Strojno učenje za studij slučaja upravljanja kripto portfeljem: 4. tjedan

>

Tržište je naglo doživjelo ponovni uspon. Kako se Bitcoin nastavlja penjati, strategije poput Nomics ML-a prelaze iz vrućih i hladnih.

Ne čekajmo više trenutak. Evo rezultata iz prošlog tjedna i onoga što bismo trebali očekivati ​​za sljedeći tjedan!

Podsjetnik: Metodologija ove studije prvi je put predstavljena u našem prethodnom članku.

Pratite napredak ove studije o škampima.

Rezultati 3. tjedna

Studija do sada traje samo tri tjedna, ali svaki je tjedan do sada bio šokantan! Iako je prvi tjedan pokazivao snažnu naklonost prema Bitcoinima, potpuno suprotno vrijedilo je prošlog tjedna.

# 1 Bitcoin

Bitcoin je tijekom zadnjeg tjedna doživio neke impresivne dobitke. Ovo je bila nagla promjena u odnosu na prethodni tjedan u kojem je Bitcoin bilježio stalne gubitke.

Nakon trećeg tjedna našeg istraživanja, Bitcoin ima najnižu izvedbu od bilo koje strategije koju testiramo.

Konačna vrijednost portfelja bitcoina: 1.186,71 USD.

# 2 top 10 indeksa


Zbog skromnih dobitaka koje je doživio Bitcoin, očekivalo se da će portfelj temeljen na tržišno ponderiranom indeksu također doživjeti slične dobitke tijekom posljednjeg tjedna budući da je Bitcoin držao približno 77% vrijednosti u portfelju.

Kako se portfelj nastavlja rebalansirati, moći ćemo bolje razumjeti kako će portfelj odstupati od jednostavnog Bitcoin HODL portfelja.

Vrijednost portfelja konačnih top 10 indeksa: 1.194,99 USD.

3. novac Gecko

Portfelj Coin Gecko bilježio je stalan rast vrijednosti tijekom ovog trećeg tjedna. Svaka imovina koja je odabrana strategijom Coin Gecko ovog je tjedna imala pozitivan povrat.

Najveći pobjednici odabrani strategijom Coin Gecko uključuju:

 • NEO (NEO): +27,68% Zadnjih 7 dana

 • Ethereum (ETH): +19,56% Zadnjih 7 dana

Konačna vrijednost portfelja Coin Gecko: 1.188,51 USD.

# 4 Nomics ML

Strategija Nomics Machine Learning održala je zdravu prednost u odnosu na konkurenciju. Predviđena dobit od prošlog tjedna bila je +37,28% u svim odabranim sredstvima. S konačnom izvedbom portfelja od +3,03%, portfelj je premalo provodio projekcije sa značajnom razlikom.

Najveći pobjednici odabrani strategijom Nomics ML uključuju:

 • VeChain (VET): +33,84% Zadnjih 7 dana

 • IOST (IOST): +13,03% Zadnjih 7 dana

Najveći gubitnici odabrani strategijom Nomics ML uključuju:

 • Theta žeton (THETA): -23,11% Zadnjih 7 dana

 • Ren (REN): -7,15% Zadnjih 7 dana

Sve u svemu, ovaj je tjedan bio mješavina snažnih i loših izbora iz strategije Nomics ML.

Vrijednost portfelja Final Nomics ML: 1.278,91 USD

Zaključci

Iako je portfelj Nomics ML uspio održati zdravu prednost u odnosu na konkurenciju, prošli smo tjedan od Nomics vidjeli kombinaciju dobrih i loših izbora imovine. Ako će Nomics zadržati prednost, morat ćemo vidjeti više odabira kvačila od Nomics-a u narednim tjednima, u suprotnom, potencijalni klijenti mogu početi klizati.

Napomena: Svrha je ove studije dugoročno procijeniti svaku od ovih strategija. Još ne možemo donijeti zaključke o dugoročnom potencijalu ovih strategija nakon samo dva tjedna. Kao rezultat, ove bismo rezultate trebali uzeti s rezervom. Bez obzira na to, bilo je zanimljivo prvih nekoliko tjedana!

Tjedan 4 Promjene strategije

Sad kad smo pokrili rezultate iz prošlog tjedna, vrijeme je da razbijemo kako ćemo promijeniti svaki od ovih portfelja za sljedeći tjedan.

Nomics ML strategija

Strategija Nomics ML koristi 7-dnevna predviđanja cijena generirana motorom Nomics ML. Ta se predviđanja cijena zatim koriste za određivanje imovine koja bi se trebala staviti u naš portfelj za ovaj tjedan. Dodatne informacije u vezi s metodologijom možete pronaći u našem prethodnom članku.

Dodjela portfelja

Sljedećoj imovini dodijeljeno je točno 10% vrijednosti portfelja za drugi tjedan ove studije.

1. Zilliqa (ZIL)

 • Predviđena sedmodnevna dobit: +38,66%

2. Cardano (ADA)

 • Predviđena sedmodnevna dobit: +31,08%

3. VeChain (VET)

 • Predviđena sedmodnevna dobit: +30,48%

4. Enjin novčić (ENJ)

 • Predviđena sedmodnevna dobit: +17,73%

5. Chiliz (CHZ)

 • Predviđena sedmodnevna dobit: +13,2%

6. IOST (IOST)

 • Predviđena sedmodnevna dobit: +12,57%

7. NEM (XEM)

 • Predviđena sedmodnevna dobit: +11,31%

8. Ethereum (ETH)

 • Predviđena sedmodnevna dobit: +10,53%

9. Ontologija (ONT)

 • Predviđena sedmodnevna dobit: +10,25%

10. Steem (STEEM)

 • Predviđena sedmodnevna dobit: +10,23%

Podsjetnik: U ovaj portfelj uključujemo samo imovinu koja je dostupna na Binanceu.

Prosječna procjena izvedbe je 18,6% sljedećih 7 dana za ovaj portfelj.

Moin Gecko Score Strategy

Strategija rezultata kovanica Gecko koristi ocjenu “Gecko” koju izračunava popularno web mjesto s podacima “CoinGecko”. Te se ocjene imovine koriste za određivanje najperspektivnije dugoročne imovine koja bi trebala biti uključena u portfelj. Dodatne informacije u vezi s metodologijom možete pronaći u našem prethodnom članku.

Dodjela portfelja

Sljedećoj imovini dodijeljeno je točno 10% vrijednosti portfelja za prvi tjedan ove studije.

1. Bitcoin (BTC) – Ocjena: 87%

2. Ethereum (ETH) – Ocjena: 79%

3. XRP (XRP) – Ocjena: 71%

4. Bitcoin Cash (BCH) – Ocjena: 70%

5. TRON (TRX) – Ocjena: 69%

6. Stellar (XLM) – Ocjena: 68%

7. Litecoin (LTC) – Ocjena: 68%

8. NEO (NEO) – Ocjena: 67%

9. Monero (XMR) – Ocjena: 67%

10. EOS (EOS) – Ocjena: 67%

Napomena: Nije bilo promjena u portfelju od prošlog tjedna, iako su se rezultati Gecko promijenili u odnosu na prethodni tjedan. To znači da ćemo izdvojiti 10% za svaku od gore navedenih sredstava i jednostavno rebalansirati portfelj jednom.

Strategija indeksa tržišne kapitalizacije kovanica

Strategija indeksa tržišne kapitalizacije kovanica koristi tržišne limite kapitala koje izračunava “CoinMarketCap” da bi odredila koja bi imovina trebala biti uključena u portfelj. Dodatne informacije u vezi s metodologijom možete pronaći u našem prethodnom članku.

Dodjela portfelja

Izdvajanja za strategiju portfelja Top 10 indeksa bit će sljedeća u drugom tjednu.

1. Bitcoin (BTC): alokacija 76,88%

2. Ethereum (ETH): alokacija 11,3%

3. XRP (XRP): 4% raspodjele

4. Bitcoin Cash (BCH): 1,94% raspodjele

5. Litecoin (LTC): alokacija 1,28%

6. Binance Coin (BNB): alokacija 1,15%

7. EOS (EOS): 1,08% raspodjele

8. Cardano (ADA): 0,87% izdvajanja

9. Tezos (XTZ): 0,86% izdvajanja

10. Zvjezdani (XLM): 0,64% izdvajanja (* novo u indeksu)

Napomena: Chainlink je jedini materijal koji je dodan indeksu ovog tjedna. Zvjezdani (XML) izbačen je iz prvih deset i zamijenjen Chainlinkom. Također ćemo prilagoditi raspodjelu tako da odgovara novim postocima i izvršiti jednu operaciju rebalansa.

Strategija zadržavanja bitcoina

Najjednostavnija od strategija koju ćemo istraživati ​​je jednostavni Bitcoin HODL. Bitcoin HODL strategija omogućit će nam da ove ostale strategije usporedimo s cjenovnim učinkom Bitcoina. Dodatne informacije u vezi s metodologijom možete pronaći u našem prethodnom članku.

Dodjela portfelja

100% Bitcoin

Napomena: Za portfelj Bitcoin HODL-a neće biti promjena ili rebalansa.

Slijedite zajedno sa škampima

Svatko može pratiti ovu studiju prateći promjene portfelja i performanse unutar aplikacije Shrimpy. Stvorili smo lidera na razmjeni Binance pod nazivom MLCaseStudy. Ovaj čelnik bit će ažuriran tjedno, uključujući i najnovija izdvajanja za portfelje.

Slijedite MLCaseStudy na Shrimpy.

Odricanje

Sadržaj je samo u informativne svrhe, ne biste trebali tumačiti takve informacije ili druge materijale kao pravne, porezne, investicijske, financijske ili druge savjete. Ništa sadržano na našoj web stranici ne predstavlja traženje, preporuku, odobrenje ili ponudu tvrtke Shrimpy ili bilo kojeg trećeg pružatelja usluga za kupnju ili prodaju bilo kakvih vrijednosnih papira ili drugih financijskih instrumenata u ovoj ili u bilo kojoj drugoj jurisdikciji u kojoj bi takvo traženje ili ponuda bilo nezakonito prema zakoni o vrijednosnim papirima takve nadležnosti.

Sav sadržaj na ovom web mjestu je informacija opće prirode i ne odnosi se na okolnosti bilo koje pojedine ili pravne osobe. Ništa na web mjestu ne predstavlja profesionalni i / ili financijski savjet, niti bilo koji podatak na web mjestu predstavlja sveobuhvatnu ili cjelovitu izjavu o predmetima o kojima se raspravlja ili zakonu koji se s tim odnosi. Vi sami preuzimate isključivu odgovornost za procjenu osnovanosti i rizika povezanih s korištenjem bilo kojih informacija ili drugog Sadržaja na web mjestu prije donošenja odluka na temelju takvih podataka ili drugog sadržaja. U zamjenu za korištenje web mjesta, pristajete na to da neće smatrati Shrimpyja, njegove podružnice ili bilo kojeg trećeg pružatelja usluga odgovornim za bilo koji mogući zahtjev za naknadu štete koji proizlazi iz bilo koje odluke koju donesete na temelju informacija ili drugog sadržaja koji vam je dostupan putem web mjesta..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me