Belacoin pregled: Zaradite kripto dijeljenjem slika na Belacamu

Svijet društvenih medija na rubu je da ga poremeti novi val projekata temeljenih na blockchainu.

Trenutni se giganti u industriji oslanjaju na centralizirane platforme koje svojim korisnicima i kreatorima sadržaja nude vrlo malo svojih napora; unatoč tome, aplikacije poput Instagrama i Snapchata zadržavaju vjernu sljedbu koja će trebati malo nagovaranja kako bi se prebacila na drugu platformu.

Belacam koji se temelji na bloku lanca Bela (BELA) želi pružiti decentraliziranu alternativu koja izravno nagrađuje svoje korisnike za njihov trud.

Što je Belacoin?

Belacoin (BELA) izvorno je stvoren 2014. godine kao dobrotvorni novčić za organizacije specijalizirane za pomoć djeci. Postotak cirkulirajuće opskrbe doniran je različitim organizacijama i korišten u slavini Bela kako bi se pokušala proširiti distribucija novčića.

Ova ideja nikad zapravo nije krenula, a projekt je 2016. promijenio fokus nakon Fond Ambia preuzeo razvoj Belacoina. Uslijedio je rebranding, zajedno s ažuriranjima Bela novčanika. Tim se također usredotočio na privlačenje posvećenih i neovisnih rudara kako bi pomogli osigurati blockchain.

Ulaganje Ambia Fonda

Izvorno zasnovan na Litecoinu, Belacoin je koristio algoritam prilagođavanja poteškoća Dark Gravity Well, pohvalio se brzim vremenom bloka i uspio usvojiti tehnološki napredak kao što su SegWit i Lightening Network.

Kao rezultat toga, Bela je mogla olakšati brze peer-to-peer transakcije, a to je pomoglo privući Belacam tim koji je tražio odgovarajuću mrežu koja bi mogla podržati njihovu platformu društvenih medija..

Kako bi se olakšao rast platforme Belacam, BELA se pretvara u ERC-20 token kako bi joj se pomoglo neprimjetno integrirati u već postojeću infrastrukturu.

Što je Belacam?

Belacam je platforma koja svojim korisnicima omogućuje dijeljenje slika i gifova te nagrađivanje u BELA-i za prijenos sadržaja. Osim toga, kreatori sadržaja također mogu dobiti BELA za svaku, kao što dobivaju njihove slike, a korisnici mogu povući svoja sredstva ili ih upotrijebiti za lajkanje fotografija drugih korisnika.

Planirano je da platforma radi na način sličan Steemitu, a korisnici će moći komunicirati i nagraditi svoje prijatelje i omiljene osobe, kao i organizacije i druge kreatore sadržaja.

Belacam Registracija

Tim koji stoji iza Belacama radi ujedinjeno s timom Ambia Fund-a, a dvije strane imaju za cilj stvoriti jedinstvenu društvenu platformu koja ulazi na značajno tržište korisnika aplikacija za dijeljenje fotografija.


Koliko je projekt izvediv?

Društveni mediji igraju veliku ulogu u današnjem društvu, a Snapchat se približava 200 milijuna korisnika dok Instagram ima blizu 800 milijuna. Sektor dijeljenja slika može se pokazati izuzetno unosnim za Belacam, a Steemit je pokazao da decentralizirani projekti društvenih medija definitivno mogu biti uspješni.

Iako su glavne platforme prikupile ogroman broj korisnika, oni ne nagrađuju izravno kreatore sadržaja i oni ostaju neplaćeni ili traže pomoć trećih strana kako bi pronašli sponzore ili oglašivačke partnere. Omogućujući kreatorima sadržaja da izravno nagrađuju drugi korisnici platforme, Belacam ima potencijal poremetiti trenutno tržište i privući značajan broj mladih, kripto prihvatljivih korisnika.

Belacam također pažljivo prati Fond Ambia koji je specijaliziran za razvoj start-upova s ​​kripto valutama, a tim Ambije stoji iza nabavljanja programera i dizajnera, uz upravljanje projektnim medijima i kampanjama za odnose s javnošću.

Belu podržava i Live Bela LLC, tvrtka koja stoji iza kripto valute sa timom sa sjedištem u Charlottesvilleu u SAD-u. I dalje su u potpunosti usklađeni, a tvrtka Live Bela LLC registrirana je kod američke vlade i zadržava broj datoteke tvrtke LLC u državi Delaware: # 6507095.

Live Bela održava i razvija Belin izvorni kod, softverske projekte i dodatke, kao i uključen u izgradnju svoje zajednice.

Belacam USP-ovi

Interakcija između Bele i Belacama pokazat će se vitalnom jer će ljudima trebati Bela da bi platili posebne značajke u Belacamu, a kako popularnost platforme raste, potražnja za Belom će se povećavati. Kreatori sadržaja također su postavljeni da primaju Belu i od sljedbenika i od oglašivača, a kad odluče zamijeniti zaradu za druge valute, to će pomoći stvoriti značajan obim trgovine za Belu, a zauzvrat će joj pomoći da stekne daljnju privlačnost.

Osim platforme Belacam, podržava i Bela Bella šah, android aplikacija koja omogućava korisnicima da igraju šah protiv brojnih protivnika i dobivaju BELA kao nagradu za pobjedu.

Vrijedi li BELA ulagati u?

BELA token mučio se nedavno jer je na padu tržišta izgubila veliku većinu svoje vrijednosti. Nakon što je u siječnju dosegla vrhunac po cijeni od oko 0,52 dolara, BELA trenutno trguje po cijeni od 0,09 dolara i zadržava tržišnu granicu od oko 4 milijuna dolara. Na vrhuncu je vrijedio više od 20 milijuna dolara, a tim mora obaviti nešto posla kako bi privukao investicije natrag u projekt.

Brojni su pomaci u razvoju, a Bela tim odlučio je prebaciti BELA na ERC-20 token i uključiti algoritam konsenzusa Proof-of-Stake. Glavni su ciljevi potaknuti istinske svakodnevne korisnike i također se odmaknuti od centraliziranih rudarskih bazena. Ovi su pomaci također usmjereni na poboljšanje interoperabilnosti s ERC-20 tokenima koji su dobro integrirani s razmjenama i hardverskim novčanicima.

Zamjena bi se trebala održati tijekom sljedećih tjedana, a svaka stara BELA zamijenit će se za ERC20 BELA u omjeru 1: 1.

Platforma Belacam također je u fazi izrade, a uskoro će biti pokrenuta i Gamma verzija. Prijave za testiranje poduzete su između 29. siječnja i 20. veljače, a odabrani pojedinci od tada testiraju Belacam Gammu s izdanjem zakazanim za drugo tromjesečje ove godine.

Belacam platforma gama

Kao i kod bilo kojeg drugog projekta temeljenog na blockchainu, mnogo toga ovisi o tome kako tim uspijeva biti u toku s razvojem i kretati se ispred svojih konkurenata. Decentralizirani sektor društvenih medija može se pokazati teškim za navigaciju, a iako se Steemit pokazao uspješnim, Indahash je loše prošao dok je tim koji stoji iza projekta Props bio prisiljen odgoditi pokretanje svoje platforme za razmjenu videozapisa.

Izgradnja jake platforme za društvene medije zahtijeva vrijeme, iako su ovi projekti u mogućnosti povećati svoju bazu korisnika gotovo eksponencijalnom brzinom.

Također postoji mogućnost da Belacam nije dobro prihvaćen u široj javnosti jer platforme poput Instagrama i Snapchata snažno drže svoje korisnike. Uspjeh Belacama uvelike ovisi o tome da model podjele prihoda od tokena postaje vidljiviji i da se svakodnevni korisnici naviknu na razmjenu vrijednosti putem tokena. Projekt se može jako plasirati na tržište zajednice kriptovaluta i odatle se izgraditi, slično načinu na koji Steemit djeluje.

Do sada se čini da će projekt sadržavati brojne pozitivne značajke, a Belacam uključuje čisto i intuitivno sučelje, kao i interaktivne značajke kao što je ploča vodećih koja ističe korisnike koji su dali najviše lajkova u roku od 24 sata.

Davanjem velike količine lajkova na web mjestu i postavljanjem na vodeću ploču korisnici će imati svoje profile pred tisućama drugih korisnika. Značajke poput ovih mogu pomoći potaknuti korisnike na interakciju na platformi.

Belacam aplikacija mogla bi se pokazati potencijalno profitabilnom za nositelje BELA jer aplikacije poput Instagrama i Snapchata privlače ogroman broj korisnika, dok Facebook i Twitter također uključuju veliku količinu dijeljenja slika i izuzetno su popularni.

Korištenjem blockchain tehnologije kako bi se olakšalo brzo plaćanje i nagrade za lajkanje i dijeljenje sadržaja, Belacam ima sve mogućnosti da izdvoji dio tržišta za sebe. S trenutnom tržišnom procjenom od oko 4 milijuna dolara, BELA također ima dovoljno prostora za rast i pruža investitorima mogućnost znatno zdravih povrata.

Slike putem livebela.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me