Gemini Review – Je li još uvijek sigurno u 2020. godini?

>

Ova je recenzija dio serije recenzija kripto razmjene. Naše zadnje ocjene ocijenjene Kraken, Binance, Bittrex, Huobi, KuCoin, Poloniex, i Coinbase Pro. Objavljujemo recenzije za svaku od najboljih burzi, pa nemojte propustiti nijedno od ovih ažuriranja do pridruživši se našoj grupi Telegram.

Oni čitatelji koji već imaju račune Blizanaca, prijavite se za Škampi račun kako biste započeli automatizaciju svoje strategije trgovanja. Potrebno je samo 5 minuta da se postavi i može povećati povrat u odnosu na jednostavnu strategiju kupnje i zadržavanja za preko 305%!

Pregled Coinbase Pro

Platforma koja posluje iz San Francisca nudi profesionalne alate za trgovanje i usluge novčanika …

U svakoj industriji postoji neopjevani heroj. Neopjevani junak industrije kriptovaluta je, bez sumnje, Blizanci. Iako ne povlači onu vrstu glasnoće koju čine njegovi kolege iz Binancea i Coinbasea, Gemini je u mnogim pogledima bio ispred krivulje.

Biti ispred krivulje nešto je za što osnivači Blizanaca, blizanci Winklevoss, izgleda imaju smisla. Davne 2002. godine blizanci su zajedno s Divjom Narendrom osnovali Facebookov prethodnik ConnectU. Kasnije je Mark Zuckerberg ukrao ideju kad je pokrenuo Facebook. Blizanci su tužili i nagrađeni su s bijednih 65 milijuna dolara.

Ubod koji je osjetio Zuckerbergov plagijat zasigurno je ublažio rana ulaganja koja su blizanci počeli ulagati u Bitcoin oko 2011. S gotovinom na Facebookovom odijelu, blizanci su kupili 1% svih Bitcoina u opticaju za hladnih 11 milijuna dolara. U današnjim cijenama ta kupnja kadulje vrijedi sjeverno od dvije milijarde dolara.

Zanimljiv kontrast napomenu je da su blizanci Winklevoss svoje milijarde uložili u decentralizirane tehnologije, dok se Zuckerberg, njihov neprijatelj, obogatio koncentrirajući podatke i nadzor.

Nakon ulaganje u rane projekte kriptovaluta poput BitInstant Charlieja Shrema, blizanci su se odlučili na samostalno pokretanje pokreta Gemini u New Yorku. Izvorno, Gemini su rukovali samo Bitcoinom (kao i većina drugih burzi svoje ere), ali s vremenom je narastao i uključivao kripto plave čipove poput BCH, ETH, LTC i ZEC.

Većina kriptovaluta ima povijesti koje se čitaju poput sapunica. Međutim, u priči o Blizancima nedostaju drama, spletke, izdaja i misterija. To je zato što Blizanci čine jedno, i to dobro. Donosi dosljednu usklađenost.

Pronaći ćete druge razmjene koje rade u sivim područjima, prolazeći između redaka i pokušavajući preći put do popisa digitalnih sredstava. Blizanci su potpuna suprotnost od toga – sve što čine čini se T-u i prelazi radni stol njujorškog regulatora.


Slučaj je najava iz 2016. godine koju je objavio guverner New Yorka Andrew Cuomo. U onome što je u to vrijeme bio vrlo uobičajeni događaj za kriptovalute, Cuomo je izjavio da su Gemini prva i jedina potpuno licencirana i regulirana ETH razmjena u Americi.

Ta je najava dovela do toga da su mnogi shvatili dubinu razmjene kako bi osigurali da svako sredstvo na burzi bude u potpunosti usklađeno. Ovaj je pristup dobro prošao kod institucionalnih investitora i onih kojima je najveća briga što su s desne strane zakona. Svakako, sigurno postoji mjesto za razmjene Divljeg zapada KuCoin – posebno zbog samog izbora imovine na takvoj burzi.

S druge strane, trgovci koji koriste Gemini mogu biti sigurni da će njihovi poslovi vjerojatno izdržati test vremena u očima poreznika, regulatora i budućih zakona koji će koristiti blockchain analizu za vraćanje godina unatrag. Puko povjerenje koje institucije posjeduju za razmjenu Blizanaca očituju se povremenim naslijeđenim financijskim strukturama koje su s njima u partnerstvu.

Pokretanje Bitcoin fjučersa od strane CBOE 2017. godine bio je jedan od prekretnica u povijesti BTC trgovanja i vrijednosti. Koju zamjenu CBOE koristi kao veza za BTC ugovorne cijene? Da, točno je – Blizanci.

Usluge Blizanaca bile su ispred svog vremena i na druge načine. Investitori koji koriste platformu Gemini ne trguju samo digitalnom imovinom; oni također dobivaju skrbništvo nad tom imovinom. 2018. Gemini su postali prva i vjerojatno jedina burza na svijetu koja je nudila potpuno regulirano ZEC trgovanje i skrbništvo.

Da li je Gemini Cryptocurrency Exchange početnik prijateljski naklonjen?

Svi su vam ovi institucionalni razgovori mogli stvoriti dojam da Blizance nije lako koristiti – ali to ne može biti dalje od istine. Blizanci su izuzetno početnicima prilagođena razmjena kripto valuta. Na neki način konkurira Coinbaseovoj lakoći, ali još nije sasvim tamo.

Ne dopustite da vas to razuvjeri. Gemini je stvorio čisto trgovačko okruženje za nove i iskusne trgovce, s ogromnim blokovima nepogrešivog teksta koji vas usmjerava točno kamo trebate ići.

Nadzorna ploča Blizanaca

Stvaranje računa na Blizancima je jednostavno kao što biste očekivali. Samo kliknite vezu za registraciju u gornjem desnom kutu odredišne ​​stranice Blizanaca i na dobrom ste putu.

Zapamtite, Geminijev je kut taj da je u potpunosti reguliran i usklađen sa svim newyorškim vrijednosnim papirima i zakonima o trgovanju. Dakle, nemojte očekivati ​​da ćete ovdje dobiti račun bez odricanja od mnogih svojih osobnih podataka. U tu svrhu, prilikom registracije, morat ćete navesti adresu e-pošte, telefonski broj, podatke o bankovnom računu i svoj ID.

Za trgovanje na Blizancima potreban je bankovni račun. To je zato što je jedini način da svoj račun financirate iz svoje banke – debitna ili kreditna kartica neće raditi, kao ni prijenos stabilnog novca s druge burze. Naravno, ako ne želite financirati s USD-om i želite jednostavno trgovati kripto-kripto-karticom, to možete učiniti bez problema prijenosom BTC-a, ETH-a, BCH-a, LTC-a ili ZEC-a iz drugog novčanika.

Nakon što prođete sve potrebne korake, pred vama je posljednji zadatak da kupite kripto s gotovinom: financiranje vašeg računa Gemini. Ako nemate institucionalni ili nadograđeni račun ulagača, vaše dnevno maksimalno izdvajanje sredstava postavljeno je na 500 USD.

Bitcoin i Ethereum možete kupiti u razmaku od nekoliko klikova nakon što sve pokrenete.

Značajke razmjene Blizanaca

Neki će možda imati problema s Geminijevim oskudnim izborom digitalnih sredstava. Iako je to razumljivo, udaljava se od činjenice da ono što Gemini nudi u bogatoj ponudi su značajke razmjene.

  • Prilično nevjerojatno korisničko sučelje. Ako tražite razmjenu koja funkcionira onoliko lijepo koliko izgleda, onda ne idite dalje od Blizanaca. U početku će vam se možda činiti veliki blokovi očitog teksta koji govore stvari poput “Kupi bitcoin” pomalo neugodno, ali moramo priznati da korištenje razmjene čini povjetarcem. Ako sve što želite učiniti je kupiti kriptovalutu bez ikakvih gnjavaža, onda stvarno nije ništa bolje od ovoga.

  • Mobilna aplikacija Gemini. Uvođenje Geminijeve mobilne aplikacije pruža vam još lakše i izravnije iskustvo svega što burza nudi nego što to čini stolna verzija. Sve dok ne želite plasirati komplicirane poslove, mobilna aplikacija u potpunosti će odgovarati vašim potrebama. Kupnja BTC-a ili ETH-a s njim jednostavna je kao klikanje na minutu ili dvije i spremni ste za polazak.

  • Jednostavno kripto plaćanje. Ranije ove godine, procesor kripto plaćanja pod nazivom Flexa napravio je velike valove u blockchain industriji. Udružio se s trgovcima poput GameStop, Nordstrom, Home Depot i Whole Foods kako bi prihvatio kripto plaćanja – velika prekretnica za usvajanje digitalnih valuta. Gemini se nedavno udružio s tvrtkom Flexa, omogućavajući kupcima Geminija da lako troše kriptovalute iz udobnosti Gemini novčanika.

  • Nenadmašna usluga kupcima. Blizanci se ponose pružanjem izvrsne korisničke usluge. I mislimo na zaista nevjerojatnu korisničku uslugu. Njihova je platforma krcata korisnim sitnicama koje bi trebale riješiti vaše pitanje, ali ako trebate personaliziraniji dodir, obično možete očekivati ​​odgovor e-poštom unutar istog dana (tijekom radnog vremena u SAD-u).

Najsigurnija svjetska burza kriptovaluta

Blizanci nikada nisu hakirani, ukradeni ili na bilo koji drugi način ugroženi na bilo koji način tijekom više od 5 godina rada. To ima dosta veze s mrežnom sigurnošću, ali prava slatka točka je Geminijeva vlasnička tehnika hladnjače.

Razmjene koje su u prošlosti izgorjele obično se iznose naglašavanjem previše prostora za pohranu vrućih novčanika. Vrući novčanici drže imovinu povezanu s mrežom, čineći je ranjivom za sofisticirane hakere. Hladna pohrana, s druge strane, potpuno je izvan mreže. Vaša imovina koju drže Blizanci čuva se u hladnjačama s zračnim zatvaračem, što znači da se nikada ni na koji način ne spajaju na internet.

Hladnjača Blizanaca

Pored toga, sredstva Geminija pohranjena u novčaniku osigurana su od FDIC-a, pa čak i ako se dogodi hakiranje, vaša digitalna imovina ostat će sigurna.

Sve ove sigurnosne mjere zaslužile su Gemini mnoštvo priznanja i sigurnosnih certifikata, uključujući Deloitteov je notorno teško zaraditi SOC 2 naslov.

Dobri i Loši

Blizanci je savršena razmjena ako želite kupiti Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash ili Zcash. Ako vas ta imovina ne zanima, tada Blizancima nije mjesto u vašoj orbiti. To je upozorenje neophodno kako bi vam pomoglo da shvatite izuzetno specifičnu prirodu razmjene Blizanaca.

Služi određenoj funkciji i radi to kao ničije drugo poslovanje. Sve dok vaše potrebe nisu pretjerano komplicirane u pogledu ponude digitalne imovine, tada su Gemini sve na jednom mjestu prepune nevjerojatno likvidnih knjiga narudžbi i korisničkog sučelja vrijednog drola..

Prema našoj procjeni, ono što Gemini stvarno dovodi na sljedeću razinu je razina sigurnosti koja mijenja igru. Nikada ne preporučujemo ostavljanje sredstava na razmjeni – ali, ako biste to učinili, Blizanci bi mogli biti najsigurnije mjesto za to.

Jedan od prijedloga koji bismo uputili timu Blizanaca jest da strukturu naknada učinimo jasnijom. Postoji Raspored API naknada, raspored naknada za mobilne uređaje, Raspored naknada za ActiveTrader, raspored naknada za skrbništvo, i a raspored web naknada. Sve ove naknade kombiniraju se kao najsloženije i najskuplje naknade koje smo pronašli među bilo kojim mjenjačnicama na tržištu. Bez cjelovitog razgovora s predstavnikom Blizanaca, bilo kome bi bilo teško shvatiti koliko ćete zapravo na kraju platiti pomoću Gemini.

Ukupna ocjena – 4

Blizanci su kralj kada je riječ o jednostavnosti, korisničkom iskustvu i sigurnosti. Međutim, mnogi trgovci i dalje su odvraćeni od pridruživanja ovoj izuzetnoj platformi zbog ograničenog izbora imovine i visokih naknada za trgovanje.

Dodatno čitanje

Pregled razmjene kriptovaluta Coinbase Pro

Kraken Review – značajke razmjene, naknade za trgovanje i sigurnost

Kako izgraditi fond kripto indeksa

Vrste naloga za razmjenu kriptovaluta

Botovi za trgovanje kriptovalutama – cjelovit vodič

Škampi je aplikacija za upravljanje portfeljem kriptovaluta i trgovački bot koji podržava svaku veću kripto razmjenu, uključujući Blizance. Povezivanje vašeg Gemini računa sa Shrimpy otključava praktične značajke trgovanja koje vam mogu pomoći u automatizaciji vaše kripto strategije. Isprobajte već danas!

API-ji Universal Crypto Exchange tvrtke Shrimpy jedini su objedinjeni API-ji za kripto razmjene koji su posebno dizajnirani za programere aplikacija. Prikupljajte podatke o trgovini ili knjizi naloga u stvarnom vremenu, upravljajte računima za razmjenu korisnika, izvršavajte strategije trgovanja i pojednostavnite način povezivanja sa svakom razmjenom.

Pratite nas na Cvrkut i Facebook za ažuriranja i postavljajte bilo kakva pitanja našim nevjerojatnim, aktivnim zajednicama na Telegram & Nesloga.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me