A Poloniex pörög ki a körből – a hírhedt csere megint megbotlik

>

A Circle bejelentette, hogy a Poloniex a Circle-től a saját „Polo Digital Assets, Ltd” cégévé válik.

Ó, hogy a hatalmasok elestek.

Miután az USA-ban elrendelte a vezető kriptovaluta-tőzsdét, a Poloniex azóta megírta a játékkönyvet, hogy miként csúszhat el a közönség kegyéből a leglátványosabb divat.

A csere romlása nem más, mint önmaga okozta. A tulajdonosok hideg holt kezéből lassan vérzik a csere.

Vegyünk vissza néhány évet.

Emlékszem, amikor először kezdtem kereskedni a Poloniex-en. 2017. május volt. A tőzsde egyre nagyobb lendületet kapott, amikor a 2017-es bikapiac alakult.

Poloniex nagy lett. Mint a BIG big. A kereskedők százezrei egészséges optimizmussal nyüzsögtek a tőzsdén. Varázslatos idő volt a kriptopiac és a Poloniex számára.

De…

A támogató jegyek megválaszolatlanok maradtak. A csere sokkal inkább a méretezésre összpontosított, mint az ügyfélszolgálatra. Ez azt okozta, hogy a kérdések hónapokig fennálltak, mivel a tőzsde mindenki online voltában küzdött.


2018-ra a Poloniex több mint 140 000 megválaszolatlan támogatási jegyet gyűjtött össze. A felhasználók dühösek voltak, és az internetet elárasztották a kereskedők rémtörténetei, amelyek elvesztették pénzeszközeikhez való hozzáférését.

Szerzés a Circle megvásárolta volt a legjobb lövésük megváltáskor. Egyesek még azt gondolták, hogy ez új nagyszerűség hullámát fogja ösztönözni a cserére.

Még…

A Kör csak többet hozott ugyanarról. A támogató jegyekre választ kaptak, de mást nem nagyon. A webhely továbbra is megegyezett a Poloniex vásárlásának napjával. De a spekulatív előírásoknak való megfelelés érdekében az amerikai ügyfelektől elveszített funkciókkal.

A Poloniex tovább hanyatlott, amikor Circle elgondolkodott azon, hogyan kell kezelni a cserét. Funkciók eltávolítása, majd a funkciók újbóli engedélyezése stb. Minden érintett számára zavaros helyzet lett.

Csak két hónap

Csak néhány hónap áll az amerikai ügyfelek rendelkezésére, hogy összecsomagolják üzleti tevékenységüket és máshová vigyék pénzeszközeiket.

Kereskedés leáll

2019. november 1-jén minden kereskedelem leáll az amerikai ügyfelek számára. Ugyancsak úgy tűnik, mintha a tőzsdén ezen idő után maradt pénzeszközök a Circle-be kerülnének.

Alapok eltűnnek?

A befektetőknek csak ez év december 15-ig kell visszavonniuk alapjaikat.

A Circle nyilatkozatában:

“A kereskedés befejeztével az amerikai ügyfelek továbbra is legalább 2019. december 15-ig visszavonhatják eszközeiket a Circle-en keresztül.”

Ez úgy hangzik, mintha december 15-e után hagyná a pénzét a tőzsdén, azt jelenti, hogy teljesen elvesznek. Azonnal a Circle tulajdonává válik (csak feltételezhetjük).

Most nem azt mondom, hogy ez utálatos, de azt mondanám, hogy ez szinonima – visszataszító, megvetendő, utálatos. Csak két hónapos felmondási idővel értesítik az embereket az alapok mozgatásáról, különben eltűnnek.

Ez csak tökéletesen illeszkedik abba a csökkenő tendenciába, amelyet a Poloniex tisztázott maguknak.

Megválaszolatlan kérdések

Sok kérdés megválaszolatlan maradt. A Circle felvásárlása óta eltelt közel 2 év során még mindig nem láthatunk világos jövőképet a Poloniex-ről.

Hogyan fognak versenyezni nemzetközi szinten?

Nemzetközi szinten a befektetők nagy választékot kínálnak a tőzsdékről. Ezek a tőzsdék már évek óta uralják a külföldi piacokat, és nem mutatják a megállás jeleit. Például a Binance, a kriptográfia behemótja közvetlenebb versenytársa lesz a Poloniex-nek.

Lehet, hogy az amerikai piacon kissé megbízható tőzsde volt az egyetlen előnyük a nemzetközi tőzsdékkel szemben. Ezzel a stratégiaváltással nincs egyértelmű módja a Poloniex versenyzésének.

Hogyan fognak növekedni?

A Poloniex az elmúlt években lassan haladt. Kevés új funkcióval bővült. A felsorolás csigatempóban történik, a marketing kegyetlen, és még sok minden más.

Bár azt állították a legutóbbi blogbejegyzés hogy ez „felszabadítja őket arra, hogy az új funkciókkal, eszközökkel és szolgáltatásokkal rendelkező globális kripto kereskedők igényeire összpontosítsanak”, csak az idő fogja megmondani, hogy ez lehetséges-e.

A csere a stagnáláson át terjedt a Circle felvásárlása óta. A menedzsmentnek fel kell ismernie, hogy a versenyzéshez gyorsabban kell haladniuk. Ez lehet az utolsó lövésük a megváltáskor.

Mikor ér véget a „forró krumpli” játék?

Forró burgonyaként áthaladni a Poloniex-en csak annyi ideig tarthat. Végül senki sem akarja játszani a gyalogot, amely megölte Poloniexet. Itt az ideje, hogy rájöjjünk, a megváltási történet egyszerűen nem történik meg. A csere súlyos hibákat szenvedett el a korábbi kudarcok miatt.

Lehet, hogy nem lehet leplezni a jeleket. Az emberek már látták a Poloniex valódi arcát, és a vezetés körüli keveredés nem biztos, hogy elegendő különbséget jelent.

Ezen a ponton jobb lehet egy új csere indítása a semmiből, mint befektetni további 100 millió dollárt egy egyszer nagy csere halott csontvázának megtámasztására..

Következtetés

Mi lesz a legvalószínűbb? A következő 2 éven belül visszatekintünk erre a pillanatra, és olyanok leszünk, mint „igen, a Poloniex 2019. október 18-án megpecsételte a sorsukat”.

Kilátásaik szűkülnek, miközben az utolsó leheletükért küzdenek. A Circle nem tudott mit kezdeni a tőzsdével, és elvárom, hogy az új tulajdonosok sem tudják, mit kezdjenek a cserével.

A Poloniexnek sok története van a kriptovaluta térben, így nehéz látni őket, hogy így mennek. 2017 közepén váltásom volt. Ma egy tisztelt katona halálát figyelem. Aki előre tolta a kriptovaluta piacot. Köszöntelek Poloniex-t.

A garnélarákról

Garnélarák vezeti a piacot, mint a legfontosabb kriptográfiai portfóliókezelési alkalmazás. A felhasználók konfigurálhatják az egyedi kriptográfiai portfóliót, és passzív portfólió-stratégiát valósíthatnak meg, eltávolítva ezzel a problémát a kriptográfia aktív kereskedelmével kapcsolatban..

Garnélarákos webalkalmazás: Shrimpy – Cryptocurrency Portfolio Management

Shrimpy’s Developer Trading API a kereskedési funkciók integrálásának egységes módja minden nagyobb tőzsdén. Gyűjtse össze a korábbi piaci adatokat, valós idejű webhálózatokat érjen el, fejlett kereskedési stratégiákat hajtson végre, és korlátlan számú felhasználót kezelhessen.

Shrimpy Crypto Trading API: Garnélarák | Crypto Trading API-k fejlesztőknek

Ne felejtsen el minket követni Twitter és Facebook frissítéseket, és tegyen fel kérdéseket csodálatos, aktív közösségünknek Távirat.

A garnélarák csapata

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map