Az ember 5 dollárért akarja saját kriptovalutáját az Upwork – ICO Laziness-nél

Ami a kriptopénzek és a Whitepaperek létrehozásának parancsikonjait illeti, mindezt láttuk. A kódkészletek másolásától a papírlapok átfogalmazásáig a kriptográfiai vállalkozások egyre lustábbak.

Van azonban egy sajátos munkaköri lista, amely a magas elvárásoknak megfelelő krém. Munka szerint felsorolása valakinek Kanadában, azt szeretnék, ha egy fejlesztő létrehozna számára egy kriptovalutát, amely az Ethereum blokkláncon alapul.

Milyen árat kérsz? Talán 1 millió dollár? Legalább 500 ezer dollár?

Valójában az állásajánlat kikiáltási ára csupán 5 dollár. Az állást felsoroló személy szerint a rendkívül alacsony labdaajánlatot azért hozták létre, mert „szeretnék javaslatokat gyűjteni”. Nos, talán nem meglepő, hogy a javaslatok rendkívül rövidek.

A hirdetések türelme

Lehet megbocsátani, ha azt gondolják, hogy ez pusztán anomália volt. Sajnos úgy tűnik, hogy az Upwork-en elég sokan vannak olyanok, akik úgy gondolják, hogy a földimogyoró számára létrehozható egy valutapénz.

Például volt valaki az Egyesült Államokban, aki olyan fejlesztőt keresett, aki hajlandó volt számára egy ERC20 tokent gyártani. Legalább örülünk, hogy tudta, hogy a fejlesztőnek ismernie kell a Solidity-t. Sajnos azonban a tudása ott állt, amikor a projekt típusát „nem vagyok benne biztos”.

Ami talán még meglepőbb, mint a felsorolás, az a tény, hogy számos fejlesztő látszólag érdeklődést mutatott a projekt iránt, és most interjút készít.

Megtaláltuk a felsorolása ami az Egyesült Királyságból származott, amely még ritkábban foglalkozott a részletekkel. A projekt költségvetése csak „$$$” néven szerepelt, és a projekt leírása pusztán „Támogatás egy innovatív ICO-val”.

A Whitepapers kiszervezése

Úgy tűnik, hogy van egy olyan tendencia, amely szerint a lusta alapítók jobban érdekeltek a finanszírozás előteremtésében, mint egy nagyszerű projekt kidolgozásához szükséges munka befejezésében. Lehet, hogy van egy ötletük, amely papíron jó, de nem igazán zavarhatja őket, hogy maguk dolgozzák ki ezt a papírt.

Erre példa lehet a Fiverr.com azon szabadúszóinak nagy száma, akik több mint hajlandóak szolgáltatásaikat felajánlani egy fehér könyv elkészítésével az „akciós árakért”..

Számos példa található, és a Fiverr puszta keresése az „ICO white paper” kifejezésre eredményeket hoz. Például van ez eladó, aki csupán 80 dollárért kínálja az alap fehér könyvét. Úgy tűnik, hogy az emberek önéletrajzainak megírásából az ICO white paper mezőbe költözött.

Láthatja az elégedett ügyfelektől kapott vélemények számát is. Íme egy kivonat az egyik vásárlótól.

Ez az eladó csodálatos volt! Megadtuk neki a rendelkezésünkre álló információkat, és fantasztikus fehér könyvet adott nekünk. Nagyon gyors válaszokat adott és válaszolt minden kérdésünkre. Mindenképpen ajánlom a szolgáltatásait!


Bár nem vagyunk azok a szabadúszók, akik megélnek fehér papírokat, nem igazán ítélhetjük meg, valami nagyon nyugtalan abban, hogy egy csapat dollármilliókat próbál összegyűjteni egy 80 dolláros koncertért kihelyezett fehér papír hátoldalán..

Az ICO romlása

Kétségtelen, hogy az ICO kiadványában nagy eltérés van a rendkívül bevált kriptovaluták rendkívül technikai és átfogó példáitól. Az eredeti Bitcoin whitepaper, például remek kiállítás volt az igazi tudományos írásban.

Mivel az ICO fejlődött, és kevesebb technikai ember fektetett be a kriptovalutákba, jelentősen lebutították. Bár nincs semmi baj abban, hogy a fehér könyvet könnyebben érthetővé tesszük, a lustaság nem választható.

Ez még zavaróbbá válik, amikor az emberek egy teljes kriptovalutát próbálnak kifejleszteni néhány száz dollárért. Ezek kétségtelenül olyan ICO-csalásoknak bizonyulhatnak, mint a Coinfido, amelyeket csupán a gyanútlan befektetők elárasztására fejlesztenek ki..

Tanulságok a kellő gondosságról

A felsorolásokból egyértelműen kiderül, hogy számos ICO zajlik, amelyek kevésbé kívánatos projektek.

Amikor befektetést fontolgat, győződjön meg arról, hogy megfelelő ICO átvilágítást hajt végre. Ha a fehér könyv általánosnak vagy rosszul írtnak tűnik, akkor több mint valószínű, hogy kihelyezik.

Több száz jó minőségű ICO van, amely ebben az évben pénzeszközöket gyűjt. Ne engedje, hogy az érzelmei és a FOMO (félelem a hiányzástól) elhomályosítja ítélőképességét. Fókuszáljon az apró részletekre, és nagyobb kép fog megjelenni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me