A leghasznosabb kripto kereskedési botok 2020-ban

>

A kriptovaluta-kereskedési stratégia minden aspektusának kezelése elsöprő lehet. Ha éjjel-nappal online kell lennie a kereskedéshez, a pontos megbízások végrehajtásához, a piac elemzéséhez és a kidolgozott stratégia kézi végrehajtásához, akkor rémálma lesz a kriptovaluta kereskedése..

A kriptográfia nem azonos a hagyományos tőzsdéken történő kereskedéssel. A kriptovaluta piacok soha nem tartanak szünetet. A tőzsdék kereskedéseket hajtanak végre a nap 24 órájában.

A nyugodt alvás érdekében a legtöbb kriptovaluta-befektető kereskedési botok szolgáltatásait használja. Ezek a kereskedési botok érzelmek nélkül automatizálhatják a stratégiát. Minden kereskedést pontosan kiszámol és előre meghatároz az Ön által meghatározott feltételek.

Bár a koncepció egyszerűnek tűnik, számos olyan szolgáltatás létezik, amelyek automatizált kereskedési botokat kínálnak. Egyesek a technikai mutatókra, a napi kereskedésre és a szkriptelésre, míg mások az egyszerű portfóliókezelési technikákra összpontosítanak.

Bontjuk az 5 legjobb kriptovaluta kereskedési botot, amelyek segíthetnek a portfólió kezelésének egyszerűsítésében. Ezen kereskedési botok mindegyikének egyedi célja van, amely segítséget nyújthat a stratégia egyértelmű szervezésében az Ön számára legmegfelelőbb módon.

Garnélarák

A kriptovaluta kereskedési botokat nem kell bonyolítani. Nál nél Garnélarák, szívünkbe vettük ezt az ötletet. Ennek eredményeként hoztuk létre a legkifinomultabb kereskedési szolgáltatásokat, amelyek rendkívül egyszerűen használhatók.

A Shrimpy-t kripto befektetők tervezték, kripto befektetők számára. Olyan emberek, akik azt tervezik, hogy a következő 10 vagy 20 évben a piacon maradnak. Ahelyett, hogy a piac második-második kullancsával foglalkozna, a Shrimpy a 10 éves távlatra összpontosít. Célja, hogy hosszú távon automatizálja portfólióját.

Nincsenek olyan szolgáltatások, mint a Shrimpy. Egyszerűen csatlakoztassa az összes cserefiókot, válasszon portfóliót vagy indexelési stratégiát, és nézze meg, ahogy a Shrimpy automatikusan karbantartja portfólióját az idő múlásával. Olyan érzés, mint a HODLing 2.0.


Ahelyett, hogy hagyná, hogy portfóliója port gyűjtsön egy hardvertárcában, a Shrimpy szisztematikusan egyensúlyba hozza portfólióját. Amikor új pénzeszközöket utal be a tőzsdei számlájára, ezeket a pénzeszközöket automatikusan be lehet juttatni a portfólióba a fejlett dollárköltség-átlagolási funkcióink segítségével..

Minden, ami a portfólió kezeléséhez szükséges, egy alkalmazásban biztosított. Kövesse nyomon a teljesítményét idővel, gyorsan állítsa be portfólióját az új kutatások vagy piaci mozgások alapján, vagy egyszerűen hagyja, hogy a Shrimpy mindent automatizáljon a világszínvonalú dinamikus indexelési stratégiáinkkal. Ez a végső személyes vagyonkezelési megoldás a kriptovaluta-tulajdonosok számára.

A Shrimpy támogatja a 16 legnépszerűbb kriptovaluta-tőzsde bármelyikéhez való csatlakozást, így mindig megtalálhatja az Ön számára tökéletesen működő csereprogramot. Ha nem tud dönteni egyetlen cseréről, az nem jelent problémát. Kapcsoljon össze több tőzsdét a Shrimpy-vel, hogy portfólióját az összes tőzsdén megtekinthesse, és az összes Exchange-fiókját egyetlen egységes irányítópulton keresztül kezelhesse.

Regisztráljon ma a Shrimpy szolgáltatásra!

Árazás

A Shrimpy mind az ingyenes, mind a prémium előfizetési szintet támogatja. Az ingyenes szint csak a portfólió megfigyelési funkcióihoz nyújt hozzáférést. A portfólió automatizálásának megkezdéséhez fel kell fizetnie a „Professional” szintre. Ez hozzáférést biztosít minden olyan portfóliókezelési, kereskedési és társadalmi funkcióhoz, amelyek valóban ragyogják a Shrimpy-t.

A profi szint havi 13 dollárnál kezdődik éves számlázáskor.

Coinrule

Coinrule egy növekvő automatizált kereskedési szolgáltatás, amely a mutatóalapú kereskedelemre összpontosít. A Coinrule a hosszú távú stratégia automatizálása helyett a percről percre lebonyolított bonyolult interakciókkal foglalkozik. Mivel az eszközei ára a nap folyamán változik, az automatizált kereskedési bot végrehajtja a kereskedéseket az Ön meghatározott kereskedési stratégiájához.

A Coinrule-t azoknak a kriptovaluta-kereskedőknek ajánljuk, akik kézben akarnak lenni az alapjaikkal. Időigényes lehet a stratégia folyamatos frissítése és a robotok bütykölése az optimális eredmények elérése érdekében, ezért ez a kereskedési bot ideális azok számára, akiknek van idejük befektetni az általuk alkalmazott stratégiák teljes elsajátításába..

Árazás

A Coinrule ára elfogadható 9,99 / hó-nál kezdődik, de a legfejlettebb terv esetében gyorsan 199,99 USD / hó-ig emelkedik. 9,99 USD-vel egyszerre 2 cserefiókot kapcsolhat össze és 5 szabályt automatizálhat.

Zignaly

Zignaly a Coinrule összetettebb versenytársának tekinthető. Crypto kereskedési jelek, mutatók és TradingView kapcsolat biztosításával a kereskedők részletes stratégiát hajthatnak végre különböző jelalapú stratégiák kombinálásával.

A különféle mutatókon alapuló kereskedés mellett a Zignaly olyan pozícióalapú kereskedési terminált nyitott meg, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy a tőzsdén konkrét megbízásokat adhassanak a stratégia automatizálása nélkül..

A Zignaly által támogatott funkciók nagy száma miatt kissé meglepő, hogy az egyetlen általuk támogatott csere a Binance. Binance-fiók nélkül nincs szerencséje ezzel a szolgáltatással.

Néhány alapvető funkció, amelyet támogatnak, a következők:

 • Utolsó stop loss

 • Jelek

 • TradingView Bot

 • Több cél a jelektől

Árazás

Jelenleg csak egyetlen árképzési szint létezik a Zignaly alkalmazáshoz. Minden, amit kínálnak, megvásárolható 15,99 USD / hó áron. Ez magában foglalja a korlátlan érme párokat és pozíciókat.

Gunbot

A piacon töltött több év után Gunbot továbbra is a piac kevésbé ismert versenytársainak számít.

A Gunbot egy asztali alkalmazás, amelyet futtatás céljából letöltünk. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltatást magának kell futtatnia a nap 24 órájában, hogy biztosítsa a kereskedési stratégia folyamatos végrehajtását. Ez számos kereskedő számára aggodalomra adhat okot, akik folyamatosan úton vannak. A 24/7 üzemelő gép beállítása költségessé és frusztrálóvá válhat.

Az alkalmazás legkiemelkedőbb jellemzői a következők:

 • Fordított kereskedés

 • Utána

 • Mutatók megerősítése

Árazás

A Gunbot nem mindenkinek való. Az egyik legnagyobb árcédulát viseli a piacon lévő robotok között. Az indulás költsége közel 1000 dollár lehet, ha hozzá akarsz férni akár 5 tőzsde és minden kereskedési stratégia összekapcsolásához. Biztosan nem mindenkinek való.

Haasbot

Végül, de nem utolsósorban, HaasBot. A HaasBot az egyik (ha nem is a legbonyolultabb) kereskedési botplatform a piacon. Úgy gondolhat rá, mint „Gunbot a szteroidokra”.

A Haasbot-ot nem az átlagemberek számára tervezték. Kifejezetten haladó kereskedők számára készült, akik teljesen értik a kereskedési stratégiák technikai részleteit.

Ha vállalati megoldást keres, a Haasbot lehet a megoldás az Ön számára. A funkciós lista úgy érzi, hogy mindent támogat a nap alatt. A piacképzéstől a zóna helyreállításáig.

A legfigyelemreméltóbb szolgáltatások közé tartozik:

 • Felhalmozási bot

 • Flash Crash Bot

 • Ping Pong Bot

 • Trend Lines Bot

Árazás

Ez a vállalati szintű kereskedési botplatform minden bizonnyal viseli a vállalati árcédulát. A legalacsonyabb árszint 200 USD / 3 hónap, és gyorsan elérheti a 600 USD / 3 hónapot.

Következtetés

Különféle kereskedési botok léteznek, amelyek mindegyikének meghatározott célja van. Vigyázzon, amikor kiválasztja, melyik kereskedési bot a legjobb az Ön számára.

Mielőtt bármilyen konkrét kereskedési botba merülne, fontolja meg azt a tapasztalatot, amelyet egy kereskedési botdal szeretne megszerezni. A Shrimpy-hez hasonló kereskedési botokat úgy tervezték, hogy egyszerűek és automatizálják a hosszú távú stratégiákat. Másrészt a kereskedési botok kedvelik Haasbot számtalan mutató, komplex stratégia és időigényes beállítás támogatására készültek.

Fedezze fel ezeket a világszínvonalú kereskedelmi szolgáltatásokat, hogy megtalálja az Ön céljainak megfelelő szolgáltatást.

A garnélarákról

Garnélarák egy olyan alkalmazás, amely egyedi kriptovaluta index-alapok összeállításához, újbóli kiegyensúlyozásához és sokféle digitális eszközállomány kezeléséhez. Automatizálja portfólióját azáltal, hogy összekapcsolja az általunk támogatott 17 kriptográfia bármelyikét.

A Shrimpy Universal Crypto Exchange API-jai fejlesztőknek tervezték. Az egységes API-kkal való integráció azonnali hozzáférést biztosít az egységes végpontokhoz a kereskedelemhez, az adatgyűjtéshez, a felhasználói kezeléshez és egyebekhez minden nagyobb kriptovaluta-csere során.

Kövess minket Twitter és Facebook frissítéseket, és tegyen fel kérdéseket csodálatos, aktív közösségeinknek Távirat & Viszály.

Köszönöm, hogy betértél!

A garnélarák csapata

További jó olvasmányok

Crypto Trading Bots – A teljes útmutató

Hogyan készítsünk Crypto Trading Botot a Python használatával – Fejlesztői útmutató

Crypto Trading Automation for Portfolio Management

A kriptovaluta-portfóliók kiegyenlítési stratégiáinak összehasonlítása

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map