Gemini Review – Még mindig biztonságos 2020-ban?

>

Ez az áttekintés egy kriptotőzsde felülvizsgálati sorozat része. Utolsó értékeléseink értékelve Kraken, Binance, Bittrex, Huobi, KuCoin, Poloniex, és Coinbase Pro. Az egyes legnépszerűbb tőzsdékről közlünk véleményeket, ezért ne hagyja ki ezeket a frissítéseket csatlakozás a távirati csoportunkhoz.

Azok az olvasók, akik már rendelkeznek Gemini-fiókkal, iratkozzanak fel a Garnélarós számla hogy elkezdje automatizálni a kereskedési stratégiáját. Csak 5 percet vesz igénybe, és beállíthatja növeli a megtérülést egy egyszerű vételi és tartási stratégia révén!

Coinbase Pro Review

A San Francisco-ból induló platform professzionális kereskedési eszközöket és pénztárca-szolgáltatásokat kínál…

Minden iparágban van egy énekeletlen hős. A kriptopénzipar énekes hőse kétségtelenül az, Ikrek. Bár nem vonzza azt a hangerőt, mint Binance és Coinbase társai, az Ikrek sok szempontból megelőzte a görbét.

Úgy tűnik, hogy a görbe előtt van az Ikrek alapítói, a Winklevoss ikrek,. Még 2002-ben az ikrek alapították a Facebook elődjét, a ConnectU-t Divya Narendrával. Később Mark Zuckerberg ellopta az ötletet, amikor elindította a Facebookot. Az ikrek beperelték őket, és csekély 65 millió dollárt kaptak.

A Zuckerberg plágium által érzett csípést minden bizonnyal enyhítette azok a korai befektetések, amelyeket az ikrek 2011 körül kezdtek el megvalósítani a Bitcoin-ban. A Facebook-készpénzzel kézben az ikrek az összes forgalomban lévő Bitcoin 1% -át vásárolták hűvös 11 millió dollárért. A mai árakban ez a zsályavásárlás 2 milliárd dollártól északra ér.

Érdekes kontraszt az, hogy a Winklevoss ikrek milliárdokat fektettek be a decentralizált technológiákba, míg Zuckerberg, nemetikusuk, az adatok és a megfigyelés.


Után befektetés olyan korai kriptovaluta projektekbe, mint Charlie Shrem BitInstant, az ikrek úgy döntöttek, hogy saját magukra mennek, azáltal, hogy elindítják az Ikreket New Yorkban. Eredetileg a Gemini csak a Bitcoint kezelte (mint a korszak legtöbb más cseréje), de az idő múlásával olyan kriptokék-chipeket tartalmazott, mint a BCH, az ETH, az LTC és a ZEC.

A legtöbb kriptovaluta-csere története szappanoperákként olvasható. A dráma, az intrika, az árulás és a rejtély azonban mind hiányzik az Ikrek történetéből. Ez azért van, mert az Ikrek egy dolgot csinál, és jól is csinálja. Következetes megfelelést tesz.

Megtalálhat más, szürke területeken működő tőzsdéket, amelyek a sorok között mozognak, és megpróbálják elérni a digitális eszközök listájának parancsikonját. Az Ikrek ennek teljesen ellentéte – mindent megtesz a T-vel, és keresztezi egy New York-i szabályozó asztalát.

Példa erre Andrew Cuomo, NY kormányzó 2016-os bejelentése. Abban az időben a kriptovaluta nagyon mainstream eseménye volt, Cuomo kijelentette, hogy a Gemini volt az első és egyetlen teljes körűen engedélyezett és szabályozott ETH-tőzsde Amerikában.

Ez a bejelentés sokak számára felismerte a tőzsde mélységeit annak biztosítására, hogy a tőzsde minden eszköze teljes mértékben megfeleljen. Ez a megközelítés jól bejárta az intézményi befektetőket és azokat, akik legnagyobb gondot fordítanak arra, hogy a törvény jobb oldalán álljanak. Természetesen van helye a vadnyugati cseréknek, mint például KuCoin – főleg a puszta eszközválasztás miatt egy ilyen tőzsdén.

Másrészt az Ikreket használó kereskedők megnyugodhatnak, hogy kereskedelme valószínűleg kiállja az idő próbáját az adószedők, a szabályozók és a jövőbeni törvények szemében, amelyek a blokklánc-elemzést használják az évek visszagörgetésére. Az intézmények iránti bizalmat a Gemini-csere iránt a velük partneri, alkalmanként felmerülő pénzügyi struktúrák teszik nyilvánvalóvá.

A CBOE által 2017-ben bevezetett Bitcoin határidős piac a BTC kereskedelem és az értékek történetének egyik meghatározó mérföldköve volt. Melyik tőzsdét használja a CBOE a BTC szerződéses áraihoz? Igen, így van – Ikrek.

Az Ikrek szolgáltatásai más módon is megelőzték idejüket. A Gemini platformot használó befektetők nemcsak digitális eszközökkel kereskednek; ők is őrzik ezeket az eszközöket. 2018-ban a Gemini lett a világ első és feltehetően egyetlen tőzsdéje, amely teljesen szabályozott ZEC kereskedési és letétkezelési környezetet kínál.

Gemini Cryptocurrency Exchange kezdőbarát?

Mindez az intézményes beszélgetés azt a benyomást kelthette önben, hogy az Ikreket nem könnyű használni – de ez nem lehet távolabb az igazságtól. A Gemini egy rendkívül kezdőbarát kriptovaluta-csere. Bizonyos szempontból vetekszik a Coinbase könnyedségével, de ez még nem egészen megvan.

Ne hagyd, hogy ez lebeszéljen téged. A Gemini tiszta kereskedési környezetet teremtett új és tapasztalt kereskedők számára egyaránt, hatalmas összetéveszthetetlen szövegblokkokkal, amelyek pontosan oda irányítanak, ahová el kell menned.

Ikrek műszerfala

Fiók létrehozása a Gemini-en olyan egyszerű, mint amire számíthat. Csak kattintson a regisztrációs linkre a Gemini céloldal jobb felső sarkában, és máris jó úton jár.

Ne feledje, hogy az Ikrek szöge az, hogy teljes mértékben szabályozott és megfelel az összes New York-i értékpapír- és kereskedési törvénynek. Tehát ne számítson arra, hogy itt számlát kap anélkül, hogy sok személyes adatot adna fel. Ennek érdekében a regisztráció során meg kell adnia egy e-mail címet, telefonszámot, bankszámla adatait és személyi igazolványát.

A Gemini kereskedéshez bankszámla szükséges. Ennek oka az, hogy a számlád finanszírozásának egyetlen módja a bankod lehet – a betéti bankkártya vagy a hitelkártya sem fog megfelelni, és a stablecoinek átvitele sem egy másik tőzsdéről. Természetesen, ha nem akar USD-vel finanszírozni, és egyszerűen a kriptográfia kereskedésére törekszik, akkor ezt gond nélkül megteheti, ha a BTC, az ETH, a BCH, az LTC vagy a ZEC-t más pénztárcából helyezi át..

Miután elvégezte az összes szükséges lépést, még egy utolsó feladat vár rád, hogy készpénzzel vásároljon kriptot: finanszírozza Gemini-fiókját. Hacsak nincs intézményi vagy korszerűsített befektetői számlája, a napi maximális finanszírozási összege 500 dollár.

Pár kattintás alatt megvásárolhatja a Bitcoin-ot és az Ethereumot, miután mindent elkészített és futtatott.

Gemini Exchange funkciók

Egyesek kérdéseket vethetnek fel az Ikrek digitális eszközök szűk választékával kapcsolatban. Bár ez érthető, elveszi azt a tényt, hogy amit az Ikrek kínál gazdag kínálatban, az cserefunkciók.

  • Elég elképesztő felhasználói felület. Ha olyan cserét keres, amely olyan szépen működik, mint amilyennek látszik, akkor ne menjen tovább az Ikreknél. Eleinte kissé kellemetlennek találhatja a nyilvánvaló szöveg nagy blokkjait, amelyek például a „Buy Bitcoin” -ot mondják, de el kell ismernünk, hogy ez szélsebessé teszi a tőzsde használatát. Ha csak annyit akarsz csinálni, hogy gond nélkül vásárolsz kriptovalutát, akkor ez tényleg nem lesz jobb ennél.

  • Gemini mobilalkalmazás. A Gemini mobilalkalmazásának bevezetése még könnyebb és közvetlenebb élményt nyújt Önnek mindazért, amit a csere kínál, mint az asztali verzió. Mindaddig, amíg nem kíván bonyolult kereskedéseket folytatni, a mobilalkalmazás tökéletesen megfelel az Ön igényeinek. BTC-t vagy ETH-t vásárolni vele olyan egyszerű, mint kattintani egy-két percig, és máris mehet.

  • Könnyű kriptofizetések. Ez év elején a Flexa nevű kriptofizetési processzor nagy hullámokat vert a blokklánc-iparban. Együttműködött olyan kiskereskedőkkel, mint a GameStop, a Nordstrom, a Home Depot és a Whole Foods, hogy elfogadják a kriptofizetéseket – ez egy nagy mérföldkő a digitális pénznemek számára. A Gemini nemrégiben együttműködött a Flexával, lehetővé téve a Gemini ügyfelek számára, hogy a Gemini pénztárca kényelméből könnyedén költsenek kriptovalutát..

  • Verhetetlen ügyfélszolgálat. A Gemini büszke arra, hogy kiváló ügyfélszolgálatot nyújt. És valóban elképesztő ügyfélszolgálatra gondolunk. Platformjuk hasznos apróságokkal van ellátva, amelyeknek rendezniük kell a kérdésüket, de ha személyre szabottabb érintésre van szükség, általában ugyanazon a napon (az amerikai munkaidőben) számíthat e-mailes válaszra..

A világ legbiztonságosabb kriptovaluta-tőzsdéje

Az Ikreket több mint 5 éves működése alatt soha nem hekkelték meg, nem lopták el, vagy más módon veszélyeztették. Ennek rengeteg köze van a hálózati biztonsághoz, persze, de az igazi édes pont a Gemini saját hűtőtárolási technikája.

A múltban megégett csereügyleteket általában a túl sok forró pénztárca tárolásának hangsúlyozásával hozták ki. A forró pénztárcák a hálózathoz csatlakoztatva tartják az eszközöket, így kiszolgáltatott hackereknek teszik őket. A hűtőtároló viszont teljesen offline. Gemini-eszközeit légréses hűtőtárolókban tárolják, ami azt jelenti, hogy soha semmilyen módon nem csatlakoznak az internethez.

Ikrek hűtőháza

Ezenkívül a Gemini forró pénztárcájában tárolt pénzeszközeit FDIC biztosítják, így ha feltörés is történne, a digitális eszközei biztonságban maradnának.

Mindezek a biztonsági intézkedések számos elismerést és biztonsági tanúsítványt szereztek az Ikreknek, beleértve a következőket: A Deloitte köztudottan nehéz megszerezni a SOC 2 címet.

A jó és a rossz

Ikrek a tökéletes csere, ha Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash vagy Zcash vásárolni szeretne. Ha ezek az eszközök nem érdekelnek, akkor az Ikreknek nincs helye a pályáján. Ez a figyelmeztetés szükséges ahhoz, hogy megértsd az Ikrek cseréjének rendkívül sajátos jellegét.

Egy meghatározott funkciót tölt be, és úgy csinálja, mint senki más dolga. Mindaddig, amíg az Ön igényei nem túl bonyolultak a digitális eszközök felajánlása terén, a Gemini egyablakos ügyintézési lehetőség, tele elképesztően folyékony rendelési könyvekkel és nyáladzásra méltó felhasználói felülettel.

Becslésünk szerint ami az Ikreket valóban a következő szintre emeli, az a játékot megváltoztató biztonsági szint. Soha nem javasoljuk, hogy pénzét tőzsdén hagyja – de ha megtennéd, az Ikrek lehet, hogy csak a legbiztonságosabb hely erre.

Az egyik javaslat, amelyet a Gemini csapatnak tennénk, az, hogy egyértelműbbé tegyük a díjszerkezetet. Van egy API díj ütemezése, mobil díj ütemezése, ActiveTrader díjtáblázat, a letétkezelési díj ütemezése, és a webdíj ütemezése. Mindezek a díjak együtt a legösszetettebb és legdrágább díjak, amelyeket a piac bármely tőzsdéjénél találtunk. A Gemini képviselőjével folytatott teljes beszélgetés nélkül bárki számára nehéz lenne megérteni, hogy valójában mire fog fizetni a Gemini használatával.

Összes értékelés – 4

Az Ikrek az egyszerűség, a felhasználói élmény és a biztonság terén a király. Számos kereskedőt azonban továbbra is visszatart a csatlakozás e kivételes platformhoz az eszközök korlátozott választéka és a magas kereskedési díjak miatt.

További olvasmány

Coinbase Pro Cryptocurrency Exchange Review

Kraken Review – Tőzsdei szolgáltatások, kereskedési díjak és biztonság

Hogyan hozzunk létre egy Crypto Index Alapot

A Cryptocurrency Exchange megbízás típusai

Cryptocurrency Trading Bots – A teljes útmutató

Garnélarák egy kriptovaluta portfóliókezelő alkalmazás és kereskedési bot, amely minden nagyobb kriptotőzsdét támogat, beleértve az Ikreket is. A Gemini-fiók és a Shrimpy összekapcsolása feloldja a kényelmes kereskedési funkciókat, amelyek segítségével automatizálhatja a titkosítási stratégiát. Próbálja ki még ma!

A Shrimpy Universal Crypto Exchange API-jai az egyedüli, kifejezetten alkalmazásfejlesztőknek tervezett API-k a kriptográfia számára Valós idejű kereskedési vagy megbízási könyv adatainak gyűjtése, felhasználói cserefiókok kezelése, kereskedési stratégiák végrehajtása és az egyes tőzsdékhez való csatlakozás egyszerűbbé tétele.

Kövess minket Twitter és Facebook frissítéseket, és tegyen fel kérdéseket csodálatos, aktív közösségeinknek Távirat & Viszály.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map