Nimiq surađuje s Binance-DEX Trust novčanikom

U posljednje vrijeme za Nimiq postoji poprilično zanimanja i ovaj je tjedan bio zanimljiv za cijelu Nimiq zajednicu.

NIM tokeni službeno su integrirani u Trust Wallet, kripto novčanik s više novčića koji koristi Binance DEX. Ne samo da korisnicima Nimiq-a pruža prvi mobilni NIM novčanik, već otvara i čitav niz drugih mogućnosti suradnje.

U ovom postu dat ćemo vam pregled integracije kao i što bi to moglo značiti za Nimiq i širi odnos između dva projekta.

Što je Nimiq?

Nimiq je decentralizirani sustav plaćanja u kojem se NIM novčić trguje kao prijenos i pohrana vrijednosti. Jedna od stvari koja Nimiq izdvaja od ostalih kriptovaluta je njihov inovativni blockchain temeljen na pregledniku, koji omogućava korisnicima da se izravno povežu bez ikakvih glomaznih instalacija.

Ovaj pristup bez instalacije korisnicima Nimiq-a pruža iskustvo “to jednostavno djeluje”, a to se kombinira s naglaskom na jednostavnosti upotrebe i jednostavnosti stvari. Drugim riječima, Nimiq je kriptovaluta stvorena za mase, a ne samo za tehnološku pamet.

Nimiq & Vjerujte novčaniku

NIM token integriran je u Trust Wallet, jedan od vodećih novčanika s više novčića za Android i iOS, na 27. ožujka 2019. Trust novčanik kupio je Binance krajem srpnja 2018. godine, a nedavno je integriran u Binance DEX.

Ponuda novčanika Binance Trust

Osnivač povjerenja novčanika Viktor Radchenko s izvršnim direktorom tvrtke Binance CZ nakon stjecanja povjerenja novčanika.

NIM-ova integracija može se promatrati ili kao jedna od mnogih integracija u Trust Wallet ili kao prvi korak ka nečem mnogo većem. Razlog zašto se NIM integracija malo razlikuje od ostalih kripto valuta je taj što Nimiq trenutno radi na tehnologiji koja bi Trust Wallet mogla dodati veliku vrijednost.

? Koja je to tehnologija?

Krajem veljače 2019., Nimiq je objavio da je stvorio nacrt za novi most kripto-na-fiat nazvan Nimiq OASIS. To omogućuje prijenos vrijednosti između kripto i tradicionalnih bankarskih ekosustava bez upotrebe srednjeg čovjeka poput procesora kripto plaćanja.

Ovo je masovna stvar kad uzmete u obzir da čak i decentralizirane burze poput Changellyja prihvaćaju fiat depozite samo putem platnih procesora poput Simplexa, koji na depozite naplaćuju do 5%.


Ono što Nimiq OASIS rješenje omogućuje premošćivanje tradicionalnih bankarskih i kripto ekosustava jest to što omogućuje da stvarna fiat valuta poput EUR-a bude blockchain-kompatibilna.

Nimiq OASIS je još izvanredniji ako uzmete u obzir da čitav postupak omogućava korisnicima da kupuju ili prodaju kriptovalute bez da privatni ključevi kripto imovine ikad napuste vlasništvo ili da centralizirani posrednik ikad kontrolira dvije imovine koje se zamjenjuju.

To rješenje čini idealnim za bilo koju kripto platformu koja želi svojim korisnicima ponuditi zamjenu kripto-u-fiat.

Nimiq OASIS ima ciljani datum pokretanja za četvrto tromjesečje 2019; meta sa značajnom supstancom. Nimiq je već najavio partnerstvo s WEG Bank AG (koje možete pogledati na službeno web mjesto WEG banke) i Agora.Trade koja je voditelj razmjene bez skrbništva, a vodi je voditelj liste ‘Forbes 30 ispod 30’ Reto Trinkler.

Nije tajna da je WEG banka izuzetno kriptovaluta prijateljska s Litecoinom i Tokenpayom koji već posjeduju udio u njemačkoj banci.

WEG banka najavljuje Nimiq

Najava WEG banke o partnerstvu Nimiq

Prva iteracija Nimiq OASIS-a želi povezati tradicionalnu bankarsku mrežu, putem WEG banke i ekosustava kriptovaluta, putem Agora.Trade. Tim Nimiq već je izjavio da je “vizija omogućiti da se rješenje proširi kroz strateška partnerstva i donese velike količine likvidnosti”. To znači da je tim Nimiq otvoren za integraciju Nimiq OASIS-a u druge banke i platforme za kriptovalute.

Imajući sve ovo na umu, nije ni čudo što je osnivač Trust novčanika, Viktor Radchenko, “uzbuđen zbog ove nove suradnje i prepoznaje veliki potencijal Nimiqa”. Nimiq OASIS sa sobom sigurno donosi puno potencijala i već postoje strateška partnerstva za proizvodnju djelotvornog proizvoda.

Još će se vidjeti hoće li Nimiq produbiti suradnju s Trust Walletom, ali to je svakako zanimljiva opcija koja bi mogla imati puno strateškog smisla.

Dijeljenje od 2 milijuna NIM-a

Nimiq održava posebnu nagradu za proslavu NIM-ove integracije u Trust Wallet, s 1000 NIM-a podijeljenih prvih 1000 novih korisnika koji preuzmite Trust Wallet, dodajte NIM kao podržani novčić i zatražite dijeljenje. Nakon toga, 100 NIM bit će podijeljeno sljedećih 1000 novih korisnika.

Dijeljenje Nimiq Trust Wallet

Preuzmite Trust Novčanik i zatražite svoj NIM!

Dakle, ako želite iskoristiti prednost, bolje je da djelujete brzo. Pokretanje promocije i kako podnijeti zahtjev bit će objavljeni Nimiqov Twitter račun. Stoga im pratite da budu u toku s najavama o promocijama i ne zaboravite da vam je ovo prvo donio CoinBureau ?

Vjerujte novčaniku & Nimiq: Zajednička vizija

Novčanici s više novčića, kao što je Trust Wallet, svode se na to da korisnicima olakšaju pohranu njihove kriptografije na jedno mjesto. Napokon, prije ovih vrsta novčanika držanje portfelja s mnogo različitih vrsta altcoina bilo je u najmanju ruku dosadan proces.

Nositelji kriptopisa obično bi bili prisiljeni postaviti više novčanika i osigurati ih. Ti su dani uglavnom prošli s porastom univerzalnih novčanika, a držači kripto sada mogu držati više od 100 kripto valuta u samo jednom novčaniku. Naravno, Trust Wallet je vidio ovu bolnu točku i odlučio stvoriti rješenje za olakšavanje stvari.

Isti se etos provlači i kroz Nimiq, s projektom usredotočenim na jednostavnost upotrebe, jednostavna korisnička sučelja i pristup bez instalacije. Da, kriptovaluta je imala meteorski porast popularnosti krajem 2017. godine, međutim, kripto tržišta su i dalje prepuna složenih kripto projekata i platformi koje tipični korisnik interneta teško razumije i koristi.

I Nimiq i Trust Wallet zauzeli su pristup koji se temelji na jednostavnosti, a to bi mogla biti izvrsna vijest za šire usvajanje kriptovaluta.

Što je izašlo iz suradnje?

Zajednička vizija je jedno, a izvršavanje i stvaranje vrijednosti drugo. Suradnja između Trust Wallet i Nimiq već je stvorila sljedeće prednosti:

  • Nimiq-ova brzorastuća zajednica dobila je još jednu sjajnu i jednostavnu alternativu za pohranu njihovog NIM-a. Uz to, Trust novčanik prva je mobilna aplikacija koja podržava kripto valutu i postavljena je da postane opcija prijelaza za korisnike NIM-a za transakcije u pokretu
  • Nimiq raspoređuje njihov poklon Trust Wallet kroz slavinu u aplikaciji. Ova promocija mogla bi novčaniku pomoći da dodatno poveća značajnu bazu korisnika.
  • Otvorena su vrata za buduću istraživačku suradnju između dva projekta i stvaranje dubljih veza između dva projekta. Doista, Nimiq je slijedio pristup s tvrtkom Agora.Trade, što je rezultiralo time da je Nimiq omogućio decentraliziranu razmjenu da se udruži s WEG bankom, sudjeluje u Nimiq OASIS-u, a dovelo je i do dubljih istraživanja s Trinkler Software na Albatrosni konsenzusni algoritam. Albatross pruža nacrt za novi konsenzusni algoritam s performansama blizu teoretskog maksimuma za jedan lanac.

Predvođena zajednicom Nimiq

Ako ste bili u kripto prostoru, tada ćete znati da su snaga i angažman zajednice kripto projekta ključni za dugoročni uspjeh.

Nevjerojatna stvar u nedavnoj suradnji Nimiqa s Trust Wallet bila je ta da su članovi zajednice Nimiq Terorie i Vasconcelos odigrao je ključnu ulogu u omogućavanju ove suradnje. Zapravo su dva člana zajednice odgovorna za velik dio razvojnog rada na integraciji NIM-a s Trust Wallet-om, a to samo ilustrira koliko je Nimiq-ova brzo rastuća zajednica izuzetno angažirana.

Nimiq projekt ima povijest pružanja podrške članovima zajednice i to se može vidjeti u njihovim inicijativa za financiranje zajednice, gdje članove sponzorira i pruža im podrška Nimiq u provođenju projektnih ideja za ekosustav. Zbog toga imaju jednu od najangažiranijih zajednica u kriptovalutama i daju projektu prednost nad ostalim konkurentima u kriptovalutama.

Posljednje misli

NIM integracija s Trust Wallet potencijalno može dovesti do mnogo većih stvari. Nimiq OASIS sigurno bi mogao dodati vrijednost Trust Wallet-u i ima potencijal proširiti svoj popis integracija s kripto platformama.

Nimiq trenutno leti ispod radara mnogih zaljubljenika u kriptovalute, međutim, nedavno partnerstvo, suradnja i napredak projekata mogli bi navesti mnogo više ljudi da istraže projekt i shvate njegov potencijal. 2019. bi mogla biti velika godina za Nimiq i svakako je vrijedna da se stavi na vaš popis praćenja.

Istaknuta slika putem Nimiq-a

Izjava o odricanju odgovornosti: Autor u svom portfelju drži nešto NIM-a, a Nimiq mu nadoknađuje dugoročno neovisno savjetovanje. Ovaj se članak ne smije tumačiti kao investicijski savjet. Uvijek sami istražite.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me