A Fiat – Crypto Interoperability lehetőségei a teljes körű banki szolgáltatásokban

Crypto & A Fintech piaci kihívások

A kriptográfia Bár a fintech piac ígéretes, megvan a dac hiánya, amely ironikusan kapcsolódik ahhoz a sajátossághoz, amely a kriptopénzeket eleve olyan népszerűvé tette – névtelenség.

A kriptovaluták névtelensége megnehezítette a felhasználók és a befektetők számára a kriptográfiai tranzakciók kezelését a több nemzet által bevezetett előírások miatt. Mivel a kriptográfiai tranzakciók névtelenek, sok nemzet attól tart, hogy a technológiát terrorista vagy illegális tevékenységek miatt visszaélik.

A robusztus technológiai platform hiánya szintén nehézkessé tette a kriptográfiai tranzakciókat. A blokklánc egy folyamatosan fejlődő technológia, és jövője függ a technikai alapoktól és a felhasználók könnyű hasznától. A szilárd alap hiánya gyakran elriasztja a felhasználókat és a befektetőket attól, hogy kripto alapú fintech platformokkal foglalkozzanak.

A kriptovaluta szolgáltatásoknak hiányzik a teljes banki szolgáltatás, ezért a hagyományos bankrendszerhez kapcsolódó számos funkció hiányzik az elterjedt kriptográfiai fintech rendszerekből. Az „érmék” kriptográfiai eszközökként még nem szolgáltatnak rendszeres banki hozamokat, mint például fix lekötött betétek vagy lekötött betétek, az egészséges infrastruktúra hiánya miatt.

A tranzakció sebessége és a nem mozgékony ügyfélszolgálat növelte azokat a bajokat, amelyek a többi kihívással együtt az ipar előre jelzett jelentős növekedésének kisiklásával fenyegetnek.

A Victorieum mint megoldás

A Victorieum egy off-shore kripto banki platform, amely sokféle kriptovalutát támogat, ezáltal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tranzakciókat folytassanak és kereskedjenek velük, és ezáltal segítsék őket a kriptográfiai eszközök diverzifikálásában az üzleti portfólió létrehozásával együtt..

A hagyományos bankrendszer összes szolgáltatásának felajánlása, Victorieum biztosítja a nemzetközi bankszámlaszámot (IBAN) és a banki azonosító kódot (BIC) nemzetközileg felismerhető formátumban. A SWIFT MT103 átviteli technológia azonnali SWAP-t tesz lehetővé a kriptovaluták és a fiat között, valamint támogatja a különféle kriptovalutákat, például USD, GBP, EURO stb..

Az Exchange szolgáltatásai

A Victorieum ökoszisztéma teljesen fel van szerelve egy Victorieumex nevű tőzsdével, amely csatlakozik a Victorieum bankhoz, és biztosítja a zökkenőmentes és gyorsabb kivételt & lerakódások fiat. A központ olyan intelligens technológiákkal van integrálva, mint a TrezorTM és a CivicTM, amelyek mindegyike a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja a végfelhasználók számára.

A tőzsdét úgy tervezték, hogy kezdetben USD-vel és EUR-val kezdődjön, de a fejlesztés előrehaladtával sokféle devizát tartalmazna. A zökkenőmentes és problémamentes tranzakciókhoz azonnali cserét is megvalósítanak a fiat és a crypto között. A tőzsde más élvonalbeli technológiákat is alkalmaz, amelyeket más tőzsdék nem használnak.


Az ökoszisztéma jellemzői

  • Off-shore banki szolgáltatások a világ bármely pontjáról
  • A kötelező KYC biztosítja minden regisztrált felhasználó identitáskövetését. A regisztráció csak érvényes e-mail és mobilszám megadásával fejeződik be. Ez biztosítja a haladékot a többi túlszabályozott decentralizált platformtól
  • 24 X 7 ügyfélszolgálat 12 nyelven
  • Újrafelhasználható KYC a biztonságos azonosító platformon keresztül
  • Minden hagyományos banki szolgáltatást, például hitelkártyákat, kölcsönöket, befektetési alapokhoz hasonló termékeket stb. Az ökoszisztéma kínál
  • Többféle számlaopció áll rendelkezésre, például megtakarítás, folyó fizetési és napi likviditás
  • Biztosítási és kriptográfiai hitelek nyújtása
  • Ingyenes Victorieum hitel- és betéti kártyák az ICO befektetőinek
  • 100 000 USD vagy annál nagyobb összegű betétek esetén elkötelezett menedzsereket osztanak ki
  • A Blockchain alapú platform a legmagasabb szintű biztonságot és biztonságot kínálja

A Victorieum előny

A platform integrálva van a CivicTM blockchain technológiával, amely valós idejű ügyfél-engedélyeket biztosít. Ez az egyedi azonosító rendszer digitális identitást hoz létre minden blokklánc felhasználó számára, így minden kommunikáció és tranzakció biztonságos és titkosított. Az azonnali ügyfél-engedélyezés szintén segít egy robusztus KYC-kompatibilis rendszer létrehozásában. A biztonságos azonosító platform, az újrafelhasználható KYC és az azonosító lopás elleni védelem a Civic platform további jellemzői.

Az egyik legmegbízhatóbb hardver pénztárca A TrezorTM helyreállítási magot kínál offline tároláshoz. Abban az esetben, ha a felhasználó eszközét ellopják vagy elveszíti, az összes kritikus és érzékeny adat visszakereshető a helyreállítási mag segítségével.

Victorieum egyedülálló passzív jövedelemprogramot kínál, ahol a Victorieumban a tokenek 3,6,9, illetve 12 hónapos időtartamra zárolhatók, hogy 15%, 20%, 25% és 30% kamatot kapjanak. Ez a rendszer biztosítja, hogy egyenletes jövedelem keletkezzen akkor is, ha a tokenek tárolódnak.

A Victorieum a legátfogóbb off-shore banki szolgáltatásokat kínálja a forradalmi blockchain technológiával. A robusztus platform megnyitja az utat a kriptográfia és a mainstream integrálásához. A Victorieum jó úton halad a következő generációs offshore bankrendszer vezetőjévé.

Kiemelt kép a Victorieumon keresztül

A sajtóközlemény ezen az oldalon történő közzétételét nem szabad az Érmeiroda jóváhagyásának tekinteni. Az ügyfeleknek saját kutatásokat kell elvégezniük, mielőtt bármilyen társaságba befektetnének alapokat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map