A Qtum életképes versenytárs, vagy elveszik az Ethereum klónok tengerén?

Előfordulhat, hogy a blockchain trendek következő nagy hulláma olyan projektek létrehozásával jár, amelyeket kezdettől fogva úgy terveztek, hogy vonzóvá váljanak a nagyvállalatok.

Míg manapság sok projektet olyan emberek hoztak létre, akik szabadságot akarnak a centralizált vállalkozásoktól, monopóliumoktól és a nagy kormánytól, mások úgy döntöttek, hogy teljesen más utat választanak, hogy megkülönböztessék magukat..

A Qtum egy szingapúri székhelyű blokklánc-projekt, amely egyenesen a nagyvállalkozások felé irányul. Olvassa el, miközben áttekintjük a Qtum néhány alapját, mi ez és mi próbál lenni.

Qtum, blokklánc a vállalkozások számára?

Qtum üzleti blokklánc

Kép a Forbes.com-on keresztül

Egyes vállalatok negatív véleménnyel vannak a kriptovalutáról általában. Ennek számos oka lehet, de az egyik legnagyobb panasz az, hogy úgy érzik, decentralizált és ellenőrizetlen jellege miatt megbízhatatlanná és kiszámíthatatlanná válik.

Egyes vállalkozások akár hamisan társíthatják az összes kriptovalutát bűncselekményhez, esetleg kormányellenes tendenciákhoz.

A Qtum egy intelligens szerződéseket kínáló kriptovaluta projekt, amelynek célja a blokkok közötti átjárhatóság biztosítása. Úgy tűnik, hogy a Qtum vagy az Ethereum elágazása, vagy valami klón. Míg az Ethereum ma is pusztán a munka bizonyításával foglalkozik, a Qtum már az igazoláson van és azt tervezi, hogy így is marad.

Mivel a Qtum a vállalkozásokat célozza meg, online üzenet érkezett, jelezve, hogy a Qtum már két nagyvállalattal is üzleti üzletet kötött. Az első a kávé konglomerátum, Starbucks, bár nem idéznek részleteket arról, hogy ez a partnerség mit jelentene.

Ebből a második egy 360 Pénzügy amely víruskereső és tűzfalszoftvert biztosít, valamint kínai nyelvű keresőmotort is futtat. Míg a 360 közel sem rendelkezik a piaci részesedéssel, mint állítólag, állítólag a kínai keresési piac akár 10% -át is képviseli, így meglehetősen értékes.

Qtum tokenek

A Qtum az év elején kissé furcsa volt. Kezdetben Qtum tokenek sorozatát adták ki ERC-20 tokenek. Ezeknek a tokeneknek azonban nem a végső Qtum kriptovaluta volt a célja.


Ehelyett azzal a szándékkal hozták létre őket, hogy végül felcseréljék őket arra, ami később a Qtum fő hálózati tokenjeivé válik. Ma a csere mert a legtöbb ember már befejezte, és az eredeti ERC-20 tokenek közül nem sok maradt meg.

Sajnos az ilyen csereügyletek gyakran sok zavart okoznak, különösen azok körében, akik nem feltétlenül értik az ERC-20 és a nem ERC-20 token közötti különbséget. Elképzelhető, hogy egyesek véletlenül elküldték az új Qtum tokeneket egy ERC-20 szabványnak megfelelő Ethereum pénztárcához, és nem megfelelő Qtum fő hálótárcához.

Huobi QTUM

Regisztráljon a Huobiban, és vásároljon QTUM tokeneket

A Qtum tokenek folyamatos növekedést tapasztaltak az elmúlt hónapokban, de a bitcoinenkénti áruk némi fel-le mozgást mutatott. Ma egy Qtum token kb. 38 dollárba kerül. Ez azt jelenti, hogy azok, akik a Qtum elején kaptak helyet, legalább bizonyos mértékű profitot szereztek.

Ezen túlmenően, mivel a Qtum a tét igazolása, a korai vásárlók valószínűleg sokkal könnyebben tudják lebonyolítani a tétet, mint azok a későn érkezők, akiknek magasabb nevezési díjat kell fizetniük.

Az Ethereum versenyzője?

Úgy tűnik, hogy a legnagyobb különbség a Qtum és az Ethereum között többnyire a marketingen alapul, és hogy a Qtum már a tét igazolásával kapcsolatos konszenzust folytatja. A Qtum sajnos az Ethereum már hatalmas előrelépéssel rendelkezik, és már sok száz különböző projektet tartalmaz, és számos nagyvállalat, például a Microsoft magában foglal.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden remény elveszett a Qtum számára, mivel kínálataik elég különbözőek ahhoz, hogy képesek legyenek annyi üzletet vonzani, hogy életképesek legyenek. Azt is meg kell jegyezni, hogy a Qtum nem az egyetlen intelligens szerződéses platform, amely a nagyvállalkozásokat célozza.

A NEM is hasonló taktikát folytat, és a növekedés elsődleges célja a nagyvállalkozások. A NEM már több éve létezik, és folyamatos növekedést is tapasztalhat. A coinmarketcap.com oldalon található két valuta értékeléseinek összehasonlításakor láthatjuk, hogy a Qtum az értékelik 2,7 milliárd dollár, ahol a NEM összességében értékelés 6,5 milliárd dollár.

A NEM egyes egységei általában kevesebb, mint egy dollárért járnak, mivel összesen csaknem 9 milliárd egység áll rendelkezésre, míg a Qtum körülbelül 100 millióval rendelkezik.

Ki áll a Qtum mögött?

Qtum Team

A Qtum csapat. Forrás: Qtum.org

A Qtumot a Qtum alapítvány működteti, amelyet Patrick Dai vezet. Dai az Alibaba kínai konglomerátum hátteréből származik, és a Szilícium-völgyben található Draper Egyetemen diplomázott. Úgy tűnik, hogy a Draper Egyetem profitorientált műszaki főiskola. Dai is megjelent a kínai állami médián, hogy a Qtumról beszéljen a közelmúltban.

Egyéb tagok A csapatnak van tapasztalata az üzleti adminisztrációban, a szoftverfejlesztésben, a webfejlesztésben, a mobil fejlesztésben és számos más projektben. Maga a csapat olyan emberekből áll, akik többnyire Kínában élnek, és még néhányan a világ minden tájáról.

A cég weboldala Roger Ver-t is felsorolja „támogatóként”. Azok számára, akik nem tudják, Roger elég hírhedt a bitcoin közösségben. Gyakran tesz rendkívül pro-bitcoin készpénz- és anti-bitcoin alapnyilatkozatokat. Bár sok támogatója van, enyhén szólva is vitatott személyiség.

Esélyes-e a Qtum??

Bár úgy tűnik, hogy hirtelen elég sok Ethereum klón van a piacon, amelyek mind intelligens szerződéseket és más üzleti orientált megoldásokat akarnak kínálni, a piacon minden bizonnyal elég hely lesz több játékos számára.

Ami fontos döntő tényező lesz, az az, hogy ezek a projektek miként képesek megkülönböztetni egymást. Mivel az Ethereum elsőként került piacra, máris az intelligens szerződéses platformok aranystandardjává vált.

Nagyjából ugyanígy a bitcoin a kriptovaluta aranystandardjává vált. A Qtum elég nagy versenyben van, beleértve a jól ismert NEO projektet is, amely szintén Kínából származik.

A Qtum néhány érdekes funkcióval rendelkezik, mint például a tétbiztos modell, és a mobil támogatásra összpontosít. Ez elég lesz a sikerhez? Vagy csak egy életképes játékos néhány évvel az úton? Csak annyit mondhatunk, hogy izgatottan várjuk, hogy alakulnak a dolgok.

Kiemelt kép a Qtum.org oldalon keresztül

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map