Strojno učenje za studij slučaja upravljanja kripto portfeljem: 3. tjedan

>

Vau! Mislili smo da je prvi tjedan studije bio lud, ali stvari su postale samo zanimljivije. Strategija Nomics ML imala je neka legendarna predviđanja cijena, dok se Bitcoin trudio zadržati vrijednost tijekom cijelog tjedna.

Ne čekajmo više trenutak. Evo rezultata iz prošlog tjedna i onoga što bismo trebali očekivati ​​za sljedeći tjedan!

Podsjetnik: Metodologija ove studije prvi je put predstavljena u našem prethodnom članku.

Pratite napredak ove studije o škampima.

Rezultati 2. tjedna

Studija do sada traje samo dva tjedna, ali do sada je svaki tjedan bio šokantan! Iako je prvi tjedan pokazivao snažnu naklonost prema Bitcoinima, potpuno suprotno vrijedilo je prošlog tjedna.

# 1 Bitcoin

Bitcoin je tijekom posljednjeg tjedna doživio neke velike gubitke. Ovo je bila nagla promjena u odnosu na prethodni tjedan kada je Bitcoin dominirao na tržištima.

Nakon drugog tjedna našeg istraživanja, Bitcoin sada ima najnižu izvedbu od bilo koje strategije koju testiramo.

Konačna vrijednost portfelja bitcoina: 1.038,34 USD

# 2 top 10 indeksa


Zbog velikih gubitaka koje je doživio Bitcoin, očekivalo se da će portfelj temeljen na tržišno ponderiranom indeksu također doživjeti velike gubitke budući da je Bitcoin držao približno 77% vrijednosti u portfelju.

Kako se portfelj nastavlja rebalansirati, moći ćemo bolje razumjeti kako će portfelj odstupati od jednostavnog Bitcoin HODL portfelja.

Konačna vrijednost portfelja top 10 indeksa: 1.041,93 USD

# 3 Novčić Gecko

Tijekom ovog drugog tjedna portfelj Coin Gecko bilježio je stalni gubitak vrijednosti. Srećom, zbog raznolikosti imovine, strategija je prigušila gubitke koje su doživjeli portfelji teži bitcoinima.

Zanimljivo je da je svaka imovina u portfelju Coin Gecko imala negativan prinos u posljednjih 7 dana.

Konačna vrijednost portfelja Coin Gecko: 1.040,87 USD

# 4 Nomics ML

Strategija Nomics Machine Learning izbacila je konkurenciju iz vode. Predviđena dobit od prošlog tjedna bila je +21,19% u svim odabranim sredstvima. S konačnom izvedbom portfelja od +26,08%, portfelj je slomio projekcije.

Najveći pobjednici odabrani strategijom Nomics ML uključuju:

 • Theta žeton (THETA): +83,18% Zadnjih 7 dana

 • OmiseGo (OMG): +75,42% Zadnjih 7 dana

Jednostavno rečeno, ovo je bio izvanredan tjedan za odabir imovine Nomics ML.

Vrijednost portfelja Final Nomics ML: 1.254,98 USD

Zaključci

Prošli je tjedan portfelj Nomics ML uspio nadmašiti čak i vlastite procjene s nekoliko predviđanja kvačila. Bilo je uzbudljivo vidjeti preokret iz prethodnog tjedna koji je uvelike ovisio o performansama Bitcoina.

Napomena: Svrha ove studije je dugoročno procijeniti svaku od ovih strategija. Još ne možemo donijeti zaključke o dugoročnom potencijalu ovih strategija nakon samo dva tjedna. Kao rezultat, ove bismo rezultate trebali uzeti s rezervom. Bez obzira na to, bilo je zanimljivo prvih nekoliko tjedana!

Tjedan 3 Promjene strategije

Sad kad smo pokrili rezultate iz prošlog tjedna, vrijeme je da razbijemo kako ćemo promijeniti svaki od ovih portfelja za sljedeći tjedan.

Nomics ML strategija

Strategija Nomics ML koristi 7-dnevna predviđanja cijena generirana Nomics ML motorom. Ta se predviđanja cijena zatim koriste za određivanje imovine koja bi se trebala staviti u naš portfelj za ovaj tjedan. Dodatne informacije u vezi s metodologijom možete pronaći u našem prethodnom članku.

Dodjela portfelja

Sljedećoj imovini dodijeljeno je točno 10% vrijednosti portfelja za drugi tjedan ove studije.

1. Theta žeton (THETA)

 • Predviđena sedmodnevna dobit: +95,09%

2. OmiseGo (OMG)

 • Predviđena sedmodnevna dobit: +72,85%

3. HyperCash (HC)

 • Predviđena sedmodnevna dobit: +38,98%

4. Nano (NANO)

 • Predviđena sedmodnevna dobit: +36,24%

5. Ren (REN)

 • Predviđena sedmodnevna dobit: +24,77%

6. VeChain (VET)

 • Predviđena sedmodnevna dobit: +21,61%

7. IKONA (ICX)

 • Predviđena sedmodnevna dobit: +21,52%

8. Verge (XVG)

 • Predviđena sedmodnevna dobit: +21,22%

9. Golem (GNT)

 • Predviđena sedmodnevna dobit: +21,12%

10. IOST (IOST)

 • Predviđena sedmodnevna dobit: +19,35%

Podsjetnik: U ovaj portfelj uključujemo samo imovinu koja je dostupna na Binanceu.

Prosječna procjena izvedbe je 37,28% sljedećih 7 dana za ovaj portfelj.

Strategija rezultata kovanica Gecko

Strategija rezultata kovanica Gecko koristi ocjenu “Gecko” koju izračunava popularno web mjesto s podacima “CoinGecko”. Te se ocjene imovine koriste za određivanje najperspektivnije dugoročne imovine koja bi trebala biti uključena u portfelj. Dodatne informacije u vezi s metodologijom možete pronaći u našem prethodnom članku.

Dodjela portfelja

Sljedećoj imovini dodijeljeno je točno 10% vrijednosti portfelja za prvi tjedan ove studije.

1. Bitcoin (BTC) – Ocjena: 88%

2. Ethereum (ETH) – Ocjena: 79%

3. XRP (XRP) – Ocjena: 71%

4. Bitcoin Cash (BCH) – Ocjena: 70%

5. TRON (TRX) – Ocjena: 69%

6. Stellar (XLM) – Ocjena: 68%

7. Litecoin (LTC) – Ocjena: 68%

8. NEO (NEO) – Ocjena: 67%

9. Monero (XMR) – Ocjena: 67%

10. EOS (EOS) – Ocjena: 67%

Napomena: Nije bilo promjena u portfelju od prošlog tjedna, iako su se rezultati Gecko promijenili u odnosu na prethodni tjedan. To znači da ćemo izdvojiti 10% za svaku od gore navedenih sredstava i jednostavno rebalansirati portfelj jednom.

Strategija indeksa tržišne kapitalizacije kovanica

Strategija indeksa tržišne kapitalizacije kovanica koristi tržišne limite kapitala koje izračunava “CoinMarketCap” da bi odredila koja bi imovina trebala biti uključena u portfelj. Dodatne informacije u vezi s metodologijom možete pronaći u našem prethodnom članku.

Dodjela portfelja

Izdvajanja za strategiju portfelja Top 10 indeksa bit će sljedeća u drugom tjednu.

1. Bitcoin (BTC): 76,86% izdvajanja

2. Ethereum (ETH): 10,73% raspodjele

3. XRP (XRP): alokacija 4,58%

4. Bitcoin Cash (BCH): 1,99% izdvajanja

5. Litecoin (LTC): alokacija 1,31%

6. Binance Coin (BNB): 1,20% izdvajanja

7. EOS (EOS): alokacija od 1,11%

8. Tezos (XTZ): alokacija 0,92%

9. Cardano (ADA): 0,66% izdvajanja

10. Chainlink (LINK): 0,64% raspodjele (* Novo u indeksu)

Napomena: Chainlink je jedini materijal koji je dodan indeksu ovog tjedna. Zvijezda (XML) izbačena je iz prvih deset i zamijenjena Chainlinkom. Također ćemo prilagoditi raspodjelu tako da odgovara novim postocima i izvršiti jednu operaciju rebalansa.

Strategija zadržavanja bitcoina

Najjednostavnija od strategija koju ćemo istraživati ​​je jednostavni Bitcoin HODL. Bitcoin HODL strategija omogućit će nam da ove ostale strategije usporedimo s cjenovnim učinkom Bitcoina. Dodatne informacije u vezi s metodologijom možete pronaći u našem prethodnom članku.

Dodjela portfelja

100% Bitcoin

Napomena: Za portfelj Bitcoin HODL neće biti promjena ili rebalansa.

Slijedite zajedno sa škampima

Svatko može pratiti ovu studiju prateći promjene portfelja i performanse unutar aplikacije Shrimpy. Stvorili smo lidera na razmjeni Binance pod nazivom MLCaseStudy. Ovaj čelnik bit će ažuriran tjedno, uključujući i najnovija izdvajanja iz portfelja.

Slijedite MLCaseStudy na Shrimpy.

Odricanje

Sadržaj je samo u informativne svrhe, ne biste trebali takve informacije ili drugi materijal tumačiti kao pravni, porezni, investicijski, financijski ili drugi savjet. Ništa sadržano na našoj web stranici ne predstavlja traženje, preporuku, odobrenje ili ponudu tvrtke Shrimpy ili bilo kojeg trećeg pružatelja usluga za kupnju ili prodaju bilo kakvih vrijednosnih papira ili drugih financijskih instrumenata u ovoj ili u bilo kojoj drugoj jurisdikciji u kojoj bi takvo traženje ili ponuda bilo nezakonito prema zakoni o vrijednosnim papirima takve nadležnosti.

Sav Sadržaj na ovom web mjestu je informacija opće prirode i ne odnosi se na okolnosti bilo kojeg pojedinca ili entiteta. Ništa na web mjestu ne predstavlja profesionalni i / ili financijski savjet, niti bilo koji podatak na web mjestu predstavlja sveobuhvatnu ili cjelovitu izjavu o predmetima o kojima se raspravlja ili zakonu koji se s tim odnosi. Vi sami preuzimate isključivu odgovornost za procjenu osnovanosti i rizika povezanih s upotrebom bilo kojih informacija ili drugog Sadržaja na web mjestu prije donošenja odluka na temelju takvih podataka ili drugog sadržaja. U zamjenu za korištenje Web mjesta, slažete se da neće smatrati Shrimpyja, njegove podružnice ili bilo kojeg trećeg pružatelja usluga odgovornim za bilo koji mogući zahtjev za naknadu štete koji proizlazi iz bilo koje odluke koju donesete na temelju informacija ili drugog Sadržaja koji su vam dostupni putem Web mjesta..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me