Coinbase Pro áttekintés – Túl magasak-e a díjak? (2020-as frissítés)

>

Ez az áttekintés egy kriptotőzsde felülvizsgálati sorozat része. Utolsó értékeléseink értékelve Kraken, Binance, Bittrex, Huobi, KuCoin, Poloniex, Ikrek, és Bitstamp.

Azok az olvasók, akik már kereskednek a Coinbase Pro-val, feliratkoznak a Garnélarós számla hogy elkezdje automatizálni a kereskedési stratégiáját. Csak 5 percet vesz igénybe, és beállíthatja növeli a megtérülést egy egyszerű vételi és tartási stratégia révén több mint 305% -kal!

Coinbase Pro egy fejlett kriptovaluta kereskedési platform, amelyet a Coinbase, Inc. birtokol és üzemeltet 2015-ben indult GDAX néven, egy professzionális kereskedési platform egyéni aktív kereskedők számára, amelyet később 2018 júliusában újrarendeztek. A Coinbase Pro nagy volumenű kriptovaluta kereskedési megoldásokat tesz lehetővé az Egyesült Államok és más országok kereskedői számára..

Jelen áttekintés célja a kriptovaluta kereskedők oktatása a Coinbase Pro alkalmazásának más kriptográfiai cserék kontextusában történő használatának előnyeiről és hátrányairól. Csapatunk minden jelentősebb cseréért publikál kritikákat, ezért ne hagyja ki ezeket a kiadványokat csatlakozik a táviratunkhoz.

Általános áttekintés

A San Francisco-ból induló platform professzionális kereskedési eszközöket és pénztárca-szolgáltatásokat kínál, amelyeket egy teljesen felújított felületen keresztül nyújtanak a zökkenőmentes kereskedési élmény érdekében.. A Coinbase Pro támogatja a 0x, Augur, Basic Attention Token, Bitcoin, Bitcoin Cash, EOS, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Stellar, Ripple és ZCash kereskedelmet és számos más tokent..

A Coinbase Pro 2015 eleji indulása után számos izgalmas funkciót vezetett be, többek között megbízható biztonsági intézkedéseket, magas kereskedési volumeneket, alacsony díjakat, mély likviditást és egyszerű kezelhetőséget. Ennek ellenére a Coinbase Pro a tapasztaltabb, nagy volumenű kereskedőkre koncentrál, mint a kezdők. Jó mennyiségű fejlett kereskedési opciót tesz lehetővé, a stop és limit megbízásoktól kezdve, kitöltésre vagy megölésre, valamint jó törölt megbízásokra..

Felhasználói tapasztalat

Ebben a részben lebontjuk a Coinbase Pro felhasználói élményének különböző aspektusait, hogy holisztikus képet kapjunk arról, hogy ez a növekvő csere hogyan támogatja felhasználói bázisukat..

Vevőszolgálat


A Coinbase Pro felhasználói kiváló ügyfélszolgálatot élveznek, elkötelezett támogatói csapatunkkal a problémák megoldására perceken belül. Telefonos támogatás sürgõsebb esetekben is elérhetõ (például az ügyfelek zárolhatják telefonjukon a számlájukat, ha úgy érzik, hogy a biztonságuk veszélybe került) hétköznapokon.

Regisztrációs folyamat

A regisztráció folyamata meglehetősen egyszerű; egyszerűen menjen https://pro.coinbase.com/ és válassza ki Regisztrálj. Adja meg adatait, és ellenőrizze e-mail címét és telefonszámát. Végül a bankszámla összekapcsolása előtt felkérést kap, hogy töltsön fel kormány által kiállított személyi igazolványt (ha szeretné, hagyja ki ezt a lépést).

Ha már rendelkezik Coinbase-fiókkal, egyszerűen használja regisztrált e-mail címét a Coinbase Pro-fiókjához. Azon kívül, hogy a Coinbase és a Coinbase Pro esetében egynél több fiók kezelése ellentétes a politikával, zökkenőmentes kereskedési élményt nyújt, mivel mindkét fiók automatikusan összekapcsolódik, és átutalhat számlák között.

Fiókellenőrzés

A regisztráció után felkérik a fiók igazolására. A sikeres ellenőrzéshez fel kell töltenie a vonatkozó hivatalos dokumentumokat. Az Egyesült Államokbeli felhasználókat arra kérik, hogy adják meg a vezetői engedélyt vagy az állami azonosítót. El kell végeznie a cím ellenőrzését, és meg kell adnia a társadalombiztosítási szám utolsó négy számjegyét is.

Az Egyesült Királyságból érkező felhasználóknak feltöltenek egy állam által kiállított személyi igazolványt (például vezetői engedélyt vagy útlevelet), és válaszolniuk kell néhány ellenőrző kérdésre, míg minden más országból a felhasználóknak két személyazonosító okmányt kell benyújtaniuk.

Támogatott országok

A Coinbase Pro lehetővé teszi a felhasználók használatát 42 különböző országból, beleértve: Ausztráliát, Kanadát, Szingapúrot, Nagy-Britanniát, Európát és az Egyesült Államokat (a Hawaii, Minnesota és Wyoming területén lakók kivételével, mivel ott még nincs működési engedélyük). Miután az engedélyezett országok bármelyikét regisztrálták és igazolták személyazonosságukat, azonnal megkezdhetik a kereskedést.

Kereskedés

A Coinbase Pro másik kiemelkedő tulajdonsága, hogy viszonylag alacsony kereskedési díjakkal rendelkezik, és ugyanakkor nulla díjat számít fel a kriptovaluta-kivonásokért vagy betétekért. Különösen ez a szolgáltatás különíti ki a profi kriptovaluta kereskedési platformként. Ez azonban jelenleg nem teszi lehetővé a margin kereskedést, ami hátrányt jelenthet a fejlettebb kriptovaluta kereskedők számára.

Díjak

Dinamikus díjstruktúra elfogadásával a Coinbase Pro lehetővé teszi, hogy nulla közeli díjakkal kereskedjen, ha már tájékozódik. Megbízást piaci megbízásként, limit megbízásként vagy stop megbízásként adhat le. A Coinbase Pro nem számít fel díjat nagyobb volumenű szinteken, amikor nyitott rendelést ad a könyvekre vásárlás vagy eladás során, és ez minden támogatott kriptovalutára vonatkozik..

Bár a Coinbase Pro nagyszerű csereprogram olyan intézmények számára, amelyek nagy volumenű ügyleteket tudnak lebonyolítani, a közelmúltbeli díjemelések súlyosan bántották a lakossági befektetőket. Ha havi 10 000 dollárnál kevesebb kereskedést hajt végre havi kereskedési mennyiségben, akkor az első szintbe kerül, amelynek készítői és felvevői díja 0,5%. Ez az iparág egyik legmagasabb díja.

Támogatott kriptovaluták

A fiat piacok (USD, GBP, EUR) esetében a Coinbase Pro a következő kriptovalutákat támogatja: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Stellar Lumens, Ripple, EOS, ZCash, Basic Attention Token, REP és 0x.

Sokféle portfóliót hozhat létre mindezekkel az eszközökkel, ha elolvassa útmutatónkat arról, hogyan hozhatja létre az első kriptovaluta indexalapot a Coinbase Pro-on itt.

A stabilpénzpiacokon olyan kriptovalutákkal lehet kereskedni, mint a BTC, ETH, ZEC, BAT, DAI, GNT, MANA, LOOM, CVC, DNT..

A Coinbase Pro minden felhasználója megtekintheti a megbízási könyvet és ellenőrizheti bármely kereskedési párral kapcsolatos információkat, de csak a földrajzi területükön működő helyi szabályozók szerint engedélyezett párokkal kereskedhetnek. A különböző kereskedési párok elérhetősége teljes mértékben az országon belüli helyi előírásoktól függ. Például Szingapúrban, Kanadában és Ausztráliában csak az ETH / BTC, BCH / BTC és az LTC / BTC kereskedési párok állnak rendelkezésre.

Portfóliók

Sok más tőzsdéhez hasonlóan a Coinbase Pro is lehetővé tette az ügyfelek számára, hogy alapjaikat több portfólióba csoportosítsák. Ez lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy egyedi portfóliókat tartsanak fenn, amelyek felhasználhatók a stratégiák, az alapok és a kockázat kezelésére.

Bár a Coinbase Pro portfóliók nem megfelelőek az átlagos befektető számára, a haladó kereskedők örülni fognak az alapjaik fokozott ellenőrzésének.

API kezelés

A Coinbase Pro rendelkezik egy WebSocket hírcsatornával, amely meglehetősen megkönnyíti a valós idejű piaci adatok megszerzését, és a platform iparágvezető API-ja a Coinbase Pro része. Ezenkívül a kereskedési API lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy magas szintű biztonsággal programozott kereskedési botokat fejlesszenek ki. A Coinbase Pro rendelkezik egy külön oldallal az API számára, valamint a kapcsolódó dokumentációval, amely könnyen elérhető a webhely bármely oldalának aljáról, vagy a weboldal tetején található fő navigációs menübe lép..

Ezeknek az API kulcsoknak a kereskedési botszolgáltatásokkal való összekapcsolása egyszerű folyamat. Útmutatást adtunk a Coinbase Pro API kulcsok összekapcsolásáról a Coinbase Pro fiók kezeléséhez itt.

Biztonság

Mindenekelőtt létfontosságú, hogy minden kriptovaluta-tőzsde a biztonságot a fejlődésük élvonalába helyezze. A Coinbase Pro ezeket az ötleteket testesíti meg a biztonsági intézkedések piacának vezetésével és a jobb biztonsági gyakorlatok folyamatos szorgalmazásával.

Hűtőtárolás

Kereskedelmi platformként a Coinbase Pro biztonságos menedéknek számít. A biztonsági intézkedések tekintetében az egyik legjobb gyakorlata az, hogy az ügyfelek digitális eszközeinek 98 százaléka hűtőházba van zárva, megakadályozva ezzel a lopás, hackelés vagy más eszközök általi pénzvesztést. A többi magánbiztosított.

Az adatbiztonságot illetően a Coinbase Pro számos intézkedést vezet be a védelem biztosítása érdekében. Például a tárolt bitcoinokat földrajzilag terjesztik széfekben és páncéltermekben. Ahelyett, hogy érzékeny adatokat tárolna a szervereken, a platform minden ilyen adatot offline módon, az interneten kívül tárol. Ez drasztikusan csökkenti a biztonsági megsértések kockázatát.

A további biztonság érdekében ugyanazokat az adatokat redundanciával osztják fel, és AES-256 titkosítással biztonságossá teszik, mielőtt azokat a FIPS-140 hardveres és papír biztonsági másolatokra másolják. Csakúgy, mint az alapok biztonsági intézkedései, ezeket a FIPS-140 hardveres és papír biztonsági másolatokat földrajzilag is elosztják az egész világon páncéltermekben és széfekben..

2-faktoros hitelesítés

Az adatbiztonság mellett minden felhasználói fiókra szükség van a kétlépcsős azonosítás engedélyezéséhez. Ez az ellenőrzés megköveteli, hogy a felhasználók kódot kapjanak telefonjáról a bejelentkezéshez és egyéb kényes műveletek végrehajtásához a jelszavak megadásán kívül..

FDIC Biztosítás

A digitális pénznem nem törvényes fizetőeszköz, nem is kormány által támogatott, és mint ilyen, nem fedezhető le a Szövetségi Betétbiztosítási Társaság vagy az Értékpapír-befektető Védelmi Társaság védelme által. Ehelyett, amint azt korábban említettük, a hűtőtárolóba nem zárt digitális eszközök (kevesebb mint két százalék) magántulajdonban vannak biztosítva. A biztosítási kötvény kiterjed a kiberbiztonságra, az alkalmazottak lopására és a fizikai biztonságra, az egyéni számlák biztonsági megsértéseire azonban nem.

Noha a kriptovaluta alapok magántulajdonban vannak biztosítva, a Coinbase Pro felhasználói FDIC-fedezett biztosítási fedezettel rendelkeznek USD-egyenlegükre, 250 000 USD-ig..

Titkosítások és jelszavak

A Coinbase Pro bevezeti a fizetési ágazat bevált módszereit azáltal, hogy az összes webhelyforgalmat HTTPS-en keresztül futtatja. Minden pénztárca és magánkulcs AES-256 titkosítva van, mielőtt tárolásra kerülne. A Coinbase még szervezetként felvételekor további óvintézkedéseket tesz az alkalmazottakra vonatkozóan. Át kell adniuk a háttérellenőrzéseket, és a merevlemezeiket titkosítani, a képernyőzárat engedélyezni és erős jelszavakat kell használni.

Határértékek és likviditás

A Coinbase Pro korlátlan Bitcoin, Litecoin, Ethereum és Bitcoin Cash befizetését támogatja pénztárcájába, valamint USD betéteket elektronikus átutalással. A felhasználók magas szintű likviditást kínálnak, mivel a felhasználók napi 10 000 dollárt vehetnek fel egy egyéni számláról, míg intézményi számláról napi 50 000 dollárt..

Kérésre és jóváhagyásra azonban magasabb visszavonási határértékeket engedélyeznek. De a fiat devizabetéteik és -felvételeik bizonyos mértékig korlátozottak, a felhasználók megengedhetik, hogy a Coinbase Pro-n forgalmazott összes kriptovalutát befizessék és visszavonják. Mindössze egy külső pénztárcára van szükségük minden egyes kereskedett digitális pénznemhez. A limitekkel és a likviditással kapcsolatos további információkat a hivatalos kereskedési szabályok megtalált oldalán talál itt.

Előnyök

  • A rendkívül intuitív kereskedési felülettel zökkenőmentesebb kereskedési élményt nyújt, mint a legtöbb tőzsde

  • Nagyszerű választás profi kereskedőknek

  • Hírneves cég támogatja és az USA-ban teljes mértékben szabályozott

  • Biztonságos platform privát és FDIC által támogatott biztosítási védelemmel

  • Magas likviditás kereskedési párjaik között

Hátrányok

  • A kriptovaluták választéka növekszik, de végső soron még mindig lemaradnak a többi top tőzsdétől

  • Még nem érhető el mobilalkalmazás, de mobilbarát platform

  • Az ügyfelek történelmileg panaszkodtak a Coinbase felhasználói támogató csapatának eléréséhez szükséges hosszú várakozási idők miatt

  • A lakossági befektetők kereskedési díjai magasabbak, mint más nagy tőzsdék

Coinbase Pro értékelés – 4.0

Összes értékelés – 4

A Coinbase Pro kivételes tőzsde, de a díjak egyszerűen túl magasak. Mivel a lakossági befektetők más tőzsdék széles választékával választhatnak hasonlót Binance, nincs ok a 0,5% -os kereskedési díj megfizetésére.

Összegzés

A Coinbase Pro az egyik legjobb kriptovaluta kereskedési platform a professzionális kereskedők számára, figyelembe véve az általa támogatott összes úttörő funkciót. Ez egy rendkívül biztonságos platform, sok ellenőrzési eljárással a felhasználói fiókok védelmére. A kereskedési felület intuitív, részletesebb kereskedési diagramokkal, valós idejű adatcsatornával működtetve, a zökkenőmentes élmény érdekében. Magas volumenével és likviditásával alacsony tranzakciós díjai miatt kiváló lehetőség nagy volumenű kereskedők számára. Akár a webhelyen kereskedik, akár az API-t használja, a Coinbase Pro lehetővé teszi a biztonságos és zökkenőmentes kereskedelmet.

Ahhoz, hogy kihasználhassa a Coinbase Pro által kínált lehetőségeket, megtanulhatja, hogyan hozhat létre sokszínű portfóliót a Coinbase Pro segítségével itt.

További olvasmány

Coinbase vs Kraken – Melyik csere jobb?

Binance Review – Tőzsdei jellemzők, kereskedési díjak és biztonság

Hogyan készítsünk titkosító kereskedési botot a Python használatával

Tippek a portfólió eszköz kiválasztásához

Cryptocurrency Trading Bots – A teljes útmutató

Garnélarák egy kriptovaluta kereskedési bot és közösségi kereskedési platform, amely minden nagyobb tőzsdét támogat, beleértve a Coinbase Pro-t is. A Coinbase Pro-fiók és a Shrimpy összekapcsolása feloldja a kényelmes kereskedési funkciókat, amelyek segítségével automatizálhatja kereskedési stratégiáját. Próbálja ki még ma!

Kövess minket Twitter és Facebook frissítéseket, és tegyen fel kérdéseket csodálatos, aktív közösségeinknek Távirat & Viszály.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map