10 značajki za koje niste znali da su u škampu

>

Tijekom posljednje 3 godine Shrimpy je postao prepun mogućnosti. Neke od ovih značajki na prvi pogled možda neće biti očite. Naša je misija olakšati upravljanje portfeljem svakom ulagaču u kriptovalute. To ponekad znači skrivanje nekih naprednijih značajki kako ne bi pretrpali sučelje za nove investitore.

U ovom ćemo članku podijeliti 10 naprednih značajki za koje možda niste znali da su dostupne u Shrimpyju. Započnite maksimalizirati upravljanje portfeljem s ovih 10 naprednih značajki kripto trgovanja.

1. Maker’s Rebalancing

Maker’s Rebalancing dostupan je svim kupcima Shrimpyja pomoću Optimizacija naknada s obrtima proizvođača postavljanje. Ovo se nalazi na Automatizacija kartica ispod Prikaži više postavki s lijeve strane.

Kad je omogućeno, Shrimpy će automatski početi izvršavati ugovore proizvođača umjesto trgovanja dobavljača prilikom rebalansa vašeg portfelja.

Nekoliko je prednosti izvršavanja obrta s proizvođačima umjesto obrta s kupcima:

  1. Otvoreni nalozi plasirat će se po povoljnijoj stopi za vas. Umjesto da samo uzmemo najbolji otvoreni nalog na burzi u to vrijeme, mi ćemo dati otvoreni nalog po boljoj cijeni od trenutnog najboljeg naloga na burzi.

  2. Neke burze nude popuste na naknade za trgovanje proizvođača. Iako sve burze ne nude ove popuste, burze koje nude popuste ponekad mogu smanjiti vaše naknade za čak 50%.

  3. Postavljanje narudžbi proizvođača također radi paralelno sa Shrimpy sustavom “Smart Order Routing”. O ovom će se sustavu detaljnije raspravljati kasnije u ovom članku.

Iako omogućavanje ove postavke može smanjiti troškove rebalansa portfelja, postoji nekoliko nedostataka u korištenju ove postavke. To uključuje:

  1. Izvršitelji poslova rebalansima proizvođača traju duže jer se oslanjaju na izvršenje vaše narudžbe od ostalih sudionika na tržištu. Rezultat je da rebalansi mogu trajati od 30 minuta do 1 sata, ovisno o broju imovine u vašem portfelju.

  2. Tržišta s sporim kretanjem mogu rezultirati neispunjenim otvorenim narudžbama dulje vrijeme. Postoji određena točka u kojoj će Shrimpy odustati i završiti neke poslove s narudžbama.

  3. Ako se tržište kreće u suprotnom smjeru od naloga koje daje Shrimpy, moguće je primiti lošiju stopu. Međutim, dugoročno prosječno rebalansirajući, rebalansi proizvođača trebali bi imati bolju izvedbu.


Optimizacija naknada

Naš je tim razvio inteligentan način za uravnoteženje portfelja kriptovaluta kroz kombinaciju obrta proizvođača i preuzimača. Ovu novu značajku nazivamo “Optimizacija naknade s obrtima proizvođača”.

2. Prosjek dolara i troškova

Prosjek troškova dolara (DCA) je još jedna napredna značajka koja je dostupna svim Shrimpy korisnicima. DCA se može omogućiti pod istim Prikaži više postavki širenje kao Optimizacija naknada s obrtima proizvođača postavljanje.

Omogućavanje DCA-a za strategiju portfelja znači da će Shrimpy automatski distribuirati položena sredstva u portfelj kada se otkriju nova sredstva.

Najbolji dio ove značajke je što to ne utječe na postojeća sredstva. Na taj se način ne izvršava puni rebalans, već će se trgovati samo novim sredstvima koja se polože u portfelj.

DCA će strateški rasporediti deponirana sredstva kako bi pokušao postići ciljane alokacije svake od imovine u portfelju. Na taj će način na kraju DCA-a svako sredstvo biti što bliže željenoj dodjeli.

Prednosti upotrebe DCA strategije uključuju

  • Smanjene naknade kao rezultat rjeđih rebalansa.

  • Manje oporezivih trgovinskih događaja.

  • Portfelj doseže ciljna izdvajanja uz najmanje moguće napore.

  • Sredstva se mogu periodično deponirati na devizni račun ili portfelj bez ručnog trgovanja sredstvima u portfelju.

Napomena: DCA se aktivira i kada se sredstva prebace u portfelj. Prijenos se smatra događajem pologa, pa će se ta sredstva podići i raspodijeliti u portfelj.

DCA za kripto

Prosjek troškova dolara (DCA) je strategija koju investitori koriste kako bi smanjili negativni rizik od istovremenog stavljanja velikih iznosa novca na tržište.

3. Upravljanje više razmjena

Mnogi kripto trgovci neprestano traže načine kako smanjiti rizik i povećati svoju izloženost većem broju kriptovaluta. Stvaranjem računa s više razmjena trgovci mogu istodobno upravljati sredstvima na više računa mjenjača.

Bez Shrimpyja, upravljanje više računa za razmjenu noćna je mora. Složen je postupak prijave na svaki račun, ručnog izvršavanja poslova za dodjelu portfelja i kontinuirano praćenje svakog računa za razmjenu.

Uz Shrimpy možete povezati neograničen broj računa za razmjenu. Tamo je Ne ograničiti.

Bilo da imate sredstva na 12 različitih mjenjačnica ili na 31 Binance računu, svaki od njih može biti povezan s jednim Shrimpy računom.

Svaki račun za razmjenu koji povežete možete vidjeti s padajućeg gornjeg desnog koda. Ovaj padajući izbornik omogućuje vam odabir računa za prikaz. Jednom odabrani, nadzorna ploča, kartice automatizacije, povijest i backtesting bit će specifične za taj račun za razmjenu.

To znači da možete stvoriti prilagođene automatizacije za svaki svoj račun za razmjenu. Svaka automatizacija može se neovisno automatizirati istovremeno na svakoj razmjeni.

Napomena: Kartica s postavkama jedina je kartica koja nije specifična za bilo koji račun za razmjenu. Kontrolira postavke za vaš cijeli Shrimpy račun. Međutim, ostale su kartice specifične za svaki pojedinačni račun za razmjenu.

Višestruka razmjena

Bez obzira želite li povezati 1 Bittrex račun ili 25, to je moguće sa Shrimpyjem. Svaki račun za razmjenu koji povežete prikazat će se u okviru koji sam istaknuo ružičastim obrisom.

4. Automatizirajte više portfelja

Slično načinu na koji svaki Shrimpy korisnik može povezati više računa za razmjenu s jednim Shrimpy računom, svaki račun za razmjenu može imati više portfelja.

Na svakom deviznom računu, Shrimpy nudi jedinstvenu naprednu značajku gdje investitori mogu dodijeliti više portfelja. Te portfelje gotovo održava Shrimpy. To znači da vaša burza neće znati ništa o tim portfeljima.

Svaki portfelj koji se dodjeljuje u Shrimpyju tretira se potpuno odvojeno. Portfelji se mogu automatizirati istodobno jedni s drugima ili uopće ne. Možete imati 1 portfelj koji slijedi vođu, dok je drugi automatiziran prilagođenom strategijom. Možete imati 3 različita portfelja koja slijede 3 različita voditelja. Opcije su bezbrojne!

Napomena: Svaki mjenjački račun može imati do 5 različitih portfelja.

Više portfelja

S nedavnim izdanjem značajke višestrukog portfelja u aplikaciji Shrimpy, mnogi će se korisnici zapitati kako mogu iskoristiti više portfelja za izgradnju robusne strategije upravljanja portfeljem.

5. Grafikon “Iznos” u vremenu

Jedna od skrivenijih značajki na Shrimpyju je mogućnost klika na snimljeni materijal na nadzornoj ploči. Nakon klika na sredstvo, Shrimpy će prikazati dodatne podatke o toj određenoj kriptovaluti.

Postoji niz različitih podataka koji se prikazuju na bočnoj traci. Za mnoge ulagače jedan od najzanimljivijih je graf koji prikazuje iznos imovine koju ste posjedovali tijekom vremena.

Ovaj grafikon može pokazati kako akumulirate sredstvo tijekom vremena.

6. Popularna imovina

Na istoj bočnoj traci kao i grafikon “Količina” možemo pronaći i neke druge zabavne informacije. To uključuje mjerne podatke o popularnosti imovine i dominaciji imovine.

The popularnost imovine govori nam koliki postotak ljudi na Shrimpyju drži ovu specifičnu imovinu u svojim portfeljima.

The dominacija imovine opisuje koliki je postotak imovine dodijeljen u portfelju prosječnog korisnika Shrimpyja.

Saznajte više o popularnosti imovine.

7. Pametno usmjeravanje narudžbi

Tim Shrimpyja neumorno je radio na tome da Shrimpy bude najlakša platforma za upravljanje raznolikim kripto portfeljem. Kao rezultat ove misije, postoji bezbroj značajki koje su zakopane duboko u tehničkoj provedbi Shrimpyja.

Jedna od ovih tehničkih značajki koja je jedinstvena za Shrimpy je ugrađeno usmjeravanje pametnog poretka. Svaki rebalans na Shrimpyju izvršava se pomoću našeg naprednog mehanizma usmjeravanja pametnih naloga.

Svaka trgovinska prilika pažljivo se procjenjuje u stvarnom vremenu. Izračunavamo svaki mogući put trgovanja u stvarnom vremenu kako bismo odredili najoptimalnije rute prilikom trgovanja jednim sredstvom za drugo.

Algoritam za ove poslove postaje kompliciran kada se razmišlja o tome kako se to postiže za raznolik portfelj. Napokon, to bi značilo da svako moguće sredstvo u vašem portfelju može potencijalno trgovati bilo kojim drugim sredstvom. To bi potencijalno moglo rezultirati stotinama različitih trgovinskih parova koje treba procijeniti u stvarnom vremenu kako bi se donijele najpametnije odluke.

To nije sve. Omogućili smo i ovu funkcionalnost putem naših API-ja za razvojne programere. Na taj način niti jedan drugi programer neće morati proći kroz složeni posao sastavljanja robusne SOR strategije.

API-ji SOR

Pametno usmjeravanje narudžbi je postupak automatskog iskorištavanja najbolje cijene dostupne na više tržišnih parova radi optimizacije ishoda narudžbe.

8. API-ji za upravljanje portfeljem

Kad smo kod API-ja, svi Shrimpy korisnici imaju mogućnost upravljanja portfeljem putem "API-ji za upravljanje portfeljem ”. Primijetite da Shrimpy nudi dva različita API-ja. API-ji za upravljanje portfeljem dizajnirani su za pojedince koji upravljaju svojim portfeljem putem Shrimpyja. API-ji za programere imaju više značajki i namijenjeni su programerima koji grade cjelovite programe za trgovanje kriptovalutom.

Pomoću API-ja za upravljanje portfeljem, investitori mogu automatizirati svoju strategiju portfelja pristupanjem informacijama o svom portfelju u stvarnom vremenu, izvršavanjem rebalansa i promjenom alokacija.

API za trgovačke botove

Sljedeći odjeljci raspravljat će o tome kako programeri mogu integrirati svaku veću razmjenu, a da se nikada ne brinu o održavanju i skaliranju složene infrastrukture koja je potrebna za razmjene.

9. Praćenje razmjene vođa

Još jedna skrivena značajka koja je dostupna svim vođama je sposobnost Shrimpyja da daljinski nadgleda račun razmjene vođe za trgovanje i šalje te obrte sljedbenicima na Shrimpyju.

To znači da lideri ne trebaju provoditi svoju strategiju o Shrimpyju. Mogli su ručno trgovati na burzi, automatizirati svoju strategiju s drugim trgovačkim botom ili koristiti napredne signale za automatizaciju trgovanja.

Međutim, trgovanja se izvršavaju, Shrimpy će vidjeti promjene izvršene izravno na burzi i omogućiti sljedbenicima na Shrimpyju da izvrše iste promjene na svom portfelju.

Ova je značajka prema zadanim postavkama omogućena za sve vođe Shrimpyja, tako da vođe ne moraju poduzimati nikakve radnje. To jednostavno znači da postoji više načina za automatizaciju portfeljne strategije izvan Shrimpyja, a da se te promjene šalju sljedbenicima.

Trgovina vođama

Društveni čelnici sada mogu iskoristiti trgovinske botove trećih strana za upravljanje svojim portfeljem. Svaki put kada bot trguje na računu voditelja, Shrimpy će automatski otkriti promjene i ažurirati portfelje za sve sljedbenike.

10. IP dopuštena lista

Posljednja napredna značajka koju ćemo spomenuti je IP popis dopuštenih.

Popis IP adresa je način za kupce Shrimpyja da razmjene kriptovaluta kažu koje IP adrese žele pristupiti svojim računima. Naš je tim ovu značajku smjestio na dno popisa jer je najniža.

Da bi značajka funkcionirala, u centralu morate smjestiti sve 4 IP adrese tvrtke Shrimpy. Ove 4 IP adrese nalaze se u Postavke kartica ispod Općenito.

Prilikom stvaranja novog API ključa na razmjeni, ove 4 IP adrese mogu se unijeti u razmjenu kao daljnja zaštita za pristup vašem računu za razmjenu pomoću kreiranih API ključeva.

Shrimpy će tada na vaš račun za razmjenu slati zahtjeve samo s tih određenih IP-ova.

Primijetite da su navedeni IP-ovi u vlasništvu tvrtke Shrimpy. To nisu IP adrese u vlasništvu investitora (vas). Ako investitor stavi vlastite IP adrese u razmjenu prilikom izrade API ključeva, Shrimpy neće moći pristupiti računu ulagača jer ne posjedujemo IP adrese koje su unesene u razmjenu.

IP dopuštena lista

Popis IP adresa je značajka koju burze koriste za ograničavanje pristupa vašem računu za razmjenu kriptovaluta.

Zaključci

Shrimpy neprestano dodaje značajke, pa bi se neke značajke mogle izgubiti u kombinaciji. Nadam se da će ovaj članak pomoći u predstavljanju nekih naprednijih značajki koje možda ranije niste vidjeli u Shrimpyju.

Kako nastavljamo razvijati nove značajke, nastavit ćemo dodavati popis, tako da svi imaju referencu na neke naprednije značajke.

Dodatna dobra čitanja

Botovi za trgovanje kriptovalutama – cjelovit vodič

Rebalans praga za upravljanje kripto portfeljem

Kripto korisnici koji se diverzificiraju izvode se bolje

Python skripte za kripto trgovanje botovima

Skripta za Bitcoin Price Live Ticker (pomoću web-utičnica)

Naša platforma za socijalno trgovanje

Škampi je platforma za društveno trgovanje kriptovalutama. Dizajniran je kako za profesionalne trgovce, tako i za početnike kako bi naučili o rastućoj kripto industriji. Na Shrimpyju korisnici mogu kopirati portfelje i strategije trgovanja drugih trgovaca.

Pratite nas na Cvrkut i Facebook za ažuriranja i postavljajte bilo kakva pitanja našim nevjerojatnim, aktivnim zajednicama na Telegram & Nesloga.

Hvala što ste navratili!

Tim Shrimpy

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me