DueDEX áttekintés: Teljes csereáttekintés

A DueDEX egy új Bitcoin határidős tőzsde, amely megnyitotta könyveit a kereskedők előtt, akik más utat keresnek a tőkeáttétellel való kereskedelemhez.

Ez a tőzsde akár 100-szoros tőkeáttételt kínál a Bitcoin-on. Ez kombinálódik viszonylag egyedülálló platformjukkal és villámgyorsan illeszkedő motorjukkal. A többi csereprogramra tekintettel azonban nem kevés a verseny.

Tehát megbízható-e egy ilyen új csere?

Ebben a DueDEX áttekintésben megpróbálok erre válaszolni. Mindent megadok, amit tudnod kell a tőzsdéről, valamint néhány tippet, amikor elkezdesz ott kereskedni.

Áttekintés

Az DueDEX a CKG Global Trading Limited kereskedelmi neve, amely Belize-ben található. A cég rendelkezik regisztrációs számmal 172257.

Bo Wang alapította, aki egy kínai blockchain vállalkozó. Azok számára, akik nem tudják, Bo társalapítója volt a Factomnak – egy vállalati blokklánc megoldásnak.

Hasonló a tőzsdékhez, mint a ByBit és a PrimeXBT, az DueDEX egy Bitcoin határidős tőzsde. Ez azt jelenti, hogy származtatott eszközökkel fogsz kereskedni a Bitcoin árfolyamon. Ez azt jelenti, hogy akár 100-szoros mértékben is kihasználhatja pozícióit.

Az DueDEX számos felső szintű likviditási szolgáltatóval is együttműködik. Ez azt jelenti, hogy az összes megrendelésére mély likviditás áll rendelkezésre. Emellett egy megfelelő motorral is büszkélkedhetnek, amely több mint 100 ezer TPS-t képes feldolgozni.

Ez egy nem KYC csere is, amely nem igényel személyes adatokat a fiók létrehozásához. Ez ellentétben áll a Coinbase és munkatársaiéval, amelyek teljes KYC-t igényelnek kereskedőiktől.

Az DueDEX a kereskedőket a világ minden tájáról elviszi, bár vannak olyan régiók, ahol korlátozzák a felhasználókat. Ide tartoznak például az Egyesült Államok, Hong Kong stb. A teljes listát megtekintheti itt.


A DueDEX biztonságos?

Talán ez az egyik legfontosabb kérdés, amelyet bármely kereskedő feltehet egy tőzsdéről (főleg újakról). Szóval, hogyan halmozódik a DueDEX valójában?

Nos, számos területet megvizsgálunk, amikor megpróbáljuk meghatározni, hogy használjunk-e cserét. Ide tartoznak a felhasználói biztonság, a cserebiztonság, az érmék tárolása és a kereskedési kockázat kezelése.

Vessünk egy pillantást ezekre?

Érmebiztonság

Az érmék tárolásakor a DueDEX hideg tárolási eljárást alkalmaz. Ez azt jelenti, hogy az érméket olyan offline környezetben tárolják, amely megóvja őket a hackerektől és leválasztják az internetről.

DueDex Coin Security

Az érmék biztonságával kapcsolatos DueDex-irányelvek

Ezeket az érméket Multi-sig pénztárcákban tárolják. Ez azt jelenti, hogy az alapok áthelyezéséhez a DueDEX-ben számos olyan személy van, akinek ezt jóvá kell hagynia és alá kell írnia a tranzakciót.

Ha meleg tárhelyről van szó, ezeket a multisig pénztárcákat csak naponta háromszor veszik igénybe. A DueDEX tételenként feldolgozza a kivonásokat, többrétegű eljárással.

jegyzet ✍️: Tekintettel arra, hogy a pénzkivonás manuálisan történik, meg kell várnia a visszavonási időt, amíg az Öné feldolgozásra kerül. Bár ez frusztráló lehet, biztonságosabb módja az érmék kezelésének.

Szerver biztonság

A DueDEX kereskedési infrastruktúra a Microsoft Azure architektúráján található. Ez az egyik legerősebb felhőalapú számítási infrastruktúra. Biztosítani fogja kereskedési könyveik folyamatos frissítését.

Ezenkívül a Microsoft Azure az egyik legbiztonságosabb felhőalapú tárhelyszolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy nemcsak az Ön adatai biztonságosak, hanem azt is, hogy megakadályozhatják a DDoS támadásokkal stb. Kapcsolatos kérdéseket.

Kommunikációs biztonság

Nem meglepő, hogy a DueDEX webhelye teljesen SSL titkosított. Ez azt jelenti, hogy az Ön és a központ közötti kommunikáció titkosított és el van rejtve a hackerek fenyegetése elől.

DueDex SSL tanúsítvány

DueDex SSL tanúsítvány

Ezen a ponton mindig győződjön meg arról, hogy látja-e a biztonságos lakatot a böngészőben. Ha véletlenül olyan oldalra kerül, ahol nincs ez, az adathalász oldal lehet, és azonnal távoznia kell.

Felhasználói biztonság

Természetesen a biztonság gyakran a felhasználónál kezdődik. A legtöbb feltörés azért következik be, mert a felhasználók véletlenül jelszavakkal vagy API kulcsokkal adják át a fiókok irányítását. Azonban a DueDEX rendelkezik néhány eljárással, amelyek védelmet nyújtanak ez ellen.

Ezek egyike az, hogy két faktoros hitelesítést biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy a fiókjába való bejelentkezéshez a telefonon is meg kell erősítenie a bejelentkezést.

DueDex kétfaktoros hitelesítés

DueDex kétfaktoros hitelesítési lehetőségekHitelesítő &# 128242; ️: A fenti hitelesítő beállításhoz le kell töltenie a Google Hitelesítőt. Ezt letöltheti a Google Play Áruház.

Javasoljuk, hogy állítsa be ezt a fiók létrehozásának pillanatában. Kétfaktoros hitelesítéssel, még akkor is, ha egy hacker hozzáfér a jelszavához, a telefon nélkül nem tudnak bejelentkezni.

Kockázat kezelés

Tekintettel arra, hogy a DueDEX egy határidős tőzsde, amely 100-szoros tőkeáttételt kínál, jelentős piaci kockázattal jár. Ez különösen igaz egy olyan eszközre, amely ugyanolyan ingatag, mint a Bitcoin.

A DueDEX számos intézkedést vezet be azon kereskedők kivonására, akik a fenntartási tartalékuk alá esnek. Ezt felszámolásnak nevezik, és az DueDEX-nek ezt meg kell tennie, mielőtt a karbantartási tartalék kimerülne (az alábbiakban kifejtve).

Ha valaha is van olyan helyzet, amelyben ezt nem lehet megtenni, meg kell téríteni a felszámolással járó veszteséget. A DueDEX biztosítási alapot hozott létre, hogy fedezze ezt és megakadályozza a kereskedők „szocializált veszteségeit”.

Bővebben olvashat a DueDEX biztosítási alapról itt. A DueDEX azonban rendelkezik olyan rendszerrel, amely még a biztosítási alap felhasználását is megakadályozza. Ezt hívják automatikus leépítésnek, és alább bemutatom.

DueDEX tőkeáttétel

Mint említettük, a DueDEX határidős tőzsde. Ez azt jelenti, hogy amikor belép egy kereskedésbe a DueDEX-en, akkor egy határidős szerződés pozícióját adja meg.

Azok számára, akik nem tudják, a határidős szerződés olyan megállapodás, amely valamilyen pénzügyi eszközt vásárol vagy ad el a jövőben (lejárati idő). Ez azt jelenti, hogy hosszú vagy rövid pozíciót vehet fel határidős ügyletekkel.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a DueDEX határidős szerződéseinek nincs lejárati ideje. Ezek örökös határidős ügyletek, ami azt jelenti, hogy a márka ára az azonnali ár, és nem egy jövőbeli ár.

Tőkeáttétellel kereskedő Duedex

A tőkeáttételes kereskedés ereje. Visszatérés / Nagyítás

A határidős termékek azt jelentik, hogy kereskedhet árrés-kereskedési kriptóval (vagy tőkeáttétellel). Ez azt jelenti, hogy olyan pozíciókat vehet fel, amelyek többszörösei az alapjainak.

Például, ha 100-szoros tőkeáttétellel kereskedik, ez azt jelenti, hogy csak egy kezdeti fedezetet kell letennie, amely a teljes megrendelés méretének 1% -a. Ezért, még akkor is, ha a Bitcoin (BTC) ára csak egy kicsit mozog, a nyereséged / veszteséged megnövekszik.

Figyelem ⚠️: Beállíthatja a tőkeáttételt, és azt javasoljuk, hogy kezdje az alacsonyabb tőkeáttételi határértékekkel. Az 50-szeres tőkeáttétel ugyanolyan nyereséges lehet, ha megfelelően végezzük.

Bár a kezdeti fedezet az az összeg, amelyet a számláján kell tartania egy pozíció megnyitásához, fenntartói fedezetet is fel kell tüntetnie. A DueDEX-nél ez 0,5% -ra van beállítva.

Tehát, ha például 10BTC-t foglalt, akkor 0,15BTC-t kell feladnia. Ennek 0,1BTC-je a kezdeti fedezet, amelyet a tőzsde tart. A 0,05BTC-t karbantartási tartalékként tartják fenn.

Felszámolás

Ez egy jól ismert kifejezés a határidős kereskedelemben. Ez történik, ha a saját tőkéje a szükséges karbantartási fedezeti szint alá esik. A DueDEX azonnal bezárja pozícióját.

Ha az ár, amellyel sikerült felszámolnia az Ön pozícióját, nagyobb, mint a „Csőd ár”, akkor a kezdeti fedezetet felvesszük és elküldjük a fent említett biztosítási alapnak.

Felszámoló pozíciók DueDex

A DueDex pozícióinak felszámolásának folyamata

Ha azonban az DueDEX nem tudja felszámolni az Ön pozícióját a csődár fölött, akkor beindul az automatikus leépítési mechanizmus. Itt nem térek ki a teljes mechanikára, de alapvetően ez egy módszer az összes kereskedési könyv kockázatának csökkentésére.

Ha van olyan vesztes kereskedő, akit nem lehetne a csődár felett felszámolni, akkor vagy a legtöbb tőkeáttétellel, vagy a legjobb PnL-rel rendelkező ellenzéki kereskedőket fogják felszámolni. Tudjon meg többet arról, hogyan Az ADL itt működik.

DueDEX díjak

Valami, ami valóban belemehet a jövedelmezőségébe, a tőzsde által felszámított díjak. Ezért számunkra ez az egyik legfontosabb szempont.

Szóval, hogy néznek ki a DueDEX-en?

Nos, a kereskedési díjakért az DueDEX egy gyártó-felvevő díj modellt működtet. Ez azt jelenti, hogy azok a kereskedők, akik likviditást biztosítanak (tesznek) a tőzsdén, visszatérítést kapnak, míg azok, akik igénybe veszik, díjat számítanak fel.

Készítő / Taker ❓: Ha összetévesztette ezeket a feltételeket, akkor csak annyit kell tudnia, hogy a felvevők általában piaci megbízások, míg a gyártók limit megbízásokat adnak le.

Jelenleg 0,075% -ot számítunk fel mint felvevő, és ha 0,025% -os visszatérítést kap, ha Ön gyártó. Ez pontosan összhangban van azokkal a díjakkal, amelyeket más tőzsdéken, például ByBit et al.

DueDex kereskedési díjak

Egyszerű díjstruktúra a DueDexnél

Egyéb díjak tekintetében „finanszírozási arányt” is felszámolunk. Ez azonban nem a DueDEX díja. Ez egy finanszírozási díj, amelyet úgy gondolhat, mint a felvett pozíciók kamatlába.

Ez egy olyan kamatláb, amelyet a nyílt piacnak fizetnek, és az USD finanszírozás és a BTC finanszírozás közötti kamatkülönbségtől függ. Tekintettel arra, hogy ez piaci kamatláb, nincs rögzítve, és a feltételektől függően pozitív vagy negatív is lehet.

Végül nincsenek díjak az alapok befizetésére, bár előfordulhat, hogy egy kis bányajáradékot kell fizetnie a kifizetéseknél. Ez annak a tranzakciós díjnak a fedezésére szolgál, amelyet az DueDEX-nek az Ön nevében kell fizetnie.

DueDEX regisztráció

Feltéve, hogy elégedett vagy a DueDEX-szel, és szeretnéd megpörgetni, akkor regisztrálnod kell egy számlát. Tehát navigálhat a kezdőlapra, és megnyomhatja a „regisztráció” gombot.

Regisztráció DueDex

Regisztráció a DueDex szolgáltatáson keresztül levélben & Telefon

A DueDEX szolgáltatásra történő regisztrációkor használhat e-mailt vagy telefonszámot. A „Hivatkozási kód” az, ha valaki más utalt a platformra. A beutaló programmal az alábbiakban foglalkozunk.

Miután befejezte a regisztrációt, egy ellenőrző linket kapunk. Miután megerősítette az e-mailt, akkor újra bejelentkezhet a fiókjába. Ebben a szakaszban javasoljuk, hogy állítsa be a kétfaktoros hitelesítést a mobilján.

Valami más, amit észrevehet, az az, hogy a DueDEX nem igényel semmiféle KYC-t. Ez azt jelenti, hogy nem küldött semmilyen dokumentumot, és nem várta meg, amíg csapatuk jóváhagyja az Ön jelentését. Ez természetesen nagyszerű azok számára, akik szeretik a magánszférát.

Betétek / visszavonások

Most, hogy regisztrálta számláját, a kereskedés megkezdéséhez élő számlát kell finanszíroznia. Lépjen tovább a fiókja adminisztrációs területén található “befizetés” szakaszra.

Itt Bitcoin-címet, valamint QR-kódot kap. Ez az a pénztárca cím, amelyet meg kell majd használnia fiókja finanszírozásához. Miután elküldte az alapokat, nyomon követheti a tranzakciót egy Bitcoin blokkfelfedezőn.

Legjobb tipp &# 128175 ;: Vegye figyelembe a DueDex által kínált betéti bónuszokat. Ezek nagyszerű módszerek lehetnek a kereskedelem növelésére, bár azt javasoljuk, hogy olvassa el a T&Cs

A kivonások ugyanolyan egyszerűek. Megnyomhatja a „Visszavonás” lapot, ahol kérelmet nyújthat be. Itt beillesztheti offline címét. Mint fent említettük, vegye figyelembe, hogy a visszavonásokat csak naponta háromszor dolgozzák fel manuálisan.

A kivonásokat 0:00, 8:00, 16:00 (UTC) időpontban dolgozzuk fel. Azt is meg kell jegyeznie, hogy a visszavonási kérelmeket bármikor lehet benyújtani, legfeljebb 30 perccel az időpont előtt. Tehát, ha ezután kérelmet nyújt be, akkor várnia kell a következő visszavonási időpontig.

DueDEX kereskedési platform

Ideje bemenni a fenevad hasába, és megnézni a sokat emlegetett DueDEX kereskedési platformot. Tehát, ha a fiókjában van, akkor nyomja meg a „Kereskedelem” lehetőséget, és a felületre lép.

Az első benyomásunk az, hogy elég jól elrendezett és intuitív. Az elrendezés meglehetősen hasonlít néhány más tőkeáttételes kereskedési platformra, amelyeket áttekintettünk.

A platform kellős közepén vannak árdiagramjai. Észre fogja venni, hogy ez a diagram meglehetősen hasonlónak látszik, és ez azért van, mert kereskedési szoftver. A Tradingview diagramok az ipar legfunkcionálisabbak.

DueDex Platform

A DueDex Platform kereskedési felülete

Ezek a diagramok egy rejtjeles technikai elemzők álma, mivel meglehetősen fejlett elemzést tesznek lehetővé. Van trendje, mutatója, tanulmánya, valamint lehetősége arra, hogy később elmentse a diagram sablonját.

Ha meg akarta figyelni a DueDEX piaci mélységét, akkor erre a diagrammodulon válthat. A piaci mélység lehetővé teszi, hogy jobban megértse az akkori könyvek likviditását.

Legjobb tipp &# 128175 ;: A diagramot kibővítheti teljes képernyőssé. Ez megkönnyítheti a trendek feltérképezését.

Közvetlenül ezeken a táblázatokon van megrendelése mind a múltban, mind a jelenben. Van még nyitott pozíciód és egy élő futó PnL. Végül lehetősége van az összes megrendelés törlésére a rendelések jobb felső sarkában.

Ezután a diagram jobb oldalán találhatók a legújabb kereskedések, valamint az élő rendelési könyv. Beállíthatja azt is, hogy miként jelenjen meg a rendelési könyv, és választhatja, hogy csak a vételi vagy eladási megbízásokat nézze meg.

Végül a legfrissebb kereskedések mellett saját rendelési könyvei vannak. Itt leadhatja megrendeléseit, és számos rendelési lehetőség áll rendelkezésére. Vessünk egy pillantást ezekre?

Rendelés elhelyezése

Az első dolog, amit észrevesz, amikor megnézi a rendelési űrlapokat, az az, hogy kiválaszthatja, hogy három különböző típusú megrendelést készítsen. Ezek a következők:

  • Limit sorrend: A limit megbízás olyan, amelyet előre meghatározott áron helyeznek el a piactól. Amint a piac eléri ezt a szintet, az Ön megbízása az eredetileg megadott paraméterek szerint kerül végrehajtásra (csak csökkenteni & feladja a megrendeléseket).
  • Piac: Ez egy megbízás, amelyet piaci áron hajtanak végre. Ezt általában vevői megbízásként is végrehajtják, így Ön fizeti a vevői díjat
  • Stop Market: Ez egy Stop megbízás, amelyet a piaci árfolyamon hajtanak végre, ha egy előre meghatározott szintet elérnek. Ez a szint a stop szintje, és fel lehet használni nyereség felvételére vagy veszteség megállítására.
  • Stop Limit: Ez szintén stop loss, de ahelyett, hogy a piaci árfolyamon teljesítené, ha eltalálja, limitáras megbízásként kerül elhelyezésre az elején előre meghatározott áron.

Azt is észrevette, hogy az egyes rendeléstípusokhoz beállíthatja a tőkeáttétel összegét. Mint korábban említettük, talán alacsonyabb tőkeáttételi korlátokkal kell kezdeni, mivel a 100x-es kereskedés túl kockázatos.

DueDex rendeléstípusok

Néhány rendeléstípus a DueDexnél

Meg kell jegyeznie azt is, hogy amikor limit ordert ad le, kiválaszthatja, hogy meddig szeretné érvényben tartani a megbízást. Lehetősége van a „Jó visszavonásig”, az „Azonnali vagy a Mégse” vagy a „Töltse vagy megöli” lehetőségekre. Az érvényben lévő időparaméterekről bővebben az DueDEX dokumentumokban olvashat.

Ami a megrendelések egyeztetését illeti, a DueDEX elég hatékony motorral rendelkezik. Ez másodpercenként kb. 100 000 tranzakciót képes feldolgozni, mindössze 10 milliszekundumos késéssel – nagyszerű a legjobb végrehajtás érdekében.

Testnet

Valami más, amit érdemes kihasználnia a DueDEX-ben, az a Testnet. Ezt úgy gondolhatja, mint egy demo platformot, amely elérhető testnet.duedex.com.

Alapvetően ez a Testnet megismétli az összes kereskedési feltételt, amely a tényleges tőzsdén érvényes. Az egyetlen különbség az, hogy tesztérmékkel kereskedik, amelyeket nem lehet kihúzni.

Teszt érmék &# 128176 ;: Mielőtt a tesztneten kereskedhetne, tesztérméket kell beszereznie egy csaptelepről. Erről bővebben olvashat itt

Ez nagyszerű módja lehet annak, hogy kipróbálja kereskedési stratégiáját, és megszokja a DueDEX kereskedési platformot, mielőtt bármilyen érmét letétbe helyezne. A tesztnet segítségével is kipróbálhatja az API-jukat (erről bővebben alább).

DueDEX Ügyfélszolgálat

Valami más, amire nagy hangsúlyt fektetünk, az az ügyfélszolgálat. Nincs annál frusztrálóbb, mint hogy órákat kell várni, amíg a jegyre a támogató személyzet ellátogat.

Szóval, hogyan halmozódik a DueDEX?

Nos, elég hatékonyak voltak. A legjobb módja a weboldalukon található egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap segítségével megszerezni őket. Támogatóik a nap 24 órájában rendelkezésre állnak, és 2 órán belül választ kaptunk.

DueDex Ügyfélszolgálat

Helyek a DueDex ügyfélszolgálati csapatok eléréséhez

Természetesen léteznek hagyományosabb módszerek is, mint például a támogatási e-mailben ([email protected]). Sajnos azonban nincs elérhető telefon az élő csevegéshez.

Profi tipp &# 128175 ;: Ha meg akarja gyorsítani a jegyét, akkor megkeresse őket a közösségi média fiókjukon. Felütheti őket Twitter vagy azok Távirat.

Természetesen nem is lehet szükség arra, hogy eleve az ügyfélszolgálathoz forduljon. Ez azért van, mert van egy meglehetősen kiterjedt Súgójuk, ahol a legtöbb rendszeres kérdés megválaszolható.

DueDEX API

Van programozó odakinn? Örömmel fogja tudni, hogy a DueDEX elég robusztus API-val rendelkezik, ahol kódolhatja saját kereskedési algoritmusait. Az API-ról bővebben a hivatalos adattár.

Ha meg akarta kezdeni a kereskedést az API-n keresztül, akkor be kell szereznie az API kulcsokat. Ez a fiók szakaszban is megtehető. Ha odaér, ​​először elő kell állítania őket.

DueDex API-kulcs

A DueDex API kulcs generálása

Meg kell adnia az API-kulcs nevét, és el kell döntenie, hogy milyen engedélyeket szeretne a kulcshoz (olvasás, írás, kereskedelem). Végül kiválaszthatja az egyedi IP-címke fehér címkézését is, ahonnan a központ elfogadja a parancsokat – ez egy bölcs lépés.

Természetesen, amíg az API kulcsok témájáról van szó, figyelmeztetnem kell Önt az API kulcs harmadik feleknek történő átadásának kockázataira. Bárki, aki rendelkezik kereskedési engedélyekkel és az API kulcsával, kereskedéseket hajthat végre. A kereskedelmi botszolgáltatások rosszindulatúan használták az API kulcsokat a múltban olyan tőzsdéken, mint a Binance.

Referral Program

Ha kellemes tapasztalataid vannak a DueDEX-nél, és másokat szeretnél hivatkozni, akkor örömmel fogod tudni, hogy a DueDEX-nek elég vonzó referral / affiliate programja van.

Lehetőséget biztosítanak arra, hogy akár 30% -ot is kereshessen közvetlen áttételeinek életre szóló jutalékával. Ez azt jelenti, hogy minden kereskedő számára, aki feliratkozik az Ön hivatkozási linkjére, 30% -ot fog keresni kereskedési díjaiból.

jegyzet &# 128221 ;: Természetesen el kell olvasnia a T&A társprogrammal érkező CS-ek annak biztosítására, hogy a felhasználókat megfelelő módon irányítsa.

Van egy további szintű tagvállalati jutalék is a DueDEX-en. Ha az ajánlói utalnak valakire, és elkezdik kereskedni, akkor további 10% -ot kap a kereskedési díjakból, amelyeket életük során a platformon generálnak.

DueDex kereset

Jövedelemszerzési lehetőség a DueDex Affiliate vállalattal

Valami, ami nagyon tetszett a DueDEX társult programban, az az, hogy van napi elszámolás. Ez azt jelenti, hogy a jutalékok megszerzését követő napon jogosult a készpénzfelvételre – meglehetősen üdítő.

Fejlesztendő területek

Noha sok minden nagyon tetszett a DueDEX-ben, még mindig van mit fejleszteni.

Az első és legkézenfekvőbb dolog, hogy a tőzsde csak a Bitcoin határidős kereskedelmét teszi lehetővé. Ez meglehetősen korlátozó, és szinte az összes versengő tőzsde határidős ajánlatot kínál más eszközökre.

Akkor nincs elérhető mobilalkalmazás sem. Ez azt jelenti, hogy ha kereskedni szeretne a számítógépétől távol, akkor mobil böngészőt kell használnia – korántsem ideális.

Hasonlóképpen, bár a kereskedési platform meglehetősen működőképes, úgy tűnik, hogy leginkább ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a már meglévő kereskedési platformok. Ha a DueDEX valóban versenyezni akar, akkor ki kell dolgoznia néhány platform USP-t.

Végül, a DueDEX online hírneve még mindig korlátozott, mivel ez egy új csere. Természetesen ezzel minden új tőzsde szembesül, és mindaddig, amíg ugyanazt a szolgáltatást nyújtják, amellyel találkoztunk; a hírnév idővel érvényesülni fog.

Következtetés

Akkor összefoglalva, a DueDEX-et elég lenyűgöző cserének találtuk. Megfelelő tőkeáttétel, erős érmebiztonság és villámgyors végrehajtás, amely milliszekundumban képes feldolgozni a megrendeléseket.

Tetszett az a tény is, hogy vonzó referral programjuk van, rendkívül reagáló ügyfélszolgálati csapattal. Hasonlóképpen, kereskedési díjaik meglehetősen vonzóak, és megfelelő ösztönzők vannak a piacképezők számára.

Sőt, kockázatkezelési szempontból úgy tűnik, hogy a DueDEX átlépte a T-t és pontozta I-jüket. Rendelkeznek automatikus tőkeáttételi rendszerrel a veszteségek kockázatának csökkentése és ennek elmulasztása esetén – mindig ott van az a biztosítási alap.

Igen, van még mit javítani, de ez egy teljesen új csere. Terveik szerint sokkal több funkciót és funkcionalitást fognak bevezetni, ahogy növekednek. Valóban remélni lehet, hogy a miénkhez hasonló konstruktív értékeléseket figyelembe vesznek, amikor javítani akarnak rajta.

Tehát a DueDEX az Ön cseréje?

Nos, ha jól irányított, biztonságos és funkcionális Bitcoin határidős tőzsdére vágyik, érdemes megfontolni őket.

Figyelem ⚡️: A Bitcoin Futures kereskedése nagyon kockázatos, és elveszítheti teljes befektetését. Győződjön meg arról, hogy megfelelő kockázatkezelést folytat

Kiemelt kép a DueDex segítségével

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map