CryptoCurrency Marketing Agencies: Teljes 2021 áttekintés

A kriptotél egyik szerencsétlen mellékhatása, eltekintve azoktól a hatalmas veszteségektől, amelyeket néhány kriptográf kereskedő átélt, a blokklánc és a kriptovaluta tér iránti közérdek csökkenése volt. De ez nem azt jelenti, hogy a blokklánc-projektek száma visszaesett volna. Valójában éppen ellenkezőleg.

A blockchain projektek ezrei még mindig vannak, és több is folyamatosan elérhető online. Mivel sokan közülük ugyanazon a területen versenyeznek, nehéz lehet új, vagy akár meglévő projektek számára felhívni a figyelmet és kiemelkedni a tömegből. Itt az idő, hogy ne alkalmazzuk az „épít és jönnek” megközelítést, mert a kriptovaluta ökoszisztéma olyan gyorsan fejlődik és változik.

Amire valóban sok kriptovaluta projektre van szükség, az a marketing terén tapasztalt segítség, hogy megkülönböztesse őket a tömegtől.

A Crypto Marketing szükséglete

A marketing folyamatos erőfeszítés, nem pedig „állítsd be és felejtsd el” vállalkozás. Látni fogja, hogy még az olyan jól bejáratott márkák is, mint a Nike, a Coca-Cola és a Ford Motors, mind sokat befektetnek a marketingbe annak érdekében, hogy iparáguk élén maradjanak..

Az új és zavaró technológiákkal, például a kriptovalutával a marketing még fontosabb, mert ha helyesen csinálják, akkor nemcsak oktatja az embereket a projektedről, hanem új támogatókat szerez és növeli közösségedet.

Igény az ICO marketingre

Ezért fogja tapasztalni, hogy a legsikeresebb titkosítási projektek jelentős összegeket fektettek a marketingbe, az ICO / STO előtt és után is. A marketing kulcsfontosságú stratégia a kriptográfiai projektek körében a közösség felépítésében. Erős közösség nélkül még a legjobb blockchain projekt is küzd és valószínűleg homályba kerül.

Ahelyett, hogy egy drága házon belüli marketing csapatot toborozna marketingkampányok lebonyolítására, a legtöbb kriptográf projekt úgy döntött, hogy kiszervezi marketingjét a szakterület szakembereinek. A kriptográfiai ügynökségek által általában kezelt területek a közösségi médiától és a közönségkapcsolattól kezdve a tartalommarketingig és a vizuális reklámig terjednek.

Mivel a marketing annyira fontos a projekt sikere szempontjából, elengedhetetlen, hogy jó marketing ügynökséget alkalmazzunk. Nemcsak tehetségeseknek és eredményeseknek kell lenniük, hanem meg kell érteniük a projekt csapatának jövőképét és szellemiségét is. Végül is hogyan lehet valaki hatékonyan piacra dobni valamit anélkül, hogy valóban tudná, mit árulnak?

A legjobb 8 kriptográfiai ügynökség

Néhány kriptovaluta marketing ügynökség nagyon jól ismeri a piacokat, és tudják, mit fognak értékként érzékelni az iparban.


Egy speciális ügynökség kiválasztása, amely kifejezetten a kriptográfiai iparra összpontosít, segít olyan alkalmazottak felvételében, akik jól ismerik a piacot, és összekapcsolhatják a projekteket a potenciális partnerekkel, szervezetekkel és projektekkel.

Mindezeket leszámítva, nézzük meg a kriptográfiai ügynökségek legfontosabb választásait 2020-ban.

Token Marketing

A TokenMarketing.io egy kriptográfiai ügynökség, amely a kriptográfiai piacon született, 2018-ban. Az ügynökség kizárólag a tartalommarketingre összpontosít, és elkerüli a hagyományos marketing gyakorlatokat, például a Google-hirdetéseket, a Facebook-hirdetéseket és a zsaroló influencer-ügyleteket, amelyek megtekintésenként 1 dollárnak felelnek meg..

TokenMarketing logó

Ehelyett az ügynökség tudását és hálózatát felhasználva organikus kampányokat hoz létre, különös tekintettel az ügyfél ROI-ra és a viralitásra. A TokenMarketing csapata szintén kissé egyedülálló helyet foglal el a titkosítási térben, mivel több kriptográf márkát, weboldalt, kriptográfiai promóciós platformot és még saját YouTube csatornát is birtokol és üzemeltet, több mint 10 000 előfizetővel.

Ha ezt összekapcsoljuk a Foresting, a Jobchain, a Nimiq és még sok más marketinges ügyfélélménnyel, akkor nyilvánvaló, hogy az ügynökségnek egyedülálló végpontok közötti perspektívája van mind az írott, mind a videotartalom létrehozásában és terjesztésében..

Úgy tűnik, hogy a TokenMarketing csapat az egyik legszigorúbb irányelvvel rendelkezik az ügynökségi csapattagok számára a lehető legmagasabb szintű tartalom biztosítása érdekében. A tartalomírókról és a forgatókönyvírókról azt állítják, hogy a csapat minden tagja:

 • 2+ évig dolgoztam a kriptográfusban.
 • Tartson mestert vagy MBA-t egy kriptográfia szempontjából releváns területen.
 • Angol anyanyelvűek.

Sok olyan befolyásoló is van, akik valóban üdítőnek találták szolgáltatásaikat. Például szerint BitBoy Crypto:

Tom és a TokenMarketing csapata egyértelműen mélyen törődik a kriptovaluta jövőjével. Míg sok projekt és a Blockchain vállalkozás kizárólag a pénzre helyezi a hangsúlyt, Tom arra törekszik, hogy a világméretű kriptográfia bevezetését helyezze előtérbe. Erre van még szükségünk a térben

BitBoy Crypto

Röviden: a TokenMarketing egyszerűen a videó vagy írott tartalom létrehozására összpontosít, és terjeszti azt a már meglévő influencerek és kriptográf weboldalak révén. A legfontosabb itt az, hogy ezeket az influencereket és weboldalakat alaposan megvizsgálták annak biztosítása érdekében, hogy valóban elkötelezett közönségnek éljenek. Gyanítjuk, hogy a TokenMarketing Team olyan kapcsolatokat használ, amelyeket saját kriptomárkáik forgalmazásához használnak.

Ami azonban valóban megkülönbözteti az ügynökséget másoktól, az az árazás. A kampány költségei mindössze 2500 dollárból indulnak, és havonta akár 10 000 dollárig is emelkedhetnek. A kínált minőség miatt ez nagyon élénken tűnik, és arra számítunk, hogy ez egyfajta stratégia az ügynökségek piaci részesedésének megszerzésére, és nem várjuk, hogy az ilyen típusú árak túl sokáig fennálljanak.

Crowdcreate

A kaliforniai Los Angeles-i székhelyű Crowdcreate négyéves tapasztalattal rendelkezik a tech- és blokklánc-iparban.

CrowdCreate logó

Több mint 60 különböző projektet sikeresen segítettek, köztük többeket a blockchain térben. A Crowdcreate által kezelt blockchain projektek a következők:

 • Lendingblock – Az első értékpapír-kölcsönzési platform a kriptográfia számára.
 • Galaxy eSoultions – Hibrid e-kereskedelmi ökoszisztéma a blokkláncon a többmilliárdos tulajdonosi és felújított piacon.
 • Zilla – Biztonságosan fektessen be egy ICO-ba 1 kattintással. Zilla megkönnyíti az ICO-k megértését és értékelését.
 • Open Platform – Az első blokklánc-infrastruktúra az alkalmazások számára.
 • Bezant – decentralizált fizetési platform, amely robusztus alkalmazások létrehozását teszi lehetővé.

Összességében a Crowdcreate feladata 74,5 millió dollár összegyűjtése ezen öt kriptoprojektért. A Forbes felhívja a Crowdcreate-t:

Az első számú közösségi menedzsment & Növekedési Ügynökség

Adatvezérelt módszertan alkalmazásával a Crowdcreate a PR terjesztésére, az influencerek marketingjére, a médiakezelésre, a video tervezésére és gyártására, valamint a kriptográfiai projekt márkaépítésére összpontosít..

Prioritási token

A Priority Token egy nemzetközi ügynökség, amely adománygyűjtést, promóciót és tanácsadást nyújt a blokklánc / kriptovaluta ipar számára. Az Egyesült Királyságban található irodáik Londonban, Szingapúrban, Moszkvában és Szöulban találhatók. Az évek során az ügynökség széles kapcsolati hálózatot hozott létre a blokklánc-iparban, valamint szakértelmet nyújtott a kriptovaluta promóció terén. Ez a Hackernoon és a Bitcoinist szerint a marketing első három globális ICO ügynökségének egyikévé vált.

Priority Token logó

Olyan eszközöket kínálnak, mint a referral projektek, a bounty (multi-token) programok, az ICO menedzsment, a csoportos vásárlások, a valós idejű token kibocsátás és a marketing kampányok egyéb fajtái. Működhetnek segédprogram-tokenekkel ICO vagy IEO formátumban, vagy biztonsági tokenekkel STO formátumban.

A Priority Token több mint 50 különböző projekttel dolgozott együtt, és több mint 200 millió dollárt gyűjtött össze. Néhány figyelemre méltó ügyfél:

 • Bitrewards – Blockchain jutalmak és hűségplatform.
 • Playkey – Decentralizált felhőalapú játékplatform.
 • Modultrade – Hitellevél bank nélküli blokkláncról.
 • Egyenletes – Gyors és biztonságos decentralizált csereplatform.

Crynet

A Crynet székhelye a csehországi Prágában található, ahol európai ügyfeleik és Ázsia hatalmas blockchain közösségei között helyezkednek el. Ez globális lefedettséget biztosít számukra, beleértve Kínát, Dél-Koreát és Japánt is.

Az ügynökség több mint 400 ügyfelet támogatott sikeresen, több mint 350 millió dolláros tőkével. A GoodFirms, a világ legjobb informatikai vállalataira és szoftvereire összpontosító B2B kutatási platform is az ICO marketingügynökségek közé sorolta..

Crynet logó

A Crynet eredetileg digitális marketing ügynökség volt, de azóta teljes körű szolgáltatást nyújtó marketing ügynökséggé nőtte ki magát. Széles körű szolgáltatásokat kínálnak, beleértve a blockchainhez kapcsolódó projektek széles választékát. Ezek a szolgáltatások magukban foglalják a PR-kampányokat, a keresési hirdetéseket, a mobilos promóciót, a közösségi médiát és a távirat-promóciót, a blokklánc-fejlesztés támogatását, a tech-szolgáltatásokat, az emberi erőforrások támogatását és a videodemókat.

A Crynet néhány korábbi ügyfele a következőket tartalmazza:

 • The Divi Project – A kriptó 10 billió dolláros díjának új megoldása: tömeges örökbefogadás.
 • HOQU – Kereskedők és leányvállalatok összehozása intelligens szerződések nélküli brókerek nélkül az átlátható és tisztességes ügyletek biztosítása érdekében.
 • Földjelző – Természetes eszközök piacának létrehozása a természeti tőke eszköz piacának igazi átalakításához.
 • PlayKey – Decentralizált felhőalapú játék.
 • BetterBetting – Globális fogadási likviditási készlet biztosításával a BETR a világ néhány vezető játéküzemeltetőjének kizárólagos kriptopénzévé válik.

Bizánc

A bizánci csapat 2017-ben kezdte el kínálni szolgáltatásait. A skóciai Edinburgh-i székhelyű csapat tagjai tagjai a blockchain tech, marketing, PR és befektetés terén jártas szakemberek. Arra összpontosítanak, hogy a kriptográfiai projektek megtalálják a célközönségüket és gyorsan összegyűjtsék az alapjaikat.

Bizánci logó

A korai stádiumú vállalkozások sikeres szolgáltatójának nevezett Bizánc 152 millió dollárt gyűjtött 12 ügyfelük számára. Ezek az ügyfelek a következők:

 • Bankex – Intelligens eszközök technológia a decentralizált tőkepiacok új generációjának fejlesztésére.
 • NagaCoin – A világ első kripto kapuja, amely bármilyen pénzügyi eszközzel kereskedik.
 • CryptoPing – Bot kereskedőknek, amely elemzi a piaci mozgásokat, statisztikákat, híreket és közösségi médiát, és ad vételi és eladási jeleket a kriptográfiai eszközökhöz.
 • HumanIQ – saját kriptovalutával rendelkező pénzügyi szolgáltatások, amelyek célja a szegénység felszámolása a feltörekvő gazdaságokban.

A Bizánc által kínált elsődleges szolgáltatások közé tartozik a marketing és a PR, a kapcsolatépítés és az adománygyűjtés. Ezen túlmenően felmérik a rejtjelezési projekteket, hogy meghatározzák erős és gyenge pontjaikat, összefoglalókat készítsenek, ütemterveket dolgozzanak ki, költségvetéseket számoljanak, terjesztési modelleket és stratégiákat dolgozzanak ki az ICO-k számára.

Coinzilla

A Coinzilla egy blockchain és kriptovaluta projektek reklámügynöksége, amelynek székhelye Romániában található. Segít ezeknek a projekteknek abban, hogy kitettséget és elismerést szerezzenek a várható ICO-k és projektjeik iránt, azáltal, hogy hirdetési kampányokat szerveznek a blockchain-ipar számos kiadványával..

Coinzilla logó

A Coinzilla nem különösebben új a kriptográfia területén, 2016 novemberében hozták létre. Azóta több mint 12 000 kampány érkezett, és 2020 januárjától havonta több mint 280 millió hirdetésmegjelenítést lát több mint 450 különböző webhelyen. 2016 óta több mint 10 000 hirdetőt szolgált ki, és több mint 20 000 kiadói webhelyen helyezett el hirdetéseket.

A Coinzilla főbb szolgáltatásai: szalaghirdetések, célzott marketing, API-fejlesztés a kampányhirdetésekhez, költségvetés-korlátozás és sok más eszköz, amely elősegíti a projekt népszerűsítését..

Alkalmazás

Az Applicature egy kaliforniai San Francisco-i ügynökség, amely az ügyfelek számára elérhető marketing- és hirdetési stratégiák széles választékát kínálja. További értékesítési irodákkal Los Angelesben és Washingtonban, a közelmúltban megkezdte az R&D és marketing irodákkal Kijevben és Ivano-Frankivskban, Ukrajnában.

A márkát 2011-ben indították el a blockchain szakértői, akik valóban dolgoznak a kóddal. Az egyik alapító az elsők között írt okos szerződést az Ethereum blokkláncra. Most az Applicature ügynökség különféle módon segíti a blokklánc-projekteket, beleértve az üzleti modellek áttekintését, és javaslatot tesz kiigazításokra, hogy jobban összehangolják őket a folyamatosan változó kriptográfiai iparágban.

Alkalmazás logó

Jelenleg a Applicature öt elsődleges szolgáltatást kínál:

 • Tanácsadás – Segítsen a vállalkozásoknak kiválasztani a megfelelő decentralizált technológiát az üzleti modellhez vagy a token-felajánláshoz.
 • Marketing – Az Applicature prémium marketing szolgáltatásokat nyújt a kriptográfiai projektek fellendítése érdekében.
 • Blockchain Development – Az Applicature szakértői fejlesztői csapata decentralizált alkalmazásokat készíthet a legjobb blockchain platformokon intelligens szerződés végrehajtásával, kifejlesztheti saját digitális eszközét vagy integrálhatja a blockchain technológiát a meglévő rendszerébe.
 • Befektetői kapcsolatok induló vállalkozások számára – Szakértői gyakorlati megközelítés hatékony adománygyűjtési ajánlásokkal és teljesítménymutatókkal.
 • Üzletfejlesztés – Stratégiák végrehajtása a globális ügyfelek vonzása és a kriptoprojekt ismertségének növelése érdekében.

2011 óta az Applicature több mint 100 ügyfelet segített több mint 150 projekttel, és közben több mint 300 millió dollárt gyűjtöttek. Segítettek a CryptoFights blokklánc alapú játék kifejlesztésében, kifejlesztettek egy Ethereum villát az Auxilium számára, és áthelyezték őket Applicature Ethereum Proof of Stake (AEPoS), valamint segítették a SupplyBloc-ot a tokensale intelligens szerződéses tervezésében..

Sparkchain

A Sparkchain székhelye a Szilícium-völgy, további irodáival Manhattanben és Johannesburgban, a dél-afrikai Köztársaságban található, és 1999-ben hozták létre. Azóta marketinget és reklámot kínál feltörekvő technológiai vállalatok, pénzügyi vállalatok és legutóbb a blockchain társaságok számára. Dolgoztak vezető márkákkal a világ minden tájáról, a kezdőktől kezdve a Fortune 500-ig, több mint 1000 technológiai vállalatot indítottak, és ügyfeleik 17 milliárd dolláros kijáratot láttak.

PR és integrált marketing kampányok segítségével segítik ügyfeleiket a márkaépítésben. Ahogy elképzelheti, kínálatuk nagyon széles, olyan szolgáltatásokkal, amelyek tartalmazzák az adatközpontú stratégiai tervezést, az automatizált hirdetést, valamint az alapvető tartalmat és a közösségi média promócióját.

Sparkchain logó

A Sparkchain sikert ért el az ügyfelekkel az ICO előtti és utáni szakaszban, és olyan ügyfelekkel dolgozott együtt, mint:

 • PeerPlays
 • CoinDash
 • Elph
 • SenSay
 • Egyszerű token

Szakértelmük révén tudtak segíteni ügyfeleik növekedésében, miközben a márka további elismertségét is elérték. Bizonyított eredményeik miatt marketing kampányaikban számos projektet választanak.

Következtetés

A kriptográf projekt marketingjében létfontosságú olyan marketing ügynökséget találni, amely érti mind a blokkláncot, mind a marketing végrehajtást. Ez azt jelenti, hogy a marketingügynökség megválasztása az egyik legfontosabb lehet egy blockchain projekt létezésében.

Ne felejtsd el, hogy a kivitelezés fontos, de nem minden. A kommunikáció folyamata ugyanolyan fontos. A projektalapítóknak szükségük van egy ügynökségre, amely megérti őket, és aki hatékonyan tud működni, függetlenül attól, hogy az alapító aktív szerepet vállal-e a marketingben vagy sem.

Ahogy a kriptovaluta projektek különböző módon működnek, ugyanúgy a marketing ügynökségek is különböző módon működnek, és a projektnek megfelelő és az üzleti modellel kompatibilis kiválasztása azt jelentheti, hogy különbözik egy átlagos marketing kampány és egy igazi kasszasiker.

A nap végén egy bölcs döntés eldönteni egy kis időt és kiértékelni több marketingügynökséget, hogy kiderüljön, melyik nyújtja a legjobb szolgáltatásokat a projekt igényeinek megfelelően. Az is jó látni az ügynökség stílusát, mielőtt velük dolgozunk.

A fenti listában szereplő ügynökségek többsége ingyenes kezdeti konzultációt biztosít, és ez jó alkalom arra, hogy megismerje őket és stílusukat, és megtudja, milyen értéket tudnak adni a projektnek. A marketing nem olcsó, de az általa nyújtott előnyök felbecsülhetetlenek lehetnek.

Kiemelt kép a Fotolia-n keresztül

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map