Feltörekvő trendek: öt pénznem, amelyet meg kell nézni 2018-ban

Az idei befektetési kriptovaluták kiválasztásakor fontos figyelembe venni, hogy melyek lesznek a főbb trendek, és merre fog tovább haladni az ipar.

Vázoltunk néhány olyan tendenciát, amely szerintünk nagy hatással van, és számos olyan projektet, amely e koncepciók ideális megvalósítását példázza. Tehát olvassa el javaslatainkat arról, hogy melyik öt kriptovalutát kell figyelnie 2018 folyamán.

Ehhez a listához el fogjuk kerülni azokat, amelyek a legjobb 10 piaci felső határt tartalmazzák, és inkább azokra összpontosítunk, amelyek sok teret engednek a növekedésnek.

Adatvédelem a Blockchain világában

Mivel az IRS és más kormányzati ügynökségek világszerte blokklánc-elemzési technológiákat fejlesztenek, egyre fontosabb, hogy a befektető a magánéletre, mint kulcskérdésre koncentráljon.

Az adóember nem csak aggodalomra ad okot, de a tolvajok hasonló technikákkal is azonosíthatják a megcélozandó nagy kriptovaluta fazekakat. Ugyanezen okból, amiért a fürdőszobai standokon tartjuk az ajtókat, a magánélet csak egy alapvető emberi jog, és mivel többen belépnek a blokkláncba, befektetési lehetőségeket keresnek.

PIVX

PIVX Privacy Coin Review

Kép forrása: pivxmasternode.org

PIVX egy kissé új blokklánc, amely jól bevált és jól bevált X11 technológián alapul. Ez egyben az első és jelenleg egyetlen kriptovaluta, amely egyszerre támogatja az abszolút adatvédelmet és a tét igazolását.

Nemcsak privát, de támogatja és teljes mértékben megfelel a Zero Coin protokollnak, amely egy nagyon specifikus szabványkészlet, amely felvázolja, hogyan működne egy elméletileg tökéletes adatvédelmi pénznem..

A PIVX azonban nem hibátlan. Például, ha tétbiztos bányászatot szeretne végezni, akkor nem tudja használni az adatvédelmi funkciókat, mivel a kettő jelenleg még nem kompatibilis egymással.

Az adatvédelmi funkció az úgynevezett alvaluta verésével működik ZPIV ezt úgy lehet elképzelni, mint a kaszinó chipeket. Amikor elküldi a ZPIV-t, rendes PIVX-tokeneként érkezik meg a rendeltetési helyre. A PIVX és a ZPIV tokenek egyaránt tárolhatók ugyanabban a pénztárcában, de a ZPIV tokenek jelenleg nem társíthatók.

Ez a pénznem mesteri csomópontokat is kínál. Jelenlegi árakon azonban bonyolult kezdeti beruházásra van szükség, amely meghaladja a 100 000 dollárt a részvételhez. Számos jelentés azt jelzi, hogy a fő csomópont működtetése nem jelent sokkal több jutalmat, mint pusztán a tét.

Ezeket a tényeket eltekintve a PIVX dedikált követőkkel és rendkívül biztonságos hálózattal rendelkezik, amely meg kell felelnie a teljes adatvédelmet és ésszerűen jó ár-értéket keresők igényeinek..

On-rámpák a Crypto Highwayig


Az elkövetkező években fontos kérdés az úgynevezett on-ramps a kriptovalutára. Amint azt Andreas Antonopoulos leírta, az on-ramp olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a rendszeres emberek számára, hogy valamilyen dolgot, például fiat valutát váltsanak kriptovalutára. Amint egyre többen szeretnének belépni az űrbe, a rámpák egyre kritikusabbá válnak.

Ehhez a kategóriához két érdekes kriptovaluta projektet választottunk.

Celcius

Celcius Hitelezési Hálózat

Kép forrása: celsius.network

Celsius célja, hogy minden olyan pénzügyi szolgáltatást nyújtson évezredes és más fiatalok számára, amelyek gyakran nem állnak rendelkezésükre a hiteltörténet hiánya miatt, vagy a hagyományos bankrendszer más módon egyszerűen figyelmen kívül hagyja őket.

A Celsius lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mind fiat valutát, mind pedig kriptovalutát kölcsönözzenek. A platform átláthatóan működik. Egy banktól eltérően lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az alacsony kamatozású hitelek és a magas kamatozású megtakarítások révén a legtöbbet élvezhessék a rendszer előnyeiből.

Alex Mashinsky fő befektetője szerint a projekt célja a következő 100 millió ember fedélzetre állítása az Ethereumba (amelyen a Celsius alapul). Celsius tokenekre van szükség ahhoz, hogy tagságot szerezzenek a platformon, és így meglehetősen népszerűvé válhatnak.

Drágakövek

Drágakövek decentralizált mechanikus török

Kép forrása: gems.org

Eltekintve attól, hogy pénzt használnak kriptovaluta vásárlására vagy kölcsönzésére, mi lenne, ha a világon bárki megkereshetné egyszerű feladatokkal az interneten? Ez a cél a mögött Drágakövek projekt, amelynek célja, hogy versenytársa legyen az Amazon Mechanical Turk programnak.

Hogyan működik ez, azok a kérelmezők, akiknek emberi teljes mikrohullámra van szükségük, Gems-en keresztül tudnak munkát ajánlani. Amikor a felhasználók elvégzik a feladatokat, a Gems kriptovalutával jutalmazzák őket.

Ez nemcsak jövedelemforrásként működhet, hanem nagyon fontos rámpás és bevezető átjárónak is bizonyulhat, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zsetonokat keressenek, nem pedig vásárolnak..

Új gazdaságok létrehozása a Blockchain segítségével

Teljesen új gazdaságok lesznek izgalmas szempontjai a kriptovalutának a közeljövőben. A korábban forgalomképtelen eszközök és a kiadhatatlan energia hirtelen eladható a blokkláncon és globális szinten.

Gólem

Golem decentralizált szuper számítógép

Kép forrása: golem.network

Ennek egyik különösen izgalmas példája a Golem projekt. A Golem egy olyan platform, ahol az emberek eladhatják fel nem használt számítási teljesítményüket a kérelmezők hálózatának.

Például egy hollywoodi stúdió, amelynek nagy felbontású 3D-s képkockák millióit kell megjelenítenie, annak helyett, hogy egy vagyont fektetne a gyorsan elavult hardverbe, bérelheti a Golem hálózat számítási teljesítményét.

Ez az erő felhasználható a projektek korlátlan variálásához is. Egy másik példa lehet az orvosi kutatás, a tudományos kutatás, sőt a kriptovaluta bányászat is.

A Golem platform ez év végén indul, és elkötelezett rajongói bázisa kicsit cinkolja, hogy működjenek a rendszereik, és elkezdhessék eladni vagy bérelni számítási teljesítményüket.

A rugalmas cserék iránti kereslet növekedni fog

A kriptovaluták számának növekedésével növekszik az igény a cserére is. Az olyan weboldalak, mint a Shape Shift és a Changelly, elindultak, és vagyont keresnek tulajdonosaik számára.

A befektetők ugyanis biztonságos és gyors módszerekre vágynak arra, hogy az egyik típusú kriptovalutát másikra váltsák, anélkül, hogy kockáztatnák, hogy önmagukat tőzsdének tegyék ki. Olyan csereprogram, amely hackerek célpontja lehet, mint például a dél-koreai Youbit-hack-hez történtek.

Míg egyes szolgáltatások, például a Shape Shift, úgy működnek, hogy folyamatosan növelik a díjakat vagy figyelmeztetés nélkül változtatják meg a díjakat, más platformok kezdik megjelenni, amelyek nemcsak egyszerűbbek a csereszabályaikban, hanem a normális emberek számára is lehetőséget kínálnak befektetésre és keresésre ami lényegében osztalék csak a jelképük megtartásáért.

Flyp.Me

Flyp.me Kereskedelmi Platform

Kép forrása: flyp.me

A csere, amelyről ma szeretnénk beszélni, az úgynevezett Flyp.Me. Az indulás óta a szolgáltatás folyamatosan növekszik, mivel közzéteszik a weboldalán, és megfigyelhető a blokkláncon. A weboldal nagyon egyszerű, két százalékos díjat számít fel, és nagyon kicsi cseréket tesz lehetővé.

Jelenleg 15 kriptovalutát támogat, beleértve a korábban említett PIVX-et is. A FYP token tulajdonosai negyedéves osztalékra lesznek jogosultak, amely megegyezik az oldal által keresett tőzsdei díjak 50 százalékával. Az árfolyam osztalékot éterben fizetik ki, és automatikusan eljuttatják a tokent tartó pénztárcához.

Bár a Flyp.Me nem biztos, hogy a legnépszerűbbnek tűnik, üzleti modellje kényszerítő, mivel a token tulajdonosai szinte biztosan inkább a Flyp.Me-t használják saját cseréikhez, mivel lényegében maguk fizetik a díj egy részét..

Jogi nyilatkozat: Ezek írói vélemények, és nem tekinthetők befektetési tanácsnak.

Kiemelt kép a Fotolia-n keresztül

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me