7 a legfurcsább dolog, amit meg lehet vásárolni a Crypto segítségével

A kriptovaluták egy átjáró egy globális decentralizált ökoszisztémához, ahol a felhasználók teljes pénzügyi autonómiával rendelkeznek ahhoz, hogy üzleteljenek valakivel, amivel csak akarnak.

Ezt szem előtt tartva nem meglepő, hogy az, amit az emberek a nyilvános kulcsok névtelensége alatt vásárolnak és adnak el, meglehetősen furcsa.

Íme néhány érdekes vásárlási lehetőség:

1) Körtáncok:

Legends Room Buy Bitcoin

Kép keresztül Legendák szoba

Abban az esetben, ha 1 dollárnyi dobást találsz megalázónak, a Vegas-i Legends Room-ban mindig táncosoknak adhatsz Bitcoin-t.

Azok számára, akik még nem hallottak róla, a Legends Room egzotikus szórakoztató műsorokkal büszkélkedhet, luxus designer ruhákba öltözve. A táncosok ma már képesek elfogadni a mecénások tippjeit digitális pénznem formájában, QR-kódokkal, amelyek stratégiai szempontból ideiglenes tetoválásokon vannak elhelyezve. Azt mondták:

„A Legends Room felnőtt szórakoztató márkájú Bitcoin bankautomaták is találhatók a 15 000 négyzetméteres létesítményben, amely alig egy mérföldre található a híres Las Vegas Strip-től, ahol a vendégek biztonságosan megvásárolhatják a csak tagok státuszát a The Legends Room-ban a Bittrex-en. csere.”

Lapos táncok, sötét helyiségek és QR kódolású tetoválások kényelmesen az érzékeny területeken .. hangzik, mint egy nagyszerű módja annak, hogy egyetlen munkamenetben elveszítse az összes bitcoinját.

Azt hiszem, csak a készpénzkidobásnál maradok.

2) Hitmen

Hitmen a sötét weben

A sötét web „régi szép napjaiban” egy anonim online piactér volt a Silk Road néven. A Bitcoint a Selyemúton használták jóformán minden olyan áru vagy szolgáltatás megvásárlásához, amelyet letartóztattak volna, amiért akár egy repülőtéren is megemlítette.


Hitmenek alkalmazására is használták; mert amikor valakit eltüntetni kell, győződjön meg róla, hogy fizetett érte egy nyomon követhető pénznem használatával egy nyitott és megváltoztathatatlan főkönyvön.

Szerencsére a hatóságok visszaszorították a mély webes piacokat, melyeket a Hitmen bérbeadásban kínált, feltehetően letartóztatásokat eredményeztek az ügylet során elkövetett személyek számára, és álmatlan éjszakákat vezettek be másoknak, akiknek „a szomszédom problémájától való megszabadulásához szükséges 10 000 BTC” még mindig megszilárdult a blokklánc.

3) Csikkemelés és zsírleszívás

bodySCULPT NYC elfogadja a bitcoint

Kép a Fotolia-n keresztül

Igen, egy plasztikai sebészeti vállalkozás, BodySculpt néven most elfogadja a Bitcoint.

Mert semmi sem mondja jobban a wannabe Instagram modellt, mint egy srác vagy lány, aki egész nap a Bitcoin bányászatával töltötte el, és most inkább a fenekének növelésére használja.

Ez vagy szomorú kísérlet a trendek kiaknázására, vagy a célmarketing rosszabb esete azóta minden ezen a listán

Csak győződjön meg arról, hogy elmenekül, ha csak Monerót fogadják el.

4) Temetések

Vásároljon temetési Bitcoin-t

Kép a Fotolia-n keresztül

Úgy néz ki, mint egy újabb sikertelen próbálkozás az évezredek fellebbezésére, Félhold árapály elfogadja a Bitcoin-ot.

Van valami oka annak, hogy valaki ezt nem csak fiat pénzzel fizetné?

Csak arra tudok gondolni, ha megpróbáltam hamisítani a halálomat, hogy biztosítási pénzeket gyűjtsek, és nem akartam, hogy az emberek rájöjjenek, hogy én fizettem a saját temetésemet (a Félhold dagály valamihez fűződik …)

5) Mamut agyarak

Mindössze 23,24 BTC-ért (~ 175 000 USD) legálisan vásárolhat elefántcsont agyarakat a kihalt gyapjas mamut

(Fordítás: Megpróbálom eladni az elefántcsont agyarakat egy egészséges felnőtt elefánttól, akit illegálisan orvvadoztam a múlt héten, és egy egyszerű értékesítési pontra van szükségem, hogy ezt levegyem a kezeimről, mielőtt a hatóságok megtámadnák a házamat.).

6) Dózse pulóver

DogeShirt a Bitcoinnal

Ez a pulóver 59 dollárba kerül.

Hogy ezt perspektívába helyezzük, ez 0,0078 BTC, vagyis 16 480 Dózse érme (ha vár néhány hónapot, elmondhatja barátainak, hogy vettél egy pulóvert 1 millió Dózse érméért).

7) Számviteli tanácsadás

PWC, a könyvelőirodát senki sem érdekelte igazán, amíg az elmúlt évek Oscar-díját el nem csalták azzal, hogy Warren Beatty-nek rossz borítékot adtak át a legjobb filmért, most elfogadja a Bitcoin tanácsadói szolgáltatásait.

Tudni fogjuk, hogy márkájuk mennyire rosszul érte el, ha úgy döntenek, hogy még ebben az évben elindítják az ICO-t.

Ezenkívül, ha egy könyvelőcégtől megkérdezem, hol kell tárolnom a kriptográfiámat, hogy elkerüljem az adófizetést, az olyan, mint egy Blockbuster Store-tól megkérdezni, hogyan állítsam be a Netflix-fiókomat.

Következtetés

Ez a 7 cikk valójában csak a felszínt karcolja, de érdekes példa a kriptopiac furcsa fejlődésére, és arra, hogy milyen messzire jutottunk attól, hogy a Bitcoinot drogok és bérgyilkosok vásárlásához, a pulóverek, temetkezési szolgáltatások és könyvelés vásárlásához használtuk. tanács.

Bármennyire is mulatságos a tégla- és habarcsüzemek beugrása a kriptohype vonatra, az is nagyszerű jel, hogy a mainstream kultúra lassan átfogja a Blockchain technológiát és a decentralizált valuta hasznát a mindennapokban.

Kiemelt kép a Fotolia-n keresztül

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map