Coinberry Review: Kompletni pregled razmjene

U ovom Coinberry pregledu ćemo pogledati rastuću razmjenu kriptovaluta sa sjedištem u Kanadi.

Coinberry pojednostavljuje postupak kupnje i prodaje kriptovaluta za kanadske korisnike. Također se pozicionira kao izuzetno sigurna i regulatorna alternativa mnogim burzama koje postoje na tržištu, otvarajući vrata velikim institucionalnim investitorima da se potencijalno žele pridružiti.

Međutim, ostaje pitanje može li se Coinberry doista natjecati na današnjem prepunom tržištu kripto burzi?

U ovom sveobuhvatnom pregledu duboko analiziramo Coinberry burzu, preispitujući njihove sigurnosne značajke strukture naknada, depozite i metode povlačenja te korisničku podršku. Također nudimo svoja razmišljanja o najboljim aspektima razmjene i načinima na koje mislimo da se mogu poboljšati.

Uz to, uskočimo.

Pregled Coinberrya

Coinberry je kanadska burza kriptovaluta koja je razvijena 2017. kako bi olakšala Kanađanima kupnju Bitcoina, Ethereuma i Litecoina. Sjedište im je na adresi 320 Davenport Rd Toronto.

Suosnivači Andrei Poliakov i Evan Kuhn razvili su razmjenu kako bi smanjili krivulju učenja za nove ljude koji se uključuju u ulaganje u kriptovalute.

Na Coinberryu se kriptovalute mogu kupiti kreditnom karticom ili debitnom karticom, bankom ili Interac-Transferom, što je usluga koja vam omogućuje prijenos sredstava između osobnih i poslovnih računa u kanadskim bankama i drugim financijskim institucijama koje sudjeluju.

Preko 250 ukupno financijskih institucija koristi Interact, uključujući sve glavne banke u Kanadi. Partnerstvo omogućuje Coinberryu da se pridruži 2.000 nacionalnih trgovaca, poput Indiga, Sonyja, Adidasa i Della kako bi olakšali plaćanje.

Coinberry je nedavno postala prva kanadska burza koja se pridružila popisu burzi na Ledgeru, istaknutoj tvrtki za hardverski novčanik.

Je li Coinberry siguran?

Sigurnost je posebno važna točka za kanadske korisnike kriptovaluta. To je osobito točno s obzirom na nedavne događaje oko QuadrigaCX burze. Do prosinca 2018. ovo je bila najveća burza u Kanadi koja je nedavno se srušila.

Kad se to kaže, kako se Coinberry slaže?

Bankarstvo i regulacija


Prvo, Coinberry je registriran u Kanadskom centru za analizu financijskih transakcija i izvješća (FINTRAC) kao Business Money Business (MSB). To znači da je razmjena morala proći niz provjera usklađenosti prije nego što im je bilo dopušteno prihvatiti novac klijenta.

Štoviše, MSB licenca znači da će Coinberry morati redovito provoditi KYC i osigurati da su svi računi klijenata iznad ploče. To također znači da će Coinberry lakše doći do stabilnih rješenja za bankarstvo i obradu plaćanja.

Licenca Coinberry MSB

Licenca Coinberry MSB. Slika putem FINTRAC

Govoreći o stabilnom bankarstvu, Coinberry ima izdvojeno bankarstvo osigurano od CDIC-a. To znači da Coinberry surađuje s kanadskim bankama iz Priloga I koje im pomažu u postizanju poštivanja kanadskih zakona. Jedan od načina na koji to čine je zadržavanje sredstava tvrtke i sredstava kupaca na potpuno različitim računima.

To osigurava da, ako bi bankovni računi tvrtke ikad bili zamrznuti, to ne bi utjecalo na novac kupaca. Korištenje odvojenih bankovnih računa također pomaže smanjiti vrijeme potrebno za obradu povlačenja na samo 1 dan.

Također bi vas iznenadilo da znate da je Coinberry jedna od samo 2 kripto burze u Kanadi koja je uspješno dovršila reviziju financijskih izvještaja od neovisne treće strane.

Sigurnost razmjene

Bitcoin hakovanja i kršenja podataka jedna su od najvećih prijetnji s kojima se suočavaju gotovo sve razmjene. Stoga, kada analiziramo sigurnost razmjene, jedan od najvažnijih zahtjeva koje razmatramo je robusni protokol kibernetičke sigurnosti.

Kao prvo, depoziti kriptovaluta položeni u Coinberry preusmjeravaju se u hijerarhijske novčanike. Hijerarhijski deterministički novčanici (ili HD novčanici) digitalni su novčanici koji automatski generiraju hijerarhijsku strukturu privatnih / javnih adresa (ili ključeva) nalik stablu, uklanjajući potrebu za obraćanjem korisniku kako bi ih sam generirao.

HD novčanici generiraju adrese iz jednog matičnog sjemena pomoću varijante standardnog matičnog ključa od 12 riječi, što omogućuje automatsko stvaranje neograničenog broja novih adresa.

Coinberry Trust

Izvadak iz Coinberry “Trust” Decleration ”. Slika Izvor

Coinberry također koristi novčanike s više potpisa u hladnjači. To omogućava 2 člana izvršnog tima Coinberry da pristupe korisničkim sredstvima, pa ako jedan nestane, novac korisnika je i dalje siguran (dakle u osnovi poput kopilota s pristupom istim kontrolama leta).

Oni također tvrde da provode redovite testove penetracije uz pomoć vodećih tvrtki za cyber sigurnost u Kanadi. I, u malo vjerojatnom slučaju bilo kakvog kršenja, oni upravljaju suvišnom bazom podataka koja se može vratiti u normalu ako ikada prodre u nju

Zaštita korisnika

U većini slučajeva, prva linija sigurnosti započet će s korisnikom. Kako bi spriječio hakiranje ili kršenje pojedinih računa na klijentskoj strani, Coinberry također ima niz sigurnosnih alata.

Prva i najvažnija od njih mora biti mobilna dvofaktorska provjera autentičnosti. Ako je ovo omogućeno, morat ćete potvrditi prijavu na račun putem svog mobilnog uređaja. Coinberry poslužitelji sinkronizirat će se s Googleovim autentifikatorom koji će generirati jedinstvene kodove za prijavu.

Coinberry 2FA

Povezivanje Google Autentifikatora s Coinberryjem

Postoje i zaštite podataka i podataka klijenta. Kao što bi se moglo očekivati, postoji standardna SSL enkripcija kako bi se spriječilo da bilo koji mrežni uhod presreće vašu komunikaciju. To je posebno važno kada su u pitanju vaše lozinke itd.

I na kraju, što se tiče vaših osobnih podataka, ovo je OpenPGP protokol šifriran. PGP (Prilično dobra privatnost) je program za šifriranje koji pruža kriptografsku privatnost i provjeru autentičnosti za podatkovnu komunikaciju.

Coinberry naknade

Prvo što se ističe na web mjestu Coinberry je oglašavanje od 0% naknade za depozit, 0% naknade za povlačenje i 0,5% naknada za trgovanje – vrlo transparentno.

Ako pažljivije pogledamo ove naknade za trgovanje, one su približno u skladu s naknadama za izvršenje koje se naplaćuju na drugim kanadskim burzama. Na primjer, one su nešto više od 0,4% naknada za brzu kupnju na Coinsquareu, ali nešto su manje od naknada za trgovanje na BitBuyu.

Coinberry naknade

Coinberry Pitch s 0 naknada za financiranje

Još nešto što ćete možda morati razmotriti s Coinberryjem jest da su oni „Market Maker“ za novčiće. To znači da su oni suprotna strana vaše trgovine i da će vam stoga odrediti cijenu. To znači da cijena kupnje / prodaje može biti viša / niža kao na drugoj burzi.

Unatoč tome, Coinberry to nadoknađuje u svojim naknadama za financiranje / povlačenje.

Ovo je možda jedna od jedinih kanadskih burzi koja nudi besplatna povlačenja i pologe na CAD sredstva. To je prilično važno kad uzmete u obzir da je većina depozita / isplate na drugim mjenjačnicama u prosjeku 3% u jednom smjeru.

Drugim riječima, gotovo plaćate 6% u naknadama samo tako što ćete svoje dolare prebaciti na druge burze, a zatim opet s njih.

Naravno, važno je naglasiti da mogu postojati naknade koje će vaša financijska institucija naplatiti za transakciju. To je osobito istinito ako odlučite koristiti svoju kreditnu karticu za financiranje svog računa.

Nešto na što vrijedi istaknuti je i to da se naknade za “povlačenje od 0%” odnose samo na povlačenja s fiat-a. I dalje ćete morati platiti proizvoljnu naknadu za rudare pri povlačenju kripto-datoteke. To su, međutim, sitnice.

Pokrivenost imovine

Trenutno su u ponudi samo tri kripto valute u Coinberryu, a to uključuju Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH).

Coinberry imovina

Kovanice ponuđene na burzi

To je pomalo neodoljivo jer veći dio konkurencije ima najmanje 5 kovanica koje njihovi trgovci mogu odabrati. Možda je ovo nešto što Coinberry tim planira predstaviti u kasnijoj fazi, a mi ćemo paziti na njihove vijesti.

To vas ipak ne bi trebalo odvratiti od korištenja Coinberryja. Uvijek se mogu koristiti kao pristupačni CAD “Fiat Gateway” da biste se dočepali Bitcoina. Zatim to možete prenijeti na druge međunarodne burze, poput Binancea, kako biste kupili ostatak svojih kovanica.

Korisnička podrška

Bez sumnje je jedno od najvažnijih razmatranja bilo kojeg trgovca kriptovalutama korisnička podrška. To je osobito istinito kada imate hitnijih upita koje treba rješavati na vrijeme.

Nešto što smo smatrali vrlo dobrodošlim na Coinberryu je njihov telefonski broj za hotline koji je 1 (888) 997-6544. Dostupno je od ponedjeljka do petka od 9:30 do 16:00 EST. Uvijek je lijepo znati da možete nazvati i razgovarati s nekim ako imate problema s računom.

Ako ne želite nazvati, jednostavno im možete poslati poruku izravno na web mjestu ili e-pošti [email protected]. Ili možete iskoristiti njihovu stranicu za kontakt i poslati im upit (pokušajte biti što precizniji).

Naravno, ako je vaše pitanje više rutinske prirode i nije jedinstveno za vaš račun, onda i Coinberry ima Stranica s čestim pitanjima za odgovaranje na osnovna pitanja, poput „Kako financirati e-prijenosom?“ „Kako kupiti kripto s kanadskim dolarima?“ „Kako povući kripto?“ itd..

Posljednja luka koja je došla do razmjene je preko njihovih brojnih računa na društvenim mrežama. Na primjer, možete im poslati poruku Facebook ili njihova Cvrkut.

Registracija Coinberry

Ako ste odlučili da želite probati Coinberry, morat ćete otvoriti račun. Pritisnite gumb “prijava” u gornjem desnom dijelu zaslona i od vas će se zatražiti e-adresa i lozinka.

Registracija Coinberry

Pojedinosti potrebne za registraciju Coinberry

Možete dodati i kôd preporuke ako vas je na web mjesto uputio prijatelj. Burza nudi program nagrada za preporuke u kojem možete zaraditi 20 dolara za pozivanje prijatelja da se prijave, ali samo kada zamijene 50 dolara.

Nakon što pritisnete “Pošalji” na registraciji, morat ćete potvrditi svoju e-poštu. Nakon potvrde morate dodati sigurni telefonski broj da biste omogućili dvofaktorsku autentifikaciju i zaštitili svoj račun.

Nažalost za one trgovce koji više vole raditi s anonimnim računima, Coinberry jest nije za tebe. To je zbog njihovih regulatornih dozvola koje moraju izvršiti brojne KYC provjere na svojim trgovačkim računima.

Provjere i KYC

Coinberry je u potpunosti usklađen sa zahtjevima za sprječavanje pranja novca i poznavanjem svojih kupaca koje je postavio FINTRAC. To znači da je potrebna provjera računa kako bi korisnici počeli polagati sredstva.

Postoje dva načina na koja se mogu provjeriti novi kupci:

 1. Trenutna provjera: Korisnici unose podatke o svom računu i Coinberryjevi partneri KYC / AML potvrdit će njihov identitet. To su obično agencije za kreditno izvještavanje koje imaju informacije o vašoj financijskoj povijesti
 2. Ručna provjera: Ako ne prođete trenutnu potvrdu. Coinberry će trebati više dokumenata za ovjeru kako bi dovršio postupak, kao što su osobni dokument s fotografijom i dokument s dokazom o adresi.

Trenutačna provjera Coinberryja

Osobna pitanja potrebna za trenutnu provjeru

Ako je ručna provjera jedina ruta koja vam je dostupna, morat ćete prenijeti obrazac koji je izdao državni organ. Coinberry može prihvatiti sljedeće vrste osobnih dokumenata:

 • Kanadska putovnica
 • Kanadska vozačka dozvola
 • Kartica stalnog boravka
 • Pokrajinska ili teritorijalna osobna iskaznica
 • Statusna indijska kartica

Što se tiče dokaza o adresi, morat ćete navesti jedno od sljedećeg:

 • Račun za komunalne usluge (struja, voda, telefon, internet)
 • Izvještaji o investicijskim računima (RRSP, GIC)
 • Izjava T4
 • Izjava o mirovinskom planu Kanade (CPP)
 • Procjenu poreza na imovinu izdala je općina
 • Pokrajina izdana registracija vozila
 • CRA dokumenti ili izjava o vladinim davanjima

Nakon što predate ove dokumente, Coinberry će ih morati ručno provjeriti što može potrajati bilo gdje jedan do tri Poslovni dani.

Na temelju strogih zahtjeva koje Coinberry postavlja, možemo vidjeti da se razmjena pokušava pozicionirati kao Coinbase ili Blizanci; potpuno usklađena usluga koju maloprodajni i institucionalni investitori mogu koristiti bez straha da će biti na pogrešnoj strani vladinih propisa.

Financiranje / isplate

Kada je vaš račun postavljen i potpuno potvrđen, morat ćete ga financirati. Postoji niz mogućnosti financiranja koje će se razlikovati ovisno o pojedinačnim ograničenjima depozita, kao i vremenu obrade.

Možda najjeftiniji i najbrži način za financiranje vašeg računa bit će korištenje kriptovalute.

Bitcoin & Ethereum

Ako već imate BTC ili ETH pri ruci i želite financirati svoj račun, tada možete pokrenuti prijenos kriptovalute. Nažalost za one korisnike koji imaju LTC pri ruci, Coinberry to još nije ugradio u svoju funkciju financiranja.

Da biste dobili adresu na koju ćete poslati sredstva, trebate generirati adresu. To možete učiniti u odjeljku svog računa u odjeljku “Račun fonda”. Ovdje ćete morati odabrati “kripto”, a zatim ili BTC ili ETH.

Nešto što nas je prilično iznenadilo je činjenica da Coinberry koristi jedinstvene jednokratne adrese za one korisnike koji financiraju kripto. To znači da vam Coinberry pomaže u zaštiti povijesti transakcija ne ponovnom upotrebom adresa.

Ipak, jer je ovo jednokratna adresa, to morate biti sigurno nikad dva puta poslati na istu adresu. Nakon što potvrdite da razumijete gore navedeno, dat će vam jednokratnu adresu.

Bitcoin adresa Coinberry

Generiranje jednokratne BTC adrese na Coinberryu

Tada možete kopirati adresu koju ste generirali ili možete upotrijebiti QR kôd u nekom mobilnom novčaniku. Transakcija će se prvo morati proširiti mrežom prije nego što se pojavi na vašem stanju. To možete pratiti na blockchain.

Isplate će funkcionirati na sličan način gdje ćete na svom računu odabrati “povlačenja”. Ovdje će vas tražiti vašu izvanmrežnu BTC ili ETH adresu na koju ćete poslati transakciju. Također ćete morati umetnuti lozinku kako biste pravilno provjerili autentičnost transakcije.

Nakon toga slijedi završni korak koji će tražiti da potvrdite povlačenje. Vrijeme povlačenja može varirati ovisno o tome ima li Coinberry potrebna sredstva pohranjena u svom “vrućem novčaniku”. To obično ne bi trebalo biti duže od nekoliko sati.

Kanadski dolari (CAD)

Ako biste radije financirali svoj račun svojim fiatom, tada imate dosta mogućnosti. To uključuje putem Interac e-prijenosa, kreditne kartice i bankovnog prijenosa. Ispod su ograničenja, kao i vrijeme obrade za te metode.

Minimum Maksimum vrijeme procesiranja
Interac e-Transfer 50 dolara 10.000 USD Do 3 sata
Kreditna kartica 1 USD 500 dolara Trenutno
Žični prijenos 10.000 USD 500 000 američkih dolara Do 1 radni dan

Iz gore navedenog čini se da je financiranje kreditnom karticom najbrža opcija jer je to trenutno. Dakle, ako vas svrbi trgovina i trebate što brže privući sredstva na svoj račun, ovo je možda za vas.

Međutim, ovo možda nije optimalno rješenje jer postoje prilično niska ograničenja financiranja karticama. Također morate uzeti u obzir da su plaćanja karticama mnogo skuplja od ostalih oblika jer vam treći partneri, kao i vaša banka, mogu naplatiti nerazumne naknade.

Možda bi vaš najbolji ulog bio putem Interac E-transfera. To se svodi na brzinu kojom stižu do banke primatelja, kao i na naknade.

E-Transfer (mrežno ili mobilno bankarstvo) jedan je od najjednostavnijih načina za financiranje vašeg Coinberry računa. Sve što vam treba je račun kanadske banke koji podržava E-Transfer. Evo nekoliko financijskih institucija koje možete koristiti:

 • BMO
 • CIBC
 • RBC Kraljevska banka
 • Scotia banka
 • TD Canada Trust
 • Tangerina (prijenos novca putem e-pošte nije podržan)
 • Potpuni popis podržanih institucija potražite u Stranica Interac

Svoj račun možete financirati putem E-prijenosa u 2 koraka:

 1. Dodajte Coinberry kao primatelja uplate
  • ime primatelja & Prezime: Coinberry Limited
  • E-adresa: [email protected]
  • Slijedite upute na vašem Coinberry računu za polja sigurnosnih pitanja i odgovora.
  • Račun fonda: Unesite iznos kojim biste željeli financirati svoj Coinberry račun. Minimalni iznos financiranja iznosi 50 USD, a maksimalni iznos ovisi o vašoj financijskoj instituciji (obično između 3000 i 5000 USD).

  Interac financira Coinberry

  Obrazac Interac za račun za financiranje s CAD-om

  Nakon što je potvrđena uplata, ona treba biti uplaćena na vaš trgovački račun u roku od 3 sata.

  Ako ćete financirati putem devizne doznake, morat ćete ukloniti upute za ožičenje bankovnog računa Coinberry. Kao referencu morate koristiti i svoj broj računa Coinberry.

  Imajte na umu da žica mora dolaziti s računa koji ima isto ime kao i kod kojeg ste potvrđeni. Dakle, ne možete zaraditi prijenosi treće strane na vaš račun ili izvan njega.

  Kada je riječ o povlačenju fiat sredstava, Coinberry ima sljedeće informacije o vremenima povlačenja i ograničenjima:

  Minimum Maksimum vrijeme procesiranja
  Interac e-Transfer 50 dolara 10.000 USD Do 1 radni dan
  Žični prijenos 10.000 USD 500 000 američkih dolara Do 1 radni dan

  Da biste podigli novac putem E-prijenosa, jednostavno pritisnite gumb ‘E-prijenos’, a zatim unesite željeni iznos sredstava koji želite podići. Minimalni iznos povlačenja za kanadski dolar iznosi 100 USD

  Nakon što kliknete Nastavi, dobit ćete poruku potvrde koja vas obavještava da će povlačenje biti obrađeno u roku od tri sata do dva radna dana.

  Platforma za trgovanje Coinberry

  Trgovačka platforma Coinberry više je usmjerena na investitore i početnike, nego na naprednije trgovce danima. To znači da je sučelje puno jednostavnije (tako da nema trgovanja maržom niti mogućnosti pregledavanja grafikona trgovanja).

  Nakon što je vaš račun potvrđen i spremni ste za početak trgovanja, prvo što vidite su gumbi za kupnju i prodaju Bitcoina, Ethereuma ili Litecoina. Ovo je trenutna kupnja kripto izravno od Coinberryja.

  Platforma za trgovanje Coinberry

  Korisničko sučelje centrale

  Da biste kupili Bitcoin, jednostavno kliknite ikonu Bitcoin, a zatim unesite iznos od CAD koji želite potrošiti za kupnju BTC-a.

  Jednom kada kliknete ‘dalje’, preusmjerit ćete se na stranicu na kojoj morate odabrati s čime ćete kupiti BTC; CAD, kreditna ili debitna kartica.

  Ako odaberete CAD, a na računu već nemate sredstava, svoj račun morate financirati E-prijenosom, deviznom doznakom ili kreditnom karticom.

  Ako odaberete kreditnu ili debitnu karticu (u prethodnom izborniku), prvo morate povezati svoj bankovni račun s Coinberry računom radi sprječavanja prijevara.

  Nakon što platite svoj Bitcoin, vaš će se saldo prikazati na nadzornoj ploči web stranice.

  Kratko

  Nešto što smo smatrali prilično jedinstvenim na platformi Coinberry bila je sposobnost kratke prodaje imovine. Ovu funkcionalnost nismo vidjeli ni na jednoj kanadskoj burzi.

  Za one koji nisu previše upoznati s tim pojmom, kratka prodaja je čin dogovora da se imovina proda u budućnosti po nekoj unaprijed određenoj cijeni. Cilj kratkog prodavača je pristati prodavati po budućim cijenama koje su više od trenutne cijene.

  U osnovi, trgovac se nada da će cijena imovine pasti.

  Coinberry kratko prodaja

  Kratki obrazac za narudžbu na Coinberryu

  Značajka kratke prodaje Coinberry zaista je vrlo jednostavna i omogućuje naručivanje jednim klikom. To ga čini mnogo prilagođenijim početnicima od postupaka s kratkom prodajom koji su dostupni na naprednijim platformama za trgovanje maržom.

  Slično tome, za razliku od margin platformi za trgovanje, ovo je prodaja na kratko bez utjecaja. Morat ćete unaprijed podnijeti cijelu cijenu pozicije kako biste financirali poziciju.

  Mobilna aplikacija Coinberry

  Za one od vas koji bi željeli kupiti / prodati kripto u pokretu, bit će vam drago znati da Coinberry ima svoju vlastitu mobilnu aplikaciju koja je dostupna i na Androidu i na Androidu iOS.

  Korisničko sučelje je atraktivno, jednostavno i intuitivno. Za razliku od verzije web stranice, možete vidjeti prikaz grafikona za cijenu BTC, ETH i LTC. Dodatna značajka koju mobilna aplikacija ima, a koju web stranica nema, je mogućnost slanja kovanica ili CAD-a na druge račune.

  Mobilna aplikacija Coinberry

  Snimke zaslona mobilne aplikacije

  Izgleda da je mobilna aplikacija dobro dizajnirana za korisnike koji žele ne samo ulagati u pokretu, već i trošiti svoje kriptovalute u trgovinama ili bilo gdje drugdje koje ih prihvaćaju. Sposobnost slanja kriptografije i skeniranja crtičnog koda kao jedinstveno mobilne značajke trebala bi pomoći korisnicima Coinberrya da vide svoja sredstva kriptovaluta ne samo kao skladište vrijednosti već i kao sredstvo razmjene.

  Odlučili smo uskočiti u Google Play pohranite kako biste u recenzijama vidjeli što korisnici govore o aplikaciji. Čini se da su to općenito prilično pozitivni i korisnici imaju slične komentare o pojednostavljenom sučelju.

  Korisnici su dali nekoliko prijedloga o tome kako poboljšati funkcionalnost aplikacija koje su sve dobro prihvaćene. Izuzetno je ohrabrujuće vidjeti da su programeri Coinberrya “na lopti” i brzo odgovaraju na ove upite. Oni također uzimaju u obzir svoje prijedloge dok guraju daljnja ažuriranja aplikacije.

  Članovi tima

  Transparentnost osnivača i članova tima nešto je što često nedostaje kada su u pitanju razmjene kriptovaluta. Stoga je prilično osvježavajuće vidjeti koliko Coinberry istaknuto prikazuje članove svog tima.

  Članovi Coinberry tima

  Neki od članova tima

  Doista, iza razmjene stoji prilično impresivna kombinacija pojedinaca koja uključuje sljedeće:

  • Evan Kuhn – Suosnivač. Kuhn sebe opisuje kao “doživotnog poduzetnika”. Počeo je na tržištu komercijalnih nekretnina u Torontu s naglaskom na premještanju zgrada mješovite namjene i izgradio posao vrijedan više milijuna dolara prije nego što je napunio 30 godina.
  • Andreja Poliakova – Andrei je sezonski poduzetnik koji je prethodno pokrenuo i upravljao raznim start-up tvrtkama s jakim fokusom na provedbu i razvoj strategije u ranoj fazi. Sa sobom donosi + 10 godina poslovanja i iskustva u razvoju strategije u raznim korporacijama s vodećim multinacionalkama širom svijeta
  • Dimitri Giller – Operativni vodeći. Giller ima prethodno iskustvo kao menadžer u JP Morgan & Chase i Rogers banka
  • Diogo Biazus – vodeći programer. Prethodno iskustvo Biazusa uključuje pomoć u razvoju koda za nekoliko brazilskih i kanadskih startupa, uključujući Nulogy, Mitre Media i Catarse.

  Sve gore navedene informacije prikupljene su iz njihovih javnih povezanih profila koje možete lako provjeriti na Coinberry’su o nama stranica.

  Područja za poboljšanje

  Iako nam se u razmjeni svidjelo mnogo stvari, bilo je i nekoliko područja za poboljšanje.

  Na primjer, Coinberry ima vrlo ograničene mogućnosti pokrivanja novčića. Sad kad su glavni igrači poput Coinbaseu dodali nekoliko Altcoina u svoj popis, Coinberry bi barem trebao trgovati svih 10 najboljih novčića s tržišne granice. Uvrštavanje više kripto valuta najlakši je način da razmjena poveća volumen trgovanja i generira veći prihod.

  Dodavanje više kovanica također će pomoći upoznati kanadsko tržište s raznim postojećim Altcoinima, omogućavajući im da kapitaliziraju novčiće s malim kapicama koji čine mnogo veća kretanja cijena od Bitcoina, Ethereuma ili Litecoina.

  Također mislimo da, iako je platforma za trgovanje dizajnirana za početnike, nedostaju joj bilo koje druge napredne značajke i funkcionalnost. Trebali bi razmisliti o dodavanju malo „naprednije“ sekundarne platforme za one korisnike koji bi željeli trgovati na profesionalniji način.

  I na kraju, Coinberry mora razmišljati globalno (ili barem međukontinentalno) ako se nada da će postati dominantna sila na tržištu. Njegova prijedlog vrijednosti kao razmjena s niskim naknadama za nove trgovce kriptovalutama i dalje može biti vrlo privlačna za segmente američkog tržišta gdje Coinbase i druge glavne američke kripto burze nisu stjerane u kut (poput sjevernih država koje se graniče s Kanadom).

  Zaključak

  Coinberry je izvrsna razmjena za prvi put ulagače u kriptovalute s prebivalištem u Kanadi. Nudi sve osnovne značajke koje su vam potrebne, uključujući mogućnost kupnje i prodaje 3 najpopularnije kriptovalute (Bitcoin, Ethereum i Litecoin), polaganje ili povlačenje sredstava iz više izvora (E-Transfer, kreditna kartica / debitna kartica, bankovni prijenos ) i trgujte bez ograničenja.

  Tržište kriptovaluta brzo se širi, pa će Coinberry možda morati smisliti načine kako se razlikovati od mnogih burzi koje danas dominiraju tržištem. Čini se da je rub Coinberryja naglasak na visokoj sigurnosti i poštivanju propisa.

  Iako je bilo nekoliko stvari za koje smo smatrali da je potrebno poboljšati, većinu je relativno lako riješiti. Čini se da je tim u Coinberryu zaista otvoren za prijedloge i ako dovoljno trgovaca telegrafira, možda će razmisliti o njegovom uključivanju.

  Na primjer, sada kada je tržište relativno mirno, imalo bi smisla da se Coinberry usredotoči na proširenje popisa imovine kojom se trguje i rad sa strateškim partnerima koji joj mogu pomoći da usvoji među institucionalnim investitorima.

  Dakle, je li Coinberry razmjena za vas?

  Pa, ako tražite početnu razmjenu s niskim naknadama, jakom sigurnošću i uglednim menadžerskim timom, onda bi to moglo biti za vas.

  Istaknuta slika putem Coinberryja

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me