HitBTC Review: Átfogó útmutató kezdőknek

A HitBTC egy viszonylag új tőzsde, amely azt állítja, hogy a legfejlettebb a kriptográfiai térben.

A közhangulat többnyire a HitBTC-nek kedvez az egyszerű felhasználói felület és a nagy volumenű kereskedelem miatt. Azonban, mint minden tőzsdénél, a HitBTC-nél is vannak pozitívumok és negatívumok, amelyeket számos kereskedő kifejtett.

Az egyik legfontosabb kereskedőnek az lenne, ha megbíznak a HitBTC-ben?

Pontosan ezt próbáljuk megtudni. Ebben a HitBTC mélyreható áttekintésben áttekintjük a tőzsdei műveleteket, a platformot, az ügyfélszolgálatot, a kereskedési díjakat és a biztonsági eljárásokat. Néhány tippet is adunk a csalás elkerülése érdekében.

Áttekintés

A HitBTC egy kriptovaluta-tőzsde, amely a Hong Kong-i székhelyű HIT solutions Ltd tulajdonában van.

Minden bizonnyal az egyik legmegalapozottabb, 2013 óta működnek, több mint 6 millió dolláros kockázati finanszírozással és 300 millió dolláros kereskedési volumennel. A csapat szoftverfejlesztőkből, pénzügyi szakemberekből és tapasztalt kereskedőkből áll.

A HitBTC már önmagában magas szintű fejlett csereprogramnak tartja a különféle Altcoins-t, beleértve a DASH, ZEC, EOS és BTS. Mag-illesztő motorjuk kiváló sorrendű illesztési algoritmusokat és valós idejű törlést tartalmaz.

A magas rendelkezésre állás, az üzemidő és a hibatűrés miatt is pozitívak a vélemények.

Főbb jellemzők:

 • Visszatérítési rendszer – vonzó a legerősebb piaci döntéshozók számára, magas likviditást teremtve
 • Nincs korlátozás a digitális eszközök letétbe helyezésére vagy visszavonására
 • A csúcskategóriás motortechnológiák
 • A rendelkezésre álló műszerek széles választéka (több mint 500)
 • A piac legfejlettebb API-ja (REST API és FIX API)

A HitBTC biztonságos?

A HitBTC feltört egy feltörést 2015, de azóta többnyire biztonságosak.

Kétfaktoros hitelesítést javasolnak a regisztráció során a fiók biztonságának megerősítése érdekében. Aktiválhatja bejelentkezéskor, pénzfelvételkor és a beállítások módosításakor.

HitBTC Security

Elővigyázatosságból a felhasználók kiválaszthatják, hogy a fiókjuk mennyi ideig maradjon aktív, mielőtt automatikusan kijelentkeznének (30 perc, 1 óra, 8 óra, 1-7 nap vagy soha).


A HitBTC a hűtőtárolót használja pénzeszközeinek nagy részének biztosításához, és fejlett titkosítási technológiára támaszkodik, hogy megakadályozza a fontos információk feltörését. Az e-mailes értesítéseket akkor is küldjük, ha a fiókjához egy másik IP-címet használunk.

A Biztonság lapon választhatja az „összes munkamenet megszüntetését”, ha úgy gondolja, hogy valaki más fér hozzá a fiókjához. A webhely automatikusan kijelenti az összes aktív munkamenetet, kivéve azt, amelyet a művelet végrehajtásához használ.

Ha meg akarja erősíteni, hogy történt-e feltörés, megtekintheti a legutóbbi tevékenységét, amely rögzíti, amikor bejelentkezett, kijelentkezett, pénzt felvett vagy betételt, vagy megváltoztatta a jelszavát. Mindez megtekinthető a biztonsági fülön.

A hozzáadott biztonsági szolgáltatás lehetővé teszi a megbízható címek tartományának engedélyezését annak megakadályozására, hogy bárki más visszavonuljon egy olyan címre, amely nem az Ön kezébe tartozik. Még akkor is, ha egy hackernek sikerül megsértenie az e-mailt, és megpróbálja a visszavonást, a HitBTC blokkolja azt.

HitBTC díjak

A HitBTC a „Maker-taker” modellt használja a likviditás maximalizálása érdekében, miközben szűkíti a piaci spreadet. Amikor olyan piacot ad le vagy leállítja az azonnal kitöltött megbízást, akkor „szedő,”És ezért„ elvevő ”díjat fizet.

Ez azért van, mert a kívánt árat „veszi” (eltávolítja a könyvből a likviditást) azzal, hogy a könyveken ülő limitárakat vesz vagy ad el..

Amikor olyan megrendelést ad le, amely nem azonnal teljesül (például egy limit megrendelés), akkor „készítő,”Aki likviditást biztosít a megrendelés könyvéhez, és Ön csökkentett„ készítő ”díjat fizet ezért.

A HitBTC-n az „Elvevőket” 0,1% -os díj terheli a kereskedésből. A „készítőket” nem számolják fel díjaval, ehelyett 0,01% -os visszatérítést kapnak a kereskedelemtől.

HitBTC kereskedési díjak

Támogatott eszközök

A HitBTC több mint 300 kriptovalutához nyújt hozzáférést, beleértve a Bitcoin, Ethereum, Lite érmét, Doge érmét, Monero és USDT.

A platform egyszerű módot kínál új tokenek hozzáadására a cseréjükhöz, egyszerűen kiválaszthatja az oldal alján található „Token hozzáadása” gombot, majd megadhatja a projekt webhelyét, a Bitcoin talk és reddit linkeket, az e-mailt és egy általános leírást..

Jelenleg nem világos, hogy mennyire szelektív a folyamat, de úgy tűnik, hogy megpróbálnak különbséget tenni a többi cserétől azáltal, hogy a legalacsonyabb akadályt kínálják a belépéshez a listára kerüléshez..

ICO érmék

A HitBTC igazán érdekes tulajdonsága az ICO-érmék kereskedése.

Még mielőtt az ICO-t lebonyolító vállalat kiadná tokenjeit a tőzsdéken, a HitBTC lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvásárolják az ICO-érmék IOU-ját, és a HitBTC-számlájukon tárolják őket..

Ez azért lehetséges, mert az ICO érméket megvásárolják akár előre történő beszerzéskor, akár a tényleges ICO során, lehetővé téve számukra az IOU felsorolását, tudván, hogy a valódi jelzőket az ügyfelek rendelkezésére bocsáthatják, amikor a vállalat végül kiadja őket a HitBTC-nek..

Ez időt takarít meg Önnek, amikor új ICO-kat kell keresnie, és lehetővé teszi, hogy részt vegyen egy ICO-ban anélkül, hogy stresszt okozna, ha pénzt küldene egy pénztárca címére, és nem tudná, hogy megerősített vásárlás volt-e (vagy rosszabb esetben, ha a pénz máshová ment).

Ez egyben lehetőséget kínál arra, hogy az amerikai befektetők, akiket az ICO sokan korlátoznak a részvételre, végre korán bekerüljenek.

Nem lehet ICO érméket visszavenni vagy letétbe helyezni, mielőtt a vállalat kiadná az igazi tokent. Kibocsátásuk után az IOU-kat valódi tokenekké alakítják, amelyeket vissza lehet vonni vagy letétbe lehet helyezni.

Bár ennek a funkciónak a részletei a HitBTC-n láthatók támogatási oldal, ugyanaz az „ICO” fül az Eszközök mezőben nem jelenik meg a kereskedési képernyőn:

Támogatási oldal HitBTC

Ennek oka lehet, hogy a szolgáltatás ideiglenesen nem érhető el, vagy esetleg megszűnik.

A felszínen az IOU vagy ICO tokenek megvásárlásának képessége pozitívumnak tűnik, de egyes felhasználók azt feltételezik, hogy a HitBTC esetleg magasabb áron értékesíti az IOU-kat profit érdekében.

A felhasználóknak mindenesetre óvatosnak kell lenniük ezzel az ajánlattal, mert az ICO-t elindító vállalat és annak token vásárlói között létrejött IOU intelligens szerződéssel érvényesül, míg a token vásárló (ebben az esetben a HitBTC) között létrejött hasonló megállapodás érvényesül. és az IOU-t akaró tőzsdei vásárlók nem.

HitBTC ügyfélszolgálat

A HitBTC egy támogató központot kínál, amely számos cikket tartalmaz, amelyek a „Számla & Biztonság ”az„ Örökség & KYC ’.

Azoknál a kérdéseknél, amelyek megkövetelik a felhasználóktól, hogy e-mailt küldjenek a támogatási csoportnak, online panaszok érkeztek a nagyon lassú válaszidő miatt (hetekig, sőt hónapokig tart, amíg a probléma megoldódott). A leggyakoribb problémák, amelyek miatt az emberek panaszkodtak, a késedelem és a megmagyarázhatatlan pénzvesztés.

Ez kissé zavaró volt számunkra, mivel az ügyfélszolgálat gyakran az egyik legnagyobb ragaszkodási pont, mivel a lassú ügyfél gyakran valóban akadályozza az ügyfelek elégedettségét.

Ellenőrzések

Bár a hitelesítés nem kötelező a HitBTC-n, a nem ellenőrzött számláknak bizonyos visszavonási korlátai vannak egy nap alatt. Ennélfogva, ha többet szeretnél felvenni, mint a tőzsdén érvényes limit, akkor igazolnod kell a számládat.

Az ellenőrzés azt jelenti, hogy a HitBTC elvégzi az Ön számára a KYC és az AML eljárásokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tudják, ki vagy.

Az AML / KYC folyamatokat is végrehajtják. Az ellenőrzéshez a felhasználóknak a [email protected] címre kell küldeniük az alábbi információkat:

 1. Név
 2. Cím
 3. Bankszámla adatai (abban az esetben, ha be akarja fizetni és visszavonja a fiatot)
 4. Kiegészítő dokumentumok (színes másolatok)
 5. Személyazonosító okmány (útlevél / személyi igazolvány / vezetői engedély)
 6. Lakóhely igazolása
 7. A bankszámla tulajdonjogának igazolása

Mivel egyre több információcsere kerül a szabályozók ellenőrzése alá, az ellenőrzött számlák lassan kötelezővé válnak. Tehát az lenne a legjobb, ha most ellenőriztetnénk, mielőtt kötelező ellenőrzést igényelnek.

Természetesen ez attól függ, hogy mennyire érzi magát biztonságban a HitBTC személyes dokumentumaival való ellátása terén. A HitBTC azt állítja, hogy minden kliens anyagot bizalmasan kezelnek, és egyelőre nem szenvedték el a feltörést.

HitBTC kereskedési platform

Mielőtt belemerülnénk a HitBTC finomabb részleteibe, tegyünk egy gyors sétát a tőzsdén történő regisztrációval és regisztrációval, valamint az első kereskedések megkezdéséhez szükséges lépésekkel..

Bejegyzés

A HitBTC-re való regisztráció nagyon egyszerű és zökkenőmentes folyamat. Először adjon meg egy e-mailt és jelszót a Regisztráció oldalon. A HitBTC ezután megerősítő e-mailt küld Önnek. Egyszerűen kattintson az e-mail cím megerősítéséhez, és máris benne van.

HitBTC bejelentkezési képernyő

A kereskedés megkezdéséhez először be kell fizetnie a számlájára.

Alapok letiltása

Betétek készítése a HitBTC-n meglehetősen egyszerű, a webhely integrálódik Changelly, amely lehetővé teszi a Bitcoin közvetlen vásárlását hitelkártyájával. Ezután elküldheti megvásárolt Bitcoin-ját a HitBTC tőzsdéjén felsorolt ​​konkrét címre.

A HitBTC lehetővé teszi a rendelkezésre álló érmék befizetését vagy visszavonását is a betét és visszavonás oszlopokban megjelenő ikonokra kattintva.

Érmék kivonása a HitBTC-ből

A pénzeszközök felvételéhez egyszerűen kattintson a visszavonni kívánt érme kivonási sorában található ikonra.

Bizonyos digitális eszközök több információt igényelnek, ha azt letétbe helyezik vagy visszavonják. Például Monero fizetési azonosítót igényel visszavonásakor, míg a Bitcoin és az Ethereum csak a címzett pénztárca címét igényli.

HitBTC Trading

Miután a Bitcoin a számláján van, átviheti a „Fő számlájáról” a „Kereskedési számlájára”, hogy megkezdhesse a kereskedést. Ezután a „csere” oldalra lép, hogy megtekinthesse kereskedési képernyőjét.

A képernyő jobb oldalán különböző kereskedési párokat tekinthet meg az „Eszközök” részben..

Kereskedési platform HitBTC

A bal oldali grafikonon az árak változása látható napok, hetek és hónapok alatt.

A jobb oldalon (itt kiemelve) az „Eszközök” doboz az „adás-vétel” mező. Itt kiválaszthatja, hogy milyen típusú megrendelést szeretne készíteni. A. Beállításai piac, limit, méretarányos és stop parancsok mind szerepelnek benne:

 • Piac: A piaci megbízás egy adott eszköz piaci áron történő vételére vagy eladására vonatkozó megbízás
 • Határ: A Limit megbízás olyan ügylet, amely tranzakciót csak meghatározott áron (a határ) vagy annál magasabb áron hajt végre
 • Skála: A méretezett megrendelés több vételi vagy eladási megbízás összessége, amelyet automatikusan elosztanak a felhasználó által meghatározott ártartomány között (a minimális ártól a maximumig)
 • Álljon meg: A Stop megbízás egy deviza vételi vagy eladási megbízás, amint az ár eléri a meghatározott árat, az úgynevezett stop árat

A stop-limit megbízás lehetővé teszi, hogy limitáras megbízást hajtson végre egy adott áron. Amikor eléri ezt a stop árat, a stop-limit megbízás limit megbízássá válik.

A kereskedési képernyő alsó részén található az „Idő & Értékesítési doboz (amely magában foglalja a 100 legújabb LTC / BTC kereskedést vagy bármilyen választott megrendeléspár kereskedését), a Market Depth Box és a Order Book mező (amely megmutatja az árakat, amelyeket az emberek vásárolnak és eladnak az Ön által kiválasztott titkosításra pénznem rendelési pár).

Könyvek rendelése HitBTC

Miután teljesített egy megrendelést, a kereskedési képernyő közepén látható „Saját megrendelések és kereskedések mezőben” láthatóvá válik. Meglátogathatja a „Jelentések” oldalt is, és rákattint a „Saját megrendelések” gombra..

A HitBTC platformjának további egyedülálló tulajdonsága a „Trollbox”, egy élő megjegyzések szakasz, ahol a kereskedők megbeszéléseket folytathatnak és spekulálhatnak az árakról.

A „Piacok” oldalra is kattintva megtekintheti az elérhető kriptovaluták legutóbbi 24 órájának legfrissebb árait és kereskedési volumenét. A HitBTC minden Altcoin-ot párosít USDT-vel (Tether), Bitcoin-nal vagy Ethereum-tal.

Piacok áttekintése HitBTC

MetaTrader 4 platform

Azoknak a kriptovaluta kereskedőknek, akik korábban Forex-szel és részvényekkel kereskedtek, találkozhattak a MetaTrader4 szoftvercsomag. Ez a legfejlettebb kereskedési technológia a kiskereskedői térben. 18 országban több mint 100 000 ügyfél használja.

A HitBTC összefogott a Weltrade céggel, hogy a kriptovaluta kereskedőknek alternatívát kínáljon a HitBTC webplatformhoz. Muszáj lenne regisztrálj és hozzon létre egy új számlát a Weltrade-nál, hogy megkezdhesse a kereskedést az MT4 szoftverrel.

Az MT4 platform webalapú előnye, hogy tőkeáttétellel kereskedhet. Ebben az esetben tőkeáttétellel lehet kereskedni 1: 3-tól 1: 20-ig nagyobb mennyiségekkel. Rövid pozíciókat is nyithat, amit nem tehet meg a normál HitBTC platformon, amikor fizikai érméket vásárol.

A HitBTC és a Weltrade által biztosított MT4 platform különféle eszközökön futtatható. Az MT4 szoftver futtatható az asztalon, iOS-eszközön vagy Google Android-on.

MT4 Platform HitBTC

MT4 szoftver a Weltrade-től és a HitBTC-től

Azok, akik használták az MT4 szoftvert, tudni fogják, mennyire fejlett. Rengeteg grafikon-funkcionalitás létezik, elemző eszközök, mint technikai indikátorok. Az MT4 platform kétségtelenül azoknak a professzionális kereskedőknek való, akik rengeteg technikai elemzést végeznek.

Használhatja a MetaQuotes kódoló nyelvet saját kereskedési botjainak fejlesztéséhez is. Valószínűleg valószínűleg hatékonyabb botokat kódolhat a MetaQuotes szoftverrel, mivel az összes mutatóhoz és piaci bemenethez már a dobozon kívül hozzáférhet.

Fontos megjegyezni, hogy amikor ezzel az MT4 platformmal kereskedik, CFD-vel (Contracts For Difference) kereskedik. Ezek származékos instrumentumok, ami azt jelenti, hogy Ön nem az alapul szolgáló eszközt vásárolja, hanem csupán az árkülönbség alapján kereskedik.

A CFD-k hasonló módon működnek, mint a határidős szerződések, amelyek olyan platformokon vannak, mint a Bitmex és hasonlók. Ezek egyben fedezeti instrumentumok is, ami azt jelenti, hogy óvatosan kell lépkednie, mivel nagyon gyorsan felszámolhatóvá válhat és a fedezetet lehívhatja.

OTC kereskedés

A HitBTC platformjának másik izgalmas tulajdonsága az OTC (over the counter) kereskedés.

A tőzsdén kívüli kereskedés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagy volumenű ügyleteket hajtsanak végre, anélkül, hogy végignéznék a közrendi könyveket. Ez azt jelenti, hogy közvetlenül az ügyféllel köt üzletet anélkül, hogy befolyásolná az érme vagy zseton piaci árát.

Ezt a funkciót a HitBTC a Trustedvolumes.com céggel való együttműködés révén kínálja

OTC kereskedés a HitBTC-n

Felhasználási feltételek:

 • Minden egyes kereskedésnek meg kell haladnia a 100 000 USD USD értéket
 • A jutalék csak 0,1% a tőzsdén kívüli ügyleteknél

HitBTC Referral Program

Olyan dolog, amit sok tőzsde kínál, egy társult program, ahol hivatkozhat más kereskedőkre, és jutalékot szerezhet a kereskedésükből. Ha úgy dönt, hogy feliratkozik az affiliate programra, akkor kap egy egyéni linket, amelyet a hivatkozások nyomon követésére használunk.

Ami a HitBTC-t elkülöníti számos más tőzsdétől, az az, hogy meglehetősen nagylelkű 75% -ot kínálnak a kereskedési díjakból, amelyeket az Ön referálja a platformon generál. A legtöbb tőzsdén tapasztalt mennyiség körülbelül 50%.

Ezenkívül fejlett nyomkövető és linkkészítő rendszerük is van, ahol különböző linkeket hozhat létre, és figyelemmel kísérheti azok relatív teljesítményét az affiliate irányítópultján. A tagvállalati jutalékok visszavonására minimumkövetelmény van, és ez 0.1BTC.

HitBTC API

Azoknak a kereskedőknek, akik szeretik kódolni saját kereskedési botjaikat, a HitBTC elég robusztus és hatékony API-t kínál. Például az API alacsony késleltetéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a kereskedési megbízásait sokkal gyorsabban hajtják végre, mint más tőzsdei API-k.

Az API kérésekre is elég magas korlát van érvényben. Lehetővé teszik, hogy másodpercenként legfeljebb 100 API kérést küldjön IP-címenként. Összehasonlíthatjuk ezt a Poloniex-hez, amelynek határa 6 p / s, és a Kraken-hez, amely többszintű sebességkorlátokkal rendelkezik.

Piacteremtés

Mint említettük, a HitBTC mint tőzsde előnyöket kap, ha kereskedőik képesek valamilyen likviditást biztosítani megrendelési könyveikre piacképző formájában.

Ha Ön egy ilyen kereskedő, aki szeretne részt venni a HitBTC platform piacképzésében, akkor számos piacképzési szerződés létezik, amelyeket megköthet velük. Ezek a szerződések pénzbeli ösztönzőket, valamint visszatérítési bónuszokat tartalmaznak.

Azoknak a kereskedőknek, akik szeretnék használni a fejlett API-kat, akkor a piacképzési funkció vonzó kiegészítő lehet. Az alábbiakban bemutatjuk a HitBTC-n elérhető piacvezetői szerződéseket.

Szerződés kategória Megengedett méret Maximális terjedés Visszafizetési bónusz Előnyök
XS szerződés ≤ 1 BTC ≤ 0,3% 0,01% 1000 USDT
S szerződés ≤ 5 BTC ≤ 0,8% 0,015% 2 000 USD
Szerződés M ≤ 50 BTC ≤ 2% 0,05% 3000 USDT
L szerződés ≤ 200 BTC ≤ 3% 0,02% 5000 USDT
Szerződés XL ≤ 1000 BTC ≤ 3,5% 0,04% 10 000 USDT
Összes lehetséges előny 0,1% 21 000 USDT

Ezek a szerződések a következő kriptovalutákra állnak rendelkezésre: BTC, BCH, USDT, ETH, DASH, XRP és néhány más érme. A HitBTC emellett napi jelentéseket is szolgáltat a piackészítőnek, hogy segítsen nekik a leghatékonyabb kereskedési stratégia kialakításában.

Ha további információt szeretne a piacképzési szerződések működéséről, keresse fel a HitBTC-t piacképzési oldal.

Rendszer állapot

A System Health segítségével a HitBTC megpróbálja a lehető legátláthatóbbá tenni a rendszereik működését.

Ezen az oldalon a felhasználók megtekinthetik a rendszer teljesítményének és elérhetőségének legfontosabb mutatóit, beleértve a bejövő / kimenő tranzakciók élő statisztikáit.

HitBTC Key Metrics

Az alábbiakban bemutatjuk az összes olyan mutatót, amelyek fontosak a HitBTC rendszer állapotához (amely alfa módban van).

 • Betétek: Mielőtt befizetné, ellenőrizze a felhasználók sorban lévő betéteinek számát és a befizetési állapotot.
 • Online / Offline Átutalások megjeleníti, hogy az alapok átutalhatók-e a Fő és a Kereskedési számlák között.
 • Online / Offline Kereskedés jelzi a rendelések rendelkezésre állásának lehetőségét a rendszerben.
 • Kivonások: Segít nyomon követni az online / offline állapot kifizetését, a mempoolban történő kifizetések számát, a rendszerben történő kifizetések számát, amikor az utolsó kifizetést megtették, és az átlagos pénzmennyiséget, amely 100 tranzakció feldolgozásához szükséges az egyes pénznemeknél.
 • Karbantartási állapot jelzi, hogy mikor végeznek karbantartási műveleteket.

A System Health a platform egyik lenyűgözőbb tulajdonsága, mert lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy a webhely teljesítményére vonatkozó valós idejű elemzések alapján eldöntsék, mikor kell betétet befizetniük vagy kereskedést folytatniuk. Ez versenyelőnyt biztosít a HitBTC-nek a cserékkel szemben, amelyek sötétben tartják felhasználóikat a valós idejű teljesítményproblémákkal kapcsolatban.

A rendszer online / offline státuszt biztosít minden egyes érmének, amely a platformjukon forgalmazható, ami a kereskedők számára óriási megkönnyebbülést jelent, mivel lehetővé teszi számukra, hogy ennek megfelelően megtervezzék a kereskedésüket, és esetleg a HitBTC rendszere esetén egy adott érmét más tőzsdén kereskedjenek. problémákat tapasztal vele.

Amit nem szerettünk

Bár úgy tűnik, hogy a HitBTC rendelkezik minden olyan funkcióval, amely kívülről lenyűgözőnek tűnik, számos olyan dolog volt, amit kevésbé voltunk lenyűgözve.

Először is problémát kell vállalnunk az ügyfélszolgálatukkal kapcsolatban. Nem kell messzire mennie ahhoz, hogy számos panaszt találjon az interneten az ügyfelekre adott lassú válaszuk miatt. Ehhez valószínűleg további vádak társulnak, miszerint kereskedők nem tudták kivonni az érméket, vagy hiányoztak az alapok az átutalások során.

Ez a lassú ügyfélszolgálat szintén nem ideális a KYC-dokumentumok ellenőrzésénél. Tekintettel arra, hogy ennyi dokumentumot igényelnek, nem csak a megfelelő beolvasással kell töltened az időt, de lehet, hogy néhány napot is várnod kell, mire a HitBTC csapata megfelelően ellenőrizheti őket.

Beszámoltak arról is, hogy ellentmondások vannak a díjak között, amelyeket egyes felhasználók fizetnek az átutalásokért. Egyes felhasználók azt állítják, hogy magas díjakat számoltak fel velük szemben, míg másoknak nem voltak problémáik.

Végül csak olyan érméket vásárolhat és adhat el, amelyek oszthatók 100-mal, 1000-vel vagy 10 000-rel. Ez nem ideális különösen azoknak a kisebb kereskedőknek, akik a drágább érmékkel akarnak kereskedni.

HitBTC kritika

Bár úgy néz ki, hogy a HitBTC ésszerű cserének tűnik, az elmúlt hónapokban számos kritikát fogalmaztak meg velük szemben a magas szintű kriptovaluta-felhasználók. Először is, az volt az indulat, amit a „Sicarious” kriptovaluta kereskedőtől vonzottak.

A kereskedő azt állította, hogy a HitBTC zárolta anyja számláját, és nem engedte meg, hogy felvegye a pénzét. Ez azt követően történt, hogy a kereskedő édesanyja ismételten megkísérelte a fiókjának befagyasztását. Úgy tűnik azonban, hogy a tweet nyomán a HitBTC feloldotta a számlát, és lehetővé tette édesanyjának, hogy folytassa a kereskedést.

Egy másik nagy horderejű kriptovaluta-felhasználó, aki problémát vetett fel a HitBTC-vel, John McAfee. Kritikája azonban inkább a nagy minimális vételhez kapcsolódott, amely korlátozhatja a szegény befektetők képességét arra, hogy forrásokat helyezzenek el a tőzsdén és érméket vásároljanak..

Hogy ezek a megjegyzések és kritikák indokoltak-e, nehéz meghatározni. HitBTC felülvizsgálatunk azonban nem lenne teljes, ha nem térnénk ki ezekre a pontokra. Mindenesetre soha ne hagyjon nagy mennyiségű érmét egy tőzsdén, tekintet nélkül annak hírnevére.

Következtetés

A HitBTC egy bejáratott kriptotőzsde, amely minőségi kereskedési szolgáltatásokat nyújt a kriptovaluták kezdetei óta.

A tőzsde az évek során úgy fejlődött, hogy nagy mennyiségű kereskedelmet végezzen egy biztonságos platformon, amely figyeli és folyamatosan frissíti a felhasználókat a rendszer állapotának állapotáról. Ennek eredményeként a platform kereskedési volumene több mint 300 millió dollár.

Azonban továbbra is javítaniuk kell ügyfélszolgálatukat, személyazonosító igazolványukat és visszavonási folyamataikat, ha versenyképesek akarnak maradni más tőzsdékkel, mint például a Binance és a Coinbase, amelyek kereskedési volumene 1,6, illetve 250 millió dollár..

A HitBTC-nek elsősorban ezeknek a kérdéseknek a megoldására kell összpontosítania, majd meg kell javítania közhírnevüket, hogy tükrözze ezeket a fejlesztéseket és helyreállítsa a bizalmat azoknak a kereskedőknek, akik esetleg pénzt vesztettek platformjukon..

Csak akkor láthattuk, hogy a HitBTC megerősítette pozícióját az űr többi jelentős cseréje között.

Kiemelt kép a HitBTC-n keresztül

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me