10 olyan funkció, amelyet nem tudtál garnélarákban

>

Az elmúlt 3 év során a Shrimpy tele volt funkciókkal. Ezen funkciók némelyike ​​első pillantásra nem biztos, hogy nyilvánvaló. Küldetésünk, hogy minden kriptovaluta befektető számára megkönnyítsük a portfóliókezelést. Ez néha azt jelenti, hogy elrejti a fejlettebb funkciók egy részét, hogy ne zavarják az interfészt az új befektetők számára.

Ebben a cikkben megosztjuk a 10 olyan speciális funkciót, amelyekről esetleg még nem ismert, hogy elérhetőek voltak a Shrimpy-ben. Kezdje el maximalizálni portfóliókezelését ezzel a 10 fejlett kriptográfiai szolgáltatással.

1. A gyártó újbóli kiegyensúlyozása

Maker’s Rebalancing az összes Shrimpy vásárló számára elérhető a Díjak optimalizálása készítő kereskedésekkel beállítás. Ez található a Automatizálás fül alatt További beállítások megjelenítése a bal kéz felőli oldalon.

Ha engedélyezve van, akkor a Shrimpy automatikusan megkezdi a készítő ügyletek végrehajtását a felvásárlók helyett a portfólió egyensúlyának helyreállításakor.

Van néhány előnye a készítő kereskedések végrehajtásának a felvásárlók helyett:

  1. A nyitott megrendelések az Ön számára kedvezőbb árfolyamon kerülnek leadásra. Ahelyett, hogy csak a legjobb nyitott megbízást vennénk a tőzsdére abban az időben, a nyitott megbízást kedvezőbb áron adjuk meg, mint a tőzsde jelenlegi legjobb megrendelése..

  2. Egyes tőzsdék díjkedvezményeket kínálnak a készítői kereskedelemben. Bár nem minden tőzsde kínálja ezeket a kedvezményeket, a tőzsdék, amelyek a kedvezményeket felajánlják, néha akár 50% -kal is csökkenthetik a díjakat.

  3. A gyártói megrendelések elhelyezése szintén párhuzamosan működik a Shrimpy „Smart Order Routing” rendszerrel. Ezt a rendszert a cikk későbbi részében tárgyaljuk részletesebben.

Bár ennek a beállításnak az engedélyezése csökkentheti a portfólió kiegyensúlyozásának költségeit, ennek a beállításnak néhány hátránya van. Ezek a következők:


  1. A Maker kiegyensúlyozása hosszabb ideig tart a kereskedések végrehajtása miatt, mert más piaci szereplőkre támaszkodik az Ön megrendelésének végrehajtásában. Ennek eredményeként a kiegyensúlyozás 30 perc és 1 óra közötti időt vehet igénybe, a portfóliójában lévő eszközök számától függően.

  2. A lassan mozgó piacok hosszú ideig kitöltetlen nyitott megrendeléseket eredményezhetnek. Van egy bizonyos pont, amikor a Shrimpy feladja és teljesít néhány kereskedést felvevői megrendeléssel.

  3. Ha a piac a Shrimpy által leadott megbízásokkal ellentétes irányban mozog, akkor rosszabb kamatot kaphat. Hosszú távon a kiegyensúlyozottság átlagában azonban a készítő egyensúlyának jobban kell teljesítenie.

Díjoptimalizálás

Csapatunk intelligens módszert dolgozott ki a kriptovaluta portfólió egyensúlyának helyreállítására a készítő és a vevő kereskedés kombinációján keresztül. Ezt az új szolgáltatást „Díjoptimalizálás készítői kereskedésekkel” hívjuk.

2. Dollár-költség átlagolás

Dollárköltség-átlagolás (DCA) egy másik speciális funkció, amely minden Shrimpy felhasználó számára elérhető. A DCA ugyanezzel engedélyezhető További beállítások megjelenítése terjeszkedés, mint a Díjak optimalizálása készítő kereskedésekkel beállítás.

A DCA engedélyezése a portfólióstratégiában azt jelenti, hogy a Shrimpy új alapok észlelésekor automatikusan elosztja a betéteket a portfólióban.

A funkció legjobb része az, hogy a meglévő pénzeszközökre nincs hatással. Így a teljes egyensúlyt nem hajtják végre, csak a portfólióba befizetett új alapokkal kereskednek.

A DCA stratégiailag elosztja a letétbe helyezett pénzeszközöket, hogy megkísérelje elérni a portfólióban lévő eszközök célfelosztásait. Így a DCA végén minden eszköz a lehető legközelebb áll a kívánt allokációhoz.

A DCA stratégia használatának előnyei a következők:

  • Csökkentett díjak a ritkább egyensúlyhiány eredményeként.

  • Kevesebb adóköteles kereskedelmi esemény.

  • A portfólió a lehető legkevesebb erőfeszítéssel éri el a cél allokációkat.

  • Az alapokat rendszeresen be lehet helyezni egy tőzsdei számlára vagy portfólióba anélkül, hogy az alapokat manuálisan kereskednék a portfólióba.

Megjegyzés: A DCA akkor is kivált, ha az alapokat átcsoportosítják egy portfólióba. Az átutalást betéti eseménynek tekintik, ezért ezeket az alapokat felveszik és elosztják a portfólióban.

DCA a Crypto számára

Dollárköltség-átlagolás (DCA) egy olyan stratégia, amelyet a befektetők arra használnak, hogy csökkentse a lefelé irányuló kockázatot, hogy egyszerre nagy összegeket hozzanak piacra.

3. Több csere kezelése

Sok kriptokereskedő folyamatosan keresi a kockázat csökkentésének és a további kriptovalutáknak való kitettségének módját. Több tőzsdével rendelkező számlák létrehozásával a kereskedők egyszerre több tőzsdei számlán is kezelhetik az alapokat.

Garnélarák nélkül a több cserefiók kezelése rémálom. Bonyolult folyamat az egyes számlákra való bejelentkezés, a kereskedések manuális végrehajtása a portfóliók kiosztásához és az egyes cserefiókok folyamatos figyelemmel kísérése.

A Shrimpy segítségével korlátlan számú cserefiókot kapcsolhat össze. Van nem határ.

Akár van pénzeszköze 12 különböző tőzsdén, vagy 31 Binance számlán, mindegyik összekapcsolható egyetlen Shrimpy számlával.

Minden csatlakoztatott cserefiók megtekinthető a jobb felső legördülő menüből. Ez a legördülő menü lehetővé teszi a megtekinteni kívánt fiók kiválasztását. A kiválasztás után az irányítópult, az automatizálás, az előzmények és az utólagos tesztelés fülek az adott cserefiókra vonatkoznak.

Ez azt jelenti, hogy egyedi automatizálásokat hozhat létre mindegyik cserefiókjához. Minden automatizálás függetlenül automatizálható egyszerre az egyes tőzsdékeken.

Megjegyzés: A Beállítások fül az egyetlen fül, amely nem jellemző egyetlen cserefiókra sem. A teljes Shrimpy-fiók beállításait vezérli. A többi fül azonban minden egyes cserefiókra jellemző.

Multi-Exchange

Akár 1 Bittrex-fiókot, akár 25-et szeretne összekapcsolni, lehetséges a Shrimpy-vel. Minden linkelt cserefiók megjelenik abban a mezőben, amelyet kiemeltem a rózsaszín körvonallal.

4. Automatizálja a több portfóliót

Hasonlóan ahhoz, ahogyan az egyes Shrimpy-felhasználók több cserefiókot is összekapcsolhatnak egyetlen Shrimpy-fiókkal, minden cserefióknak több portfóliója is lehet.

A Shrimpy minden tőzsdei számlán egyedülálló speciális funkciót kínál, ahol a befektetők több portfóliót is kioszthatnak. Ezeket a portfóliókat gyakorlatilag a Shrimpy tartja fenn. Ez azt jelenti, hogy a cseréje nem fog tudni semmit ezekről a portfóliókról.

A Shrimpy-ben allokált portfóliókat teljesen külön kezeljük. A portfóliók automatizálhatók egymással egy időben, vagy egyáltalán nem. Lehet, hogy 1 portfólió követ egy vezetőt, míg a másikat egy egyedi stratégia automatizálja. Lehet, hogy 3 különböző portfólió követ 3 különböző vezetőt. A lehetőségek végtelenek!

Megjegyzés: Minden cserefióknak legfeljebb 5 különböző portfóliója lehet.

Több portfólió

A Shrimpy alkalmazás több portfólió funkciójának nemrégiben megjelent kiadásával sok felhasználó kíváncsi lesz arra, hogyan lehet több portfóliót felhasználni egy robusztus portfóliókezelési stratégia felépítéséhez.

5. „Összeg” idő grafikon

A Shrimpy egyik rejtettebb tulajdonsága, hogy rákattinthat egy eszközre az irányítópulton. Egy eszközre kattintás után a Shrimpy további adatokat jelenít meg az adott kriptovalutáról.

Számos különféle adat jelenik meg az oldalsávon. Az egyik legérdekesebb sok befektető számára a grafikon, amely megmutatja, hogy egy eszköz mennyi idő alatt birtokolt.

Ez a grafikon megmutatja, hogyan halmozódik fel egy eszköz az idő múlásával.

6. Népszerű eszközök

Ugyanazon az oldalsávon, mint az „Összeg” grafikon, további szórakoztató információkat is találhatunk. Ez magában foglalja az eszköz népszerűségét és az eszköz dominancia mutatóit.

A eszköz népszerűsége megmondja, hogy a Shrimpy-ben szenvedők hány százaléka tartja ezt a konkrét eszközt a portfóliójában.

A eszközfölény leírja, hogy az eszköz hány százaléka van allokálva az átlagos Shrimpy felhasználó portfóliójában.

További információ az eszközök népszerűségéről.

7. Intelligens rendelésirányítás

A Shrimpy csapata fáradhatatlanul azon dolgozott, hogy a Shrimpy a legegyszerűbb platform a sokféle kriptográfiai portfólió kezeléséhez. Ennek a küldetésnek az eredményeként számtalan olyan tulajdonság van, amely a Shrimpy technikai megvalósításának mélyén el van temetve.

A Shrimpy egyedülálló technikai tulajdonságainak egyike a beépített intelligens rendelési útvonal. A Shrimpy minden egyensúlyát fejlett intelligens rendelési útválasztó motorunkkal hajtják végre.

Minden kereskedési lehetőséget gondosan, valós időben értékelünk. Valamennyi valós kereskedési útvonalat valós időben kiszámoljuk, hogy meghatározzuk a legoptimálisabb útvonalakat, amikor egyik eszközt cseréljük egy másikra.

Ezeknek a kereskedéseknek az algoritmusa bonyolultabbá válik, ha arra gondolunk, hogy ez hogyan valósul meg egy sokféle portfólió esetében. Végül is ez azt jelentené, hogy a portfóliójának minden lehetséges eszköze potenciálisan bármely más eszközzel kereskedhet. Ez potenciálisan több száz különböző kereskedési párt eredményezhet, amelyeket valós időben kell értékelni a lehető legokosabb döntések meghozatala érdekében.

Ez nem minden. Ezt a funkciót a Developer API-nkon keresztül is elérhetővé tettük. Így soha nem kell más fejlesztőknek elvégeznie a robusztus SOR stratégia összeállításának összetett munkáját.

SOR API-k

Intelligens rendelésirányítás az a folyamat, amely automatikusan kihasználja a több piaci páron belül elérhető legjobb árat a megrendelés kimenetelének optimalizálása érdekében.

8. Portfolio Management API-k

Apropó az API-k, minden Shrimpy felhasználónak lehetősége van portfóliójának kezelésére az "Portfolio Management API-k ”. Figyelje meg, hogy a Shrimpy két különböző API-t kínál. A Portfolio Management API-k olyan személyek számára készültek, akik a Shrimpy segítségével kezelik portfóliójukat. A Developer API-k több funkcióval rendelkeznek, és azoknak a fejlesztőknek szólnak, akik komplett kriptovaluta-kereskedelmi alkalmazásokat építenek.

A Portfolio Management API-k segítségével a befektetők automatizálhatják portfólió-stratégiájukat azáltal, hogy valós időben hozzáférnek a portfóliójukkal kapcsolatos információkhoz, végrehajtják az egyensúlyokat és megváltoztatják az allokációkat..

Trading Bots API

A következő szakaszok azt tárgyalják, hogy a fejlesztők hogyan integrálhatnak minden nagyobb cserét anélkül, hogy bármikor aggódnának a cserékhez szükséges komplex infrastruktúra fenntartása és méretezése miatt..

9. Leader Exchange Monitoring

Egy másik rejtett funkció, amely az összes vezető számára elérhető, az, hogy a Shrimpy képes távolról figyelni a vezető tőzsdei számláját, és elküldi ezeket a kereskedéseket a Shrimpy követőinek..

Ez azt jelenti, hogy a vezetőknek nem kell a Shrimpy-n végrehajtani stratégiájukat. Manuálisan kereskedhetnek a tőzsdén, automatizálhatják stratégiájukat egy másik kereskedési botdal, vagy fejlett jelekkel automatizálhatják kereskedésüket.

A kereskedések végrehajtása ellenére a Shrimpy látni fogja a közvetlenül a tőzsdén végrehajtott változásokat, és lehetővé teszi a Shrimpy követőinek, hogy ugyanazokat a változtatásokat hajtsák végre a portfóliójukban..

Ez a szolgáltatás alapértelmezés szerint engedélyezve van az összes Shrimpy-vezető számára, így a vezetőknek nincsenek teendőik. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy több lehetőség van a Shrimpy-n kívüli portfólió-stratégia automatizálására, és továbbra is elküldjük ezeket a változásokat a követőknek.

Leader kereskedés

A társadalmi vezetők immár harmadik felek kereskedési botjait is felhasználhatják portfóliójuk kezeléséhez. Minden alkalommal, amikor a bot kereskedik a vezető cserefiókján, a Shrimpy automatikusan észleli a változásokat és frissíti az összes követő portfólióját.

10. IP engedélyezőlista

Az utolsó speciális funkció, amelyet megemlítünk, az IP engedélyezőlista.

Az IP engedélyezési lista a Shrimpy ügyfelek számára lehetővé teszi, hogy megmondják a kriptovaluta tőzsdének, hogy milyen IP-khez akarnak hozzáférni a fiókjukhoz. Csapatunk ezt a funkciót a lista aljára helyezte, mert ez a legárnyaltabb.

A funkció működése érdekében a Shrimpy mind a 4 IP-jét be kell helyeznie a központba. Ez a 4 IP az Beállítások fül alatt Tábornok.

Ha új API kulcsot hoz létre egy központon, akkor ezt a 4 IP-t be lehet adni a központba, további védelemként hozzáférve az Ön Exchange-fiókjához a létrehozott API kulcsokkal..

A Shrimpy ekkor csak az adott IP-ktől küld kéréseket az Ön Exchange-fiókjához.

Vegye figyelembe, hogy a megadott IP-k a Shrimpy tulajdonában vannak. Ezek nem IP-k, amelyek a befektető (te) tulajdonában vannak. Ha a befektető saját IP-jeit helyezi a tőzsdére az API-kulcsok létrehozásakor, akkor a Shrimpy nem fog tudni hozzáférni a befektetői számlához, mivel nem rendelkezünk a tőzsdén bevitt IP-kkel.

IP engedélyezőlista

Az IP engedélyezőlistázás olyan szolgáltatás, amelyet a cserék használnak a kriptovaluta-cserefiókhoz való hozzáférés korlátozására.

Következtetések

A Shrimpy folyamatosan ad hozzá funkciókat, így egyes funkciók elveszhetnek a keverékben. Remélhetőleg ez a cikk segít bemutatni néhány olyan fejlettebb funkciót, amelyeket korábban nem láthattál a Shrimpy-ben.

Amint tovább fejlesztjük az új szolgáltatásokat, folytatjuk a listára való felvételt, így mindenki hivatkozhat néhány fejlettebb szolgáltatásra.

További jó olvasmányok

Cryptocurrency Trading Bots – A teljes útmutató

Küszöb-kiegyenlítés a kriptográfiai portfóliókezeléshez

A változatosabb kriptográfiai felhasználók jobban teljesítenek

Python-szkriptek kriptográfiai kereskedési botokhoz

A Bitcoin Price Live Ticker szkriptje (webhálózatok használatával)

Szociális kereskedési platformunk

Garnélarák a kriptovaluta közösségi kereskedési platformja. Úgy tervezték, hogy mind a hivatásos, mind a kezdő kereskedők megismerjék az egyre növekvő kriptotechnikai iparágat. A Shrimpy oldalon a felhasználók másolhatják más kereskedők portfólióit és kereskedési stratégiáit.

Kövess minket Twitter és Facebook frissítéseket, és tegyen fel kérdéseket csodálatos, aktív közösségeinknek Távirat & Viszály.

Köszönöm, hogy betértél!

A garnélarák csapata

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map