. Azonnal válaszoltak kérésünkre, és megerősítették, hogy a kártyájával történő befizetéskor nincsenek díjak.

Érmék vásárlásakor azonban 4,9% -os jutalékot számítunk fel. Ezt akkor is megerősítettük, amikor kiszámoltuk a Bitcoin mennyiségét, amelyet a vásárlás után kaptunk. Ez a dolgok felső végén van, de még mindig elmarad a Bitstamp 5% -os jutalékától.

Míg a vételi / eladási díjak magasak, a Crypto-val történő tőzsdén történő visszavonásért és befizetésért nem számítanak fel díjat. Tranzakció során csak hálózati díjat számítanak fel, amely a bányász díja.

Mik azok az OTN tokenek?

Azt is észreveszi, hogy lehetősége van OTN tokenek megvásárlására a Hodly-on. Nagyon egyszerű, az OTN tokenek az Open Trading Network natív tokenek. Ez lényegében 100% -ban fedezett és decentralizált tőzsde.

Az OTN intelligens szerződéses technológiával működik, amely megkönnyíti a két inkompatibilis blokklánc közötti cserét. Például, ha Ethereumot (ETH) Bitcoinra szeretne cserélni mással, akkor az OTN token közvetítő likviditási tokenként működhet.

OTN kereskedési hálózat áttekintése

OTN token áttekintés. Forrás: otn.org

Sok más ERC20 szabványos tokentől eltérően nem volt tömeges eladás az OTN tokenek számára. Ezeket számos útvonalon terjesztették, ideértve az IQ Option kereskedési platformot, valamint a meglévő OTN-tulajdonosok számára. Ezeket „Airdrops” -nak nevezik.

Hodly Chat Options

Azon kívül, hogy a csevegőablakon keresztül elérheti az ügyfélszolgálatot, lehetősége van csevegni számos más kereskedővel az adott érmecsoportokban. Ez nagyszerű lehet, ha azt szeretné, ha valaki visszavetné az ötleteit.

Ez a lehetőség a csevegésre a csoporttal sajnos csak azoknak a kereskedőknek nyílik, akik 300 dollárnál többet fektettek be a Hodly platformra. Tehát nem tudtunk csatlakozni egyik beszélgetéshez sem. Megfigyelhettük azonban, miről beszélnek a többi kereskedő között.

A beszélgetések többnyire a fizetésekkel, a pénzkivonásokkal stb. Kapcsolatos kérdésekről folytak. Nem volt sok úttörő és éleslátó beszélgetés. Talán ennek az az oka, hogy még mindig új platformról van szó, és a kereskedők még újoncok.

Ezért érdemes figyelembe venni néhány más kereskedelmi távirati csoportot, ha részletesebb elemzésre és véleményekre vágyik.

A Hodly Mobile App

Természetesen a Hodly pénztárca számos előnyének egyike, hogy létezik mobil verzió. Ez nagyszerű lehet azoknak a felhasználóknak, akik kriptovaluta pénztárcájukkal szeretnék fizetni a tárgyakat az értékesítési ponton.

A Hodly webtárca már elérhető iOS és Android rendszereken. Az alábbiakban bemutatjuk az iOS alkalmazás itunes áruházának képernyőképeit. Letöltöttük az alkalmazást, hogy képet kapjunk az UX-ről. Interfész szempontjából jól megtervezett.

Hodly Mobile képernyőképek

Hodly Mobile Wallet iOS képernyőképek. Forrás: iStore

Valójában az új felhasználók számára elég könnyű megtalálni a legfontosabb információkat a számlán, beleértve a vételt / eladást, a portfólió felfedezését és a tranzakciók áttekintését.

Egy dolog, ami miatt nem értett minket, az az alkalmazás értékelése az iStore-on. További vizsgálat után azonban azt vettük észre, hogy ezeket a minősítéseket csak 9 felhasználó adta, akik többnyire panaszkodtak a díjak miatt. Mint említettük, a díjak magasabbak, mint általában, de nem a legdrágábbak a piacon.

Kellemes volt azt is látni, hogy a panaszok mindegyikét ügyfélszolgálat követte, amely érdekelt a helyzet orvoslásában. Online csevegési tapasztalatainkhoz hasonlóan úgy tűnik, hogy reagálnak a közösségi aggályokra.

Sőt, ha megnézné a Google Play áruházban bemutatott véleményeket, azok sokkal pozitívabbak voltak. A visszajelzés az ügyfélszolgálatra, valamint a felhasználói felületre összpontosult.

Google Play Áruház-vélemények

Google Play Áruház-vélemények. Forrás: A Play Áruház

Számunkra az is érdekes volt, hogy lényegesen több vélemény és letöltés volt a Google Playen (281). A Crypto térben talán több felhasználó Android-felhasználó, és emiatt választotta.

Más funkciók

Van még néhány érdekes funkció, amelyeket érdemesnek tartunk felhívni a figyelmedre a Hodly kriptovaluta pénztárcával kapcsolatban. Az egyik az a tény, hogy állításuk szerint támogatni fogják a kriptovaluta villákat. Ezt nem sok csereprogram mondja meg végérvényesen.

Például nemrégiben volt egy drámánk olyan kereskedőkkel, akik megpróbálták kivinni Zclassic-jukat a Cryptopia-ból, hogy megpróbálják kereskedni a Bitcoin Private villával. Azért tették ezt, mert a Cryptopia tudatta, hogy nem támogatják.

Hodly App

Természetesen azt szeretnénk látni, hogy ez az ígéret hogyan valósul meg egy tényleges villával. Számos elágazás zajlik ma, és nyomon követni őket nagyon nehéz lehet a Hodly csapat számára.

Az alkalmazásban van egy olyan funkció, amelyet „végső felfedezőnek” neveznek. Ez alapvetően az összes kriptopénz-piaci mozgás, valamint az adott érméhez kapcsolódó hírek, információk és diagramok áttekintése az elmúlt napban.

Néhány dolog, ami nem tetszett

Volt néhány dolog, ami nem tetszett a Hodly pénztárcánál, és úgy gondoltuk, hogy fejlesztés szükséges.

Például a Hodly diagramkészítő csomagja hihetetlenül alapvető. A diagramok csupán azt mutatják be, hogy az ár az elmúlt órákban / hetekben / hónapokban hova került. Nincs lehetőség a trendvonalak feltérképezésére vagy tanulmányok elhelyezésére.

Bár ez a diagram ugyanolyan egyszerű, mint a Coinbase-en, egy sokkal fejlettebb diagramkészletre számítottunk ugyanattól a vállalattól, amely az IQ Option kereskedési platformot készítette. Ez a platform számos, jelenleg piacon lévő térképészeti funkciót használt fel.

Valami mást, amit meglehetősen sajnálatosnak találtunk, az az, hogy csak kártyával lehetett vásárolni. Bár úgy tűnik, hogy ez a leggyorsabb út, sokkal megfizethetőbb a vezetékes finanszírozás használata. Azok a felhasználók, akik az EU-ban tartózkodnak, akkor esetleg a SEPA-t is használni akarták, amely általában csak egy nap alatt törli meg a számlákat.

Következtetés

A Hodly létrehozásának célja egy egyszerű és könnyen érthető kriptovaluta pénztárca fejlesztése volt. Véleményünk szerint ezt az IQ Option fejlesztőinek sikerült elérniük.

A felhasználói felület tiszta és az alkalmazás jól elrendezett. Ez megkönnyíti a navigálást, és a kereskedés biztonságosan és percek alatt elvégezhető. Ha érméket szeretett volna kivonni, ellenőrizni kell, de ez körülbelül 15-20 perc alatt megtörténik.

Míg a kereskedési díjak meglehetősen magasak voltak, az érmék visszavonása nem volt költség. Szívesen láttuk volna, hogy számos más kriptovaluta eszköz megvásárolható, valamint egyéb finanszírozási lehetőségek, például.

Ezzel azt mondták, hogy az ügyfélszolgálat a sebesség szempontjából egyedülálló. Reméljük, hogy a Hodly csapata képes ezt fenntartani a következő néhány hónapban, mivel a platformon növekszik a kereskedők száma.

Szóval, a Hodly a kriptovaluta pénztárca az Ön számára? Nos, ez néhány tényezőtől függ.

Ha fejlett kereskedési platformot keres, számos kriptovaluta párral és kiterjedt mennyiséggel, akkor valószínűleg jobban szolgálja az egyik másik bevett kriptovaluta tőzsde, például a Poloniex vagy a Kraken egyikének használata.

Ha azonban egyszerű és biztonságos módszert keres a legjobb kriptopárok azonnali megvásárlásához, akkor a Hodly lehet a legjobb fogadás.

Kiemelt kép a Hodly-n keresztül

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map