Najbolji Komodo novčanici: Top 8 najsigurnijih KMD novčanika

Komodo (KMD) je blockchain koji postoji već neko vrijeme, pokrenut je još 2016. godine s ciljem da postane samostalna, neovisna i besplatna mreža.

Stvoren je ne samo da služi interesima kripto ulagača i poduzetnika, već i prosječnoj osobi koja želi pobjeći od centraliziranih rješenja. Ekosustav Komodo skalabilan je, interoperabilan, prilagodljiv i siguran, pruža cjelovita rješenja za programere i korisnike.

Naravno, važno je imati mjesto za pohranu novčića Komodo, koji koristi oznaku KMD. Također je važno za one koji su zainteresirani za prikupljanje Komodove nagrade za aktivne korisnike, što je poput ulaganja u KMD tokene, i plaća protuvrijednost od 5,1% godišnje kada se nagrada traži barem jednom mjesečno.

U ovom ćemo članku razgovarati o nekim od najboljih Komodo novčanika za sigurno pohranjivanje KMD tokena.

Vrh 8 KMD novčanika

Prije nego što uđemo u novčanike, prvo moramo odrediti što točno tražimo prilikom nabave novčanika.

Možda je najvažniji kriterij sigurnost novčanika. Ali mi također proučavamo korisničko iskustvo, podršku za programere i povratne informacije iz zajednice. Kako bismo prikazali razuman izbor, uključili smo niz novčanika za stolna računala, mobitele i hardver.

Bez daljnjega, uskočimo odmah s najboljim novčanicima (redoslijed preferencija).

Ledger Nano S (hardver)

Ledger Nano S najpopularniji je harward novčanik, namijenjen za pohranu kriptovaluta u najsigurnijem okruženju. Pored podrške za KND tokene, novčanik ima podršku za stotine drugih digitalnih sredstava, a korisnici su u mogućnosti stvoriti novčanike za mnoga sredstva u istom hardverskom novčaniku.

Ledger Nano S koristi se uključivanjem u USB priključak na računalu, a ima podršku za Windows, Mac OS, Linux i operativni sustav Chrome. Također je moguće povezati knjigu s Android uređajem pomoću OTG kabela.

Novčanik Ledger Nano ATOM

Nabavite svoj Ledger Nano X u službenoj trgovini


Jedna od glavnih značajki Ledger Nano S je njegova sigurnost. Novčanik uključuje nekoliko sigurnosnih značajki namijenjenih uklanjanju mogućnosti da hakeri dobiju pristup bilo kojoj kriptovaluti pohranjenoj u knjizi.

Postoji zasebni odjeljak novčanika za pohranu šifriranih privatnih ključeva, a novčanik ostaje stalno izvan mreže, povezujući se samo radi slanja podataka o transakciji.

Upozorenje ⚠️: Ako ćete kupiti hardverski novčanik, kupite ga od službenog proizvođača. Postoji opasnost od neovlaštenog rada prodavača treće strane.

Čak i ako bi se haker mogao povezati s uređajem, bilo koju transakciju treba potvrditi korištenjem fizičkih gumba na knjizi, što udaljenom korisniku onemogućuje dovršavanje transakcije i slanje sredstava s knjige.

Nedostatak korištenja knjige za pohranu KMD tokena je nedostatak izravne podrške za aktivnu nagradu korisnika. Postoji nekoliko rješenja treće strane koja se mogu koristiti od prosinca 2019., pod pretpostavkom da vas ne brinu ona koja ugrožavaju sigurnost vašeg Ledger uređaja.

Trenutno su na tržištu dva Ledger uređaja. To su početna razina Ledger Nano S (41 USD), kao i Ledger Nano X (119 USD). Iako bi Nano S mogao sasvim dobro proći, model “X” ima neke impresivne značajke koje bi možda vrijedilo razmotriti.

Na primjer, Ledger Nano X ima podršku za mnogo više aplikacija od modela “S”. To znači da ne morate uvijek deinstalirati aplikacije da biste dodali više novčića. Također ima podršku za više kriptovaluta i omogućen je Bluetooth.

Komodo OceanQT (radna površina)

Ovo je izvorni novčanik za Komodo, koji ne samo da pomaže u pohrani, slanju i primanju KMD tokena, već također pruža savršeno vozilo za ulaganje KMD tokena kako bi zaradio 5% aktivnih korisničkih nagrada.

Komodo QT stvoren je s poznatim QT sučeljem i ima podršku za Windows, Mac OS i Linux operativne sustave. Uz to, ovaj novčanik ima poboljšano učitavanje blokova i poznat je po svojim bržim brzinama. To je bio prvi QT novčanik za Zcash vilicu prema ažuriranju Komodo novčanika.

Komodo Ocean QT

Korisničko sučelje novčanika Komodo OceanQT. Slika Izvor

Novčanik OceanQT možete nabaviti u njihovim GitHub spremištima koja imaju najnovije izdanje. Novčanik su razvili ip-gpu i član Komodo tima (Decker). Također je izgrađen na prilično robusnoj bazi koda i ima slično korisničko sučelje osnovnom klijentu Bitcoina.

Otvoreni izvor &# 128104;&# 127996; ‍&# 128187 ;: Novčanik Komodo OceanQT je otvoreni izvor. To znači da sav kôd možete provjeriti u njihovom GitHubu. To također ima prednost jer znači da su vanjski programeri imali vremena provjeriti kôd.

Štoviše, Komodo QT Novčanik podržava sve bočne lance Komoda. Također ima podršku za mladice i “Z transakcije”. S obzirom na funkcionalnost, to je vrlo koristan novčanik. Kad to kažem, kao novčanik na radnoj površini još uvijek nije siguran kao hardverski uređaj.

Verus Enhanced Agama (radna površina)

The Komodo Agama Novčanik je imao nekih problema u prošlosti kada je bio hakiran, ali ti su se problemi već odavno rješavali i novčanik Komodo Agama je potpuno siguran. Ovaj novčanik izvorno je razvio projekt SuperNet, ali ga je kasnije kupio Komodo.

Novčanik je dostupan za Windows, Mac OS i Linux, a osim što podržava KMD token, može se koristiti i za pohranu bilo kovanica iz bočnih lanaca u ekosustavu Komodo. Korisnici također mogu koristiti ovaj novčanik za polaganje prava na aktivnog korisnika.

Novčanik je dobro cijenjen i ima podršku programera Komodo i Verus. Obnovljen je nakon proboja sigurnosti 2019. godine, a ne samo da sam potpuno siguran, već je i novčanik koji je preporučio razvojni tim Komoda. Osim za pohranu KMD-a, novčanik se također može koristiti za pohranu VRSC-a i ARRR-a, kao i BTC, ETH i druge digitalne imovine.

Naspram radne površine Agama

Suprotno korisničkom sučelju Agama Desktop & Podrška za uređaj. Slika preko Komoda

Korisnici novčanika Verus Agama također mogu birati između izvornog, punog i bazilikiskog načina korištenja više digitalnih valuta poput KMD, ZEC i BTC, kao i mnogih drugih. Korisnici mogu pohraniti i koristiti sve ove višestruke kriptovalute u istom novčaniku te za svaku odabrati sigurnosne postavke.

  • Puni način rada: normalne T-transakcije, blockchain se preuzima. Ovo je u osnovi puni čvor za novčić koji ste odabrali.
  • Način bazilikisa: normalne T-transakcije, bez preuzimanja blockchaina. Ovo je u osnovi novčanik poput Electruma koji se, umjesto da se oslanja na poslužitelje, oslanja na decentralizirane čvorove za dohvaćanje blockchain informacija i emitiranje transakcija.
  • Izvorni način rada: privatne Z-transakcije, blockchain je preuzet (još nije dostupan)

Kao što ćete vidjeti na Stranica Github za ovaj se novčanik još uvijek razvija, a programeri ga preporučuju koristiti na vlastiti rizik. Uz sve to vrlo je siguran i preporučeni je novčanik za ekosustav Komodo.

Buduće verzije novčanika također će uključivati ​​decentraliziranu razmjenu (DEX), kao i vezanu razmjenu imovine (PAX) za tokene fiat valuta. Ove će se razmjene koristiti značajkom atomske zamjene Komodoa, omogućujući razmjenu novčića na način peer-to-peer.

Agama Mobile (mobilni novčanik)

Novčanik Komodo Agama Mobile objavljen je u studenom 2018. godine, a dostupan je za iOS i Android uređaje. Verzija iOS-a navodno je na TestFlightu, međutim trenutno ne prihvaća nove beta testere. Korisnici mogu uložiti svoj KMD u novčanik kako bi osvojili 5% nagrade za aktivne korisnike.

Agama mobilni novčanik

Agama mobilni novčanik za Komodo. Slika putem Komodo Twitter

Novčanik je u beta verziji i pomalo je zabrinjavajuće vidjeti da nije bilo ažuriranja od svibnja 2019., što nas tjera da se zapitamo je li novčanik u aktivnom razvoju.

Međutim, nije bilo negativnih izvještaja u vezi s mobilnim novčanikom i on ostaje jedan od boljih izbora za one koji svoj KMD žele pohraniti u mobilni uređaj, a ne na stolno računalo.

ZelCore (Desktop & Mobilni)

ZelCore naplaćuje se kao jednokratna platforma za sve vaše potrebe kripto skrbništva. „ZelCore je platforma i novčanik s više sredstava, besplatan za upotrebu s vrhunskim burzama za brzu zamjenu. ZelCore + otključava naprednu trgovinsku funkcionalnost s API integracijama na vrhunskim burzama. ” + TradingView.

Novčanik ima podršku za KMD i preko 200 drugih sredstava, što ga čini dobrim izborom za one koji znaju da će im trebati pohrana za više od samo KMD tokena. Novčanik također ima podršku za više računa i šifrirane novčanike, sve na istom uređaju.

To omogućava korisnicima da zadrže svoju privatnost dok pohranjuju svu svoju imovinu na isti uređaj i u isti novčanik. ZelCore ne pohranjuje niti prenosi korisničke podatke na daljinu. Svi privatni ključevi ostaju na vašim uređajima. Vaši ključevi = Vaša imovina. &# 128273;

ZelCore novčanik Komodo

Korisničko sučelje platforme Zelcore. Slika putem ZelCorea

Još jedna korisna značajka ZelCore novčanika je integracija swap razmjena unutar radne verzije novčanika za stolne i mobilne uređaje. To omogućuje korisnicima brzu i jednostavnu izmjenu kriptovaluta.

Oni s naprednijim trgovinskim potrebama mogu provjeriti ZelCore +, koji omogućuje integraciju glavnih burzi poput Binance, Kraken i Bittrex. Loša strana ZelCore + novčanika je što nije besplatan.

Pretplate počinju s 9,99 dolara mjesečno u ekvivalentnoj kriptovaluti, uz popust od 10% za plaćanje u ZelCash-u i dodatne popuste za pretplate od 3, 6 i 12 mjeseci. Oni koji dobiju 12-mjesečnu pretplatu i plaćaju ZelCashom platili bi protuvrijednost 7,65 USD mjesečno.

Atomski novčanik (Desktop & Mobilni)

Atomski novčanik dobro je poznat kao novčanica s više valuta koja omogućava pohranu i upotrebu Komodo-a, Bitcoina, Ethereuma, XRP-a i preko 300 tokena u jednom sučelju.

A stalno se dodaje više sredstava dok programeri nastavljaju poboljšavati Atomic novčanik, dodajući i novu imovinu i nove značajke. Naravno, sigurnost je u srcu novčanika, jer se svi privatni ključevi drže i šifriraju na vašem vlastitom uređaju.

Atomic Wallet Komodo

Glavne prednosti Atomskog novčanika

Desktop verzija Atomic dostupna je za Windows i Mac OS, kao i verzije za Ubuntu, Debian i Fedoru. Mobilne verzije dostupne su za Android i iOS uređaje. Atomski novčanik prerastao je u jedno od najsigurnijih dostupnih rješenja za skrbničke novčanike.

Bilješka ✍️: Atomic Wallet nije potpuno otvoren izvor. To znači da zajednica programera nije provjerila kod iza novčanika. Postoje, međutim, određena spremišta otvorenog koda.

Ime novčanika dolazi iz činjenice da podržava atomske zamjene, što je bilo uključeno kao način da se korisnicima omogući lakši prelazak s kriptovaluta bez pretjeranih naknada. Novčanik će vam također omogućiti kupnju kripto valuta izravno u novčaniku s EUR-om, USD-om i bilo kojim drugim lokalnim valutama putem ShapeShift, Changelly ili ChangeNOW.

Vlasnicima KMD-a također će biti drago znati da se novčanik može koristiti za ulaganje za dobivanje nagrade aktivnog korisnika.

Coinomi (Desktop & Mobilni)

Još jedan viševalutni novčanik treće strane koji biste mogli uzeti u obzir je Coinomi. Ovo podržava preko 1.170 drugih crpyptocurrenci, uključujući Komodo. Također su razvili verziju uređaja za računare i mobilne uređaje koja je dostupna u sustavima Windows, MacOS, Linux, iOS i Android.

Coinomi je osnovan davne 2014. godine i od tada ima relativno čist sigurnosni dosje. Također je omogućen Segwit i ima preko 168 fiat valuta prikaza kriptovalute koje imate u novčaniku.

Iako Coinomi podržava hladno ulaganje za niz sredstava, čini se da to trenutno ne možete učiniti s KMD-om. Dakle, ako želite zaraditi povrat KMD-a koji imate, trebali biste razmotriti jedan od prethodno spomenutih novčanika.

Coinmomi Komodo

Korisničko sučelje novčanika Coinomi na radnoj površini & Mobilni

Kad smo to već rekli, nešto drugo što Coinomi pruža je ugrađena značajka razmjene. To će vam omogućiti da zamijenite svoj drugi Komodo u zamjenu za bilo koju od ostalih podržanih kriptovaluta. Štoviše, putem integracije fiat razmjene, možete kupiti kripto pravo na novčanik kreditnom karticom.

Bilješka &# 128179 ;: Ako ćete koristiti svoju karticu, možda ćete htjeti uzeti na znanje naknade. Oni su stvarno prilično visoki zbog naknada koje naplaćuju vanjski pružatelji usluga plaćanja.

Nešto drugo što također dobivate u tvrtki Coinomi, a što možda nećete dobiti kod nekih novčanika s otvorenim kodom, je korisnička podrška. Tvrde da imaju podršku 24/7/365 do koje možete doći putem njihovih namjenski portal.

Novčanik novčanica Komodo

Još jedna sigurna metoda za pohranu KMD tokena u a papirnati novčanik. Kriptirani papirnati novčanik najsigurnija je metoda za pohranu bilo koje kriptovalute. Papirnati novčanici ipak nisu za svakoga. Ako privatne ključeve ne spremite pravilno u papirnati novčanik, mogli biste ih izgubiti i svoje KMD tokene.

Novčanik za papir također mora biti fizički siguran. Svatko tko zna što je to, mogao bi uzeti vaše žetone za sebe. Ili bi katastrofa poput požara ili poplave mogla uništiti papirnati novčanik ako nije zaštićen. Napokon, nije moguće prikupiti aktivnu nagradu za korisnike za KMD tokene pohranjene u papirnatom novčaniku.

Zaključak

Puno smo obradili u ovom dijelu, ali ostaje jedno zaista važno pitanje: Koji je Komodo novčanik najbolje koristiti? To nije pitanje koje ima jedan odgovor. Svaki korisnik je drugačiji, ima različite zahtjeve i potrebe.

Onima koji Komodo žele koristiti kao transakcijsku valutu najbolje će poslužiti mobilni novčanik ili internetski novčanik. Ako želite zadržati i prikupiti Active User Reward, najbolje bi mogao biti novčanik na radnoj površini. A ako u KMD pohranjujete malo bogatstvo, najbolje bi vam bilo nabaviti hardverski novčanik.

Neovisno o tome koji novčanik dobijete, budite sigurni da vježbate sigurnost novčanika 101. Uvijek napravite sigurnosne kopije sjemena i pohranite ove sjemenske riječi (ili papirnate novčanike) na sigurno mjesto. Također, ako koristite novčanik na radnoj površini, nemojte preuzimati sumnjive datoteke i obavezno instalirajte antivirusni softver.

I na kraju, ali ne najmanje važno, rizici koji proizlaze iz fizičke pljačke stvarni su kada držite puno KMD. Nitko ne mora znati koliko kriptovalute imate toliko HODL da u tajnosti. &# 128521;

Najbolja mjesta za kupnju KMD-a

  • Razmjena Binancea
  • Bittrex
  • Huobi

Istaknuta slika putem Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me