Pregled HFTradinga: cjelovit pregled

HFTrading je regulirani pružatelj financijskih usluga koji se nalazi na Novom Zelandu i pruža usluge korisnicima u toj zemlji, kao i Australiji. Svojim klijentima nude impresivan popis imovine u obliku CFD-ova kojom se može trgovati pomoću popularne platforme za trgovanje MetaTrader 4.

Uvjeti trgovanja koje nudi HFTrading prilično su konkurentni i postoji nekoliko vrsta računa koji pružaju fleksibilnost i udovoljavaju potrebama klijenta. Povrh svega nalazi se obrazovni centar koji će zasigurno pomoći svakoj razini trgovca, od početnika do profesionalca.

Iako ćemo tijekom sljedećeg pregleda detaljnije ispitati značajke i uvjete koje nudi HFTrading, odgovorit ćemo i na pitanje jesu li pouzdani i možete li se osjećati sigurno povjeravati im svoj novac i trgovati.

Pregled

HFTrading je prilično nova marka koja je pokrenuta 2019. godine kao inovativni pružatelj financijskih usluga. Nudeći internetsko trgovanje brojnim globalnim sredstvima putem CFD-a, nadaju se svojim klijentima pružiti dostupnija financijska tržišta. Dostupni CFD-ovi uključuju temeljnu imovinu koja uključuje dionice i indekse, valute i kripto te proizvode.

Trgovci će cijeniti niz značajki koje se nude na HFTradingu, a uključuju trgovinsku platformu MetaTrader 4, detaljan obrazovni centar, posvećenu korisničku podršku, bez skrivenih naknada i naknada, demo račun za trgovanje i niz inovativnih alata koji pomažu u trgovanju uspješnije.

HFTrading prodajna mjesta

Neke od glavnih prednosti HFTradinga

Uz to, klijenti mogu iskoristiti brzinu izvršavanja koja se kreće za samo 0,04 sekunde, širenja koja počinju od samo 2,1 i polugu od 1: 500. Osim toga, trgovci mogu uživati ​​u miru, znajući da nema manipulacije cijenama, jer se svi poslovi prenose izravno na davatelje likvidnosti, bez intervencije šaltera.

Tehnološke inovacije i analitički alati koje pruža HFTrading osiguravaju da klijenti u svakom trenutku mogu osigurati optimalne uvjete trgovanja. Također, podaci ostaju potpuno sigurni korištenjem SSL tehnologije, strogim pravilima vatrozida i šifriranjem svih transakcija.

Sve je ovo dio filozofije HFTradinga čiji je cilj osloboditi trgovce svih vanjskih ometanja i briga koje bi mogle negativno utjecati na uspješnost trgovanja, omogućavajući im da se u potpunosti usredotoče na svoje trgovanje.

Sigurnost

Bez obzira što pružatelj financijskih usluga nudi u pogledu uvjeta trgovanja, platformi i raspoložive imovine, ako se trgovac ne može osjećati sigurno, od toga nema velike koristi. Dakle, pogledajmo prvo sigurnost i sigurnost trgovanja na HFTradingu.

Propis:

HFTrading je trgovačko ime CTRL Investments Limited (“CTRL”). CTRL je novozelandska tvrtka (tvrtka br. 2446590, NZBN 9429031595070) i ​​registrirana strana tvrtka u Australiji (ARBN 152 535 085).


CTRL je licenciran i reguliran od strane novozelandskog tijela za financijsko tržište (FSPR br. FSP197465) i australske Komisije za vrijednosne papire i ulaganja (AFSL br. 414198).

ASIC logotip

Australska komisija za vrijednosne papire i ulaganja. Slika putem ASIC.gov.au

Sigurnost klijentskog fonda:

HFTrading održava segregaciju klijentskih fondova, čuvajući sva klijentska sredstva na bankovnim računima koji su odvojeni od operativnih fondova davatelja financijskih usluga.

Upravljanje rizicima:

Iz našeg pregleda primijećeno je da pružatelj financijskih usluga provodi zaštitu od negativnog salda koja je u skladu s pravila koja je uveo ASIC od listopada 2020.

Komunikacija / sigurnost podataka:

HFTrading ima sve potrebne sigurnosne značajke za zaštitu pohranjenih podataka kao i podataka tijekom prijenosa. Platforma koristi industrijsku standardnu ​​SSL tehnologiju i protokole šifriranja, zajedno sa sigurnim vatrozidima kako bi osigurala sigurnost korisničkih podataka i sredstava. Te tehnologije i protokoli pomažu u zaštiti od hakiranja i protiv phishing shema.

SSL certifikat HFTrading

Uvijek provjerite možete li vidjeti SSL certifikat web stranice.

Također je vrijedno napomenuti da na web mjestu HFTrading postoje jasno vidljiva upozorenja koja upozoravaju na potencijalne opasnosti pri radu s CFD-ima te s polugom i maržom. Izjavu možete pročitati u podnožju web stranice HFTradinga na svakoj stranici, a također je uključena u Vodič za financijske usluge.

Pokrivenost imovine / instrumenti

HFTrading ima preko 300 CFD-ova, što je čini se prilično standardno u današnjoj CFD industriji. Dostupne su sve očekivane osnovne klase imovine, uključujući dionice i indekse, valute i kripto, te robu. Te ponude mogu pomoći bilo kojem trgovcu da ostane diverzificiran u svom trgovanju i održava fleksibilnost na tržištima temeljem promjenjivih uvjeta.

HFT trgovačka imovina

Mali izbor od preko 350 imovine. Slika putem HFTrading.com.au

Uživajte u trgovanju CFD-ovima za sve ove klase imovine:

 • Forex parovi valuta (uključujući manje, glavne & egzotični križevi)
 • Kriptovalute
 • Indeksi
 • Metali
 • Energije
 • Dionice
 • Roba

Nudeći CFD trgovanje, HFTrading osigurava da klijenti mogu lako ići i na duge i na kratke krajeve na bilo kojem tržištu, istovremeno uživajući u poluzi do 1: 500, ovisno o vrsti računa, kao i o osnovnoj imovini.

Računi za trgovanje

Uz tri različita računa koja svaki od trgovaca može birati, svaki bi trgovac trebao pronaći nešto što odgovara njihovom iskustvu u trgovanju i njihovim potrebama. Računi su postavljeni na razini srebra, zlata i platine. Srebrni računi namijenjeni su trgovcima početnicima, Zlatni računi namijenjeni su naprednijim trgovcima, a Platinum računi dostupni su profesionalnim trgovcima s iznimnim znanjem i iskustvom u trgovanju.

Lako ćete primijetiti da su primarne razlike na različitim računima u polugama i ponuđenim namazima. To znači da razlike nisu tako velike, s utjecajem koji počinje od 1: 200 za Silver račun, a kreće se do 1: 400 za Gold i 1: 500 za Platinum račune, dok su rasponi od 3,2 za Silver račun, 2.6 za zlatni račun i 2.1 za platinasti račun.

Minimalni zahtjev za polog je 250 USD za sve vrste računa.

Vrsta računa

Odaberite račune za Silver, Gold ili Platinum. Slika putem HFTrading.com.au

Također ćete primijetiti da Gold račun ostvaruje 25% popusta na prekonoćne zamjene, a Platinum račun dobiva 50% popusta na prekonoćne zamjene. To je izvrsna prednost za trgovce ljuljačkama koji obično drže svoje pozicije preko noći.

Ostale značajke računa

Postoje još dvije značajke računa koje vrijedi spomenuti. Jedna je dostupnost islamskih trgovačkih računa (swap free account) za muslimanske trgovce. Ovi se računi mogu zatražiti od upravitelja računa i ne sadrže zamjene preko noći u skladu sa šerijatskim zakonima. Druga je dostupnost demo računa koji se mogu koristiti za testiranje uvjeta trgovanja HFTradinga ili za testiranje vlastitih trgovačkih strategija trgovca kako bi se osigurala profitabilnost prije korištenja stvarnog novca.

Registracija

Lako je započeti trgovanje na HFTradingu. Slika putem HFTrading.com.au

Ovdje bismo također trebali primijetiti da se naknade i naknade mogu promijeniti u bilo kojem trenutku, pa bi potencijalni trgovci trebali provjeriti na web mjestu HFTradinga kako bi vidjeli sve trenutne informacije o vrsti računa, naknadama i naknadama.

Na primjer, od 29. ožujka 2021. razine poluge smanjit će se u skladu s novim ASIC pravilima kako je navedeno u ovo izdanje.

Naknade za trgovanje

Naknade su uvijek važna stvar, jer visoke naknade zaista mogu pojesti profit. HFTrading ostaje transparentan sa svim naknadama i naknadama, a skrivene naknade i troškovi neće utjecati na klijente. Razmaci počinju od samo 2,1, ovisno o vrsti računa i osnovnoj imovini.

Bilo bi dobro objasniti postupak koji HFTrading slijedi prilikom izvršavanja naloga klijenta kako bi se razumjelo kako pružatelj financijskih usluga djeluje.

Cjenovne cijene koje nudi HFTrading potječu iz feedova u stvarnom vremenu od CTRL Capital, pružatelja likvidnosti HFTradinga. To su dvosmjerni citati i HFTrading ih emitira svojim klijentima bez dodavanja širenja.

Kako bi osigurao da davatelj financijskih usluga ne preuzima niti jedan cjenovni rizik niti tržišni rizik, on tada štiti sve transakcije svojih klijenata s CTRL Capitalom. To diverzificira izloženost HFTradinga na temelju unaprijed definiranih parametara rizika. HFTrading zarađuje proviziju od CTRL Capital-a na temelju obima trgovanja i zaštićenih pozicija.

Naknade za zamjenu

Konkurentske naknade za zamjenu. Slika putem HFTrading.com.au

Sve to znači da klijenti HFTradinga uživaju u malim namazima i bez skrivenih naknada i naknada. Te naknade uključuju:

 • Naknada za financiranje preko noći ili swap.
 • Neaktivnost& niske naknade za aktivnost ako račun ne radi 60 dana ili više.

Registracija / KYC

Registracija računa za HFTrading vrlo je jednostavan postupak koji uključuje ispunjavanje kratkog prijavnog obrasca, uključujući neke osnovne podatke poput imena, adrese e-pošte, telefonskog broja, adrese i datuma rođenja.

HFInvestiranje provjere

Potvrda KYC računa u skladu s propisima. Slika putem HFTrading.com.au

Međutim, nećete moći započeti trgovanje dok im ne dostavite neke dodatne dokumente koji će biti u skladu s KYC i AML propisima. Ti dokumenti uključuju osobni dokument poput vozačke dozvole i prebivalište, poput računa za komunalne usluge ili slično.

Nakon podnošenja tih dokumenata, tim računa će ih pregledati i ako su prihvatljivi, dobit ćete pristup živom računu i započeti trgovanje CFD-ovima. Ako vam je u bilo kojem trenutku potrebna pomoć, korisnička služba spremna je odgovoriti na bilo koje vaše pitanje.

Depoziti / Isplate

HFTrading čini polaganje i podizanje sredstava praktičnim i jednostavnim pružajući brojne metode za financiranje vašeg računa ili preuzimanje vaših sredstava. U svakom slučaju HFTrading ne naplaćuje naknade za polog ili povlačenje novca, a klijenti mogu birati između bankovnih bankovnih, kreditnih i debitnih kartica, te brojnih internetskih euletica poput Skrill i Neteller.

Iako HFTrading ne naplaćuje naknade, bit će slučajeva kada obrađivač plaćanja naplaćuje svoje naknade. Ove naknade su izvan kontrole HFTradinga.

Polog i Isplata

Izbor pružatelja usluga plaćanja. Slika putem HFTrading.com.au

Isplata sredstava obrađuje HFTrading u roku od 3 radna dana po prihvaćanju, iako može proći i do 7 radnih dana da bi sredstva postala dostupna, ovisno o metodi i davatelju usluge. Kreditne kartice obično su instantne za depozite, ali euletice su najbrže prilikom podizanja novca. Usprkos tome, podizanja sredstava potrebno je izvršiti na isti račun s kojeg je pokrenut polog.

U nekim slučajevima mogu postojati ograničenja u iznosu sredstava koja se mogu prenijeti. Klijenti se moraju pozivati ​​na uvjete i odredbe određenog pružatelja usluga plaćanja kako bi utvrdili postavljaju li ograničenja na depozite ili isplate. HFTrading ni u kojem slučaju neće prihvatiti plaćanja trećih strana. Svi depoziti moraju se izvršiti s računa koji nose isto ime kao i vlasnik računa za trgovanje.

Platforma za trgovanje

Mnogi će klijenti biti sretni kada saznaju da HFTrading pruža nagrađenu platformu MetaTrader 4 za sve svoje klijente. Ovo je jedna od najsnažnijih, a istovremeno i user-friendly, trgovačkih platformi na tržištu.

Dolazi s bogatstvom trgovačkih alata i pokazatelja koji će zadovoljiti i najiskusnije trgovce. U gotovo dva desetljeća postojanja postao je toliko popularan da su trgovci širom svijeta upoznati s MT4 i koriste ga u svojoj analizi tržišta i trgovanju.

MetaTrader 4 platforma

Trgovci vole MT4 platformu za trgovanje. Slika putem MetaTrader4.com

Pomoću 30 pokazatelja i širokog raspona ugrađenih alata moguće je analizirati tisuće tržišnih dobara na grafikonima koji se mogu prilagoditi i omogućuju do 9 različitih vremenskih okvira. Uključeni tehnički pokazatelji omogućuju detaljnu analizu tržišta koja pomaže u pronalaženju dobrih trgovačkih ideja. Trgovine se mogu plasirati izravno s grafikona, a trgovanje jednim klikom također je moguće na bilo kojoj od MT4 varijacija.

Softver je dostupan za preuzimanje s računala za Windows računala ili se može koristiti u web pregledniku kao WebTrader. A za one koji su uvijek u pokretu, postoji mobilna verzija dostupna za iOS i Android mobilne uređaje.

Neke značajke koje ćete pronaći u svim instancama MetaTrader 4 uključuju:

 • Potpuno prilagodljive značajke.
 • Ponude / cijene u stvarnom vremenu za stotine sredstava putem prozora za nadgledanje tržišta.
 • Tri različite vrste grafikona: svijećnjaci, šipke i linijski grafikon.
 • Mogućnost odabira između 9 rokova trgovanja od 1 minute do 1 godine.
 • Korisničko sučelje.
 • Ogroman niz tehničkih pokazatelja za provođenje temeljite analize tržišta.
 • Sinkronizacija na više platformi.
 • MetaEditor sučelje za stvaranje prilagođenih pokazatelja, skripti & EA.
 • Podrška automatiziranom trgovanju korištenjem stručnih savjetnika.
 • Velika mrežna MQL zajednica za razmjenu ideja & alata s drugim trgovcima.
 • Napredno, sigurno & transparentno trgovanje s optimalnim 24-satnim performansama.
 • Obavijesti o cijenama putem e-pošte, SMS-a i skočnih prozora na platformi.
 • Tester strategije za povratno testiranje EA-a na povijesnim podacima.

MT4 trgovački dodaci

HFTrading ne nudi dodatne dodatke ili alate za platformu MetaTrader 4. To je vjerojatno jer su alati koji su već ugrađeni u MT4 više nego dovoljni za lociranje dobrih prilika za trgovanje. Oni koji osjećaju da im treba još alata mogu uvijek otići na tržište MQL kako bi preuzeli indikatore kupaca, skripte i još mnogo toga što su kodirali članovi zajednice MT4.

Mobilno trgovanje

Mobilna aplikacija HFTradinga također je aplikacija MetaTrader 4 i ima verzije za Android i iOS uređaje. To klijentima daje mogućnost trgovanja u pokretu, što je ne samo vrlo povoljno, već se zaista očekuje ovih dana. Dolazi sa svim pokazateljima i vremenskim okvirima koji se nalaze u drugim verzijama, a sinkronizira se i s tim ostalim verzijama, tako da vam neće nedostajati niti jedan vaš trgovački podatak.

MT4 mobilna aplikacija

Snimke zaslona aplikacije MT4 Mobile u Trgovina Google Play

Aplikacija sadrži iste podatke za prijavu i podatke, kao i vijesti, povijest računa i podatke o trgovini, grafikone i popise za praćenje te načine povezivanja s MQL zajednicom. To je doista vrlo moćna mobilna aplikacija.

Osim toga, s popisa za praćenje dobit ćete podatke o strujanju u stvarnom vremenu, a sve svoje narudžbe možete jednim klikom poslati izravno s grafikona. Uključene su i push obavijesti i upozorenja na tržištu kako biste bili sigurni da nećete propustiti nijedan događaj koji se kreće na tržištima.

Korisnička podrška

HFTrading ima namjenski tim za podršku u pripravnosti da odgovori na bilo koja vaša općenita pitanja, pitanja temeljena na računu ili tehnička pitanja ili riješi bilo koju vašu zabrinutost od ponedjeljka do petka od 22:00 do 10:00 GMT.

Podrška za HFTrading

Dobijte potrebnu podršku. Slika putem HFTrading.com.au

Podrška je dostupna putem internetske sesije chata putem e-pošte na [email protected], putem telefona na +61 391139456 ili putem internetski obrazac za kontakt. Pružatelj financijskih usluga također uključuje mrežni kontakt koji ide upravo njima upravljački tim kada ne dobijete odgovarajuću podršku na vrijeme.

Obrazovanje & Dodatna sredstva

HFTrading na svojoj web stranici uključuje sveobuhvatan obrazovni centar koji uključuje širok izbor članaka, tutorijala, vodiča za trgovanje i videozapisa, a sve to kako bi osiguralo da svaki trgovac koji im se pridruži može dobiti optimalno iskustvo trgovanja i razviti svoje vještine trgovanja.

HFTrading video na zahtjev

Video na zahtjev bilo kome? Slika putem HFTrading.com.au

Vrlo je prikladno da se materijal nudi izravno na web mjestu, čineći ga dostupnim svima, u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg uređaja povezanog s internetom. Imate li vremena dok se vozite vlakom? Zašto ne pročitati o strategiji trgovanja skalpiranjem ili kako čitati Bollinger Bands. To su samo dva od mnogih predmeta koje možete proučavati na ovom opsežnom obrazovnom portalu.

Osim toga, također možete saznati više o MetaTrader 4 platformi i kako je koristiti, pronaći uvod u različita tržišta koja vam možda nisu poznata, usavršiti svoje vještine tehničke analize, naučiti psihologiju trgovanja i upravljanje novcem i još mnogo toga.

Alati za istraživanje

Uz obrazovni materijal, postoji i niz istraživačkih alata kojima treba pristupiti. Uključuju ekonomski kalendar koji prikazuje sva najnovija ekonomska izdanja vijesti i vjerojatni utjecaj vijesti na tržišta. Također možete pregledati datum i vrijeme nadolazećih izdanja ekonomskih podataka kako biste pomogli u planiranju trgovanja.

Dnevne vijesti HFTradinga

Popravite vijesti s tržišta. Slika putem HFTrading.com.au

Osim ekonomskog kalendara, postoji i kalendar izvještaja o dobiti koji će vas unaprijed obavijestiti o tome koje tvrtke imaju izvještaje o zaradi, kakva su očekivanja od te zarade i kada će uprava tvrtke održati konferencijski poziv.

Povrh svega nalazi se odjeljak dnevnih vijesti koji se ažurira više puta dnevno i pruža širok pogled na globalno tržišno djelovanje, uključujući članke koji detaljno opisuju zlato i naftu, forex parove, kriptovalute i još mnogo toga.

Područja za poboljšanje

Nijedan pružatelj financijskih usluga nije savršen, pa je potrebno razgovarati o potencijalnim područjima poboljšanja za HFTrading. Ono što mi odmah padne na pamet je povećati broj sati pružanja usluge kupcima na najmanje 24 sata tijekom trgovinskog tjedna. Možda nijedna podrška vikendom nije u redu, ali tijekom tjedna trguju se tržišta u svako doba dana. Ako trgovac želi špekulirati o forexu tijekom sjevernoameričke sesije, trebala bi mu biti na raspolaganju podrška ako nešto pođe po zlu.

Također smatramo da je pomalo upitno korištenje tvrtke u vlasništvu iste matične tvrtke za osiguravanje cijena i likvidnosti. Iako je HFTrading brokerski posrednik koji ne trguje, njegove bliske veze s CTRL Capitalom postavljaju neka pitanja u vezi s potencijalnom manipulacijom cijenama. Ne da se time želi reći da se događa bilo kakva manipulacija, ali upotreba blisko povezane tvrtke postavlja ta pitanja.

Što se tiče negativa, varijabilni je raspon velik, a nekoliko dodatnih troškova u obliku naknada povisuje troškove trgovanja klijenta. HFTrading ne nudi 24/5 korisničku podršku; mora imati za davatelje CFD-a.

Posljednja zamjerka je da bi pružatelj financijskih usluga trebao proširiti svoj zemljopis i ponuditi svoje usluge izvan ograničenih područja Australije i Novog Zelanda, iako to može biti baš onako kako im se sviđa.

Zaključak

Stanovnici Novog Zelanda i Australije koji traže internetskog dobavljača CFD-a koji nudi konkurentne uvjete trgovanja doista ne trebaju tražiti dalje od HFTradinga, koji je licenciran i reguliran od strane ASIC i FMA.

HFTrading omogućuje pristup globalnim tržištima i imovini koju većina trgovaca preferira putem CFD-a i u mogućnosti je ponuditi višu razinu poluge. Trgovcima također pruža mogućnost da s jednakom lakoćom idu dugo ili kratko.

I na kraju, razne vrste računa prikladne su za zadovoljavanje različitih potreba bilo kojeg trgovca, od početnika do profesionalca.

Sve zajedno čini nam se da možemo preporučiti HFTrading australskim i novozelandskim CFD trgovcima za njihove optimalne uvjete trgovanja i široku paletu CFD-a.

Upozorenje ⚡️: CFD-ovi su složeni financijski proizvodi. Vi niste vlasnik niti imate bilo kakav udio u osnovnoj imovini. Prethodna izvedba osnovne imovine ne garantira buduće rezultate.

Trgovanje CFD-ima nosi visoku razinu rizika za vaš kapital i trebali biste trgovati samo novcem koji možete priuštiti da izgubite.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me