8 stvari koje možete izgraditi pomoću Universal Trading API-ja

>

Programeri u kripto prostoru suočeni su s problemom. Tržište je razbacano zbog svakog razvojnog tima koji pokušava stvoriti vlastiti ekosustav. Tisuće pojedinačnih razvojnih timova stvaraju jedinstveni softver koji se ne integrira dobro s drugim softverom. Burze su glavni primjer na tržištu. Svaka kripto razmjena implementirala je potpuno drugačiji skup API-ja. Svatko ima svoje zamke, pravila i ograničenja. Burze nemaju kohezivnu strukturu u odnosu na način na koji su projektirane. Razvojnim programerima preostaje da održavaju složene API-je koji su minsko polje naizgled proizvoljnih rasporeda raspoređivanja, neočekivanih popisa ili brisanja imovine i ograničenja koja zahtijevaju čak i jednostavne aplikacije za upravljanje farmom stotina poslužitelja.

Kako bi olakšao globalno usvajanje trgovine kriptovalutama, naš je tim najavio da ćemo prevladati u rješavanju ovog problema. To je započelo izdavanjem naših API-ja Universal Exchange. Ovi API-ji omogućuju svima da izgrade robusne aplikacije koje se skaliraju uklanjanjem složenosti integracije razmjene, upravljanja imovinom, beskonačnog skaliranja poslužitelja, logike trgovanja, održavanja i prikupljanja podataka. Bez napora programeri mogu integrirati trgovinsku funkcionalnost u svoje aplikacije i prilagoditi se milijunima dnevnih trgovina.

U pokušaju da potaknemo neke ideje o tome kako bi se ti API-ji mogli koristiti, napravili smo kratki popis različitih aplikacija koje biste mogli trenutno razviti pomoću Shrimpy API-ja. Ove su ideje za bilo koga tko može uzeti ili izmijeniti. Trčite s ovim idejama ili iznesite vlastite ideje koje nisu na popisu.

Tragači

1) Portfolio Tracker

Aplikacije za praćenje portfelja neophodne su za sve koji su zainteresirani za kripto tržište. Problem je u tome što postoji bezbroj razmjena kojima je potrebno puno vremena za integraciju. Shrimpy ovaj problem rješava upravljanjem integracijama razmjene i prikupljanjem podataka, tako da se možete usredotočiti na razvoj aplikacije. Povežite račune za razmjenu i s lakoćom prikupljajte podatke za svoje korisnike. Umjesto da od vaših korisnika zahtijeva ručni unos trgovina, Shrimpy će moći nadzirati njihove račune za razmjenu i automatski ažurirati stanje imovine.

Koristite ovu značajku za procjenu uspješnosti trgovanja, demonstraciju gomilanja imovine tijekom vremena ili jednostavno nadgledanje raznolikog portfelja raštrkanog po burzama.

2) Market Tracker

Još je jednostavnija od portfelj tracker-a ideja jednostavnog praćenja tržišta. Bez obzira na strategiju trgovanja ili portfelja, važno je biti u toku s trendovima na tržištu. Jednostavan tracker za tržište lako je stvoriti pomoću Shrimpyja. Jednostavno zatražite podatke za svaku razmjenu i Shrimpy će upravljati prikupljanjem tih podataka.

Alati za trgovanje

3) Signali trgovanja

Skupine kripto signala postale su popularne tijekom posljednjih nekoliko godina. Ljudi uvijek traže nove načine za zarađivanje na ovom nestabilnom tržištu. Iako mnoge od ovih signalnih grupa ne integriraju tržišne podatke ili automatizaciju, sve se to može promijeniti iskorištavanjem Shrimpy Universal Exchange API-ja. Brzo prikupite podatke s razmjena i procijenite tržište. Širite signale svojim korisnicima na temelju prilagođenih zahtjeva. Jednostavno je započeti, ali pruža potrebne uvide koji će vam pomoći izdvojiti vašu aplikaciju od ostalih skupina signala.

4) Alat za identifikaciju arbitraže

Trenutno stanje na tržištima kriptovaluta dovelo je do mnogih mogućnosti arbitraže. Međutim, izazov je prikupljanje podataka specifičnih za razmjenu kako bi se identificiralo gdje postoje mogućnosti. Sa Shrimpyjevim Universal Exchange API-jem, programeri sada mogu posvetiti svoje vrijeme stvaranju stvarnih alata za arbitražu, umjesto da troše resurse pribavljajući potrebne podatke.

5) Trgovanje mobilnom aplikacijom


Iako je praćenje portfelja složen problem, izgradnja aplikacije koja je sposobna trgovati na više burzi sasvim je drugačija zvijer. Trgovanje zahtijeva složenu logiku, sofisticiranu infrastrukturu i dosljednost na razmjenama. Shrimpy pojednostavljuje ovaj problem s API-ima, tako da se logika i složenost apstrahiraju iz razvoja aplikacije. To vam omogućuje da se usredotočite na svoje osnovne značajke aplikacije, istovremeno iskrcavajući složenost trgovanja na Shrimpy.

Bez obzira planirate li obavljati stotine ili milijune trgovina dnevno, Shrimpy je stvoren da podnese ogroman volumen koji mogu stvoriti trgovačke aplikacije.

Trgovački botovi

6) Trgovinski bot zasnovan na pokazateljima

S tisućama besplatnih strategija trgovanja dostupnih na mreži, trgovanje temeljeno na pokazateljima sve je popularnije rješenje koje koriste mnogi trgovci. Kao takvo, integriranje ovih različitih pokazatelja trgovanja može biti složen i dugotrajan proces, posebno pri prilagođavanju svake burze i njihove trgovačke infrastrukture. Shrimpy’s Universal Exchange API prikuplja sve potrebne tržišne podatke i ulaze potrebne za indikatore, što olakšava integraciju s aplikacijama trgovačkih alata treće strane poput TradingView.

7) Automatizirani trgovački bot koji upravlja AI

Kako se tehnologija umjetne inteligencije nastavlja poboljšavati, tržišta kriptovaluta neizbježno će usvojiti i integrirati AI u proces donošenja odluka. Po svojoj prirodi, timovi za razvoj AI proizvoda bave se stvaranjem algoritamskih botova za trgovanje. Pružajući jedinstvenu točku integracije s razmjenama, Shrimpyjev Universal Exchange API omogućuje programerima da se usredotoče na stvaranje inovativnih proizvoda za kripto trgovanje.

8) automatizirani kripto indeksni bot

Pomoću Shrimpy’s Universal Exchange API-ja možete stvoriti svoju strategiju automatskog rebalansa sličnu Shrimpyjevoj! API sadrži prikladne krajnje točke za programere da kreiraju svoje prilagođene indekse kriptozaštite na temelju njihove prilagođene postavke raspodjele i rebalansa.

Zamotati

Integriranje trgovanja na burzi nikada nije bilo lakše! Izgradite budućnost trgovanja kriptovalutama.

Ovo je samo nekoliko primjera onoga što programeri mogu graditi pomoću Shrimpy’s Universal Exchange API-ja. Nadamo se da će ovo natjerati trgovce, programere i strastvene korisnike da nastave stvarati inovativne kripto proizvode i postat će osnova budućeg usvajanja. Slobodno se obratite timu izravno dalje Telegram – Oduševljeni smo suradnjom s timovima koji su zainteresirani za nadogradnju naših API-ja!

Tim Shrimpy

O škampima

Shrimpy je automatizirano kripto trgovanje & alat za upravljanje portfeljem koji korisnicima omogućuje automatizaciju strategije portfelja kriptoasseta poput tradicionalnog indeksnog fonda.

Škampi za potrošače

Korisnici su u mogućnosti konfigurirati prilagođeni portfelj kriptovaluta i implementirati pasivnu strategiju upravljanja, uklanjajući gnjavažu zbog aktivne trgovine kripto valutama.

Osnovna verzija Shrimpy uključuje cjelovite značajke automatiziranog trgovanja, indeksiranja i rebalansa za SVE korisnike. Shrimpy također nudi mjesečnu premium pretplatu za 8,99 USD mjesečno. Premium pretplata uključuje:

Shrimpy Social: Slijedite, komunicirajte i dijelite strategije s drugim trgovcima škampima.

Shrimpy Insights: Saznajte kako drugi Shrimpy korisnici konstruiraju i upravljaju svojim kripto portfeljem.

Napredno Backtesting: Robusni alat za povratno testiranje za procjenu prilagođenog portfelja kriptovaluta & strategije.

Shrimpy web aplikacija: Shrimpy – upravljanje portfeljem kriptovaluta

API za kripto trgovanje Shrimpyja za programere

Osim potrošačke aplikacije, Shrimpy također nudi API za trgovanje programerima koji žele integrirati prilagodljivu funkciju trgovanja razmjenom u svoju aplikaciju.

Shrimpyjev Universal Exchange API stvoren je kao rješenje temeljeno na oblaku za rješavanje nekoliko prepreka za razvoj kriptokrivača, uključujući Razmjena dionica, Skalabilnost proizvoda, i Upravljanje korisnicima. Sa Shrimpyjevim API-jem u ruci, programeri nisu ograničeni u opsegu kada je u pitanju stvaranje sljedeće ere revolucionarnih proizvoda koji će oblikovati budućnost kriptografije.

Shrimpy’s API je API za trgovanje kriptovalutama koji je lako kompatibilan sa svim sljedećim razmjenama i njihovim API krajnjim točkama: Binance API, CoinbasePro API, Bittrex API, Kraken API, Gemini API, Poloniex API, Huobi API, KuCoin API, Bibox API, BitMart API i HitBTC API. Umjesto da moraju upravljati svim vezama do svake burze, korisnici mogu jednostavno iskoristiti postojeću Shrimpyjevu infrastrukturu za trgovanje kripto burzama i usredotočiti se na stvarni razvoj proizvoda.

API za shrimpy kripto trgovanje: Škampi | API-ji za kripto trgovanje za programere

Dodatne poveznice:

Telegram

Cvrkut

Facebook

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me