A Kindhumans Ethical Store elfogadja a kriptot: Miért fontos ez?

Mikor tömeges örökbefogadás? Ez a kérdés fordul elő oly sok kriptográfus fejében. A rövid válasz az, hogy senki sem tudja, hogy a kriptovalutákat a lakosság hatalmas sorozata elfogadja-e..

Azt tudjuk, hogy bár a 2017-es bikapiac jelentős figyelmet keltett a kriptovalutákkal kapcsolatban, az általános elfogadási arány még mindig fenomenálisan alacsony. A kulcskérdés miért? Az igazság az, hogy a titkosításnak még mindig van egy kis hírneve.

Biztosak vagyunk benne, hogy Önök közül sokan tapasztalták ezt, miután elmondták családjuknak és barátaiknak, hogy megvásárolták az első Bitcoin-vásárlást.

Hányan mondták ki a kézenfekvő megjegyzést arról, hogy a Bitcoin a bűnözők pénzneme? Fogadjunk, hogy szinte mindenkinek, aki ezt olvassa, volt valamilyen tapasztalata.

Megszakítja a kapcsolatot a kriptográfia között & Bűnözés

Igen, a kriptográfia iránti attitűd bosszantó lehet, de valami nagyon fontosat mondanak nekünk, amikor a kriptovaluták szélesebb körű elterjedését kell növelni.

Ugyanis ennek a kriptónak meg kell szakítania ezt a bűnözéssel való összefüggést, amely még mindig másnapos a Selyemút 2014-es eseményétől..

Sajnos ennek a linknek a megszüntetése nem könnyű teljesítmény, ha a mainstream hírcikkek látszólag minden lehetőséget megragadnak a bűnözéssel kapcsolatos kriptoszkópok szenzációhordozására.

Igen, igaz, hogy az árnyékos emberek tiltott célokra használják a titkosítást. Úgy tűnik azonban, hogy ezek a cikkírók nincsenek tisztában azzal, hogy a szokásos valuták, mint például az USD, leggyakrabban használt pénzformák a bűnözői alvilágban..

Kripto bűnözők

A kriptográfia valóban hackerek választása? Kép a Fotolia-n keresztül


Ezenkívül hány „okos” bűnöző akarja, hogy ügyes tranzakcióik változatlanul tárolódjanak egy nyilvános blokkláncon, hogy mindenki láthassa őket?

Valójában a kriptográfia egyre rosszabb lehetőségnek tűnik a bűnözők számára, ha figyelembe vesszük, hogy a crypto-to-fiat be- és kikapcsolási rámpák megkövetelik, hogy a felhasználók az útlevelük másolatát küldjék el kereskedés vagy visszavonás végrehajtása céljából. A 100 dolláros számlákkal teli táska sokkal jobb módszernek tűnik az árnyékos tranzakciók elhomályosítására, nem igaz?

Nem hibáztathatjuk a nagyközönséget, mert azt gondolta, hogy a kriptográfia jócskán tele van digitális autópályákkal. Ez egy elbeszélés, amelyet a mainstream média folyamatosan táplál, és ilyen típusú embereket kell elfogadnunk.

Ez hatalmas akadályt jelent a kriptográfia leküzdésében. Azonban a kezelés és a véleményváltás egyik módja a cikkek folyamatos áramlása, amely kiemeli a blokklánc térben zajló innovációt és jó dolgokat.

Igen, sok technikai cikk szól az űrben zajló elképesztő újításokról. De vajon az átlag Joe valóban megérti ezt? Szerintünk nem.

Talán a legegyszerűbb módja annak az ötletnek az elterjesztése, hogy „a kriptográfia nem is olyan rossz”, ha megmutatja az embereknek azokat a progresszív etikai vállalatokat, akik a kriptovalutát fizetési módként alkalmazzák, és képesek elmesélni az embereknek az etikus támogatásukhoz felhasznált fenomenális mennyiségű kriptográfiát. vállalkozások.

Ha a kriptográfiai közösség összefoghat és megvalósíthatja ezt, akkor talán többen megváltoztatják a dallamot, amikor a kriptográfia jön létre, és ez nagyon jól megindíthatja az örökbefogadás következő hullámát.

Mi az a Kindhumans?

A Kindhumans egy új online áruház és oktatási mozgalom, amelynek célja, hogy az átgondolt fogyasztók megkönnyítsék a legjobb ökoinnovatív, fenntarthatóságra összpontosító termékek megvásárlását.

Az áruház csak azokat a márkákat sorolja fel, amelyek osztoznak a környezettel való törődésben és a világ kedvesebbé tételében. Röviden: Kindhumans arra törekszik, hogy a környezetbarát termékek otthona legyen.

Kindhumans cikkek a boltban

Néhány elem a Kindhumans Store-ban

Justin Wilkenfeld társalapító elmagyarázza Kindhumans jövőképét:

Segíteni szeretnénk a tudatos fogyasztók erőfeszítéseinek egyszerűsítésében, hogy könnyebben azonosítsák, megtalálják és megvásárolják az emberek számára jó és a bolygó számára jó minőségű termékeket.

A kezdeményezés másik kulcsfontosságú eleme az oktatás és az emberek ösztönzése a világ minden tájáról, hogy lássák az etikus és felelősségteljesen beszerzett termékek értékét. Ez magában foglalja a termékellátási láncokkal, a felhasznált anyagokkal kapcsolatos tudatosság növelését, és természetesen annak biztosítását, hogy a fogyasztók kiváló termékeket kapjanak. Ha ez érdekesnek tűnik számodra, akkor miért ne csatlakozhatsz a továbbhaladáshoz Instagram vagy Facebook?

A kedvesség, a különbségek megteremtése és megváltoztatása jegyében a Kindhumans ígéretet tett arra is, hogy a Kindhumans összes áruházának 1% -át felajánlja a társadalmi és környezeti ügyek támogatására.

Miért érdemes etikusan beszerzett termékeket vásárolni?

Szeretnénk azt gondolni, hogy az emberek túlnyomó többsége jó, és törődik a környezettel és embertársainkkal. Azonban egyre mozgalmasabb életet élünk, és nehéz megismerni a megvásárolt termékek mögött meghúzódó történetet.

Biztosak vagyunk benne, hogy mindannyian birtokoljátok az okostelefont, és nem gondoltunk túl sokat a termék ellátási láncán. Az az igazság, hogy a zsebében lévő telefonnak van egy története és egy nagyon összetett ellátási lánc.

Etikailag beszerzett KindHumans

Csak etikusan beszerzett. Kép keresztül Youtube

Coltan nevű anyagot fog tartalmazni, amelynek a világ kínálatának 60% -a a Kongói Demokratikus Köztársaságból származik, és ennek nagy részét helyi erősek által ellenőrzött vagy konfliktuszónákból származó gyermekmunkások bányásszák..

Az Amnesty International rendelkezik közzétett jelentések a múltban felvetette az aggodalmakat az Apple és a Samsung túlzott támaszkodása iránt a gyermekmunkára a KDK-ban.

Most valószínűleg a legtöbbünknek nincs rendben a gyermek rabszolgamunkával készült termék megvásárlása, és inkább támogatnánk az etikailag felelős ellátási lánccal rendelkező vállalatot. Ezért a Kindhumans sok időt tölt el a termékek felülvizsgálatával, mielőtt a Kindhumans üzletben felkerülnének azokra:

  • Nagy integritású és átlátszó márkák készítik
  • Kegyetlenségtől mentesek
  • Támogassa a közösségeket
  • Ossza meg a környezeti fenntarthatóság vízióját
  • Nem etikus anyagok használatának megtagadása
  • Küldetés, hogy jobbá tegye a világot

A Kindhumans Az ellenőrzési folyamat mindent figyelembe vesz, attól kezdve, ahonnan a termékek származnak, az ellátási lánc különböző elemeit, a termék létrehozásához alkalmazott módszereket, és azt is, hogy a terméket életciklusa végén hogyan ártalmatlanítják..

Ez azt jelenti, hogy a Kindhumans üzlet minden elemének jóváhagyási pecsétje van, és az etikus tudatú vásárlók ott vásárolhatnak, tudván, hogy a Kindhumans csapata alaposan felmérte az áruházban felsorolt ​​termékek környezetbarát jellegét és beszerzését..

Mindez megkönnyíti azokat a fogyasztókat, akik törődnek azzal, hogy valóban környezetbarát és etikus termékeket vásároljanak.

Etikai vállalat, amely elfogadja a kriptot

Az átláthatóság előmozdítása már a kezdetektől fogva a Kindhumans identitás központi része volt, és ez az egyik olyan terület, ahol a jótékonysági és a blockchain tech világa találkozhat.

Nimiq & amp; Kindhumans

KindHumans és Nimiq Collaberation

A Kindhumans kivételesen progresszív volt, és a lehetséges blokkláncok hatalmas listájából választotta a Nimiq-et (NIM), hogy rögzítse az éves átláthatósági jelentés hash-ját..

A Kindhumans emellett úgy döntött, hogy elfogadja a kriptovaluta fizetéseket, és a Nimiq Checkout-tal integrálva elfogadja a boltban a Bitcoin, az Ethereum és a NIM adatait.

A legfontosabb tudnivaló, hogy Kindhumans választhatott a kriptofizetési megoldások hosszú listájáról, hogy az üzlet elfogadja a kriptovalutát.

Szóval, a hatalmas megoldási lehetőségek mellett, miért válassza a Nimiq-t, hogy partnere legyen? A Kindhumans számára az egyik legfontosabb dolog, hogy szeretnek olyan technológiai projektekkel együttműködni, amelyek megosztják eszméiket és értékeiket.

Nimiq Checkout Integrations

Nimiq Checkout Integrations

A Nimiq egyike azon kevés kriptográfiai projektnek, amely nagy hangsúlyt fektetett a jótékonykodásra, valamint annak megalapozásakor a magas társadalmi és ökológiai hatású okok támogatására..

Valójában a teljes jelképes ellátás 2% -át a Nimiq Charity-nek szentelték, amelynek egyetlen feladata a környezetbarát ügyek és az emberi fejlesztési kezdeményezések támogatása. Ez az értékek összehangolása az egyik legfontosabb dolog, amely elősegíti a Nimiq és Kindhumans közötti együttműködést.

Az értékek és az etosz azonban nem minden. Az együttműködésnek üzleti értelmet is kell adnia, és úgy tűnik, hogy a Kindhumans csapata megértette a Nimiq Checkout jövőbeli frissítéseinek hatalmas lehetőségeit a kriptokereskedők elfogadását hátráltató néhány legfontosabb probléma megoldására..

A Nimiq OASIS összekapcsolja a banki szolgáltatást & Crypto

Jelenleg a Kindhumans áruházat a csak kriptográfiai verzió biztosítja Nimiq Checkout. Kereskedői szempontból nincs ebben semmi igazán figyelemre méltó.

Nimiq Oasis

Potenciális átjáró a Fiat között & Crypto. Kép a Nimiq-en keresztül

Egyszerűen lehetővé teszi az olyan kriptográf felhasználók számára, mint te és én, hogy BTC-t, ETH-t vagy NIM-et küldjenek olyan kereskedőknek, mint a Kindhumans, integrált fizetési folyamatban. Igen, vitathatod, hogy a felület szebb és egyszerűbb, mint a legtöbb más megoldás, de a Nimiq Checkout figyelemre méltó tulajdonságai még várat magára.

Úgy tűnik, hogy a Kindhumanokat eladják azok a továbbfejlesztett értékű ajánlatok, amelyeket a Nimiq Checkout jövőbeli verzióiban nyitnak meg a kereskedők előtt. Az első folyamatban lévő kutatási erőfeszítés az Nimiq OASIS, amely az Open Asset Swap Interaction Scheme-t jelenti.

Ez egy kriptográfia-fiat híd tervrajza, amely az euróhoz hasonló fiat devizákat úgy viselkedik, mintha egy jelző lenne a blokkláncon. Röviden: a Nimiq OASIS célja egy új módja annak, hogy összekapcsolja a titkosítási világot a hagyományos banki hálózattal.

Hogy képet adjon e technológiai megoldás súlyosságáról, Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) alapítója ment el jegyzőkönyvbe 2019 márciusában mondani:

Amit látunk, az a készülő szabványgyűjtemény [amely] a következő három-öt évben elkerülhetetlenül összefog, hogy olyan helyzetet teremtsen, amelyben információkat és értékeket mozgathat a különböző rendszerek között: nemcsak a Bitcoint a Litecoin-ba, az Ethereumba, hanem Cardanóba.ー hanem a szokásos bankszámláját is

A Nimiq csapata már bejelentette, hogy a Nimiq OASIS integrálását tervezik a Nimiq Checkout-ba, és integrált kereskedőknek kínálnak lehetőséget Bitcoin, Ethereum és NIM fizetések teljes körű, szabadságvesztés nélküli elfogadására..

Nimiq Checkout áttekintés

Nimiq Checkout áttekintés

Mindez euróban kerül elszámolásra közvetlenül a SEPA azonnali bankszámlájára. Ez azt jelenti, hogy a Nimiq Checkout integrátorai, mint a Kindhumans, az alábbiak előnyeit élvezhetik:

  • Új értékesítés a kriptopénz elfogadásával az első, nem őrizet alatt álló, több kriptográfiai megoldás használatával. Ennek az az eredménye, hogy a technikai ismeretekkel nem rendelkező kereskedők elfogadhatják a kriptot az üzletükben, és gyorsan eurót fizethetnek be közvetlenül a SEPA bankszámlájukra – mindezt anélkül, hogy bármilyen kriptóhoz is hozzányúlnának..
  • A kriptopénzek volatilisak és vadul lendülhetnek az árukban. A Nimiq OASIS megoldást kínál arra, hogy gyakorlatilag kiküszöbölje azokat a volatilitási kockázatokat, amelyek ahhoz kapcsolódnak, hogy a kereskedők elfogadják a kriptot.

Röviden: a Nimiq OASIS célja a kereskedők elfogadásának visszatartó két fő problémájának megoldása: A kriptográfia volatilitása és sokkal egyszerűbbé tétele a kereskedők számára, hogy elfogadják ezt az új fizetési módot.

A Nimiq OASIS 2020-ban történő bevezetésével sokkal könnyebb megérteni, hogy a Kindhumans miért választotta ma a Nimiq Checkout integrációját, és továbbadja számtalan más kriptográfiai megoldást.

Mi a Nimiq OASIS biztonsági mentése?

Bárki, aki egy ideje kriptográfia alatt van, tudja, hogy a kriptográfiai projektek általában túlságosan felpörgetik a „technológiai újításokat” a láthatáron, és végül nem tudnak teljesíteni.

A Nimiq OASIS esetében azonban úgy tűnik, hogy a kutatási erőfeszítések mögött valami komoly anyag áll. A Nimiq 2019 elején jelentette be, hogy stratégiai partnerséget kötött a német tulajdonú WEG Bankkal.

Ezt további súlyt adta az, hogy a Nimiq 9,9% -os részesedést szerzett a bankban, és csatlakozott más érdekeltekhez, mint a Litecoin és a TokenPay.

Nimiq Ten31

Nimiq & Ten31 Együttműködés. Kép a Ten31.com-on keresztül

A legfontosabb tudnivaló itt az, hogy a WEG Bank és a Nimiq kapcsolata a Nimiq OASIS-ra összpontosít. A WEG Bank révén a Nimiq OASIS képes lenne kihasználni a SEPA azonnali banki hálózatot, és ez kiterjesztené az OASIS elérhetőségét több mint 2000 bankra 20 különböző országban.

A WEG Bank nemrégiben bejelentette az úgynevezett kripto-központú banki egységének elindítását is TEN31. A Nimiq nagy jelentőséggel bír az új webhelyen, és ez jelzi, hogy a Nimiq kulcsfontosságú szerepet játszik a TEN31 bank jövőjében és a banki megoldások kriptográfiai vállalkozások számára történő eljuttatásában..

További vállalkozások bevonása?

2019 októberében a TEN31 Bank bejelentette, hogy a Salamantex, amely a kriptográfiai értékesítési terminálok egyik kiemelkedő szolgáltatója, szintén 9,9% -os részesedéssel rendelkezik a bankban. Ennek eredményeként a TEN31 és a WEG Bank immár 40% -ban kriptográfia-központú vállalkozások tulajdonában vannak.

Ten31 Tweet

Tweet A Collab bejelentése a Salamantexszel. Kép keresztül Twitter

Hivatalos nyilatkozatot még nem tettek közzé. Azonban nem lenne meglepő, ha a közeljövőben hallanánk, hogy a Salamantex azt tervezte, hogy integrálja értékesítési termináljaiba a Nimiq OASIS technológiát, és kiterjeszti a Nimiq OASIS hatósugarát a valós boltokra is.

Tehát, mikor lesz kész a Nimiq OASIS?

A Nimiq csapata már kijelentette, hogy az első teszttranzakcióknak 2019 végéig be kell fejeződniük, és a technológiát 2020-ban kell bevezetni. Ezeket az időkereteket a TEN31 honlapján található információk is alátámasztják..

Az Albatross méretezésével kapcsolatos problémák kezelése

A méretezés hatalmas probléma, amellyel szinte minden kriptofizetési rendszer szembesül, és a Nimiq sem különbözik ettől. A Nimiq második legnagyobb kutatási erőfeszítése azonban az Albatross tétbiztosítása konszenzus algoritmus amely éppen a probléma megoldására összpontosít.

Ezt a Trinkler Software együttműködésével folytatják, és már publikáltak egy technikai cikket. Megdöbbentő, hogy a kezdeti eredmények szerint az Albatross az egyláncú protokoll elméleti maximumához közeli teljesítményt fog elérni.

Albatross PoS

Albatross PoS Konszenzus Mechanizmus

Ennek oka, hogy ez fontos a Nimiq OASIS számára, az, hogy a folyamat a Nimiq blokkláncot fogja használni. Ez azt jelenti, hogy ha a Nimiq Checkout-ot széleskörűen elfogadják, akkor a Nimiq blokkláncnak képesnek kell lennie arra, hogy egyre több tranzakciót képes feldolgozni, ami szűk keresztmetszetet okozhat.

Jelenleg a Nimiq blokklánc másodpercenként 7 tranzakció feldolgozására képes (ugyanaz, mint a Bitcoin).

Mivel azonban az Albatross tesztelése már folyamatban van, és integrálva van a Nimiq 2.0-ba, amelyet 2020 második negyedévére terveznek, várhatóan az Albatross fejlesztései szerint a Nimiq blokklánc másodpercenként több mint 1000 tranzakcióra képes. Ennek kontextusba helyezéséhez ez átlagosan ötször több, mint amennyit a PayPal-nak kezelnie kell.

A legfontosabb tudnivaló itt az, hogy ha a Nimiq OASIS-alapú multi-crypto kereskedői megoldása valóban elindul, akkor az Albatross kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy ezek a crypto-fiat konverziók gyorsak maradjanak a kereskedők számára.

A Nimiq érdekes projekt?

A Nimiq-et rejtett gyöngyszemnek tartjuk, amely a kriptográfiai közösség radara alatt repül. Ha többet szeretne megtudni, miért nem nézi meg a mély merülésről készült videónkat a projektbe?

Következtetés

Tetszik vagy sem, a kriptográfia még mindig hatalmas hírnévi problémákkal küzd a mainstream közönség körében. Igen, a kapcsolat a kriptográfia és a bűncselekmény között valószínűleg idővel elhalványul.

Mielőtt azonban a kriptográfia valóban tömegesen alkalmazható lenne, el kell érnie a mainstream elfogadást. Úgy gondoljuk, hogy a nézőpont megváltoztatásának kulcsa az, hogy kézzelfogható példákat mutasson a kételkedőknek, ahol a blockchain technológiát átfogták és átvették a jó ügyek támogatása érdekében.

Itt tudnak olyan progresszív etikai társaságok, mint a Kindhumans, hatalmas értéket hozzáadni és segíteni a kriptográfia továbbvitelében.

Ezért érdemes fontolóra venni olyan vállalkozások támogatását is, mint a Kindhumans, és megmutatni a mainstream számára a kriptográfiai közösség valódi szellemiségét. Ha sikerül összefogni és létrehozni azt a pozitív hírfolyamot, akkor az biztosan egy lépéssel közelebb visz minket a tömeges elfogadáshoz, amelyet a kriptográfiai közösségben oly sokan szeretnének.

A szélesebb körű elfogadás jövője és sebessége nagyon is az Ön kezében lehet. Ült-e tétlenül, vagy mindent megtesz azért, hogy megszakítsa a kapcsolatot a kriptográfia és a bűncselekmény között?

Ez rajtad múlik.

Kiemelt kép a KindHumans-on keresztül

Jogi nyilatkozat: A szerző néhány NIM-et tart portfóliójában, és a Nimiq hosszú távon független tanácsadói minőségben kompenzálja. Ezt a cikket nem szabad befektetési tanácsként értelmezni. Mindig végezze el saját kutatását.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map