Coinberry Review: Teljes csereáttekintés

Ebben a Coinberry áttekintésben egy kanadai székhelyű növekvő kriptovaluta-tőzsdét veszünk szemügyre.

A Coinberry leegyszerűsíti a kriptovaluták adásvételi és eladási folyamatát a kanadai felhasználók számára. Emellett rendkívül biztonságos és szabályozásnak megfelelő alternatívaként pozicionálja magát a piacon létező számos tőzsde előtt, megnyitva az ajtókat a nagy intézményi befektetők előtt, hogy csatlakozni akarjanak.

Azonban továbbra is kérdés, hogy a Coinberry valóban versenyezhet-e a mai zsúfolt kriptográfiai piacon?

Ebben az átfogó áttekintésben mélyrehatóan elemezzük a Coinberry tőzsdét, áttekintve a díjstruktúra biztonsági jellemzőit, a betéteket és a felvételi módszereket, valamint az ügyfélszolgálatot. Felajánljuk gondolatainkat is a cserék legjobb szempontjairól, és arról, hogy szerintünk hogyan javulhat.

Ezzel mondva ugorjunk be.

Coinberry áttekintés

A Coinberry egy kanadai kriptovaluta-tőzsde, amelyet 2017-ben fejlesztettek ki, hogy megkönnyítsék a kanadaiak számára a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin megvásárlását. Ezek székhelye a 320 Davenport Rd Toronto.

Társalapítók, Andrei Poliakov és Evan Kuhn fejlesztették ki a cserét, hogy csökkentse a kriptopénz-befektetésbe bekapcsolódó új emberek tanulási görbéjét.

A Coinberry oldalon a kriptovalutákat hitelkártyával vagy betéti kártyával, banki átutalással vagy Interac-Transfer szolgáltatással lehet megvásárolni, amely egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi pénzeszközök átutalását a résztvevő kanadai bankok és más pénzügyi intézmények személyes és üzleti számlái között..

Az Interact-ot több mint 250 pénzügyi intézmény használja, beleértve az összes nagy kanadai bankot is. A partnerség lehetővé teszi a Coinberry számára, hogy csatlakozzon 2000 nemzeti kereskedőhöz, mint például az Indigo, a Sony, az Adidas és a Dell a fizetések megkönnyítése érdekében.

A Coinberry nemrégiben az első kanadai tőzsde volt, amely csatlakozott a Ledger nevű hardverpénztárca-társaság tőzsdei listájához..

A Coinberry biztonságos?


A biztonság különösen fontos pont a kanadai kriptovaluta felhasználók számára. Ez különösen igaz a QuadrigaCX csere körüli közelmúltbeli eseményekre való tekintettel. 2018 decemberéig ez volt a legnagyobb tőzsde Kanadában nemrég összeomlott.

Ennek ellenére a Coinberry hogyan halmozódik fel?

Banki tevékenység és szabályozás

Először is, a Coinberry a kanadai Pénzügyi Tranzakciók és Jelentések Elemző Központjában (FINTRAC) pénzszolgáltatási vállalkozásként (MSB) van bejegyezve. Ez azt jelenti, hogy a cserének számos megfelelőségi ellenőrzést kellett elvégeznie, mielőtt engedélyt kaptak volna az ügyfél pénzének elfogadására.

Ezenkívül az MSB licenc azt jelenti, hogy a Coinberry-nek rendszeres KYC-t kell lefolytatnia, és meg kell győződnie arról, hogy az összes ügyfélszámla a fedélzet felett van-e. Ez azt is jelenti, hogy a Coinberry könnyebben jut stabil banki és fizetési feldolgozási megoldásokhoz.

Coinberry MSB licenc

Coinberry MSB licenc. Kép keresztül FINTRAC

A stabil banki tevékenységről szólva a Coinberry CDIC-szel ellátott szegregált banki tevékenységet folytat. Ez azt jelenti, hogy a Coinberry együttműködik a kanadai I. jegyzék bankjaival, amelyek segítenek elérni a kanadai törvényeket. Ennek egyik módja az, hogy a társaság pénzeszközeit és az ügyfeleket teljesen más számlákon tartják.

Ez biztosítja, hogy ha valaha is befagyasztják a vállalat bankszámláit, az nem befolyásolja az ügyfelek pénzét. A szegregált bankszámlák használata szintén hozzájárul a felvételek feldolgozásához szükséges idő mindössze 1 napra csökkentéséhez.

Azt is meglepné, ha tudná, hogy a Coinberry egyike azon két kriptotőzsdének Kanadában, amely sikeresen elvégzi a pénzügyi kimutatások auditját egy független harmadik féltől.

Exchange Security

A bitcoin-feltörések és az adatok megsértése az egyik legnagyobb fenyegetés, amely szinte minden cserével szembesül. Ezért, amikor egy adatcsere biztonságát elemezzük, az egyik legfontosabb követelmény, amelyet figyelembe veszünk, egy robusztus kiberbiztonsági protokoll.

Először is, a Coinberry-hez befizetett kriptovaluta betéteket hierarchikus pénztárcákhoz irányítják. A hierarchikus determinisztikus pénztárcák (vagy HD pénztárcák) olyan digitális pénztárcák, amelyek automatikusan létrehozzák a privát / nyilvános címek (vagy kulcsok) hierarchikus faszerű struktúráját, feleslegessé téve a felhasználó megszólításának szükségességét, hogy saját maguk generálhassák azokat..

A HD pénztárcák egyetlen alapmagból generálnak címeket a standard 12 szavas törzsmag kulcs egy változatának felhasználásával, amely lehetővé teszi korlátlan számú új cím automatikus létrehozását.

Coinberry Trust

Kivonat a Coinberry „Trust” Decleration-ból. Kép Forrás

A Coinberry hűtőszekrényben több aláírással ellátott pénztárcát is üzemeltet. Ez lehetővé teszi, hogy a Coinberry ügyvezető csoport 2 tagja hozzáférjen a felhasználók pénzeszközeihez, tehát ha valaki eltűnik, a felhasználók pénze továbbra is biztonságos (tehát lényegében olyan, mint egy másodpilóta, aki ugyanahhoz a repülésvezérléshez fér hozzá).

Azt is állítják, hogy rendszeres penetrációs teszteket végeznek a kanadai vezető kiberbiztonsági cégek segítségével. Megsértés valószínűtlen esetben redundáns adatbázist működtetnek, amely helyreállhat a normál állapotban, ha valaha is behatolnak

Felhasználó védelme

A legtöbb esetben azonban a biztonság első sora a felhasználóval kezdődik. A Coinberry számos biztonsági eszközzel rendelkezik annak érdekében, hogy megelőzze az ügyféloldalon az egyes számlák feltörését vagy megsértését..

Ezek közül az első és legfontosabb a mobil kétfaktoros hitelesítés kell, hogy legyen. Ha ez engedélyezve van, akkor meg kell erősítenie a fiók bejelentkezését a mobileszközén keresztül. A Coinberry szerverek szinkronizálódnak a Google hitelesítővel, amely létrehozza az egyedi bejelentkezési kódokat.

Coinberry 2FA

A Google Authenticator és a Coinberry összekapcsolása

Az ügyféladatokra és információkra is vannak védelem. Ahogy az várható volt, van egy szabványos SSL titkosítás, amely megakadályozza, hogy az online sznúk elfogja a kommunikációt. Ez különösen fontos, ha a jelszavakról stb.

Végül, ami a személyes adatait illeti, ez OpenPGP protokoll titkosított. PGP (Nagyon jó adatvédelem) egy titkosító program, amely titkosítási adatvédelmet és hitelesítést biztosít az adatkommunikációhoz.

Coinberry díjak

Az első dolog, ami kiemelkedik a Coinberry weboldalán, az a 0% -os betéti díjak, 0% -os felvételi díjak és 0,5% -os kereskedési díjak hirdetése – nagyon átlátható.

Közelebbről megvizsgálva ezeket a kereskedési díjakat, kb. Összhangban vannak a többi kanadai tőzsdén felszámított végrehajtási díjakkal. Például valamivel meghaladják a 0,4% -os gyorsvásárlási díjat a Coinsquare-nél, de valamivel alacsonyabbak, mint a BitBuy kereskedési díjai.

Coinberry díjak

Coinberry Pitch 0 finanszírozási díjjal

Valami mást, amelyet esetleg figyelembe kell vennie a Coinberry-nél, az, hogy ők az érmék „piackészítője”. Ez azt jelenti, hogy ők az Ön kereskedelmének a szerződő felei, és ezért meg fogják tenni az árát az Ön számára. Ez azt jelenti, hogy a vételi / eladási ár magasabb / alacsonyabb lehet, mint más tőzsdén.

Ennek ellenére a Coinberry pótolja finanszírozási / kivonási díjait.

Talán ez az egyetlen kanadai tőzsde, amely ingyenes felvételeket és betéteket kínál CAD finanszírozásra. Ez nagyon fontos szempont, ha figyelembe vesszük, hogy a legtöbb tőzsdén történő betét / felvétel átlagosan 3% -os egyirányú.

Más szavakkal, szinte fizet 6% a díjakban pusztán azáltal, hogy dollárjait más tőzsdékre juttatja, majd újra levonja őket.

Természetesen fontos kiemelni, hogy lehetnek olyan díjak, amelyeket a saját pénzintézete számít fel a tranzakcióért. Ez különösen igaz, ha úgy dönt, hogy hitelkártyáját használja fiókja finanszírozásához.

Érdemes kiemelni azt is, hogy a „0% -os visszavonási” díjak csak a fiat kivonásokra vonatkoznak. A kriptográfia visszavonásakor továbbra is önkényes bányászdíjat kell fizetnie. Ezek azonban csekélyek.

Eszközfedezet

Jelenleg csak három kriptovaluta van a Coinberry kínálatában, ezek közé tartozik a Litecoin (LTC), a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH).

Coinberry eszközök

A tőzsdén kínált érmék

Ez kissé lehengerlő, mivel a verseny nagy részében legalább 5 érme közül választhatnak kereskedőik. Talán ezt tervezi bevezetni a Coinberry csapata egy későbbi szakaszban, és mi folyamatosan figyeljük a híreket.

Ez azonban nem vezetheti vissza a Coinberry használatától. Mindig megfizethető CAD „Fiat Gateway” -ként használhatók, hogy kézbe vegye a Bitcoin-t. Ezt követően átviheti ezt más nemzetközi tőzsdékre, például a Binance-be, hogy megvásárolja a többi érmét.

Vevőszolgálat

Kétségtelen, hogy a kriptovaluta-kereskedők egyik legfontosabb szempontja az ügyfélszolgálat. Különösen igaz ez akkor, ha sürgősebb kérdése van, amelyet időben kell megválaszolni.

Valami, amit nagyon örömmel találtunk a Coinberry-n, az a forródrót telefonszáma 1 (888) 997-6544. Ez hétfőtől péntekig 9: 30-16: 00 (EST) óráig érhető el. Mindig jó tudni, hogy hívhat és beszélhet valakivel, ha problémái vannak a fiókjával.

Ha nem szeretne telefonálni, egyszerűen küldhet üzenetet nekik közvetlenül a webhelyen vagy e-mailben [email protected]. Vagy használhatja a kapcsolattartó oldalukat, és küldhet nekik egy lekérdezést (próbáljon meg minél konkrétabb lenni).

Természetesen, ha a kérdése rutinosabb jellegű, és nem csak a fiókjára jellemző, akkor a Coinberry-nek is van egy GYIK oldal alapvető kérdések megválaszolásához, például: „Hogyan finanszírozhatunk e-átutalással?” „Hogyan vásárolhatok kriptot kanadai dollárral?” „Hogyan vonhatjuk vissza a kriptot?” stb..

Az utolsó kikötő, hogy megszerezhesse a tőzsdét, számos közösségi médiafiókjukon keresztül történik. Például üzenetet küldhet nekik Facebook vagy azok Twitter.

Coinberry regisztráció

Ha úgy döntött, hogy szeretné kipróbálni a Coinberry-t, akkor létre kell hoznia egy fiókot. Nyomja meg a képernyő jobb felső sarkában található „regisztráció” gombot, és ekkor meg kell adnia e-mail címet és jelszót.

Coinberry regisztráció

A Coinberry regisztrációhoz szükséges részletek

Hozzáadhat hivatkozási kódot is, ha egy barátja utalta a webhelyre. A csere ajánlási jutalom programot kínál, ahol 20 dollárt kereshet, ha meghívja barátait a regisztrációra, de csak akkor, ha 50 dollárt cserélnek.

Miután megnyomta a „küldés” gombot a regisztrációnál, meg kell erősítenie az e-mail címét. A megerősítést követően meg kell adnia egy biztonságos telefonszámot a kétfaktoros hitelesítés engedélyezéséhez és a fiók védelme érdekében.

Sajnos azoknak a kereskedőknek, akik anonim számlákat működtetnek, a Coinberry az nem neked. Ennek oka az, hogy hatósági engedélyeik miatt számos KYC ellenőrzést kell végrehajtaniuk kereskedési számlájukon.

Ellenőrzések és KYC

A Coinberry teljes mértékben megfelel a FINTRAC által előírt pénzmosás elleni és ügyfeleink megismerésének követelményeinek. Ez azt jelenti, hogy számlaellenőrzésre van szükség ahhoz, hogy a felhasználók megkezdhessék a befizetést.

Az új ügyfelek kétféleképpen igazolhatók:

 1. Azonnali ellenőrzés: A felhasználók megadják fiókjuk adatait, és a Coinberry KYC / AML partnerei igazolják személyazonosságukat. Ezek általában hitelinformációs ügynökségek, amelyek információval rendelkeznek az Ön pénzügyi történetéről
 2. Kézi ellenőrzés: Ha nem teljesíti az azonnali ellenőrzést. A Coinberry-nek több ellenőrző dokumentumra lesz szüksége a folyamat befejezéséhez, például a kormány által kiadott fényképes igazolvány és a lakcím igazolása dokumentum.

Coinberry azonnali ellenőrzés

Személyes kérdések szükségesek az azonnali ellenőrzéshez

Ha a kézi ellenőrzés az egyetlen útvonal, amely elérhető az Ön számára, akkor fel kell töltenie a kormány által kiadott személyi igazolványt. A Coinberry a következő típusú személyazonosító okmányokat tudja elfogadni:

 • Kanadai útlevél
 • Kanadai vezetői engedély
 • Állandó tartózkodási kártya
 • Tartományi vagy területi személyi igazolvány
 • Állapot indiai kártya

A lakcím igazolása szempontjából meg kell adnia a következők egyikét:

 • Közüzemi számla (áram, víz, telefon, internet)
 • Befektetési számlakivonatok (RRSP, GIC)
 • T4 nyilatkozat
 • Kanadai nyugdíjterv (CPP) nyilatkozat
 • Az önkormányzat által kiadott ingatlanadó-megállapítás
 • Tartományban kiadott gépjármű-nyilvántartás
 • CRA dokumentumok vagy kormányzati juttatások kimutatása

Miután benyújtotta ezeket a dokumentumokat, a Coinberry-nek manuálisan kell ellenőriznie azokat, amelyek bárhonnan eljuthatnak egy-három munkanapok.

A Coinberry szigorú követelményei alapján láthatjuk, hogy a tőzsde nagyon megpróbálja magát Coinbase-ként vagy Ikrekként pozícionálni; teljes mértékben megfelelő szolgáltatás, amelyet a lakossági és intézményi befektetők igénybe vehetnek, anélkül, hogy félnének attól, hogy a kormányzati előírások rossz oldalán állnak.

Finanszírozás / Visszavonások

Ha a fiókja elkészült és teljes ellenőrzése megtörtént, akkor finanszíroznia kell fiókját. Számos finanszírozási lehetőség létezik, amelyek az egyes betéti korlátoktól és a feldolgozási időtől függően változnak.

A számlád finanszírozásának legolcsóbb és leggyorsabb módja valószínűleg a kriptovaluta lesz.

Bitcoin & Ethereum

Ha már van BTC vagy ETH kéznél, és szeretné finanszírozni számláját, akkor kezdeményezhet egy kriptovaluta átutalást. Sajnos azoknak a felhasználóknak, akik rendelkeznek LTC-vel, a Coinberry ezt még nem építette be finanszírozási funkcióikba.

Ahhoz, hogy megkapja azt a címet, ahová átutalja az alapokat, létre kell hoznia egy címet. Ezt megteheti a fiókja szakaszban, az „Alap számlája” részben. Itt ki kell választania a „titkosítást”, majd a BTC-t vagy az ETH-t.

Valami, amin meglepetés volt, az a tény, hogy a Coinberry egyedi egyszeri címeket használ azoknak a felhasználóknak, akik kriptóval finanszíroznak. Ez azt jelenti, hogy a Coinberry segít megvédeni a tranzakciós előzményeket azzal, hogy nem használja fel újra a címeket.

Mégis, mivel ez egyszeri cím, így kell lenned biztos, hogy soha kétszer küldje el ugyanarra a címre. Miután megerősítette, hogy megértette a fentieket, megadják az egyszeri címet.

Bitcoin cím Coinberry

Egyszeri BTC cím generálása a Coinberry-n

Ezután vagy lemásolhatja a létrehozott címet, vagy használhatja a QR-kódot valamilyen mobil pénztárcában. A tranzakciót először a hálózaton keresztül kell terjesztenie, mielőtt megjelenik az egyenlegében. Ezt figyelemmel kísérheti a blokklánc.

A visszavonások hasonló módon fognak működni, ahol a fiókban kiválasztja a „kivonásokat”. Itt megkérdezik az offline BTC vagy ETH címét, ahová elküldheti a tranzakciót. A tranzakció megfelelő hitelesítéséhez be kell írnia a jelszavát is.

Ezt egy utolsó lépés követi, amelyben a visszavonás megerősítését kéri. A kivonási idő attól függően változhat, hogy a Coinberry rendelkezik-e a szükséges forrásokkal a „forró pénztárcájukban”. Ez általában nem lehet több, mint néhány óra.

Kanadai dollár (CAD)

Ha inkább a fiatjával szeretné finanszírozni a számláját, akkor van néhány lehetősége. Ide tartozik az Interac e-átutalás, a hitelkártya és az átutalás. Az alábbiakban felsoroljuk a vonatkozó módszerek határértékeit és feldolgozási idejét.

Minimális Maximális Feldolgozási idő
Interac e-transzfer 50 USD 10 000 USD Legfeljebb 3 óra
Hitelkártya 1 USD 500 USD Pillanatnyi
Vezetékes átvitel 10 000 USD 500 000 dollár Legfeljebb 1 munkanap

A fentiek alapján a hitelkártya-finanszírozás tűnik a leggyorsabb megoldásnak, mivel ezek azonnali. Tehát, ha kereskedni akar, és a lehető leggyorsabban be kell szereznie a számlájára a pénzt, akkor ez lehet az Ön számára.

Ez azonban nem biztos, hogy optimális megoldás, mivel a kártyafinanszírozásra meglehetősen alacsony korlátok vonatkoznak. Azt is figyelembe kell vennie, hogy a kártyás fizetések sokkal drágábbak, mint más űrlapok, mivel külső feldolgozók, valamint a bankja indokolatlan díjakat számíthat fel Önnek.

Talán a legjobb fogadás az Interac E-transzfer útján történne. Ennek oka az a sebesség, amellyel megérkeznek a fogadó bankhoz, valamint az ezzel járó díjak.

Az e-átutalás (online vagy mobil banki szolgáltatás) az egyik legegyszerűbb módszer a Coinberry-számla finanszírozására. Csak egy kanadai bankszámlára van szüksége, amely támogatja az elektronikus átutalást. Íme néhány pénzintézet, amelyet használhat:

 • BMO
 • CIBC
 • RBC Royal Bank
 • Scotia bank
 • TD Canada Trust
 • Mandarin (az e-mail átutalás nem támogatott)
 • A támogatott intézmények teljes listáját itt találja: Interac oldal

E-átutalással 2 lépésben finanszírozhatja számláját:

 1. Adja hozzá Coinberry-t kedvezményezettként
  • A cimzett neve & Vezetéknév: Coinberry Limited
  • E-mail: [email protected]
  • Kövesse a Coinberry-fiókjában található utasításokat a biztonsági kérdések és válaszok mezőihez.
  • Alap számlája: Adja meg azt az összeget, amellyel finanszírozni szeretné Coinberry számláját. A minimális finanszírozási összeg 50 USD, a maximális finanszírozási összeg pedig a pénzügyi intézményétől függ (általában 3000 és 5000 USD között).

  Interac finanszírozás Coinberry

  Interac formanyomtatvány a CAD finanszírozási számlájához

  A befizetés megerősítése után 3 órán belül jóváírásra kerül a kereskedési számláján.

  Ha átutalással kíván finanszírozni, akkor le kell vennie a Coinberry bankszámla bekötési útmutatóját. A Coinberry-számlaszámát is referenciaként kell használnia.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a banki átutalásnak olyan számláról kell származnia, amely ugyanazon a néven van, mint amellyel ellenőrizte. Ezért nem tehet harmadik fél átutalásai be a fiókjába vagy onnan.

  Ami a fiat kivonásokat illeti, a Coinberry a következő információkkal rendelkezik az elállási időkről és korlátokról:

  Minimális Maximális Feldolgozási idő
  Interac e-transzfer 50 USD 10 000 USD Legfeljebb 1 munkanap
  Vezetékes átvitel 10 000 USD 500 000 dollár Legfeljebb 1 munkanap

  Az elektronikus átutalással történő visszavonáshoz egyszerűen válassza az „E-átutalás” gombot, majd adja meg a kívánt összeget, amelyet fel szeretne venni. A minimális kanadai dollár felvételi összeg 100 dollár

  Ha a Folytatás gombra kattint, megerősítő üzenetet kap, amely tájékoztatja Önt arról, hogy a visszavonás három órán belül két munkanapon belül feldolgozásra kerül.

  Coinberry kereskedési platform

  A Coinberry kereskedési platformja inkább a befektetőkre és a kezdő kereskedőkre irányul, mint a fejlettebb napi kereskedőkre. Ez azt jelenti, hogy a felület sokkal egyszerűbb (tehát nincs árrés-kereskedés vagy kereskedési diagramok megtekintése).

  Miután ellenőrizte a fiókját, és készen áll a kereskedés megkezdésére, az első dolog, amit lát, a Bitcoin, az Ethereum vagy a Litecoin adásvételi gombjai. Ez a kriptográfia azonnali megvásárlása közvetlenül a Coinberry-től.

  Coinberry kereskedési platform

  A csere felhasználói felülete

  A Bitcoin vásárlásához egyszerűen kattintson a Bitcoin ikonra, majd adja meg a CAD összegét, amelyet el akar költeni a BTC vásárlásához.

  Miután rákattint a „következő” gombra, egy olyan oldalra irányít, ahol ki kell választania, hogy mit használ a BTC megvásárlásához; CAD, hitelkártya vagy betéti kártya.

  Ha a CAD lehetőséget választja, és már nincs pénzeszköze a számláján, akkor számláját elektronikus átutalással, átutalással vagy hitelkártyával kell finanszíroznia.

  Ha a Hitelkártya vagy a Betéti Kártya lehetőséget választja (az előző menüben), akkor csalás megelőzése érdekében először össze kell kapcsolnia bankszámláját a Coinberry-számlájával..

  Miután kifizette a Bitcoin-ját, egyenlege megjelenik a webhely irányítópultján.

  Rövidítés

  Valami, amit meglehetősen egyedülállónak találtunk a Coinberry platformban, az egy eszköz eladási képessége volt. Ezt a funkciót egyetlen kanadai tőzsdén sem láttuk.

  Azok számára, akik nem ismerik túlságosan a kifejezést, a short ügylet az a tény, hogy vállalják, hogy az eszközt a jövőben valamikor előre meghatározott áron eladják. A short ügynök célja, hogy megállapodjon abban, hogy olyan jövőbeni árakon értékesít, amelyek magasabbak, mint az azonnali azonnali ár.

  Lényegében a kereskedő abban reménykedik, hogy az eszköz ára csökken.

  Coinberry Short Selling

  Rövid eladási megrendelőlap a Coinberry-n

  A Coinberry short ügylet funkció valóban nagyon egyszerű, és egy kattintásos megrendelést tesz lehetővé. Ez sokkal kezdőbarátabbá teszi, mint a fejlettebb margin kereskedési platformokon elérhető short ügyletek.

  Hasonlóképpen, az árrés-kereskedési platformokkal ellentétben ez a short ügylet, tőkeáttétel nélkül. A pozíció finanszírozásához előre meg kell állítania a pozíció teljes költségét.

  Coinberry Mobile App

  Azok számára, akik útközben szeretnének kriptot vásárolni / eladni, örömmel fogják tudni, hogy a Coinberry-nek saját mobilalkalmazása van, amely Android és iOS.

  A felhasználói felület vonzó, egyszerű és intuitív. A weboldal verziójától eltérően láthatja a diagram megjelenítését a BTC, ETH és LTC árával kapcsolatban. A mobilalkalmazás egyik további funkciója, amellyel a webhely nem rendelkezik, az az, hogy érméket vagy CAD-eket küldjön más számlákra.

  Coinberry Mobile App

  Mobilalkalmazások képernyőképei

  Úgy tűnik, hogy a mobilalkalmazás jól megtervezett azoknak a felhasználóknak, akik nem csak útközben szeretnének befektetni, hanem a kereskedő üzletekben vagy bárhol máshol, ahol elfogadják őket, költik kriptovalutáikat. A kriptográfia küldésének és a vonalkód egyedülálló mobil funkciójának beolvasásának elősegítenie kell a Coinberry-felhasználók számára, hogy a kriptovaluta alapjaikat ne csak értékraktárként, hanem csereeszközként is lássák..

  Úgy döntöttünk, hogy beugrunk a A Google Play áruházban, hogy lássa, mit mondanak a felhasználók az alkalmazásról a véleményekben. Ezek általában elég pozitívnak tűnnek, és a felhasználóknak hasonló észrevételeik vannak az egyszerűsített kezelőfelülettel kapcsolatban.

  A felhasználók jó néhány javaslatot adtak az alkalmazások funkcionalitásának javítására, amelyek mindegyike jól fogadott. Nagyon biztató látni, hogy a Coinberry fejlesztői „a labdán vannak”, és gyorsan válaszolnak ezekre a kérdésekre. Javaslataikat figyelembe veszik, miközben további frissítéseket hajtanak végre az alkalmazásban.

  Csapattagok

  Az alapítók és a csapattagok átláthatósága olyasmi, amiből gyakran hiány van, amikor a kriptovaluta-cserékről van szó. Ezért üdítő látni, hogy a Coinberry mennyire feltűnően jeleníti meg csapattagjaikat.

  Coinberry csapat tagjai

  Néhány csapattag

  Valóban, a cserék mögött meglehetősen lenyűgöző egyének keveredése áll, és ezek a következők:

  • Evan Kuhn – Társalapító. Kuhn „egész életen át tartó vállalkozóként” jellemzi magát. A torontói kereskedelmi ingatlanpiacon kezdte a tevékenységét, amelynek középpontjában a vegyes felhasználású épületek áthelyezése és egy több millió dolláros üzlet építése állt, még mielőtt betöltötte a 30. életét.
  • Andrej Poliakov – Andrei tapasztalt vállalkozó, korábban különböző induló vállalkozásokat indított és irányított, nagy hangsúlyt fektetve a megvalósításra és a korai szakaszban a stratégia kidolgozására. +10 éves működési és stratégiai fejlesztési tapasztalatot hoz magával különböző vállalati környezetben, vezető multinacionális vállalatokkal szerte a világon
  • Dimitri Giller – Operations Lead. Giller korábbi tapasztalattal rendelkezik a JP Morgan vezetőjeként & Chase és Rogers Bank
  • Diogo Biazus – Vezető fejlesztő. A Biazus korábbi tapasztalatai közé tartozik a kód fejlesztése számos brazil és kanadai startup számára, köztük a Nulogy, a Mitre Media és a Catarse számára.

  A fenti összes információt nyilvános, összekapcsolt profiljukból gyűjtöttük össze, amelyeket könnyedén ellenőrizhet magának a Coinberry’s-on rólunk oldal.

  Fejlesztendő területek

  Noha sok dolog tetszett a cserében, volt néhány fejlesztendő terület is.

  Például a Coinberry-nek nagyon korlátozott lehetőségei vannak az érmefedésre. Most, hogy a nagy szereplők, mint például a Coinbase, több Altcoint is felvettek a névsorba, a Coinberry-nek legalább az első 10 érmét kell forgalmaznia érmepiaci sapkából. Több kriptovaluta felsorolása a legegyszerűbb módja annak, hogy a tőzsde növelje a kereskedési mennyiséget és több bevételt generáljon.

  További érmék hozzáadása segít a kanadai piac megismertetésében a létező különféle altcoinokkal, lehetővé téve számukra, hogy kamatoztassák azokat a kis kupakú érméket, amelyek sokkal nagyobb ármozgásokat hajtanak végre, mint a Bitcoin, az Ethereum vagy a Litecoin.

  Azt is gondoljuk, hogy bár a kereskedési platformot kezdő kereskedőknek tervezték, nincsenek benne egyéb fejlett funkciók és funkciók. Meg kellene fontolniuk egy kissé „fejlettebb” másodlagos platform hozzáadását azoknak a felhasználóknak, akik profibb módon szeretnének kereskedni.

  Végül a Coinberry-nek globálisan (vagy legalábbis kontinenseken átívelő) kell gondolkodnia, ha abban reménykedik, hogy meghatározó erővé válik a piacon. Értékértéke, mint alacsony kriptovaluta-kereskedők alacsony díjtáblázata, továbbra is nagyon vonzó lehet az amerikai piac azon szegmensei számára, ahol a Coinbase és más nagy amerikai kriptográfiai tőzsdék még nem álltak sarokba (például a Kanadával határos északi államok).

  Következtetés

  A Coinberry egy nagyszerű tőzsde, amelyet először használhat a Kanadában lakó kriptovaluta befektetők számára. Minden alapvető funkciót kínál, amire szüksége van, beleértve a 3 legnépszerűbb kriptovaluta (Bitcoin, Ethereum és Litecoin) adásvételét, több forrásból történő befizetést vagy pénzfelvételt (E-Transfer, Hitelkártya / betéti kártya, Banki átutalás) ) és a kereskedelem díjak nélkül korlátozott.

  A kriptovaluta-piac gyorsan bővül, és ezért a Coinberry-nek esetleg ki kell találnia a módját, hogyan lehet megkülönböztetni magát a sok piacon, amely ma a piacon uralkodik. Úgy tűnik, hogy a Coinberry előnye a magas szintű biztonság és a szabályozás betartásának hangsúlyozása.

  Noha volt néhány olyan dolog, amelyről azt hittük, hogy javulás szükséges, a legtöbbet viszonylag könnyű kezelni. Úgy tűnik, hogy a Coinberry csapata valóban nyitott a javaslatokra, és ha elegendő kereskedő táviratozza az érdeklődést, akkor fontolóra vehetik annak beépítését.

  Például most, hogy a piac viszonylag csendes, ésszerű lenne, ha a Coinberry a forgalomképes eszközök listájának bővítésére összpontosítana, és olyan stratégiai partnerekkel működne együtt, akik segíthetnek abban, hogy az intézményi befektetők körébe eljussanak..

  Szóval, a Coinberry az Ön számára a csere?

  Nos, ha alacsony szintű díjakkal, erős biztonsággal és jó hírű vezetőséggel rendelkező belépő szintű cserét keres, akkor az Ön számára lehet.

  Kiemelt kép a Coinberry-n keresztül

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map