HitBTC Review (2020) – Hogyan spórolhatnak a kereskedők a váltással

>

Ez az áttekintés egy kriptotőzsde felülvizsgálati sorozat része. Legutóbbi értékeléseink a Kraken, a Binance, a Bittrex, a Bitstamp, a Huobi, a Poloniex, a Gemini és a Coinbase Pro termékeit értékelték. Az egyes legnépszerűbb tőzsdékről közlünk véleményeket, ezért ne hagyja ki ezeket a frissítéseket csatlakozás a távirati csoportunkhoz.

Azok az olvasók, akik már rendelkeznek HitBTC számlákkal, iratkozzanak fel a Garnélarós számla hogy elkezdje automatizálni a kereskedési stratégiáját. A beállítás csak 5 percet vesz igénybe, és több mint 305% -kal növelheti a megtérülést egy egyszerű vételi és tartási stratégia révén.!

KuCoin Review

Biztonságos-e a kriptóval kereskedő amerikai ügyfelek számára??

2013-ban indult, HitBTC az egyik eredeti kriptovaluta-tőzsde volt. A HitBTC a megbízások gyors végrehajtásáról, az eszközök nagy választékáról és az alacsony kereskedési díjakról ismert, és hírnevet szerzett az intézmények és a nagy volumenű kereskedők körében.

Ezen kereskedési funkciók mindegyike hozzájárult a tőzsde elszabadult sikeréhez, a nemzetközi figyelem középpontjába került, és az ipar egyik legnagyobb kriptográfiai cseréjévé vált..

Sok más tőzsdétől eltérően a HitBTC fogadást tett egy világszínvonalú API biztosítására. Ez a felhasználói felületüket az API másodlagos fejlesztésévé tette.

Az API-k lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy magas gyakoriságú, algoritmikus és valós idejű kereskedési stratégiákat hajtsanak végre. Ez jövedelmező lehetőségeket nyit a globális intézmények, a professzionális kereskedők és még a lakossági befektetők számára is a robusztus infrastruktúra kiaknázására és a kriptovaluta-kereskedelem új végrehajtási módjainak kidolgozására.

Felhasználói tapasztalat


Most elmondjuk, és még egyszer megismételjük ebben az áttekintésben, a felhasználói élmény kissé gyenge a HitBTC-vel. Nem rossz, csak nem olyan nagy, mint azt gondoljuk, hogy a HitBTC megérdemli. Kivételes kereskedelmi motorral, erős API-val és a kriptopiac hosszú múltjával nagyszerű lehetőséget látunk csapatuk számára az új ügyfélélmény tisztítására és ragyogásra..

A felhasználói felület kissé elavult, a kereskedési terminál használhat némi javítást, és a csereélmény általános érzése közelebb áll a Poloniex-hez, mint a Coinbase Pro.

Az áttekintés további részében nem lesz túl sok negatív pontunk, amellyel beletörődhetünk, így ha valami negatív dolgot keres, hogy higgyen a HitBTC-vel kapcsolatban, akkor erről szól. Tegyünk egy sétát a felhasználói felületen, és osszuk meg a felhasználói élmény különböző aspektusait.

Vevőszolgálat

A HitBTC támogatja a nemzetközi ügyfeleket. Az ilyen széles felhasználói bázis fenntartása érdekében a HitBTC alkalmazkodott ahhoz, hogy többnyelvű támogatást nyújtson felhasználóinak. Így a nemzetközi ügyfelek gyors támogatást kaphatnak anélkül, hogy nyelvi akadályokkal kellene megküzdeniük.

A HitBTC a nemzetközi ügyfélszolgálat mellett büszke arra, hogy a hét minden napján, a hét minden napján ügyfélszolgálatot nyújt. Bármikor éjjel vagy nappal, megoldhatja a jegyeket.

Regisztrációs folyamat

Kezdje azzal regisztráció egy új HitBTC számlára.

Válasszon felhasználónevet és jelszót.

A felhasználónév és jelszó kiválasztása után a rendszer megkérdezi a lakóhely szerinti országot, valamint adja meg teljes nevét és telefonszámát.

Töltse ki ezt az információt, és válassza a „Regisztráció befejezése” lehetőséget.

Töltse ki a regisztrációs űrlapot.

Hozzáférés az API kulcsokhoz

Ezután áttekintjük az API-kulcsok letöltésének folyamatát. Kezdésként navigáljon a csere nézetéhez. Ez megjeleníti a diagramokat, eszközöket és egyebeket.

Válassza a „Beállítások” lehetőséget. (Ez a kis fogaskerék ikon a jobb felső sarokban)

Válassza a „Beállítások” lehetőséget.

Keresse meg az „API kulcsok” elemet. Ezen az oldalon láthatja az összes API-kulcsot, amelyet már létrehozott vagy hamarosan létrehoz.

Válassza az „Új API kulcs” lehetőséget.

Válassza az „Új API kulcs” lehetőséget.

A következő oldalon láthatók a nyilvános és titkos API kulcsok. Amikor kereskedési szolgáltatásokhoz nyújtanak API kulcsokat, valószínűleg szükségük lesz a „Megrendelés könyv, előzmények, kereskedési egyenleg”, „Megrendelések leadása / törlése” és „Fizetési információk” engedélyekre..

Ezen engedélyek nélkül sok szolgáltatás nem tudja végrehajtani az Ön stratégiáját vagy kereskedni a fiókjával.

Másolja az API kulcsát és titkát egy biztonságos helyre.

Másolja az API kulcsát és titkát egy biztonságos helyre.

Az eredmény a következő képre hasonlít. Láthatja, hogy a megfelelő engedélyeket megjelölték, az állapot „BE” van, és az API titkos kulcs most rejtve van, mivel már megmutatták.

Engedélyezze az API kulcs engedélyeit.

Engedélyezze az API kulcs engedélyeit.

Átutalás kereskedési célokra

Most ne felejtse el átutalni pénzeszközeit fő számlájáról kereskedési számlájára, mielőtt megkezdené a kereskedést. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy a kereskedési szolgáltatások nem tudnak kereskedni az Ön portfólióján.

Kereskedés

Amint a felülvizsgálat másutt említettük, a HitBTC kereskedése kielégítő. A HitBTC által kifejlesztett megrendelés-végrehajtó motor érzékeny és kellemes élményt nyújt azoknak a kereskedőknek, akik személyesen szeretnék végrehajtásukat kezelni.

A megbízások teljesítésén kívül a HitBTC biztosítja az összes lényeges dolgot. A piaci hozzáférés, limit megbízások és stop-limit megbízások beépülnek a kereskedési felületbe a kényelmes hozzáférés érdekében.

A HitBTC csapata szintén szembeszállt azzal, hogy továbbra is támogatja a TrollBoxot, hogy a felhasználók csevegjenek a tőzsdén. Ne felejtsen el eltölteni egy kis időt a közösséggel, miközben nézi a mécseseket a képernyőn fel és le.

Ezen egyes elemek egyesítésével a HitBTC holisztikus kereskedési élményt nyújt, amely otthonosan érzi magát.

Támogatott kriptovaluták

A HitBTC az egyik legnagyobb kriptovaluta választékkal rendelkezik, 887 élő kereskedési párral a tőzsdén. Az eszközök nagy választéka mellett egészséges számú jegyzési valutát is támogatnak, amelyek felhasználhatók megbízások továbbítására, arbitrázs végrehajtására és még sok másra..

Idézet pénznemei: BTC, BCH, DAI, ETH, EURS, GUSD, PAX, TUSD, USDC, USDT

Ennyi különböző eszközzel az emberek megkérdőjelezhetik, hogy van-e olyan pont, amikor egy tőzsde túl sok eszközt vezetett be.

Úgy gondoljuk, hogy a válasz az Igen.

Itt az ideje, hogy a HitBTC mérlegelje a stagnáló eszközök egy részének kivezetését. Nem nyújtanak értéket a csere számára, sem azok a felhasználók, akik portfóliót építenek és összezavarodnak a különféle ismeretlen kriptopénzek miatt.

Még CoinMarketCap – dobták fel a kezüket, amikor a HitBTC néhány eszközét megnézték. A HitBTC mostantól az egyik legnagyobb A „Nem ellenőrzött piacok” listák a CoinMarketCap webhelyen.

A legrosszabb, hogy nagy számban vannak olyan eszközök, amelyek kereskedelme vészesen alacsony. Az írás idején több mint 600 kereskedési párnak kevesebb mint 1000 dollár a HitBTC-n. Ez azokra a kereskedési szolgáltatásokra vonatkozik, amelyek likvid megbízási könyvekre támaszkodnak a megbízható megbízás teljesítésének és az ésszerű spread-költségek biztosítása érdekében.

Összességében nem rossz, hogy a HitBTC különféle eszközöket akar támogatni, amelyeket más tőzsdéken esetleg nem kínálnak fel. Ideje lehet azonban megtisztítani a kereskedési párokat, hogy csökkentse a zavart és javítsa a kezdő kereskedők kereskedési tapasztalatait.

Kereskedési díjak

Nyersen szólva a HitBTC rendelkezik az iparág egyik legjobb, ha nem a legjobb díjtáblázatával. Nemcsak náluk van a legalacsonyabb alapdíj a nagy tőzsdék közül, hanem továbbra is csökken, amint eléred a nagyobb mennyiségeket.

A díjak 0,1% -nál kezdődnek a készítői díjaknál és 0,2% -nál a vevői díjaknál. A frissített számlák esetében a díjak sokkoló 0,07% -nál kezdődnek mind a készítők, mind a felvevők számára.

A legmagasabb díjszintnél 0,01% -os engedményt nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy fognak fizetek neked az 50 000+ BTC mennyiség elérését követően végrehajtott készítői megrendelésekhez.

Bár valaha csak nagyon kevesen érnek el ilyen magas kereskedési volumenet, ez a díjstruktúra ösztönzést nyújt az intézmények számára, hogy likviditásnövelést tegyenek a tőzsdére, miközben továbbra is jelentős kereskedési mennyiséget hajtanak végre. A magas likviditás és az egyenletes kereskedési volumen javítja a tapasztalatokat mind a lakossági, mind az intézményi befektetők számára.

A legfejlettebb tőzsde

A HitBTC API-k és a kereskedési funkciók kiértékelése után minden bizonnyal egy intézményi kereskedési platform érzetét kelti. A megbízás végrehajtása gyors, megbízható és következetes. Ezen okokból állunk azon állításuk mellett, miszerint a HitBTC a legfejlettebb kriptovaluta-tőzsde ezeknek a szempontoknak a szempontjából.

Ez nem azt jelenti, hogy az egész cseréjük a legfejlettebb. Látunk néhány munkát, amikor a felhasználói felületről van szó. A felület még mindig elavultnak érzi magát. Tudjuk, hogy a HitBTC mögött sok potenciál rejlik, ezért reméljük, hogy az elkövetkező években néhány izgalmas hírt láthatunk a felhasználói felület frissítéseivel.

A felhasználói élményt drasztikusan javító cserék egyik példája a Kraken volt. Emlékszem, amikor először használtam a Krakent – ez rettenetes volt. A céloldal zavarónak érezte magát, és nehéz volt eligazodni benne. A Kraken felhasználói élményének legújabb frissítéseivel teljesen megfordult a felhasználók gondolkodása a cseréről. Friss és barátságos érzés. Ha a HitBTC képes lesz olyan felhasználói felület frissítésre, mint a Kraken, akkor nincs kétségünk afelől, hogy hosszú távú pozíciót biztosítanak az egyik vezető tőzsdén..

A HitBTC nemrégiben kiadta platformjának demo verzióját. Bemutató számla segítségével a felhasználók kipróbálhatják magukat a kereskedésben anélkül, hogy bármilyen pénzügyi befektetést kockáztatnának. Szimulált alapokkal kereskedhetnek annak érdekében, hogy érezzék a kereskedést és oktassák magukat. Ugyanakkor a demóban szereplő összes piaci adat megegyezik a valós HitBTC csere valós idejű adataival. A kereskedés történhet manuálisan vagy az API-n keresztül – a teszt mód ugyanolyan érzékeny, mint a szokásos csereplatform.

A jó és a rossz

Nincs sok negatív mondanivaló a HitBTC-vel kapcsolatban. A felhasználói felület néhány ide-oda történő módosítása mellett a HitBTC egy szilárd tőzsde, amelynek története kivételesen elkötelezett a kriptovaluta közösség iránt. Kevés tőzsde volt már a HitBTC ideje alatt, ami annál is lenyűgözőbbé teszi, hogy átvészelte-e a kriptopiac ingatag történetét.

A HitBTC ideális tőzsde azoknak a kereskedőknek, akik API-n keresztül szeretnének csatlakozni a tőzsdékhez. Kifejlesztették a piac egyik legerősebb API-ját, amely gyors, megbízható és algoritmikus kereskedelemre készült.

Sajnos az azonnali piaci kereskedésük infrastruktúrájára és technológiájára való nagy hangsúly miatt a HitBTC még nem indított szolgáltatásokat árrés-kereskedelemhez vagy hitelezéshez. Bár ez nem jelent problémát sok olyan kereskedő számára, akik csak azonnali piaci kereskedelmet folytatnak, ezek a fejlettebb kereskedők további típusú piacokhoz fognak hozzáférést keresni.

Mindent összevetve a HitBTC kivételes munkát végzett egy tartós vállalkozás felépítése érdekében. Mindent jól csinálnak. A felhasználói felület frissítése itt-ott nagyban hozzájárulna ennek a cserének az életciklusának következő 5 évébe. Várhatóan sokkal többet látunk a HitBTC csapatától az elkövetkező években.

A piacon uralkodó versenyző nézni.

HitBTC értékelés – 4.7

Összes értékelés – 4.7

A HitBTC sok mindent elkövet. Az iparág legalacsonyabb díjai, kivételes API megrendelések végrehajtása és minden kellemes élmény.

További olvasmány

Coinbase Pro Cryptocurrency Exchange Review

Binance Review – Tőzsdei jellemzők, kereskedési díjak és biztonság

Hogyan hozzunk létre egy Crypto Index Alapot

Tippek a portfólió eszköz kiválasztásához

Cryptocurrency Trading Bots – A teljes útmutató

Garnélarák egy olyan alkalmazás, amely egyedi kriptovaluta index-alapok összeállításához, újbóli kiegyensúlyozásához és a sokféle digitális eszköz portfóliójának kezeléséhez. Automatizálja portfólióját a HitBTC-hez vagy bármely más 16 általunk támogatott kriptotőzsdéhez kapcsolódva.

A Shrimpy Universal Crypto Exchange API-jai fejlesztőknek tervezték. Az integrált API-kkal való integráció azonnali hozzáférést biztosít a kereskedéshez, az adatgyűjtéshez, a felhasználókezeléshez és egyebekhez minden nagyobb kriptotőzsdén..

Kövess minket Twitter és Facebook frissítéseket, és tegyen fel kérdéseket csodálatos, aktív közösségeinknek Távirat & Viszály.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map