A kriptovaluta-portfólió kezelése (frissítve 2020)

>

Válassza ki a kriptovaluta kezelésének egyszerű módját.

A portfólió kezelése a kriptovaluta térben még mindig nehézkes folyamat. Bejelentkezés minden egyes tőzsdére kereskedés végrehajtásához, a pozíciók manuális beírása a nyomkövető alkalmazásba, és az éjszakai órák megtartása attól tartva, hogy a portfóliója összeomlik, ha szempillantás alatt.

Itt az ideje, hogy a múltat ​​magunk mögé tegyük. Hagyja abba a rejtjelezési portfólió-stratégia manuális végrehajtását, és kezdje el egyszerűsíteni a portfólió automatizálását. Nem kell, hogy időigényes vagy költséges legyen.

Garnélarák a portfoliókezelő alkalmazás az elfoglalt ember számára. A Shrimpy adaptálja az intelligens befektetők ötleteit a kriptotéren kívül, hogy egyszerű automatizált stratégiákat vezessen be, amelyek elősegíthetik a megtérülést. A Shrimpy-t hoztuk létre megoldásként egy problémára, amellyel szembesültünk. Számtalan órát pazaroltunk arra, hogy megvizsgáljuk, melyik tőzsde mely kriptovalutákkal rendelkezik, nyomon követjük befektetéseinket és kereskedésünket, hogy portfóliónkat egyensúlyban tartsuk. A garnélarák a válasz erre a problémára. Teljesen elérhető a nyilvánosság számára, az induláshoz egyszerű, és nem kell egy kar és egy láb költsége.

Töltse az idejét családjával, barátaival vagy vagyonkutatással, ne kezelje portfólióját, folyamatosan kereskedjen és hangsúlyozza, hogy nyomon követheti eszközei teljesítményét.

A garnélarák útja

A garnélának két fő előnye van: a kriptográfiai eszközök diverzifikálásának egyszerűsége és az automatikus egyensúly helyreállítása a csökkent kockázat érdekében. Ön dönti el a kiosztását, és a garnélarák gondoskodik a többiről. Egyszerűen tegyen le kriptot egy tőzsdére, használjon egy egyszerű felületet, hogy kiválassza a portfólióba kívánt kriptovaluta-allokációkat, és figyelje a portfólióját idővel.

Perceken belül bárki áttérhet egy kriptográfiai eszközről százakra – anélkül, hogy bejelentkezne több központba vagy összekeverné az interfészeket.

Tegyük fel például, hogy a Bitcoin tulajdonosa, de a Bitcoin, az Ether, a Litecoin és a Monero tulajdonosa. Egyszerű felületünk segítségével megadhatja a kívánt százalékos arányt: például 25% Bitcoin, 45% Éter, 10% Litecoin és 20% Monero. A Shrimpy automatikusan kiszámítja az árfolyamokat és kereskedéseket hajt végre a portfólió létrehozásához. A Shrimpy ezt követően automatikusan egyensúlyba hozza portfólióját, hogy megtartsa a választott allokációkat.


A fejlesztők a Universal Crypto Exchange API-k segítségével kiaknázhatják infrastruktúránkat.

Több mint hétszáz támogatott kriptográfiai eszközzel ez azt jelenti, hogy nagy választékban kínálja a rendelkezésre álló legjobb befektetési lehetőségeket. Eltávolítva annak szükségességét, hogy az új legforróbb érmét üldözve cseréljék ki a cserét, minden egy helyen lesz elérhető. A jövőben az az elvárás, hogy a platform bővítésével több száz kriptográfiai eszközt támogathassunk.

További tippeket olvashat arról, hogyan hozhat létre erős portfóliót, ha megtekinti előző cikkünket itt:

10 tipp egy gyilkos kriptopénz-portfólió létrehozásához

Automatikus kiegyensúlyozás

A Shrimpy integrálja a portfólió kiegyensúlyozását, amely tesztjeink során akár 305% -kal is javíthatja a hozamot, miközben csökkenti a kockázatot. Ez a stratégia időbeli tesztelésű, és hosszú évek óta alkalmazzák a részvényekben és a kötvényekben. Sajnos még senki sem hozott automatizált módszert a kriptográfiai eszközök egyensúlyának helyreállítására. Adja meg a Shrimpy automatizált kiegyensúlyozást.

A Shrimpy csapat aktuális képe, amely megpróbálja kitalálni, hogyan lehet manuálisan egyensúlyba hozni portfólióinkat

Az újbóli kiegyenlítés kihasználja a piac ciklikus jellegét azáltal, hogy az érmék kereskedelmével foglalkozik az adott időszakban jól teljesítő és a gyengén teljesítő érmékkel. Alapvetően az autópilóta magas és alacsony vásárlási szintet jelent. A végeredmény az, hogy minden érme a portfólió választott százalékát képviseli minden egyes egyensúly helyreállítása után. Mivel mindez automatikusan történik, nincs szükség további erőfeszítésekre a vásárláshoz és tartáshoz képest.

Ha többet szeretne megtudni az egyensúly helyreállításáról, nézze meg itt a többi cikkünket:

Portfólió kiegyenlítése a kriptovaluta számára

Rebalance vs. HODL: Technikai elemzés

Dollár-költség átlagolás

A dollár-költség átlagolás egy olyan portfólió-stratégia, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pénzeszközöket helyezzenek el a portfóliójukba, és automatikusan elosztják az alapokat a kívánt allokációkban..

A Shrimpy automatizálja ezt a stratégiát azáltal, hogy észleli, hogy mikor történik befizetés a cserefiókjára, és kereskedéseket hajt végre annak érdekében, hogy ezeket az alapokat a portfóliójában lévő megfelelő eszközökre cserélje..

Így soha többé nem kell manuálisan végrehajtania azokat a kereskedéseket, amelyek szükségesek egy dollár-költség átlagolási stratégia megvalósításához. Egyszerűen válassza ki a fenntartani kívánt portfólióallokációkat, rendszeresen tegyen be pénzt, és a többiről a Shrimpy gondoskodik..

Tudjon meg többet a dollárköltség-átlagolásról.

Intelligens rendelésirányítás (SOR)

A kriptovaluta piacok ingatagak. Hihetetlen türelem és körültekintés szükséges az egyik eszközről a másikra lebonyolított kereskedések végrehajtása érdekében a legjobb kereskedési lehetőségek kiaknázása érdekében. A Shrimpy segítségével soha többé nem kell aggódnia emiatt.

A Shrimpy intelligens megrendelések átirányítási infrastruktúrájának kihasználásával automatikusan intelligensen hajtja végre a kereskedéseket. Így egyszerűen tudatja velünk, hogy milyen eszközt szeretne vásárolni, milyen eszközt szeretne eladni, mi pedig a többit megtesszük.

Minden egyes kereskedést gondosan kiszámolunk, hogy megtaláljuk a legjobb árakat a különböző kereskedési párok között. Így mindig a legtöbbet hozhatja ki minden megrendelésből.

További információ az intelligens megrendelés-továbbításról.

Csapat

Kis mérnökök és termékmenedzserek vagyunk a San Francisco-öböl térségében. Tagjaink az Amazon-ból, a NASA-ból, a Samsung-ból és a Boeingből származnak. 2012 decembere óta foglalkozunk kriptovalutákkal. Ez a DOGE bányászatával kezdődött az egyedi fúrótornyainkon. Végül elkezdtünk kereskedni és egyedi szoftvereket fejleszteni portfólióink kezelésére.

Garnéla csapat bemutatása

Küldetésünk

Úgy gondoljuk, hogy a kriptográfiai eszközök megzavarják a világot, azonban még nem tartunk ott. A sokféle kriptovaluta-portfólió kezelése bonyolult, és a mindennapi emberek általi átvétel még mindig nem praktikus. A fiat elfogadó tőzsdék megtalálásának, a részvények kriptográfiai tőzsdére történő átruházásának, az egyenlegek kiosztásának és a portfólió fenntartásának folyamata nehézkes. Ez a bonyolultság a belépés egyik legnagyobb akadályává vált, amely megakadályozza, hogy emberek milliói lépjenek be a piacra.

A Shrimpy az új kriptovaluta-felhasználók egyszerű használatára összpontosítva megváltoztatja az emberek módját a kriptopénz-portfóliójuk kezelésében. Alkalmazásunk végső elképzelése az, ahol letöltheti a fiat pénznemeket közvetlenül a platformunkra, percek alatt sokféle portfóliót rendelhet el, és valós időben figyelemmel kísérheti portfóliójának minden aspektusát. Mindezt közvetlenül a Shrimpy platformba sütik, így soha nem kell olyan harmadik féltől származó eszközöket használni, amelyek fenntartása jelentős mennyiségű munkát igényel.

Úgy gondoljuk, hogy a kriptovalutának mindenkinek kell lennie. Az érmék jelenlegi terjesztése azokra a felhasználókra összpontosul, akik korán átvették a technológiát. Ez nem lehet a kriptovaluták célja. Arra kell törekednünk, hogy ezeket az eszközöket státusztól vagy körülményektől függetlenül minden egyén kezébe adjuk. Ennek egyetlen módja az, hogy könnyen hozzáférhetővé tegye. A Shrimpy támogatja ezt a jövőképet azáltal, hogy könnyen kezelhető és allokálható portfóliókat kínál, nem akadályozva a belépést, és növelve az érmék sokféleségének elérhetőségét. Ez lehetővé teszi több ember számára, hogy mindenki javára kihasználja ezt a növekvő eszközosztály előnyeit.

Kérdezz

Garnélarák egy olyan alkalmazás, amelynek kipróbálására bárki regisztrálhat. Kérdésünk az lenne, ha érdekelne egy egyszerű módja a portfólió kezelésének, akkor Ön regisztrálj. Miután kipróbálta, közölje velünk, mi tetszik, vagy szeretné, ha változnánk. Minél több visszajelzést kapunk, annál jobb lesz a tapasztalata a Shrimpy alkalmazással kapcsolatban.

A Shrimpy Universal Crypto Exchange API-jai az egyedüli, kifejezetten alkalmazásfejlesztőknek tervezett API-k a kriptográfia számára. Valós idejű kereskedési vagy megbízási könyv adatainak gyűjtése, felhasználói cserefiókok kezelése, kereskedési stratégiák végrehajtása és az egyes tőzsdékhez való csatlakozás egyszerűbbé tétele.

Kövess minket Twitter és Facebook frissítéseket, és tegyen fel kérdéseket csodálatos, aktív közösségeinknek Távirat & Viszály.

A garnélarák csapata

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map