Aragon (ANT) Review: Az összes DAO anyja

Aragon egyike azoknak a kriptovaluta projekteknek, amelyek oly ambiciózusakat próbálnak felépíteni, hogy lehetetlennek tűnik.

Míg a név elírási hibának tűnhet Aragorn, a Gyűrűk Ura karakterének híres karaktere, az Aragon projekt egy autonóm régió Spanyolországban amely egykor az 1930-as években nagyjából 6 évig egy teljesen hontalan kormányzási formát tartott fenn. Aragon a kriptopénz használatával próbálja újjáteremteni ezt a fajta összetartó és funkcionális közösségi irányítást.

Aragon áttekintése

Az Aragon lehetővé teszi bárki számára, hogy perceken belül létrehozzon egy „megállíthatatlan szervezetet”. Kép keresztül Közepes

Aragon a kormányzás szempontjából tartja magát, ami a Bitcoin a pénznek. Míg maga egy decentralizált autonóm szervezet (DAO), az Aragon sablonokat kínál bárki számára, hogy 5 percen belül saját DAO-t hozzon létre. Aragon a Decentraland DAO-ját, sőt a híres DeFi projekt, az Aave DAO-ját látja el.

Nem csak ez, hanem Aragon egy olyan digitális joghatóságot is létrehoz, amelyen belül minden DAO (és egyén) képes lesz a viták rendezésére és konszenzus elérésére központosított hatóság nélkül.

Aragon eredete

Aragon története két társalapítójával kezdődik, Luis Cuende és Jorge Izquierdo. Azt mondani, hogy mindkettő tékozló, nemcsak lebecsülést jelent, hanem sértést is jelent. Cuende mindössze 12 éves korában kezdett bele egy nyílt forráskódba az operációs rendszer felépítésében.

16 éves korában az Európai Bizottság alelnökének technikai tanácsadója volt. 18 éves korára közel féltucat startupot indított el, és a HackFWD elnyerte neki Európa legjobb programozója címet. 2016-ban bekerült a Forbes ’30, 30 év alatt – 20 éves volt.

Aragon alapítók

Az Aragon alapítói, Luis Cuende (balra) és Jorge Izquierdo (jobbra). Kép Forrás

Izquierdo 2011-ben a Twitteren barátkozott meg Cuendével, miután elolvasta Cuende lenyűgöző önéletrajzát online. Noha Izquierdónak nem lehetnek ugyanolyan kirívó címei, mint Cuendének, ugyanolyan fokú kognitív tűzerőt hordoz magában. A pár számos startupon dolgozott együtt Spanyolországban és az Egyesült Államokban.

Szilícium-völgyben próbálva finanszírozást szerezni egy AI cég fejlesztésére amely automatikusan benyújtja a szabadalmakat. Ennek célja a szabadalmi trollok elleni küzdelem volt, amelyek olyan szervezetek, amelyek szabadalmat nyújtanak be az általánosan használt technológiákra, és megpróbálják pénzt kicsikarni az ezeket a technológiákat használó vállalkozásoktól.


Miután mesterséges intelligenciájuk beindult, Cuende és Izquierdo kriptográfiai vállalkozásokhoz fordultak, és még egy Zcash bányászat. Egy másik startup fejlesztése közepén voltak 2016-ban, amikor Donald Trumpot választották az Egyesült Államok elnökévé.

Az aragóniai alapítók bányája

Cuende és Izquierdo Zcash bányafarmjának része. Kép Forrás

Cuende ezt a demokratikus rendszer kudarcának tekintette, és a választási eredmény tanújaként felhívta Izquierdót. Javasolta egy kriptovaluta projekt kidolgozását, amely helyreállíthatja az átláthatóságot és az elszámoltathatóságot, amely Cuende szerint a modern politikai és gazdasági intézményekben elveszett..

Aragont 2016 novemberében alapították, alig néhány nappal az elnökválasztás után. Néhány hét alatt a pár visszatelepült Spanyolországba, és már létrehozta Aragon decentralizált irányítási rendszerének használható prototípusát. Ez nagyon népszerűvé tette projektjüket az űrben, mert Izequierdo szavai „Működő terméket fejlesztettünk ki”. Az Aragon platform alfa verziója 2017 februárjáig jelent meg a nyilvánosság előtt.

Vitalik Aragon

Az Ethereum alkotója, Vitalik Buterin. Kép Forrás

Ugyanebben a hónapban Cuende és Izquierdo egy párizsi konferencián mutatták be Aragont az Ethereum (ETH) alkotójával, Vitalik Buterinnel az első sorban. Vitalik ezt követően azt tweetelte, hogy „a decentralizált vállalatok buták, ha nincs decentralizált bírósága az 51% -os támadások megállítására”.

Ennek elolvasása után a csapat rájött, hogy tovább kell menniük, mint csak létrehozni egy DAO-t az Aragonnal. Izequierdo ezt a projekt megalakulása óta az egyik legértékesebb véleménynek tartja.

Az aragóniai (ANT) ICO

Aragón ICO 2017 májusában került sor, az ANT-nként nagyjából 0,90 USD USD tokenárral, amely egy Ethereum blokkláncra épített ERC-20 token. A befektetők az ETH használatával vásárolhattak ANT jelzőket, az amerikai befektetőket pedig az ICO feltételei miatt kizárták.

Az ICO 25 millió dolláros „puha sapkával” rendelkezett, amely alig több mint fél órát ért el. Következésképpen további 8 millió USD függőben lévő ETH tranzakció nem teljesíthető. Az eladott tokenek teljes száma alig haladta meg a 28 milliót, ami az ANT tokenek 39,6 milliós teljes készletének 70% -a. Az ANT az Aragon Network Token rövidítése.

Aragon ICO Timeline

Az aragoni ICO technikai ütemterve. Kép Forrás

15% -át (vagyis nagyjából 6 millió ANT-t) az Aragon Alapítványnak tartották, a másik 15% -ot a korai hozzászólók és alapítók kapták. Egy érdekes dolog, hogy Aragon ICO-ját úgy tervezték, hogy megakadályozza, hogy egyetlen fél túl sok ANT tokent vásároljon, mivel ez veszélyeztetné a hálózat integritását.

Nagyjából 2400 egyedi cím vásárolt ANT tokent és Cuende megjegyezte hogy az aragóniai csapatnak „szó szerint fogalma sincs” arról, hogy ki vásárolta meg az ICO zsetonjait. A későbbi elemzés az ICO-ból egy aragóniai rajongó azt találta, hogy a legelső befektető valahogyan több mint 3 millió ANT tokent gyűjtött be.

Mi az Aragon?

Az Aragon egy decentralizált autonóm szervezet (DAO), amely lehetővé teszi, hogy harmadik felek könnyen létrehozzák saját DAO-kat az előre beprogramozott intelligens szerződések eszköztárának felhasználásával. Az Aragon DAO-sablonokat is kínál attól függően, hogy a DAO-t úgy kívánják-e működtetni, mint egy társaságot, jótékonysági szervezetet stb.

Aragon Dao inkubátor

Aragon DAO inkubátor. Kép keresztül Aragon

Az Aragóniai protokoll gerincét úgy hívják, hogy Aragóniai Bíróság, decentralizált digitális joghatóság, amelyet az aragóniai hálózat irányítására és a DAO-k és a hálózaton lévő egyének közötti viták megoldására használnak. ANT tokenek birtokosai irányítják az Aragon hálózatot.

Aragon a kormányzást az adott emberi struktúra csúcsának tekinti. Felismerve a meglévő irányítási protokollok és még olyan projektek kétértelműségét, mint például a Bitcoin, a hálózaton belül minden döntést, fejlesztést és vitát a Aragóniai kiáltvány.

Ezek a következők: a választás szabadsága (önszuverenitás), az erőszak elzárkózása (nem agresszió), a hatalom decentralizálása, a hosszú távú érték rövid távú nyereséggel szemben, és a befogadás (az átlagosan kölcsönhatásba lépő ember használhatóságának és felhasználói tapasztalatainak könnyűsége) az aragóniai hálózattal).

Aragóni zálog

Az aragóniai hálózat minden fejlesztésének és kezdeményezésének be kell tartania az aragóniai kiáltvány értékeit. Kép Aragonon keresztül

Ahelyett, hogy egyetlen irányítási struktúrát kényszerítene a teljes hálózatra, az Aragon egy olyan világot képzel el, amely több ezer Aragon DAO közösségből áll, amelyek mindegyike saját egyedi irányítási struktúráit működteti, az Aragon hálózattal mint közeggel, amelyen keresztül kölcsönhatásba lépnek.

A cél egyfajta „kormányzati kapitalizmus” előmozdítása, ahol a legerősebb kormányzási mechanizmusok a verseny révén érik el a maximális életképességet. Alapítói Aragont mint olyan kísérletet emlegetik, amely az állami és magánintézmények leghatékonyabb irányítási struktúrájának feltárására törekszik..

Hogyan működik Aragon?

Aragon működésének megértéséhez fontos röviden elmagyarázni Aragon felépítését. Az Aragon Alapítvány felelős az Aragon hálózatért és egy svájci nonprofit szervezet. Aragon One a profitorientált fejlesztőcsapat, amelyet az Aragon Alapítvány bíz meg az Aragon hálózat fenntartásával.

Aragon One

Az Aragon One fejleszti és fenntartja az Aragon hálózatát. Kép keresztül Linkedin

Jelentős átfedés tapasztalható a két entitás csapatai között: Luis Cuende és Jorge Izquierdo egyidejűleg az Aragon Alapítvány vezetői és az Aragon One vezető fejlesztői. Az Aragon Alapítvány és az Aragon One egyaránt a svájci Zugban található (Crypto Valley).

Aragóni kormányzás

Mivel az Aragon DAO, a hálózat minden javasolt változtatását a közösség megszavazza és az Aragon Alapítvány hajtja végre, amely megbízza az Aragon One-t a munka elvégzésével.. Ez év márciusáig, 1 ANT token egyenlő volt egy szavazattal, és a teljes ANT-ellátás legalább 1% -át letétbe kellett helyezni a javaslat mellett vagy ellen.

A szavazatok legalább 51% -ának támogatnia kellett az elfogadásra vonatkozó javaslatot, amely szakaszban egy okos szerződés szabadítana fel forrásokat az aragóniai pénztárból. Bár a kincstárt az Aragon Alapítvány őrzi, az alapokat csak közösségi szavazással lehet feloldani.

Aragóni kormányzás

Aragon struktúrájának és kormányzásának áttekintése. Kép Forrás

Legalább 1000 ANT-t kellett letétbe helyezni egy olyan javaslat előterjesztésére, amelyet „jóhiszeműen kell megtenni a hálózat működési hatékonyságának, minőségének vagy szélességének javítása és az ANT valamennyi tulajdonosának egyenlő mértékű előnye érdekében”..

Amint azt az előző bekezdés megjegyezte, ez az irányítási struktúra a közelmúltban szünetel, hogy utat engedjen az Aragóniai Bíróságnak, amely nemcsak „jogi” keretet biztosít a DAO-k és az egyének számára a hálózaton való interakcióra, hanem végül egy erőteljesebb irányítási mechanizmust is bevezet. magának az aragóniai hálózatnak.

Aragóniai Bíróság

Az aragóniai bíróság igen fogant mint egy intelligens szerződésekből álló kormány igazságszolgáltatási ága. Ennek a kormánynak az aragóni kiáltvány alkotmánya. Az aragóniai hálózatra irányuló javaslatokról az aragóniai bíróságon is szavaznak, de ennek pontos folyamatát még nem kell részletezni. Az aragóniai bíróság technikai felépítése meglehetősen összetett és kívül esik a cikk terjedelmén, de madártávlatból meglehetősen könnyen érthető.

Aragóniai Bíróság

Az Aragoni Bíróság az Aragon hálózat központi protokollja. Kép Forrás

Az aragóniai bíróságon minden félnek, aki esküdtként, felperesként vagy vádlottként szeretne részt venni, le kell mondania minimális tét 10 000 ANJ token (erről bővebben a következő szakaszban olvashat). A felperesnek meg kell fogadnia a tétet, hogy ügyet nyújtson a „bírósághoz”. Ha az alperes nem válaszol meghatározott határidőn belül, a felperes automatikusan nyer, az alperes pedig elveszíti részesedését.

Az esküdtek ál-véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra az Aragónia Bíróság „aktivált” résztvevőinek (akik pénzeszközöket költöttek) csoportjából az adott vita eldöntésére, azzal a valószínűséggel, hogy esküdtté választják, az befolyásolja (nincs meghatározva) az esküdtek számát. zsetonok és korábbi esküdt hírnév.

Az esküdt döntéseket függetlenül és névtelenül hozzák meg, és a „pluralitás”. Leegyszerűsítve: az esküdtek ösztönzést kapnak a „helyes” (többségi) ítélet meghozatalára, mivel a „helytelen” (kisebbségi) esküdtek elveszítik részesedésüket.

Aragon bírósági műszerfal

Az aragóniai bíróság műszerfala. Kép keresztül Aragon

Ezzel szemben az esküdtek, akik helyesen döntöttek, jutalmat keresnek az alperes elvesztett tétjéből vett ANJ zsetonokban és a helytelen esküdtek (ha voltak ilyenek). Az alperesek fellebbezhetnek az ítélet ellen, ha nagyobb tétet tesznek le, ekkor ugyanaz a folyamat megismétlődik az esküdtek nagyobb csoportjával.

Ez a fellebbezési folyamat addig ismételhető, amíg a hálózat minden egyes esküdtjét meg nem hívják a vita megoldására. Az aragóniai bíróságról további részleteket a nemrégiben frissített oldalon olvashat Aragóniai fehérlap.

Aragon zsetonok

Amint észrevehette, az ARAGON hálózatban több jelző található, mint pusztán az ANT. Valójában ott jelenleg 3 Aragon kiemelte: ANT, ANJ és ARA. Abban az esetben, ha elfelejtette, az ANT az aragóniai hálózat központi jele, és a hálózat irányítására szolgál.

Aragon ANJ

Aragón ERC-20 ANJ tokenje. Kép Aragonon keresztül

Az ANJ egy ERC-20 token, amelyet az Aragóniai Bíróságnál tétjeihez és esküdtszerű juttatásaihoz használnak, és amely ANT-hez van kötve, ahol az ANT tokenek intelligens szerződésben kerülnek letétbe ANJ tokenek verésére. Az ANJ tokenek valójában kereskedhetnek a kriptovaluta tőzsdéken (bár alacsony volumenű és meglehetősen alacsony áron).

Az ARA egy közelgő token, amelyet a Aragon lánc, egy másik protokoll, amely az Aragón-hálózaton belül pillérfunkciót fog betölteni, mint az Aragoni Bíróság (erről bővebben a következő szakaszban olvashat).

Aragon ARA

Az ARA egy ERC-20 token az Aragon hálózaton, amelyet az Aragon lánc áramellátására használnak. Kép Aragonon keresztül

Az ANJ-t és az ARA-t is folyamatos tokeneknek nevezik, mivel a kínálatuk kötődik egy ún. Kötési görbe intelligens szerződéshez, amely előre meghatározott árfolyamokat hoz létre az ANJ és az ARA tokenek között az aktuális ár és kínálat alapján. Az Aragon hálózaton belül minden protokollnak (nem DAO-nak) saját natív tokenje lesz, amely ily módon kapcsolódik az ANT-hez.

Aragóniai ütemterv

Hasonlóan a többi DAO-hoz, Aragonéknak sincs rögzített ütemterve, mert azt alapvetően Aragon közösségének akarata rajzolja meg. A múltbeli mérföldköveit tekintve az Aragon 2018 októberében elindította DAO-t létrehozó főhálóját.

Aragon közelgő

Az aragóniai ütemtervhez legközelebb az Aragon One blogjában található. Kép Aragonon keresztül

2019-ben Aragon volt folytassa az új DAO sablonok hozzáadását és a hálózat fejlesztéseit, valamint hivatalosan is vezesse be az Aragon One-t, mint az előző szakasz elején felvázolt struktúra vezető fejlesztői csapatát. Ez év februárjában hivatalosan is elindították az aragóniai bíróságot.

Egyéb fejlemények tartalmazza az Aragon Agent sablon beépülő modult, amely lehetővé teszi bármely Aragon DAO számára, hogy kölcsönhatásba lépjen az Ethereum más alkalmazásaival, beleértve a DeFi alkalmazásokat, például a MakerDAO-t. Az Aragon nemrégiben implementálta az AraCred protokollt is, amely nyomon követi a felhasználók hírnevét az Aragon hálózaton, és olyan jegyekkel jutalmazza őket, amelyek natívak abban a protokollban, amelyikkel kommunikálnak (pl. ANJ az Aragoni Bíróságon)..

Aragóniai ütemterv

Aragon következő fejlesztései Cuende szerint ez év júniusában. Kép keresztül Youtube

Alapján a legutóbbi blogbejegyzéseken az Aragón Alapítvány és egy interjú Luis Cuendével a következő évben az Aragóniai Bíróság és az Aragóniai Lánc fejlesztésére összpontosítunk. Az aragóniai bíróság jelenleg „elsőbbségi kampányokat” folytat a protokoll hatékonyságának tesztelésére, mielőtt az aragóniai bíróság és az aragóniai hálózat irányítását átadnák az ANT tokenek birtokosainak. Ez valójában a projekt alapítóinak hosszú távú célja volt, amelyek remélik, hogy az Aragón Alapítvány fokozatosan eltávolodik a hálózattól.

Az Aragon lánc jelenleg fejlesztés alatt áll, és az Aragon hálózat második rétegeként működik. Az alapul szolgáló hálózattól eltérően az Aragon Chain Proof of Stake konszenzusos mechanizmust használ, és gyors, alacsony kockázatú tranzakciókat tesz lehetővé a hálózaton működő DAO-k között, nagyon alacsony költségek mellett. A kettő és a kettő együttes felvetése azt sugallja, hogy az Aragon lánc résztvevőinek az ARA jelzőket kell elhelyezniük, amelyek ANT-hez vannak kötve.

ANT árelemzés

Az ANT ártörténete viszonylag nem imponáló a legtöbb más kriptovalutához képest. 2017 májusában debütált a kriptopiacon, durván 1,50 USD / token áron, ami kevesebb, mint duplája volt az eredeti ICO árának, 0,90 USD USD-nek. Az ANT 2018 januárjában minden idők legmagasabb szintjét, közel 8 USD-t ért el. Míg más kriptovaluták több mint 100x-os nyereséget tapasztaltak az ICO-áraikhoz képest a bikafutás alatt, az ANT-nek még csak 10-szer sem sikerült az eredeti értékelése.

ANT árteljesítmény

ANT árteljesítmény. Kép keresztül CMC

Ennek ellenére az ANT ez év januárja óta látható emelkedő tendenciát mutat, amikor minden token csupán 0,40 USD-t ér, ami 2018 vége óta ingadozott. Az Aragóniai Bíróság beindítása jelentős mértékű háborgást hozott, főleg Tim Draper neves kockázatitőke-befektető után millió dollárt vásárolt értékű ANT tokenek az Aragon Foundation-től, tokenenként 0,50 USD USD áron.

ANT ár 12 hónap

ANT ár az elmúlt 12 hónapban. Kép CMC-n keresztül

Bár az ez év márciusában bekövetkezett villámcsapás visszaállította az ANT-t az első helyre, az árak 2018 közepe óta nem látott szintre tértek vissza, és július elején 2 dollár feletti emelkedést tapasztaltak, amikor bejelentették, hogy az aragóniai hálózat végül korlátozás nélkül átadja a protokoll irányítását az ANT tokenek tulajdonosainak. Úgy tűnik, hogy az ANT a belátható jövőben is értékelni fogja (ez azonban nem pénzügyi tanácsadás!).

Hol lehet beszerezni az ANT-t

Ha Aragon ANT tokenjét szeretné kézbe venni, sajnos nincs sok lehetősége. Csak körülbelül két tucat kereskedési pár létezik az ANT tokennel, amelyek többsége ismeretlen tőzsdéken vagy kis volumenű decentralizált tőzsdéken folyik. Úgy tűnik, hogy az egyetlen életképes lehetőséged a Bittrex, és még az ott található hangerő sem olyan nagy.

Aragon Markets CMC

Aragóniai piac párok a CoinMarketCap-ban. Kép keresztül CMC

Fontos kiemelni az ANT 24 órás mennyiségét és teljes ellátását is. Az ANT 24 órás volumene hihetetlenül alacsony, tekintettel piaci korlátjára, és úgy tűnik, hogy e mennyiség egy része hamis is lehet.

Aragon Supply

Az aragóniai ANT-token szállításának története. Kép keresztül Aragon Blog

A teljes ellátást tekintve, amikor az Aragon hálózatot átadják az ANT tokenek birtokosainak, akkor képesek lesznek arra, hogy cserélje ki az ellátási sapkát a token, valamint annak inflációja, ahogy jónak látják. Ez egy kulcsot vethet a befektetési vágyadba, ha nem rajongsz az inflációs devizákért.

ANT kriptovaluta pénztárcák

Mivel Aragon ANT tokenje az Ethereum hálózatra épül, mint ERC-20 token, szinte bárhol tárolhatja, ahol ledobhatja az ETH-t. Néhány jó szoftver pénztárca: MyEtherWallet (web), Exodus pénztárca (asztali / mobil), Atomic pénztárca (asztali / mobil) és Bízzon Walletben (Mobil). A hardvertárcák között szerepelnek a Ledger, Trezor és a Keepkey eszközök.

Aragóniai véleményünk

Ami az Aragon iránti véleményünket illeti, ugyanabban a hajóban vagyunk, mint annak alapítója és vezető fejlesztője, Luis Cuende. Míg Aragon valami hihetetlen célt kíván megtenni, és komoly előrelépést mutat, a kérdés továbbra is fennáll: valóban használja-e valaki?

Noha több mint 1400 DAO-t hoztak létre Aragon zseniális „kormányzás Lego blokkok”, Technológiáik bármilyen értelmes átvételének elérése hihetetlenül nehéznek bizonyul.

Aragon Engagement

Az Aragón-hálózattal való működés lebontása működésének első éve alatt. Kép az Aragon Blogon keresztül

Egy nemrégiben készült interjúban, Cuendét arról kérdezték, hogy az ANT-tokenek birtokosai megdöbbentően alacsony, 7% -os arányúak voltak-e az Aragon hálózatban. Bár ennek a számnak sem örül, azt mondta, hogy nem a résztvevők száma, hanem az eredmények minősége számít. Pontosan rámutat arra is, hogy ez az alacsony részvételi arány endemikus a decentralizált alkalmazásokban (különösen azokban, amelyek nem kapcsolódnak a DeFi-hez).

Crypto J görbe

A Crypto J-görbe bemutatja a kriptovaluta bevezetésének lehetséges előrehaladását. Kép keresztül Közepes

Ami a legfontosabb, Cuende nagyon is tisztában van azzal a ténnyel, hogy óriási tudás- és tapasztalatbeli különbség van az átlagember és a tapasztalt kriptovaluta geekek között. Nem csak ez, de a kriptotéren belül számos protokoll és alkalmazás jogszerűen nem vonzó a felhasználó számára.

Ez az oka annak, hogy az Aragóni Kiáltvány egyik „parancsolata” a befogadás – egy intuitív felhasználói élmény, amely megkönnyíti az átlagember számára a hálózat működését és a hálózathoz való hozzájárulást. Cuende szemében Aragonnak még hosszú utat kell megtennie ebben a tekintetben.

Aragóniai Közösség

Képernyőkép Aragón promóciós videójából

Összességében szégyen, hogy Aragon nem kapta meg azt a figyelmet, amelyet valóban megérdemel. Azon kevés projekt egyike, ahol a közösség valóban a vezetőülésen van. Az Aragon-hálózat elindítása óta az utolsó szó a Aragon Alapítvány kincstári forrásainak elosztásáról szól.

Az ICO méltányos volt, és a projektnek soha nem volt olyan hatalmas kockázati tőkevállalata, amely arra ösztönözte az Aragon Alapítványt, hogy ugyanolyan árnyékos gyakorlatot folytasson, mint amit a kulisszák mögött sok hasonló projekt lát..

Izquierdo mondta tavaly hogy Aragonnak elegendő forrása van a fejlődés további legalább évtizedig történő folytatásához. Ez azt jelenti, hogy az aragóniai hálózat itt van, hogy legalább addig maradjon, és csak előreléphet, hogy a kriptopénzek egyik vezető projektjeként bebiztosítsák magukat. Ez valószínűbbnek tűnik, mint nem figyelembe véve, hogy vezető fejlesztőik a bolygó legjobbjai közé tartoznak.

Kiemelt kép a Shutterstock segítségével

Jogi nyilatkozat: Ezek az író véleményei, és nem szabad befektetési tanácsnak tekinteni őket. Az olvasóknak saját maguknak kell kutatniuk.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me