Exodus Wallet Review: Minden, amit tudnod kell

Az Exodus pénztárca egy multivalutás kriptovaluta pénztárca, amely nagy visszhangot keltett a 2016-os indulás óta..

Ez egy jól megtervezett pénztárca, amely esztétikus és számtalan funkcióval rendelkezik. Sőt, azonnali csereintegrációjuk azt jelenti, hogy könnyedén felcserélhet egy kriptot egy másikra anélkül, hogy az érmék valaha is elhagynák a pénztárcáját.

Azonban a pénztárca még mindig biztonságos és megbízható?

Ebben az Exodus pénztárca áttekintésben mindent megadok neked, amit tudnod kell a pénztárcáról azáltal, hogy elmélyülök biztonságukban és hírnevükben. Néhány tippet is adok az Exodus használatakor és a titkosítás tárolásakor.

Ideális Exodus pénztárca felhasználó

Kivonulás a kezdő kriptovaluta-felhasználók szem előtt tartásával készült, de ideális a legtöbb kriptovaluta-rajongó számára is, akik biztonságos, könnyen használható, gyönyörű pénztárcát keresnek. Nagyszerű választás azok számára is, akik különféle népszerű érmékkel rendelkeznek, mivel közel 100 különböző kriptovalutát támogat, és folyamatosan többet adnak hozzá.

Az Exodus Wallet előnyei

Az Exodus pénztárca előnyei

Vannak olyan felhasználók, akik számára az Exodus nem ideális, és ezek között vannak olyan felhasználók is, akiknek mobil pénztárcára van szükségük, vagy olyanok, akiknek nagy mennyiségű kriptovaluta van, és biztonságosabb pénztárcára van szükségük, például hardverre vagy papírra. Ez hamarosan megváltozik, mivel az Exodus mobil verziójának kiadását 2019-re tervezik.

Az Exodus asztali pénztárca jelenleg Windows, Linux és OSX operációs rendszerekhez érhető el. Az iOS felhasználók számára egy mobil verziót is fejlesztenek, amelyet 2019-ben terveznek kiadni. Az összes elérhető verzió letölthető az Exodus webhelyéről.

Exodus Wallet Security


Annak ellenére, hogy néhány gyalázkodó rámutatott a kétfaktoros hitelesítési támogatás hiányára, az Exodus pénztárca biztonságos. Ennek ellenére bármely asztali kriptovaluta pénztárca csak annyira biztonságos, mint a számítógép, amelyre telepítve van.

Profi tipp: Ügyeljen arra, hogy rendelkezzen az egyik legnépszerűbb víruskereső programmal, és továbbra is biztonságban maradjon online állapotban, ne kattintson az ismeretlen vagy nem megbízható linkekre vagy ne töltsön le megbízhatatlan fájlokat..

Maga az Exodus pénztárca biztonságos jelszóval érhető el, amelynek elegendőnek kell lennie a legtöbb felhasználó számára. Mint fent említettük, ha nagy mennyiségű kriptovalutát tárol, akkor annak biztonságosabb hideg pénztárcában kell lennie, nem pedig forró pénztárcában, amely csatlakozik az internethez.

Egyes felhasználókat elriaszthat az a tény, hogy az Exodus pénztárca kódja nem 100% -ban nyílt forráskódú, de az egyik alapítót (JP Richardson) nagyon megbízhatónak tartják a fejlesztői közösségben, mivel több mint 190 nyílt forráskóddal járult hozzá. forráskönyvtárak.

Kijelentették, hogy néhány „üzleti titok” megőrzése lehetővé tette számukra, hogy biztosítsák a vállalat hosszú távú sikerét és javítsák a pénztárca biztonságát. Azáltal, hogy nem nyitja meg ezeket a kritikus elemeket, megnehezíti a hackerek számára a pénztárca indítását és az adathalász verziók fejlesztését. Ezenkívül az Exodus számos funkcionális összetevője nyílt forráskódú és elérhető Github.

Összességében mégis az Exodus pénztárca elég biztonságos. Minden bizonnyal legyőzi az online pénztárcákat, és sok asztali pénztárcát is. Az Exodus felhasználói teljes mértékben ellenőrzik a helyben előállított és tárolt magánkulcsaikat.

Exodus Wallet Privacy

Az Exodus pénztárca teljesen névtelenül használható, mivel a pénztárca letöltéséhez, telepítéséhez vagy használatához nincs szükség személyes adatokra. Az Exodus nem gyűjt személyes adatokat, és a magánkulcsok is teljes mértékben a felhasználók ellenőrzése alatt maradnak. Ennek ellenére az Exodus nem a névtelenségre összpontosít.

A nyilvános kulcsok és a pénztárcával végrehajtott tranzakciók teljesen láthatók a blokkláncon, és nincsenek funkciók a tranzakciós nyom elrejtésére. Míg támogatják a magánélet pénzérméit, például a Zcash-t (ZEC), nem képesek teljes mértékben árnyékolt tranzakciókat végrehajtani.

Ha a tranzakcióval kapcsolatos adatvédelem az Ön legfőbb gondja, akkor érdemes megfontolnia a ZCash magtárcáinak vagy más jól ismert adatvédelmi érméknek, például a Monero (XMR) használatát..

Exodus által támogatott érmék

Az első kiadáskor az Exodus csak egy maroknyi kriptovaluta eszközt támogatott, 2019-ben azonban közel 100 kriptovalutát támogat, és folyamatosan újabbakkal bővül. A több pénznemű támogatás az Exodus egyik erős jellemzője.

Exodus érme támogatás

Kiterjedt érme támogatás

Valójában bármelyik ERC-20 tokent tárolhatja az Exodusban, még akkor is, ha nem szerepelnek támogatottként. Ennek hátránya, hogy nem látja ezeknek a nem támogatott ERC-20 érméknek az egyensúlyát az Exodus pénztárcában. Ehelyett az egyenlegeket Ethereum segítségével kell megtekintenie blockchain explorer.

A weboldalukon megtekintheti az általuk támogatott érmék teljes listáját. Bár nagyszerű, hogy mindezen támogatással rendelkeznek az ERC20 eszközeihez, még mindig hiányzik néhány olyan érme támogatása, amelyek a felső 50-es felső határt képviselik. Ilyenek például Iota (MIOTA), Monero, Nem (XEM) és Cardano (ADA).

Végül, ha naprakészen akarja tartani a legfrissebb érmetámogatást, és hogy ezen érmék összes funkciója működik-e, akkor áttérhet az érmékre állapotoldal. Ha fontolóra veszi, hogy nagy mennyiségű érmét küldjön a pénztárcába, érdemes kéz előtt ellenőrizni.

Exodus pénztárca & Trezor

Valami, ami valószínűleg nagymértékben növeli az Exodus biztonságát partnerségük Trezorral. Ez azt fogja látni, hogy az Exodus felhasználói hardver pénztárca szintű biztonságot kapnak.

Lényegében ez azt jelenti, hogy a Trezor-felhasználóknak már nem kell alapértelmezett alkalmazásokat használniuk a kriptovaluták kezeléséhez. Használhatják az elegáns és fejlett Exodus felületet, valamint az Exodus számos egyéb funkcióját.

Például az Exodus UX sokkal könnyebbé teszi a Trezor által támogatott több mint 90 érme kezelését ott, az egyik pénztárca panelen. Használhatja a beépített érmecsere opciót is, amely minden hardveres pénztárca esetében első.

Trezor Ledger Integration

A Trezor előnyei & Főkönyvi partnerség

Az Exodus integrációval még egy előnye van a szokásos Trezorhoz képest, hogy egyszerre több Trezor eszközt is kezelhet. Nem kell kicserélni őket, ha egy másik pénztárca egyenleget szeretne ellenőrizni.

Eszköz támogatás &# 128187 ;: Ez mind a Trezor Model One-val (69 €), mind a Trezor Model T-vel (149 €) együtt fog működni.

Természetesen ennek legfőbb előnye az a tény, hogy a jelenlegi Exodus-felhasználóknak most lehetőségük van arra, hogy a privát kulcsaikat offline állapotban tartsák. A Trezor eszközzel minden hitelesítés és aláírás az eszközön történik, és nem a számítógépén.

Wallet Backup létrehozása

A pénztárca első telepítésekor a felhasználók 12 szóból álló helyreállítási kifejezést kapnak, amely felhasználható a pénztárca helyreállítására, ha számítógépét valaha ellopják, megsemmisítik vagy elveszik. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók számára elengedhetetlen, hogy ezt a magmondatot felírják és biztonságban tartsák. Ha valaha is vissza kell állítania az Exodus pénztárcát, egyszerűen letölti egy új eszközre, és telepítéskor kattintson a „Pénztárca visszaállítása” lehetőségre.

Az Exodus e-mailben nyújtott biztonsági mentést támogatott, és ez még mindig opció, ha a pénztárcáját az Exodus előtt hozta létre verzió 19.2.1. Tekintettel azonban azokra a kockázatokra, amelyek e linkek e-mailekben való megjelenésével jártak, ezt már nem támogatták. Ha a pénztárcád egy korábbi verzióban készült, akkor követheted ezeket a lépéseket helyreállítása érdekében.

Cryptocurrency Exchange

Bár maga a pénztárca nem csere, a beépített ShapeShift integráció révén lehetővé teszi a támogatott kriptovaluták cseréjét egymással. Az Exodus volt az első pénztárca, amely tartalmazza a ShapeShift alkalmazást, és a folyamat továbbra is egyszerű és zökkenőmentes a felhasználók számára.

Ha van érme a pénztárcán, és szeretné kicserélni őket, akkor csak annyit kell tennie, hogy rákattint a „csere fülre”. Itt kiválaszthatja azt az érmét, amelyre cserélni szeretne, valamint azt, hogy melyikre szeretné cserélni.

Exodus Exchange érme kiválasztása

A cserélendő érmék kiválasztása. Kép keresztül Kivonulás

Miután ezt megtette, ki kell választania az összeget, amelyet cserél. Kiválaszthatja az előre beállított értékeket, például ALL, FÉL vagy MIN. Kiválaszthatja az érme adott összegét vagy akár az értéket a helyi pénznemben.

Érme tőzsdeszám Exodus

Az Exchange összegének kiválasztása

Ha bizonyos a vásárlási körülményei között, akkor megnyomhatja a „csere” lehetőséget, és a tranzakciónak végig kell mennie. Tekintettel arra, hogy meg kell várnia az érmék pénztárcájába történő elküldését, a legtöbb ilyen cseréje 30 percet vesz igénybe.

Miután befejezte a cserét, becsukhatja a pénztárcát, és az érméknek ott kell lenniük, amikor újra kinyitják.

Hogyan keres pénzt az Exodus

Noha az Exodus pénztárca nem nyílt forráskódú, mégis ingyenesen letölthető a számítógépére és tárolhatja érméit. Azonban, ha a beépített csere opciót szeretné használni, akkor az érme árfolyamának egy kis felárat számítanak fel. Ezek a spreadek között lehet 2–4% a legtöbb kriptopáron, de a pontos összeget felsorolja a csere szakasz, amikor a cserét végzi.

Ezek a felárak változhatnak annak a ténynek köszönhetőek, hogy a piacok különböző szintű likviditással rendelkeznek. Például valószínűleg sokkal alacsonyabb szpredeket fog elérni a BTC / ETH-n, mint amikor alacsonyabb piaci cap altcoinokat cserélnek egymás között.

Tetszik, hogy a vásárláskor teljesen átláthatóak ezekről a spreadekről. Sőt, azt állítják, hogy a terjedésből származó díjakat szeretnék felhasználni a pénztárca fejlődésének fenntartására. Ha valóban itt járnak a díjak, akkor valószínűleg a legjobb a költésre.

Pénztárca támogatás

Tekintettel arra, hogy az Exodus csapata képes bevételt termelni a pénztárcának, bizonyos forrásokat a pénztárca támogatására fordíthat. Ez azzal kezdődik, hogy kiterjedt tudásbázissal rendelkezik a Exodus webhely, amely több mint 100 cikket tartalmaz, amelyek ismertetik a pénztárca használatát, szolgáltatásait, hibaelhárítását, díjait és egyéb szempontjait, valamint használatát.

Exodus Wallet támogatás

A Tudásbázis az Exodusnál

Széles körű kereshető GYIK is található, és ha nem talál megfelelő választ, forduljon a támogató személyzethez e-mailen és a közösségi média csatornáin keresztül. Egy olyan iparágban, ahol a támogatás gyakran második gondolat, az Exodus támogatása csak fenomenálisnak nevezhető.

Fontos megjegyezni, hogy az Exodus nem biztosítja telefonos támogatás. Ezért, ha véletlenül olyan számokat lát, amelyeket az interneten „hivatalos” Exodus-telefonszámként tesznek közzé, kerülje ezeket. Valószínűleg adathalász csalásról van szó, és az üzemeltetők megpróbálják kapzsi kezüket rátenni a személyes kulcsokra.

Következtetés

Kezdő és tapasztalt felhasználók számára, akik kis vagy közepes mennyiségű kriptovalutát tárolnak, az Exodus pénztárca kiváló választás. Gyönyörű kialakítása és könnyű kezelhetősége miatt a kriptovaluta-rajongók kedvelt választása.

A beépített csere hozzáadása még kényelmesebbé és sokoldalúbbá teszi, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy gyorsan kereskedjenek és kezeljék kriptovaluta portfóliójukat túlzott tranzakciós díjak nélkül.

Az Exodus pénztárca továbbra is szoftveres pénztárca és forró pénztárca marad a legtöbb felhasználó számára, akinek számítógépe a nap 24 órájában rendelkezésre áll. Ez nem teszi olyan biztonságossá, mint egy hardveres pénztárca, de ha a felhasználók jó biztonsági eljárásokat követnek a számítógépük és az online életük szempontjából, akkor nem lehetnek aggályok.

Összességében az Exodus pénztárca kiváló választás a legtöbb kriptovaluta-felhasználó számára, akik kis mennyiségű kriptovalutát szeretnének küldeni, fogadni és tárolni.

Kiemelt kép az Exodus.io webhelyen keresztül

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map