Erőszak (WOZX): Steve Wozniak, az Apple társalapítójának kriptovaluta

Olyan gyakran megjelennek egy kriptopénzek, amelyek kétszeres felvételt tesznek lehetővé. Az erőszak (WOZX) minden bizonnyal egyike azoknak a kriptovalutáknak. Az Efforce-ot az Apple világhírű társalapítója, Steve Wozniak alapította, és a WOZX kriptovaluta-token a piac első napjaiban 10 cent USD-ről 3 USD fölé emelkedett. Már a kereskedés első 13 percében a WOZX-nek volt egy nem realizált piaci korlát 950 millió USD.

Bár ez az árakció tette a címlapokat mind belül és kívül úgy tűnik, hogy egyetlen cikknek vagy YouTube-videónak sem sikerült megfelelően kicsomagolni az Efforce vagy a WOZX tokent.

Ez nem szerencsés, mert bizony sokan vannak, akik tudni akarják, hogy a WOZX token árfolyama indokolt-e, vagy mindez csak névroham. Ezt vagyunk itt, hogy megtudjuk.

Az erőszak rövid története

Bár a Efforce arca az Apple társalapítója, Steve Wozniak lehet, a Kényszer ütemterv a projekt gyökerei az AitherCO2 nevű olasz vállalatban találhatók. 2010-ben alakult, Vagy CO2 „pénzügyi szolgáltató a világ környezetvédelmi és energiapiacain, tanácsadási és kereskedelmi megoldásokat kínál”.

AitherCO2Website

Úgy tűnik, hogy az ACOCO az elsődleges entitás az erőszak mögött.

Az AitherCO2 által nyújtott pontos pénzügyi szolgáltatások nem az elvárt elvárások, és nem az a típus, amelyet az átlagember használna. Az ACOCO lényegében vásárol, elad és kereskedési szolgáltatásokat kínál (azonnali, határidős stb.) az Európai Unió által az európai vállalatok számára kibocsátott energia- és szén-dioxid-kibocsátási egységek.

Ban ben egy interjú, Steve megjegyezte, hogy „pár éve lopakodva dolgozik ezzel a csoporttal”. Nem volt teljesen világos, hogy az AitherCO2 2017 szeptemberében létrehozta-e az Efforce koncepciót. Az Efforce Limited volt beépült Máltába 2018 júniusában, de nyilvánosan csak 2019 júliusában jelentették meg, amikor egy máltai újság cikket tett közzé Steve-ről és új startupjáról, az Efforce-ról.

Alapítványok

Sok kérdés merült fel abban, hogy pontosan mi Steve szerepe az Erőszakban. Ban ben egy interjú megjegyezte, hogy „mérnöki szerepet tölt be, hozzájárul a blockchain gondolkodáshoz és a WOZX hozzáférhetőségéhez”. Ezt tükrözi az Efforce weboldal is mely felsorolja az AitherCO2 különböző tagjai, mint az Efforce társalapítói, Steve mellett.

WOZXHirdetés


2020. december 1-jén, Kényszer bejelentette hogy a WOZX jelzőjük december 3-án a HBTC-n és nem sokkal később a Bithumb-on lesz jegyezhető. A jelző lenyűgöző áraktivitása különösen a főbb újságok címoldalára került miután Steve megjegyezte hogy a WOZX tokent egyenértékűnek tekintette az Efforce részvényeinek részvényeivel.

Mi az erőszak?

Erőlködés növelni igyekszik az energiahatékonyság különféle iparágakban, lehetővé téve a vállalatok számára, hogy kriptovaluta felhasználásával tömegesen finanszírozzák energia-fejlesztési projektjeiket (pl. napelemek telepítése). Azok a közreműködők, akik finanszírozzák ezeket a kezdeményezéseket, megkapják a vállalat energiamegtakarításának egy részét.

EfforceLogo

Ez az Efforce platformon keresztül valósul meg, amely intelligens szerződéseket használ az Ethereum blokkláncon, hogy megállapodásokat hozzon létre a közreműködők és a társfinanszírozás alatt álló vállalatok között. Az erőszak az Ethereumot is felhasználja tokenizált energia-megtakarítások létrehozására. Ezekkel szabadon lehet kereskedni, sőt fel lehet használni a jelzőt birtokló közreműködők energiaköltségeinek ellensúlyozására.

Hogyan működik az erőszak?

Az Efforce működésének megértéséhez hasznos (ha nem szükséges) megérteni a Kiotói Jegyzőkönyv. A Kiotói Jegyzőkönyv egyáltalán nem titkosítási program, hanem egy nemzetközi szerződés, amelyet az Egyesült Nemzetek a 90-es évek elején hoztak létre a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése érdekében az éghajlatváltozás elleni küzdelem érdekében. A szerződést 1997-ben írták alá, sok fejlett ország számára bevezetve a szén-dioxid-hiteleket.

KyotoProtocolSignatories

A Kiotói Jegyzőkönyv jelenlegi aláírói. Minden ország, kivéve a pirosat, valamilyen formában része annak.

Minden egyes Carbon Credit “egy tonna szén-dioxid vagy ennek megfelelő mennyiségű különböző üvegházhatású gáz kibocsátásának joga”. A vállalatok szén-dioxid-jóváírást kapnak a kormányoktól és a szabályozó szervektől, amikor olyan gyakorlatokat folytatnak, amelyek csökkentik kibocsátásukat.

CarbonCreditPrice

Furcsa módon a Carbon Credits bevezetése egy teljesen új piacot hozott létre. Szén-hitelek költsége bárhol között 4 USD – 30 USD feletti, a kereskedők és más vállalatok keresletétől függően. Szórakoztató tény: A Tesla a legtöbb pénzt a szén-dioxid-hitelek és vetítik hogy csak 2020-ban 1,5 milliárd USD-t keressen a szén-dioxid-hitelek eladásából.

KényszerMagyarázat

A szén-dioxid-kreditek csak egyfajta energiahitelek, amelyekkel kereskedni lehet, és ez az energiahitel-piac áll az Efforce platform középpontjában. A befektetők (közreműködők) olyan fejlesztéseket tömöríthetnek, amelyek csökkentik az adott vállalat energiafogyasztását (Megtakarító). Cserébe a közreműködők kapnak egy jelképes ábrázolást az energiahitelekről, ahogyan egy vállalat megkapja azokat.

EfforcePlayers

Az Efforce platform három résztvevője és szerepük.

A Carbon Creditshez hasonlóan az Efforce tokenizált energiahitelei szabadon forgalmazhatók, és egy harmadik fél (Fogyasztó) dönthet úgy, hogy megvásárolja ezeket a tokenizált hiteleket saját elektromos költségeik csökkentése érdekében. Mint ilyen, a hozzád és hozzám hasonló rendszeres emberek valószínűleg hamarosan nem vesznek részt az Efforce platformon. Olyan nagyvállalatokra irányul, amelyek foglalkoznak ezekkel az energiahitelekkel.

Bár már léteznek olyan szolgáltatások, mint az Efforce (nevezetesen az AitherCO2, a projekt alapítója), az Efforce-t az különbözteti meg, hogy ésszerűsíteni tudja az egyébként költséges és bonyolult folyamatokat. Mint más kriptovaluta projekteknél, ezt is elérheti intelligens szerződések alkalmazásával közvetítők helyett, például bankok, brókerek és ügyvédek.

Kényszer platform

Az Efforce platform célja az energiahitelek piaca. Az Efforce platformról nem sokat tudni, mivel nem világos, hogy elkészült-e az írás idején. A Kényszer ütemterv úgy tűnik, hogy a platform az idei első negyedévben készült el, és ha akkor volt, akkor nem elérhető a nagyközönség számára.

EfforcePlatform

A Erőfeszítéses papír azt sugallja, hogy valamilyen KYC folyamatra lesz szükség a platform használatához, amelyet ismét valószínűleg a vállalatok és a magas nettó vagyonú személyek tartanak fenn. A platform három felét már leírták (Közreműködők, Megtakarítók és Fogyasztók), amely elhagyja az energiatakarékossági projekt felsorolásának kritériumait.

EfforceProjectCriteria

Amit az Efforce megkövetel, hogy felsoroljon egy projektet a platformjukon.

Az Efforce csapata eldönti, hogy melyik projekt kap finanszírozást, és segít a Megtakarítóknak ötleteket előállítani, ha hajlandóak csökkenteni energiakiadásaikat. Ennek érdekében az Efforce csapata segít megbecsülni a szükséges beruházást, a beruházás megtérülését (hány energiahitelet kap) és a szerződés időtartamát..

Miután a részleteket kibontották, az Efforce létrehoz egy Energiateljesítmény-intelligens szerződés a platformjukon megvalósított Ethereum blokkláncon. Ezen a ponton a Közreműködők stabil projektek segítségével finanszírozhatják a projektet (nyilván USDT – reméljük, hogy ez csak egy példa volt).

EfforceStructure

Az Efforce Platform ösztönző struktúrája.

Mivel minden projektnek fix finanszírozási összege van (pl. 1 millió USD), a Közreműködőnek először be kell fektetnie, hogy az hány WOZX tokennel rendelkezik. A fehérlap azt javasolja, hogy a WOZX-ot bevonni kell a biztosított finanszírozáshoz (1: 1 WOZX / USDT). Miután a finanszírozás befejeződött, a Megtakarító a saját Ethereum pénztárcájában gyűjti a megtakarított energia tokenizált ábrázolását..

Erőfeszítés

Az Efforce whitepaper többször is utal tokenizált energiamegtakarításra, de nem teszi egyértelművé, hogy a WOZX token képviseli-e ezeket az energiamegtakarításokat.

Nem világos, hogy a generált energiamegtakarítások maguk is tokenizáltak-e, vagy a WOZX token maga a megtakarított energia reprezentációja. Azonban az Efforce whitepaper ismételten kijelenti hogy a platformon lévő projektekből származó összes energiamegtakarítás 1% -át újra elosztják a WOZX token tulajdonosainak. Ismét nem világos, hogyan fogják ezt megtenni (valószínűleg WOZX légcseppek, amelyek USD 1% -nak felelnek meg).

Kényszerbányászat

A kényszerbányászat egyáltalán nem hasonlít a kriptovaluta bányászathoz. A kényszerbányászat magában foglalja a Megtakarítók és Közreműködők használatát az Efforce platform használatára. Mint ilyen, vannak kétféle „bányászat” ösztönzők az erőszakra: A főbb partnerek feliratkoznak és finanszírozzák a partnerek hozzájárulását.

Ahogy a neve is sugallja, a Major Partners Sign Up magában foglalja egy vállalat bemutatását az Efforce számára, amely sikeresen elindítja a tömeges finanszírozási kört az energiaprojektjükhöz. Ez az ösztönző évente megszerzi a bányászatra szánt WOZX tokenek 30% -át.

WOZXBányászat

Hogyan lehet „bányászni” a WOZX kriptovalutát az Erőszakon.

Ezzel szemben a Funding Partners Contribution jutalmat azok a közreműködők kapják, akik a legtöbbet fektetnek az Efforce platform energiaprojektjeibe. Évente megkapják a bányászathoz rendelt fennmaradó 70% -os WOZX tokent. Bizonyos piaci körülmények között a WOZX tokenek kiosztása többet érhet, mint a kezdeti stablecoin-befektetésük.

WOZX kriptovaluta magyarázat

WOZX egy ERC-20 token, amelyet a közreműködők az Efforce platformon aukciós eszközként használnak az energiatakarékos fejlesztések finanszírozásához és a tokenizált energiahitelek fogadásához. A WOZX képviselheti ezeket a tokenizált energiahiteleket is, bár ez az írás idején nem teljesen világos.

WOZXTokenAllocation

A WOZX maximális ellátása 1 milliárd, és nem inflációs vagy deflációs. A WOZX teljes kínálatának 20% -át az Efforce-nak szánták, évente 1% -os átengedési ütemezéssel. Amikor megkérdezték egy interjúban, Steve Wozniak megjegyezte, hogy nem rendelkezik WOZX tokennel.

WOZXMiningRewards

A bányászathoz rendelt WOZX tokenek kiadási ütemezése.

A WOZX teljes kínálatának 20% -át kutatásra és bányászatra ösztönözték. Ezeket a tokeneket a fenti képen leírt sebességgel szabadítják fel. A teljes ellátás további 15% -át az ökoszisztéma növekedésére és a tanácsadásért fizetett összegre fordították. Ezeket a tokeneket havonta 1,5% -kal szabadítják fel. A WOZX tokenek fennmaradó 45% -át a következő szakaszban részletezett magáneladás során adták el.

WOZX ICO

Az Efforce nem rendelkezett ICO-val a WOZX tokenjéhez. Ehelyett 450 millió WOZX tokent adtak el egy 2019 júniusában lezajlott magánértékesítés során. Egy YouTube-videó azt sugallja, hogy az ICO ára 10 cent USD volt WOZX-onként.

WOZXICO

Az Efforce folyóirat egy lehetséges IEO-t javasol a következő hónapokban.

A Erőfeszítéses papír azt jelzi, hogy ezekre a tokenekre szintén nincs meghatározva zárolási időszak. A folyóirat azt is kiemeli, hogy a jövőben WOZX token értékesítés van terítéken, ideértve az IEO-t is.

WOZX kriptovaluta árelemzés

Ha feltételezzük, hogy az ICO 10 centes ára helyes, akkor a WOZX tokennek 36x mozgást sikerült elérnie az első kereskedési héten, amelynek csúcsa meghaladja a 3,60 USD-t. Úgy tűnik, hogy ennek az árképzésnek a nagy részét a hype hajtotta végre, amely kezdett alábbhagyni, és ezt a kriptopiac legutóbbi zuhanása eltúlozta..

WOZXCryptocurrencyPrice

Kép keresztül HBTC

Bár a WOZX használati esete azt sugallja, hogy a tokennek a jövőben lenyűgöző árteljesítményt kell mutatnia, egy nagyon fontos dolgot kell szem előtt tartani. Az összes WOZX token közel 95% -át birtokolják mindössze három pénztárca által, az első kettő a teljes kínálat 85% -át teszi ki.

WOZXSupply

A WOZX teljes kínálatának csak körülbelül 2,2% -a van a piacon.

Alapján CoinMarketCap, jelenleg csak körülbelül 22 millió WOZX van forgalomban, ami a teljes készlet 2,2% -át teszi ki. Ha befektetés mellett dönt, nagyon körültekintően járjon el, mivel egy bálna számára nagyon egyszerű lenne összeomlani ezt a piacot, ha csak néhány millió WOZX tokent adna el..

Hol lehet WOZX kriptovalutát szerezni

A WOZX token nem kereskedik nagyon sokan neves cserék. Az írás idején az egyetlen lehetőség a központosított cserékre a Bithumb.

WOZXTradingPairs

A WOZX is bekapcsolható Uniswap de ne feledje az ETH-gázban fizetendő további díjakat. A kereskedés volumene mindkét tőzsdén szintén nem olyan nagy.

WOZX kriptovaluta pénztárcák

Mivel a WOZX egy ERC-20 token, szinte minden pénztárcán tárolható, amely támogatja az Ethereum-alapú eszközöket. Ami a hardveres pénztárcákat illeti, a legjobb lehetőségek a Trezor és a Ledger eszközök. Ezeket jó megszerezni, ha hosszú ideig tervezi a WOZX token tartását.

Szoftvertárcáknál vegye figyelembe az Exodus pénztárcát vagy az Atomic pénztárcát. Mindkettő elérhető mobilon és asztali számítógépen, és optimális, ha a WOZX rendszeres kereskedelmét tervezi.

Kényszer útiterv

Bár a Kényszer van egy ütemterve, nem ad sok részletet a közelgő fejleményekről. Az egyetlen mérföldkő 2021 második negyedévében történik, és magában foglalja az első tömeges finanszírozású energia-átalakítási program elindítását az Efforce platformon.

EfforceRoadmap

A beinduló projekt feltehetően egy lesz az említett kettő közül az Erőfeszítés című folyóiratban. Az első egy „ipari háromgenerációs üzem” optimalizálása Olaszországban. A második egy szállodakomplexum felújítását jelenti Franciaország déli partján.

EfforceProject

Az Efforce tervezett megtérülése az olasz ipari épület energetikai átalakításában.

Úgy tűnik, hogy az Efforce azt sugallja, hogy a finanszírozni remélt projektek egyelőre mind Európában lesznek (ez az AitherCO2 jelenlegi piaca). Van azonban néhány bizonyíték arra, hogy az Efforce legközelebb Ázsiába kíván terjeszkedni.

ErőszakHuobi

Lehet, hogy Huobi lehet a csere, amelyet az Efforce egy IEO-ra fog használni?

Továbbá amelynek csapattagjai vannak akiket potenciális ügyfelekkel együtt Ázsiában jelölnek ki, Kényszer belépett „stratégiai partnerségbe” lép a kínai kriptovaluta-cserével, Huobival augusztusban. Leon Li, a Huobi elnöke megjegyezte, hogy Huobi „a legjobb eszközeivel és erőforrásaival támogatja az EFFORCE növekedési folyamatát”. Steve Wozniak saját megjegyzéséből arra lehet következtetni, hogy Huobi nyúlt az Erőszakhoz.

EfforceMission

Az Efforce folyóirat néhány betekintést nyújt az útitervükön nem szereplő célokba.

Úgy tűnik, hogy a belátható jövőben az Efforce továbbra is az AitherCO2-re támaszkodik a növekedés érdekében. A Efforce whitepaper jegyzetek amíg a platform könnyen elérhetővé nem válik, addig az AitherCO2-nél lehet fizetni a szolgáltatásokért WOZX tokenek használatával. A 2021. első negyedévben a CO2 a közlekedési és a tengeri ipar fedélzeti vállalatait is kipróbálja.

Miért nem erőltetjük a kényszert

A világ egyik legnagyobb vállalatának társalapítója által létrehozott kriptovaluta-projekt nem tűnik agynak. Emberként hajlamosak vagyunk személyiségeket követni, és Steve Wozniak minden bizonnyal egyike ezeknek a személyiségeknek. A nap végén azonban egy olyan projektet, mint az Erőszak, érdemei és lehetőségei alapján kell megítélni.

Először is, kissé kiábrándító, hogy az Efforce olyan platformnak tűnik, amely az átlagember számára korlátlan lesz. Az egyetlen lehetséges nyereség a rendszeres emberek számára az az árműveletből származik, amelyet a WOZX-token kínál, amelynek kínálata erősen koncentrálódik az olyan befektetők kezében, akiknek elsődlegesen engedélyezett az Efforce használata.

EfforceBlog

Az Efforce Medium / Blog tele van közhelyekkel és nagyon kevés információval a projekt részleteiről.

Másodszor, az erőszak nem túl átlátszó. Ne felejtse el a fehér papír átláthatatlanságát, az Efforce-nak szintén nincs Github-ja, és úgy tűnik, hogy a legtöbb kriptoprojektben nem található meg a nyílt forráskódú etosz. Végül, tekintettel a projekt látszólagos méretére és jelentőségére, van egy figyelemre méltó hiánya hasznos dokumentáció, amelyet fel lehet használni annak megértéséhez.

EfforceTokens

Az információk hiánya egyszerűen annak lehet az oka, hogy az Erőszak nagyon gyerekcipőben jár. Valószínűbb azonban annak a következménye, hogy kizárólagos fogyasztói csoportnak forgalmaznak. Pozitívumként elmondható, hogy a projekt új piacot nyithat meg a kriptovaluta tér számára, amely jelenleg nem elérhető az átlagember számára: energiahitelek a WOZX tokenen keresztül.

EfforceTeam

Talán az Efforce már csak ezért is szorosan figyelhető projekt. Míg Steve ragaszkodik ahhoz, hogy részt vegyen a projektben, egyértelműen kisegítő szerepet játszik. Szerencsére úgy tűnik, hogy az AitherCO2 szilárd eredményekkel rendelkezik, és alapítóik és csapatuk nagyon jól képzettek és képesek.

Érdekes lesz látni, mi történik a továbbiakban, de egy jelző, amely névadóját Steve Wozniaktól veszi, biztosan jól fog teljesíteni a közelgő bikapiacon. Végül is, aki valóban az alapokat nézi, ugye?

Kiemelt kép a Shutterstock segítségével

Jogi nyilatkozat: Ezek az író véleményei, és nem szabad befektetési tanácsnak tekinteni őket. Az olvasóknak saját maguknak kell kutatniuk.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me