A Crypto kereskedők 3 cseréje 2020-ban

>

A kriptopiacon új aranymosás van. Ez a rohanás több ezer fejlesztő csapat részéről éjjel-nappal dolgozik a legjobb kriptográfia létrehozásán. Több száz csereprogram indult szerte a világon, hogy megpróbálja megismételni a Binance sikerét, de csak a legkivételesebbek képesek megszerezni bármilyen tapadást.

Ne vonja el a figyelmét a hamis kötetek, amelyeket olyan webhelyeken tesznek közzé, mint a CoinMarketCap. A CoinMarketCap által követett több mint 300 tőzsdéből csak néhány van, amelyek jelentős felhasználást tapasztalnak.

Ebben a cikkben lebontjuk az első 3 kriptovaluta tőzsdét, amelyet figyelembe kell venni a piacra lépéskor. Ezek a cserék ideálisak azoknak az amerikai ügyfeleknek, akik biztonságos, megbízható és élvezetes élményre vágynak a kriptovalutával kapcsolatban.

Csapatunk minden egyes cserét alaposan megvizsgált. Nem csak személyesen kereskedünk ezeken a tőzsdékeken több mint 2 éve, hanem több mint 750 millió dollár értékű kereskedést hajtottunk végre ezeken és más tőzsdéken az API-jukon keresztül, így tudunk egy-két dolgot a kriptovaluta-tőzsdékről.

Vágjuk át a zajt, és kezdjünk bele az akcióba.

KuCoin – Altcoin vadászat

A 2017-es bevezetés óta, KuCoin a legújabb altcoinok egyik legjobb cseréjévé vált. Minden listát a KuCoin csapata gondosan megvizsgál, vagy a cserével kapcsolatos közösségi szavazással dönt. Ez biztosítja, hogy a legkívánatosabb eszközöket mindig figyelembe vegyék a jegyzékbe vétel során.

Jelenleg több mint 200 egyedi eszköz van, amelyet a KuCoin támogat. Ez több mint 450 kereskedési párral párosul, így a KuCoin nagyszerű mind a napi kereskedőknek, mind azoknak az embereknek, akik változatos eszközportfóliót kívánnak létrehozni.

A KuCoin támogatja a legalacsonyabb kereskedési díjakat is, amelyeket ebben a cikkben megvitatunk. Mivel a kereskedési díjak 0,10% -nál kezdődnek mind a készítő, mind a felvevő számára, a KuCoin lehetőséget kínál érdekes stratégiákra, amelyeket nehezebb végrehajtani a magasabb kereskedési díjakat fenntartó tőzsdéken..


Egy ilyen stratégia egyik példája a nagy frekvenciájú portfólió-kiegyensúlyozás. A kereskedés gyakorisága miatt ez gyakran ideális azoknak a tőzsdéknek, amelyek alacsony kereskedési díjakkal rendelkeznek.

Olvassa el a teljes KuCoin áttekintést

Biztonság

Az interneten több felhasználó publikált történeteket arról, hogy fiókjaik „feltörnek”, azonban ez megtörténik nem úgy tűnik, hogy a csere hibája.

Azért tettük feltört árajánlatokba, mert ezek a feltörések annak az eredménynek tudhatók be, hogy a felhasználó rosszul döntött, hogy hitelesítő adatait vagy egyéb információit harmadik feleknek adja át, akik végül bejelentkeznek a fiókjukba. Nem történt hackelés, hanem potenciálisan társadalmi tervezés, hogy a felhasználó érzékeny információkat áruljon el.

Tudomásunk szerint a KuCoin alapvető infrastruktúráját vagy letétkezelési megoldásait illetően nem történt biztonsági megsértés.

Coinbase – Crypto On-Ramp

Miután megismerte a kriptovaluta piacot, sok ember inspirálódik arra, hogy komolyan elkötelezze magát az űr iránt. Abban az időben szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy a legmegbízhatóbb fiat on-rampot használjuk.

Lényegében a fiat on-ramp olyan tőzsde, amely lehetővé teszi fiat pénznemének (például az amerikai dollár) kereskedését kriptovalutákra (például Bitcoin). Nem minden kriptovaluta-tőzsde biztosítja ezt a funkciót, ezért sokan cserét használnak, hogy kifejezetten a fiat pénznemektől a Bitcoin-ig vagy más kriptovalutákig kereskedjenek..

A legjobb csere az Egyesült Államokban erre a folyamatra Coinbase. Náluk a legkellemesebb a feliratkozási folyamat. Az első Bitcoin vásárlása szellőnek fogja érezni. Miután befejezte az első Bitcoin vagy altcoin megvásárlásának folyamatát, átutalhatja ezeket az alapokat más tőzsdékre a kriptográfia és a kriptó között..

Biztonság

A KuCoinhoz hasonlóan beszámoltak arról, hogy az egyes Coinbase-felhasználók „feltörnek”, azonban nem jelentések arról, hogy a Coinbase alapvető megőrzési infrastruktúrájában biztonsági megsértéseket szenvedett.

Lényegében ez azt jelenti, hogy vannak valószínűleg sebezhetőségek, amelyek lehetőséget nyújtanak a felhasználóknak rossz döntések meghozatalára, de a Coinbase végül is biztonságos.

Például, ha a felhasználók úgy döntenek, hogy megosztják bejelentkezési adataikat harmadik felekkel, akik ellopják a felhasználó pénzét. Noha ez nem a Coinbase hibája, ideális esetben a Coinbase-től olyan intézkedések lépnének életbe, amelyek megakadályozzák a felhasználókat abban, hogy számottevő hozzáférést biztosítsanak más személyek számára, első jelentős akadályok és biztosítékok nélkül, hogy a felhasználó tisztában van a lehetséges következményekkel.

Olvassa el a teljes Coinbase áttekintést

Bittrex – mindennapi kereskedés

Egy hosszú nap után, amikor fiat pénzeszközöket vezetett át a piacra a Coinbase segítségével, és a KuCoin legforróbb altcoinjaira vadászott, érdemes csak egy egyszerű portfóliókezelési stratégiával lenyugodnia az alapok automatizálásához..

Ehhez szilárd likviditás, robusztus kereskedés és megbízható tőzsde szükséges, amely hosszú múltra tekint vissza, és nem sérti a biztonságot. Az a csere az Bittrex.

A Bittrex az egyik leginkább felhasználóbarát tőzsde a piacon. Kellemes élmény a Bittrex számlára való regisztráció, a befizetés és az első ügylet végrehajtása. A Bittrex néhány napos használata után biztosan beleszeret az élménybe.

Biztonság

A Coinbase-hez és a KuCoin-hoz hasonlóan a személyes fiók „hackelését” is morajlották, de a Bittrex alapvető infrastruktúrájánál nem jelentettek biztonsági megsértéseket.

Mivel a Bittrex-et eredetileg a Microsoft biztonsági szakemberei alapították, ez egyértelmű jelnek tekintjük, hogy a Bittrex komolyan gondolja a biztonságot.

Olvassa el a Bittrex teljes áttekintését

Végső gondolatok

Ha még nem ismeri a kriptovaluta teret, győződjön meg arról, hogy megbízható tőzsdéken kereskedik. A kriptopénzek továbbra is a vadnyugat, és sok vázlatos csere van, amelyek örömmel veszítenék el a pénzüket.

Mielőtt bármilyen kriptográfiai csoporthoz csatlakozna, végezzen mély piackutatást, és csak olyan népszerű tőzsdéket használjon, amelyeknek tiszta a múltja. Az izgalmas új cserekereskedésekben való kalandozás izgalmas lehet, de pénzeszközök elvesztéséhez is vezethet.

A felhasználóknak mindig tisztában kell lenniük azzal, hogy a hackerek folyamatosan új kriptovaluta-felhasználókat keresnek. Olyan embereket céloznak meg, akik először próbálkoznak kriptográfiával, hogy kihasználják a piac naiv megértését.

Soha ne adja meg senkinek a fiók hitelesítő adatait. Még akkor is, ha úgy gondolja, hogy egy cserediák alkalmazottja kéri a hitelesítő adatokat, van ilyen SOHA amikor meg kell adnia ezeket a részleteket. Amikor azt mondjuk, hogy soha, akkor azt értjük, hogy soha. Soha nem kell egyszer megadnia valakinek a jelszavát vagy a 2FA adatait. Egyszerűen ne adja ki.

Bár ezeknek a cseréknek nagy tapasztalata van, ez nem jelenti azt, hogy soha nem fogják feltörni őket. Alapjainak tőzsdei elhelyezése mindig kockázatot jelent. Nem tudjuk garantálni pénzeszközeinek biztonságát ezen tőzsdék bármelyikének használata során. Azonban már több mint két éve személyesen használjuk ezeket a cseréket, és mindegyikük az iparágban vezető tapasztalattal rendelkezik.

További olvasmány

Coinbase vs Kraken – melyik tőzsde a legjobb a Bitcoin vásárlásához?

Hogyan készítsünk Crypto Trading Botot Python használatával

Cryptocurrency Trading Bots – A teljes útmutató

Binance – A legjobb a Crypto Trading számára?

Garnélarák egy kereskedési bot, amely leegyszerűsíti a kriptográfiai portfólió kezelését. Az Exchange-fiók és a Shrimpy összekapcsolása feloldja a kényelmes kereskedési funkciókat, amelyek segítségével automatizálhatja a titkosítási stratégiát. Próbálja ki még ma!

A Shrimpy Universal Crypto Exchange API-jai az egyedüli, kifejezetten alkalmazásfejlesztők számára tervezett API-k a kriptográfia számára. Valós idejű kereskedési vagy megbízási könyv adatainak gyűjtése, felhasználói cserefiókok kezelése, kereskedési stratégiák végrehajtása és az egyes tőzsdékhez való csatlakozás egyszerűbbé tétele.

Kövess minket Twitter és Facebook frissítéseket, és tegyen fel kérdéseket csodálatos, aktív közösségeinknek Távirat & Viszály.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map