Najbolji bazeni za Ethereum 2.0 2021

>

Uvod

Nakon godina stvaranja, Ethereum 2.0 je napokon ovdje.

Vitalik Buterin i suradnici. zadirkivali su prelazak mreže na dokaz o udjelu od, eto, Ethereum ICO-a 2016. Čak i ako je putovanje trajalo nekoliko godina i daleko duže nego što je itko očekivao – najvažnije je da se to dogodilo.

Uz Lanac svjetionika Ethereum 2.0 trebao bi započeti s radom samo nekoliko tjedana, i ETH 2.0 ugovor o depozitu koji je već objavljen, okrenute su sve oči ETH ulog. Kao što vjerojatno već znate, za ulaganje u ETH 2.0 potreban je minimalni polog od 32 ETH.

S porastom cijena Ethereuma, 32 ETH košta pozamašnih 14 tisuća dolara. Ako vam nedostaje taj iznos ili se ne želite rastati od 32 ETH, vi još uvijek imaju mogućnosti ulaganja.

Kako? Jednostavno – pridružite se ETH 2.0 bazenu za klađenje. Budući da je ulog relativno nov koncept, možda ne znate kako oni funkcioniraju. Prijeđite na sljedeći odjeljak da biste saznali.

Trebate li uložiti ETH 2.0?

Priznajmo – svi žele nagrade. To bi mogao biti i najveći pogodak od ovogodišnje pomame DeFi-a.

Objašnjeni bazeni za ulog Ethereuma

Akcijski bazen Ethereum 2.0 omogućuje vam virtualni ulog bilo koji iznos ETH udruživanjem snaga s drugim ulagačima. Osim znatno niže barijere za ulazak, također izbjegavate pokretanje vlastitog čvora pridruživanjem bazenu za klađenje.

Dakle, za manje novčanike ili one koji se ne žele gnjaviti s hardverskim zahtjevima, bazeni za klađenje predstavljaju izvrsnu priliku za povrat ETH-a bez komplikacija.


Bazeni za iscjeljivanje Ethereuma čine sve teške poslove za vas. Nakon što dodijelite i deponirate svoj ETH ulog u bazen, operateri bazena za uloge rješavaju tehničke aspekte izvođenja čvora.

Nakon polaganja u bazen, vaša je uloga prilično udobna – samo se vratite i sakupljajte svoju ETH dobit dok se uvlače.

Najbolji bazen za ulog Ethereuma

Raspitajte se o najboljem ETH bazenu za klađenje i gotovo svi imaju isti odgovor – raketni bazen.

Iznimna količina glasova koje samo spominjanje raketnog bazena dobiva na Redditu isprva su pomalo sumnjive. To je sve dok ne shvatite da doista ne postoji nijedna druga usluga ulaganja Ethereuma koja se približi – još uvijek.

Rocket pool je decentralizirana ETH usluga klađenja koja vam omogućuje da učinite tri vrlo korisne stvari:

  1. Uložite 0,01 ETH ili više zauzvrat za rETH, tokeniziranu verziju vašeg uloženog fonda.

  2. Pokrenite validacijski čvor za 16 ETH, a ne za 32 ETH minimalno + zaradite veći APY

  3. Izgradite vlastiti bazen za klađenje koristeći protokol raketnog bazena

Međutim, mjesto u kojem raketni bazen istinski blista je u njegovom bogatom skupu značajki. Pokrijmo nekoliko značajki zbog kojih se raketni bazen ističe, ali evo nagovještaja: Consensys, jedno od najvećih imena u svijetu Ethereuma, podupire raketni bazen.

Socijalizirani rizik

Jedan od najvećih rizika povezanih s ulaganjem u ETH 2.0 je nepoštenje. Recimo da svoj ulog rasporedite u bazen koji upravlja čvorom. Što se događa kada se operateri čvora odluče odjaviti za zlonamjerne transakcije? Njihov ETH ulog se smanjuje – što znači da je zauvijek izgubljen.

S raketnim bazenom, ako čvor na koji uložite djeluje u lošoj vjeri i bude iskošen, gubitak se upija kroz cijeli bazen, tako da nećete snositi najveći teret na tome. Druženje rizika na ovaj način stavlja na vas manje odgovornosti i čini potencijal gubitka ukusnijim.

Pametni ugovori

Ništa o raketnom bazenu nije zatvoreno. Svaki aspekt platforme izgrađen je pomoću javnih pametnih ugovora koji se mogu revidirati i nadograditi po potrebi.

Jasna je prednost upotrebe pametnih ugovora otvorenog koda za bazen uloga. Vanjski revizori mogu provjeriti sigurnost bazena, pružajući vam više mira oko vašeg ETH udjela.

Tokenizirano klađenje

Kada položite ETH u ugovor o raketnom fondu, zauzvrat dobivate RETH. Tokenizirani rETh predstavlja dvije stvari – vaš ulog i vaš prinos. Kao sam token, rETH ima iste karakteristike kao bilo koji ERC20 token, omogućujući vam da ga osigurate u hladnjači, koristite u DeFi proizvodima ili čak prodate trenutnu i buduću vrijednost.

Dvije čvrste alternative

S ETH 2.0 hype građenjem do ludih razina, bilo bi glupo da ne očekujete čitav niz mogućnosti za postizanje određenog ETH prinosa. Iako je raketni bazen možda najbolja igra u gradu, postoje dvije solidne alternative koje vrijedi provjeriti.

Uloženo

Za visoko vrijedne ulagače, Uloženo nudi usluge ulaganja s većim prinosom od prosjeka, infrastrukturu u rangu s najboljim investicijskim fondovima i ulaganje bez skrbništva.

Iako Staked nije rješenje za klađenje ETH 2.0 za maloprodajne korisnike, profesionalnim investitorima svidjet će se profesionalnost koju nudi platforma. Osim što se možete pošteno pouzdati u čvorove Staked, dobit ćete i pristup nadzornoj ploči za isticanje ETH2, u kompletu s jednostavnim korisničkim sučeljem i web3 pristupom.

Ankr

Blockchain platforma Ankr objavila je ETH 2.0 aplikaciju za postavljanje naziva Stkr dizajniran da olakša ulog svima.

Slično kao raketni bazen, Stkr vam omogućuje ulog bilo koje količine ETH (da, čak i manje od čarobne 32 ETH količine). Također sličan raketnom fondu, Stkr tokenizira vaš depozit aETH-om, potezom dizajniranim da riješi problem nelikvidnosti uloga ETH 2.0.

Trenutno se svi koji ulaze u ugovor o depozitu ETH 2.0 moraju nositi s, vjerojatno, višegodišnjim razdobljem zaključavanja. To je zato što se ETH depoziti neće otključati do sljedeće faze uvođenja ETH 2.0 – ali nitko ne zna točno kada će to biti.

S likvidnošću omogućenom tokeniziranim aETH depozitima, nastavljate koristiti zaključanu vrijednost vašeg uloga ETH depozita. Prilično fino, zar ne? Uz to, sva Stkr magija događa se izravno iz vašeg Metamask novčanika, što ovo čini slatkom ne-skrbničkom opcijom za maloprodajne korisnike.

Zaključak

Ako ste pročitali ovaj vodič, vjerojatno ste se odlučili o prednostima i nedostacima ETH 2.0 klađenja.

Treba napomenuti jednu točku – pitanje nelikvidnosti pokrenuto zaključavanjem ugovora o depozitu ETH 2.0 riješeno je tokeniziranim ulozima dostupnim putem raketnog fonda i Stkr.

Svatko na ogradi zbog zaključavanja ETH-a na nepoznato vrijeme trebao bi se uvjeriti likvidnošću vraćenom žetonom rETH ili aETH.

Drugim riječima, ako dugoročno vjerujete u ETH i ne biste imali ništa protiv da napravite više ETH sa svojim trenutnim fondom, a istovremeno podržavate tranziciju mreže, tada korištenje ETH 2.0 bazena za isplate nije nimalo pametno.

ŠTO JE ET?

Ethereum se može sažeti kao skalabilna blockchain platforma s pametni ugovori.

Dodatna dobra čitanja

Kako napraviti bota za kripto trgovanje pomoću Pythona

Vodič za kripto zajmove – uspoređeni vodeći zajmodavci

Skripta za Bitcoin Price Live Ticker (pomoću web-utičnica)

Rebalans praga za upravljanje kripto portfeljem

Što je DeFi? Vodič za decentralizirane financije

Naša platforma za socijalno trgovanje

Škampi je platforma za društveno trgovanje kriptovalutama. Dizajniran je kako za profesionalne trgovce, tako i za početnike kako bi došli i naučili o rastućoj kripto industriji. Na Shrimpyju korisnici mogu kopirati portfelje i strategije trgovanja drugih trgovaca.

Pratite nas na Cvrkut i Facebook za ažuriranja i postavljajte bilo kakva pitanja našim nevjerojatnim, aktivnim zajednicama na Telegram & Nesloga.

Hvala što ste navratili!

Tim Shrimpy

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me